Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha piros halalfejet latsz a moboknal akkor azoknak nem erdemes nekimenni.
Utoljára szerkesztette: drop, 2014.12.02. 09:20:29
Kicsit tényleg mintha solo MMO lenne, de ez engem egyelőre nem zavar.
Egyelőre Hinterlands-ot fedezem fel (már 13 órája LOL ) - és belefutottam valamibe, ami miatt lenne egy kérdésem.
Zárogatom be a rifteket, eddig csuklómunka volt mindegyik, de most találtam egyet a főtábortól nyugatra egy folyópartos meredélyen, ahol úgy elpicsáznak, hogy csak úgy füstölök 😊 Sokszor nekimentem, az eredmény ugyanaz. Szóval valamit én cseszek el nagyon, vagy vannak sokkal erősebb mob-ok is az adott térképen, mint az átlag?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
En is kifosztottam a sirokat, most iszom a levet 😊
Kosz a valaszt, megnezem majd a banyat.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Engem az ugrabugralasra valo kenyszerites idegesit rohadtul.Amikor a shardot felpakolja egy olyan haz tetejere ahova csak millimeter pontos ugrasokkal tudsz felmaszni...mi ez SuperMario?
Aaah borzaszto hogy ilyeneket beleraktak.
Ja es aki tudja hol vannak great bear-ek (kene 3 db bor) az szoljon legyszives.Be akarok szervezni egy elfet de ahhoz eleg jo viszony kell veluk.Ahhoz kene.
Ki hányadik szintűként végezte amúgy be?
Nomeg a riftekből is csoportban potyognak már a három emeletes démonok, amik így együtt meg tudják izzasztani a 15. szintű csapatot. A gyógyital meg fogy rohadtul. A lev 15 minibossok atommód bírják a gyűrődést, hogy rohadjanak meg. Persze jó taktikával eliminálhatóak gond nélkül, de figyelni kell rohadtul és nem hibázni. Kibaszott óriások is csak úgy gombásznak az erdőben, mintha vasárnap lenne, meg ezek a rohadt emeletes halálmedvék hobbiból rámmásznak, vagy mi a faxom.
Aki ezt kitalálta, hogy vissza KELL menni gyógyitalért a táborokba, azt meg tudná agyalni. Így békésen derítgetsz fel, de mindig meg kell szakítgatnod, fast travel és utána visszakutyagolnod oda, ahol tartottál. Egy idő után türelempróbáló dolog. Faxé nem lehet betankolni tyotyóból?! Vagy legalább magadnak kialchemizálhatnád/herbálkodhatnád útközben abból amiket összeszedsz... Áhhh, ez a játék legesleghülyébb és idegesítőbb része, nomeg a war room-ba való visszamászkálósdi és real time küldik, az is súlyos. Legalább volna olyasmi, mint a portál scroll, ha már mmo-s az egész és/vagy valahogy oda-vissza tudnánk ugrani a war room és a jelenlegi helyszínünk között.
Node tegnap megléptem főkarival a lev 16-ot is. Lassan mehetek vissza főquesteskedni, mert azokat most épp max. lev 15-ig ajánlja a program.
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.12.02. 07:57:27
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hinterlands:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Storm Coast:
Forbidden Oasis:
25 óra játékidő után még csak a Forbidden Oasis-nál tartok. Kiégetnek ezek a shardok. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én sem ítélem el mindig, ha valaki lehetőségéhez képest a sörözésből, bulizásból és amiből lehet picit félretéve (vagy mert egyébként is megteheti) megveszi ami megtetszik neki és tudja, hogy végigjátszaná ezzel tisztelve és elismerve a készítők munkáját. Támogatva, hogy legyen még tőlük hasonló jó játék. Azt viszont kitudom utálni a világból, aki megtehetné (akár csak úgy, hogy időnként veszi meg amiről tudja, hogy kell neki), de nem teszi, mert minek ha van más megoldás is. Na ha erre még hivalkodik is...
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.01. 19:10:45
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Fogadok, hogy még egy filmet se töltöttél le, igaz? Akkor meg nem kell itt a büntetendő, tilos vagy illegális szavakkal dobálózni.
Én vettem olyan játékot, amit megbántam, többször is. Elég lett volna a virágbolti verziót kipróbálni, akkor biztosan nem ruházok be rá.
DAI egy pillanatig se volt kérdéses, hogy instavétel, ha nem veszem meg, az azt jelenti, nem is játszom vele egyáltalán.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.01. 18:26:13
Rég játszottam már játékkal, ami ilyen szinten leköt és nem multis.
Kumiho #2179
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az csak egy előrendelői DLC volt?
Valahol esetleg be lehet szerezni azt a DLC-t, mert én még Origin-en sem látom?!
De ha feltörik, az el fog jutni az EA-hoz, a BioWare-hez és a Denuvo-t fejlesztőkhöz is. Nem lepődnék meg, ha a további patchekben még erősebb védelmet használnának. <#idiota>#idiota>
azért örülök, mert amennyiben jönnek ki esetleges (értelmes) dlck, azoknak az árát feldughatja az EA, kerek perec le fogom majd warezolni
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Witchert meg ne is említsük 😄
Kumiho #2179
Sztori szempontjából fontos,meglátjátok, miért.
Máskülönben végigjátszás után keressetek rá jutyubon 😛
Kumiho #2179
- heal on kill az tenyleg op, egy ido utan nem is sebzodott igy a mainem
- kb minden AOE CC a mage-nel, firewallt pl a leirasod alapjan meg nem lattal, erdemes, mert ha valami op, az az
- a faklya egyebkent nagyon bugos, fade riftnel pl eltunik az eterbol, se a karakternel nem lesz, se a foldon, en meg ugye alapbol ugy kozlekedek, hogy fade rift -> disingage -> autorun
- a tobbi nagyon gyogypelda, aki azokig nem jut el, az assa el magat, no offense
- Guard. Vigyünk pajzsos harcost aki tudja. Mert a guard az HP helyett is jó, azt verik le először.
- Mágusnál csakis a magic számít, bármi mást adó cuccokat el is dobhatjuk a picsába, hacsak nem tudjuk upgradelni. Nekem főkarimnak 65-ös most a magic-je, míg a többinek 20+ körül, nagyon overkill a kicsike. Ami még kellhet az a varázslat sebzés növelő gyűrűk és a heal on kill %-os a fegyókon, upgrade-eken pl. Azzal életben is lehet maradni, ahogy 15-25%-ra feltornázzuk. Főleg, hogy nincsenek gyógyító varázslatok.
- CC, AOE, ha az ellenfél lebénul, lefagy, pánikol stb. addig sem minket öl és területen többre hat, csak annál jobb
- Ha már földre került az ellen (nagyon fontosak az ezzel kapcsolatos skillek), akkor mehetnek rá azok a skillek, amik kombóznak és pikk-pakk extrém sebzés következik.
- Riftekhez nem muszáj közel menni és disruptolgatni (bár jópofa sebzés), elég ha elcsaljuk a népet és leírtjuk őket, előbb-utóbb leáll a rift és be tudjuk zárni.
- Skyhold-ban is lehet belül fast travelezgetni a különböző fast travel állomások között.
- Vannak helyzetek, mikor le kell hold-ozni a csapatot és egyesével szétszórni őket ide-oda, hogy megoldjunk egy puzzle-t stb.
- Ne harcoljunk végtelen ellenfelekkel, mert még exp sem jár érte, csak lökjük be a disengage-et és fussunk inunk szakadtából.
- Gyűjtögessünk, mint az őrült, mert 30+ cucc (pl. elfroot, de vas is) kell egy csomó mindenhez (DARABONKÉNT, szal. többszáz sem árthat). Soha sem lehet elég, még ha már termesztjük akkor sem.
- Craftoljunk. A craftolt upgrade-ek murvánjók, ha jó anyagokból csináljuk (néha a cuccok is, pl. fegyók, páncélok, rúnák). Vegyünk terveket ha kell stb. Aztán bele a jó kis unique cuccokba az upgrade-eket (már ha megy).
- Lovagolgassunk ha már jártunk valamerre, szinte mindenhol át lehet manőverezni, így nem unjuk magunkat halálra a kutyagolásban.
- A fölös cuccokból vegyük ki az ugprade-eket (kovács) és adjuk el a cuccokat.
- Vigyünk magunkkal fullra regen potit, meg heal felhőset, életet menthet, de mindenkinél legyen ám.
- Amikor lehet, mindig hurcoljunk magunkkal veilfire fáklyát, mert lesznek rúnák valahol. Ha elejtjük, nem gond, vegyük fel újra. Illetve le is tehetjük valahol biztonságban a közelben.
- Ne rohanjunk agyatlanul a főquest-ekbe, míg a "nagyobb" kicsik meg nincsenek, a szint bezony számít sokat, nomeg a cuccok.
- Gyorsan szerezzük be a war table-en Skyholdban a trainereket, hogy tudjunk specializálódni is.
- Beszélgessünk sokat otthon a többiekkel a csapatban, kapunk küldiket, ezt-azt, meg tapasztalatokat is.
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.12.01. 12:07:52
Vannak vicces pillanatok is, mikor ép behátráltam a nagy kapuhoz az egyik erődben, legyőztük pont az uccsó bossgenya horrort, aki szétkasztolta az agyunkat, meg egycsillió élőhalott, senkinek sem volt már hp-ja, sem gyógyital, erre hátam mögött kinyílt a nagykapu és kijött rajta egy revenant, aki ott helyben le is vágott, mint az érett búzát és pikkpakk game over. Beszartam, tölthettem vissza a faszból. DE vicces volt, hogy behátráltam hozzá... 😄DD Túltaktikázásnak ez a vége.
Jah és aki unja a 24 órás operation-öket (az már tényleg felháborító vaze, nem normálisak), az állítsa előre a gép óráját egy napot és beng, már meg is van. Ez bármikor eljátszható. Murva anyukáját, aki ezt kitalálta amúgy, hogy aludjál egy napot mire meglesz IRL vaze.
de csak neked most egy tenyleges spoiler, mert egy igazi kocsog vagyok: van benne sarkany!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.01. 11:38:14
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”