Bandras DaSilva#3512
Szerintem nincsen nagy gond a játékkal. Lehet, hogy kevesebbet beszélgetnek a társak, de néha elég érdekes beszélgetések is vannak.
A történet is kellemes, vannak benne szép, lelkesítő pillanatok is, én élveztem.
Természetesen, vannak problémák is. A taktikai képernyő nem nagyon sikerült és az opciók is elég soványkák, de azért el lehet vele lenni. Nekem egy dolog volt csak ami sokáig idegesített, aztán meg elfogadtam és onnantól már nem volt annyira bántó.Ez pedig az volt, hogy elég sokat kell kerülni, útvonalakat keresni, hegyet mászni, bolyongani hogy a--ból b-be elérjen az ember néhány térképen. Mert azért sokszor van olyan, hogy légvonalban egy 2cmes út ( a térképen), de gyakorlatban meg kell kerülnöd az egész térképet, hogy elérj oda.
Nem pörgettem végig mindenkísérő történetét mert egy idő után már csak a fő szálra koncentráltam és akartam látni, hogy hova vezet az egész és mi lesz a vége? Nekem így volt elsőre egy olyan 60 óra.
Azóta elkezdtem egy másik karival, itt már jobban figyelek a társakra és kipróbálok pár másik opciót a döntéseknél. Kíváncsi vagyok, hogy mennyit változik a sztori. Az összes sárkányt is le kéne ölni ebben a játékomban, mert az elsőben csak 2őt sikerült.
Látványra szerintem sok panasz nem lehet, mert szerintem szép. Persze lehet, hogy másnak más tetszik.
Összességében nagyon jól szórakoztam a játékkal és ha ez a játékom is lesz egy 60-80 óra, akkor olyan nagy baj nem lehet. Utána mondjuk egy ideig nem veszem elő, viszont tervezem elővenni az előzőeket is és megpróbálom végigtolni azokat is. Már sokat elfelejtettem a korábbi sztorikból, a 2 pedig valahogy teljesen ki is maradt nekem.