4680
banner
  • Evoluti0N
    Ja.... Neked se volt mentésed?
  • Sir Quno Jedi
    Mer nincs kedvem újra összerakni a nulláról hawke-ot, meg esetleg a dao egyes karimat, azé. Így is murva sok ideig tartott összekattintgatni a két részben történteket figyelmesen.
  • Evoluti0N
    Miért nem mentél a customra?
  • Sir Quno Jedi
    Há én hagytam neki, hogy összerakja a default shehawke harcost és ugyan cseppet sem hasonlított az enyémre (már csak azértsem), de mind1, jó volt az.
  • Rannah
    Hála az égnek már tényleg jó. Kicsit csillog, de nem matt és nincs is ráborulva 5 tonna olaj/zselé.

• Evoluti0N
    Hatalmas nagy +++++++ a fejlesztőknek, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg lehet csinálni Hawke kinézetét arra az esetre, ha az ember úgy járt, mint én, vagyis nincs meg a mentése.
  • Evoluti0N
    Közben kijött az a bizonyos hotfix, és nincs tovább legohaja az embereknek.
  • Sir Quno Jedi
    Cassandra amúgy nem lenne rossz románcra, nagyon erős karakter, de női karival max. nagyon jó barátok lehettek. Én meg nem szeretek pasit indítani, me nem akarom 120órát bámulni a bambula fejit neki. Ebben a játékban amúgy is feltűnően sok a női NPC fontos pozíciókban. Szal. nem baj ha te is az vagy.
  • Myselor
    azért vagy az mert te nem alig várod hogy elcsábíthass egy pasit
  • Rannah
    Miből jött le Neked, hogy homofób vagyok? Abból, hogy reagáltam férfi/nő románc opciók minőségére a másik szemszögből (gyk: női karakterrel elérhető férfi románc opciókra) mindenféle egyéb felhang nélkül? Ha ettől szerinted homofób vagyok, ám legyen....
  • Aszrian17
    Miért kell homofóbnak lenni? Én alig várom hogy elcsábítsak fiúval egy fiút. Jó hogy a bio, gondol a melegekre is.
  • Rannah
    Hát, a hasonlóság elve érvényesülhet, mert a férfi románc opciók is eléggé "csavarosak".
    Nem rosszak, de....na.......neee
    Utoljára szerkesztette: Rannah, 2014.12.10. 20:01:33
  • jarlaxxe
    Josephine.
  • Különc
    Roma francia csaj? Cassandra vagy ki?
  • wedge31
    Állitólag nem lesznek dlc-k, legalábbis ez volt az utolsó infó de a DaS2-nél is ezt mondták aztán tudjuk mi lett belöle.
  • jarlaxxe
    Ja, nekem is megvolt, de csak ha nincs ló, jó a szamár is alapon, mert a roma francia csajt még bottal se piszkálnám.
    Azzal nagyot kaszálna a BW ha egy dlc-ben behozna végre valami jó nöt románc opciónak mert ez a felhozatal elég síralmas.
  • TBTPumpa
    Én meg bojlert, 120 litereset minimum!
  • Evoluti0N
    "Hey Everyone,

We're working on getting a hot fix out for the PC graphics issue as soon as possible. In the meantime, here is a workaround you can try:

To start, make sure the quality setting you choose is equal to the setting set for Mesh Quality inside Options>Graphics

You will need to add a new command line parameter. To do this:

Through Origin:

Right click on the Dragon Age Inquisition title
    Go to game properties
    Type the command line parameter in the Command Line Properties box.

Through shortcut:

Right Click Shortcut
    Go to Properties
    Under target go to the end of the field and type the command line parameter into the box

Once there, add the following command line parameter: -ShaderSystem.ShaderQualityLevel <quality setting>

In this instance, <quality setting> should be one of the following:

Ultra
    High
    Medium
    Low

An example of how to set your quality to high would be: -ShaderSystem.ShaderQualityLevel High

Please note that once the hot fix is out, you will need to go back in and remove this workaround from your command line.

It’s also important to note that pre-patch 2, all users on PC were being forced to use the Ultra shader quality. This means that those of you playing on lower settings will notice a decrease in quality, particularly players using low or medium settings.

To achieve the same visuals as pre-patch, users on lower settings will need to change their settings to Ultra, which should likewise be used in conjunction with Ultra mesh quality. Mismatching the mesh and shader settings will result in other visual artifacts like overly shiny hair.

Please be aware that changing settings to Ultra may impact performance on some machines.

Sorry about any frustration this may have caused."
  • TomStorm
    Vennék DAI-t PS4-re.PM
  • Különc
    Megéri, nagyon hálás ha bekapja... a horgot
  • wedge31
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Cassandrának tényleg van egy aranyos oldala amin én rendesen meg is lepödtem, például amikor szólt, hogy adjam parancsba varicnak,, hogy gyorsan írja meg a kedvenc könyvsorozatának a folytatását az óriási volt.
  • TBTPumpa
    Én is Cassandrára hajtok. A többi nem igazán érdekel, de mivel őt ismerjük a második részből, kíváncsi vagyok rá "közelebbről" is.

Amúgy tök aranyos Leliana és Cassandra az egyes interakciókban. Mindig összerakják a kezüket és úgy kezdenek magyarázni.
  • TDC Geronimo
    PS4 master race!!4 Ott ilyen gond nincs :y
  • TBTPumpa
    Hogy mégjobban megdobjuk a Karácsonyi eladásokat, tessék itt van még egy trailer:
  • wedge31
    Ez már a második karim és alapból az ijász a kedvenc kasztom csak itt elsöre bicskás rúgóval voltam.
  • Sir Quno Jedi
    Mer le kell venni az antialias-ot (jobban mondva az afeletti értéket, valami postprocess aa vagymiafasz) Az rohadtul homályosított már alapban is. Ha az kikapcs, akkor penge éles minden kis fisemfos textúra. Akkor már csak a dof-fal kell megküzdeni.
  • PiszkosFred
    Akkor nem szoltam, azt hittem azt allitottad el/allitodott el. Nalam csak low meg medium meshes beallitasnal csinalta ezt anno is, meg most a peccs utan is. Highon maradva viszont nincs gondom a hajjal. Egyelore... :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.12.10. 18:02:17
  • BEAST #3368
    Nálam minden ultrán is úgy néz ki a játék, mint a mosott szar a patch óta, fénylő hajjal meg mindennel. :)
  • Aszrian17
    Tök jó a karid. Bár a haja olyan digós nem? XD Amúgy milyen íjjásznak lenni? Miért ezt választottad?
  • PiszkosFred
    Vedd feljebb a "meshes" erteket, highra minimum.
  • Evoluti0N
    Arról van valami infó, hogy mikor jön az a patch, amiben kijavítják azokat a dolgokat, amit a mostani patch-csel elrontottak? :D
  • wedge31
    No comment.
  • Myselor
    érdekes ízlésed van :D mellesleg azok a textúrák hát szerintem nem valami szép bár nemtom milyen beállításon játszod :)
  • SötétBarom
    Mindig rá kell jönnöm, hogy mennyire utálom a bossfightokat.. Nightmare-en van valami tipp ez ellen a főköcsög tevinter csóka ellen Redcliffben? Elbaszott 3 mage-es partyval sikerült odavergődnöm, és amikor bespawnol egy köteg démon elfekszenek a faszba pikk-pakk :C Pajzsos főkarim meg pislog kettő, és szétkapják őt is egyből. Eddig mentem át mindenen mint kés a vajon, de ez pure fasszopás. :|
  • jarlaxxe
    Az én karim haja is ugy csillog mint a salamon töke.
  • BEAST #3360
    Nevetséges, hogy hirtelen minden karakternek fényes haja/arcszőrzete lett. -.-
  • wedge31
    Nagyon állat lett a sérom az új patch után...

• yesname #3358
    Egy az egyben ugyanúgy haladsz, ahogy én tettem. Én is 30 óránál jutottam el Skyholdig. :D
    Nekünk lesz a játékidő legalább 100 óra.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.10. 14:33:33
  • Evoluti0N
    Nem baj. Eddig is élveztem. :D De amúgy részletesebben: Megcsináltam Hinterlandsen mindent, ami 12-es alatti, Storm Coaston ugyanez a helyzet, meg aztán a Forbidden Oasisban is. Van a Fallow Mire, aminél visszafordultam rögtön, amikor az első ellenségek 12-es szintűek voltak. Ezen kívül még jártam a főküldihez tartozó területeken és azokon, ahol társakkal lehet találkozni és amik utána már nem elérhetőek. Szal kb. ennyi. Durván 30 órám van eddig benne.
  • yesname #3356
    Hibát követtél el. Én is megtettem. Nem érdemes várni Skyhold-dal. Semmi esetre sem! Teljesen értelmetlen. A játék ott nyílik meg, szinte midnen lehetőséget ott kapsz meg. Utána ráérsz csinálni a Hinterlands stb. dolgokat menet közben. Sajnos hozzád hasonlóan gondolkodtam és ezt az egyet bánom.
    Skyholdig csak a prológus van. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.10. 11:14:46