4680
-
Evoluti0N #3637 Én bicskás rugóval játszom és szórakoztató. :P -
#3636 azért ne próbálj ki ranged classt, amivel nem a levegőt püfölöd, nehogy meglepjen :D -
twi452 #3635 most ugyanott fog tartani h nem tud választani mert minden karakterre ír valaki egy olyat h neki az szórakoztató :D -
#3634 Én warriorral játszom és nekem az is szórakoztató... :) -
#3633 Volt egy ijász rúgóm, távolsági harc megy vele és egyértelmüen szórakoztatóbb mint egy melee kari / volt egy bicskás rúgóm is /. -
#3632 kb csak az szórakoztató ebben a szutyi harcrendszerben :) -
#3631 El akarom most már kezdeni ezt a játékot... de egyszerűen nem tudom eldönteni milyen kasztot válasszak. Mage nekem nagyon gyengének tűnik az Origineshez képest, és nem is túl változatos a spelleket elnézve. Rogue csak az originsben tetszett a DA2-be már nagyon nem, itt is teljesen stealth és ability alapú a harc vele. Próbált valaki nem assassin speces rogue csinálni? Illetve a mage az szórakoztató lesz a játékban előre haladva? -
#3630 nem értelek, van egy valag terület, ott van pl storm cost
félve kérdezem meg, hogy jártál-e már a war table közelében -
#3629 Ha a craftolásra gondolsz igazán majd csak akkor lesz értelme ha már sárkányokat gyilkolásztok mert onnan van jó alapanyag hozzá.
-
4kerkeen #3628 Rendben. Megpróbálom. Bár ez még nem vigasztal, mert a miértjére még mindig nem jöttem rá, mi az ami alapján tudnék jobb cuccokat szerezni :-/ -
#3627 Csináld a föküldetést, meg ha jól emlékszem 7-es szinten már tudsz menni a sivatagba is. -
4kerkeen #3626 Köszi a válaszod.
A másik területtel az a gond, hogy hova? Hinterlandsban mindent megcsináltam majdnem - bár a 12-es szintű medvék ott is megesznek... a elérhető terület meg Haven, Val Royeaux, The Fallow Mire... Utóbbiban már esélyem nincs a 7-es szintemmel. Ez a gond. Esélytelennek érzem az egészet és már rohadtul unom, mert nem tudom, hogy mit lehetne csinálni vagy mit kellene gyűjtenem? Vagy egyáltalán...
off: Megcsináltam a lovas küldetést is. Lovagolni csak akkor lehet, ha épp ott van valahol a ló? Vinni magammal, esetleg hívni nem lehet? -
#3625 ebben nem fogok veled ellenkezni, de gondolni kellett a konzolosok pénztárcájára -
#3624 Azért elbeszélgetnék azzal aki ezt az inventoryt megálmodta mert ugy szar ahogy van... -
#3623 1. esetleg menj át másik területekre
2. lootnál max névből következtethetsz, de miért kéne lootnál tudnod hogy mi az? bemászol inventory-ba, és rászűrsz arra a kategóriára, amit keresel (a mainednek pl. weapon - staff, armor - light armor) -
4kerkeen #3622 Ismét pár kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni (már korábban említettem, h ilyen típusú játékokkal még nem nagyon játszottam, így innen a tudatlanság):
1, Elf/Mage-el játszom, már a teljes Hinterlandsot felfedeztem, Champions of the Just volt az utolsó nagyobb küldetés.
Az említett térképen majdnem az összes side quest megcsináltam, jelenleg 7-es szinten vagyok, de nem nagyon tudok tovább mozdulni semerre amerre érvényesülni is tudnék, annyira gyenge szar a karakterem... Egyszerűen nem tudom fejleszteni a fegyvert, nem találok jobbat, a boltban nincs olyan, ami jobb lenne, craftolni sem tudok, mert valahogy azokat a cuccokat amik nekem vannak "nem lehet". Van valakinek valami tipp, hogy most mit lehet csinálni? A térképen gyűjtögettem mindent ami csak volt. 49 DPS-es fegyverrel nyilván reménytelen, de jobbat nem találok, csak sokkal szarabbakat ennél is...
2, Nem tudom eldönteni, hogy amikor lootolok valamit, akkor az melyik kaszthoz tartozó fegyver/páncél stb... Szín alapján kéne látni? Szükre, kék, sárga stb...?
Nagyon tetszik a játák, de kezd elmenni a kedvem tőle, mert nem nagyon jutok dűlőre :( -
Evoluti0N #3621 Hát, szuper szexi. A legjobb páncél, amit jelenleg Iron Bullra tudok húzni, az a Grey Warden páncél, erre ha felrakom rá, akkor nincs nyaka, hanem a teste felett lebeg a feje... -
Evoluti0N #3620 Az ok, de az a 40% jobb cuccoknál inkább 0-nak tűnik, rosszabbaknál meg 100-nak. :D
-
#3619 nem a játék találta ki a 40% fogalmát :) -
Evoluti0N #3618 Mekkora gané már a játék. Volt sárkányfogam, amivel 40% az esély, hogy masterwork fegyóm lesz. Nem tudom hányszor megpróbáltam egy olyan fegyverre, amihez egyébként is voltak tök jó alapanyagaim, nem sikerült egyszer sem. Aztán csináltam még egy fegyót, csak kicsit szarabb alapanyagokból, rögtön sikerült. Poénból betöltöttem megint a játékot, megint megpróbáltam párszor a jobb fegyónál, nem sikerült, a rosszabbnál meg megint előszörre.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.20. 18:20:11 -
#3617 Ti is észrevettétek akik végigjátszottátok? Szegediként és Zolika személyes ismerőjeként külön vicces, lehet hogy a Bálon pár ruha az ő műve? lol
Szerk: 115 óra és 50 perc volt, néhány landmark és 1 sárkány maradt ki
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.20. 16:20:06 -
#3616 Putaság, ha nem voltál azokon a területeken, akkor az inner circle küldiket sem tudtad mind megcsinálni, márpediglen azok a kompányion küldik, így bezony gondatlan/figyelmetlen voltál. :D Ha azokat szépen csinálod meg sorban, akkor KÉNYTELEN leszel ellátogatni máshova is. -
#3615 Szól, hogy új terület érhető el, megjelenik a küldetések között, a térképen ott a város ikonja is.
Vannak ezeknél sokkal eldugottabb helyek a helyszíneken belül, pl csak bizonyos küldetések után nyílik meg egy része, vagy ki kell pucolni egy barlangot, aminek a végén találunk egy csónakot, ami elvisz egy külön szigetre, stb. -
MrAndree #3614 Sok olyan rpg van ahol a főküldetés csak a területeknek egy részét érinti. Aki felfedezni akar az úgyis bejárja mindet. -
#3613 ha valaki _ennyire_ figyelmetlenül szalad végig a játékon, az pontosan magának köszönheti, nem a készítők hibája szerintem :)
ők belerakták a játékba a területeket, rárakták a war table-re, zöld felhőben úsznak, könyörögni nem fognak senkinek telefonon / emailben, hogy mindenhova menjen el :) -
#3612 Mindössze furcsállom, hogy beleöltek ennyi energiát, és ha valaki figyelmetlenebbül szalad végig a játékon, hatalmas területek maradnak ki.. -
#3611 mondjuk annyira nem dugták el a területeket, hogy még segítsenek is odatalálni :) -
#3610 Néhány sárkány akkor kimaradt :-)
Én már voltam mindenhol, a helyszínek főbb küldetéseit igyekszem megcsinálni, bár lenne még vagy 20-30 kisebb, gyűjtögetősebb, de azt már lehet kihagyom. 71 óra telt el, most lett meg a wicked games, wicked heart...Innentől már lehet, hogy a főküldetéseket fogom végig vinni.
Elnézve az eddigiek hosszát, kb 80 óra lesz így is a végére.
A war table-ön sincs már befejezetlen feladat, csak a következő sztoriszál.
Utoljára szerkesztette: rage, 2014.12.19. 23:51:33 -
#3609 Így a második végigjátszásom közepén kezd leesni, hogy Emprise du Lionban, és az Exalted Plainsen abszolút nem voltam. Be se néztem. Nix.
:o
Azért a fő sztorit megírhatták volna úgy, hogy érintsen minden jelentősebb helyszínt.. -
#3608 A High Ravager Emprise du Lionban kurva kemény, végére hagyom mert felbasz idegileg -
#3607 It is for those regions where the local language file that automatically installs does not install English. I believe it was an issue for those in Russia and the Ukraine, as the only language was the region specific one with no other option.
If you are in an English speaking country and the game by default includes the option for English, it is not for you. If your game has no English option and you would prefer it, that is why it is there. You should still keep Elvish.
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.19. 11:29:10 -
Evoluti0N #3606 Hát... Tárgyak vannak benne, meg a játék zenéje. Minden fajta fegyverből egy új darab, amit craftolhatsz. Minden fajta armorból egy új darab, amit szintén craftolhatsz és amit csak a főkari használhat. Ja meg a játék elején kapsz az előbb említett fegyókból egy darabot, ami a kasztodhoz való és az armorból is. A craftolásukat a Skyhold megcsinálása után tudod. Ezen kívül 3 új hátas, egy újfajta trón, meg valami láda multiba, ami nem tudom, hogy mire való, mert még nem multiztam.
Más: Megjelent Originen egy olyan ingyenes DLC, hogy DAI English Voice Over Pack. Ez meg mi a fene? Ingyenes BTW.
Szerk: Közben rájöttem. Vannak olyan régiók, ahol nem angolul jelent meg a játék és aki akarja, az külön feltelepítheti rá az angol nyelvet. Állítólag már november óta van ez a DLC, de csak most vettem észre. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.19. 11:29:06 -
jocika #3605 Most a normál kiadáshoz be lehet szerezni a gyűjtő pluszait 10, azt hiszem euro-ért. Érdemes? -
#3604 Ha nem kerulsz egybol combatba, akkor en ilyenkor mindig a quicksave-reload utat valasztom. Ekkor instant ott lesznek mellettem. Gyorsabb, mint megvarni, hogy az aktualis 3 vakeger felmasszon egy olyan letran, amelyre "nyikorgo kosarral az oleben" JA mamaja is kepes volt felmaszni a padlasig majd 80 evvel ezelott. :), pedig akkor meg nem hogy utvonalkeresesi algoritmus nem volt, de ehhez hasonlo kifejezeseket hallva meg is egettek az embert a falu foteren. -
#3603 Igen, nekem is volt olyan, ahol egyesével mindenkivel külön le kellett ugranom és utána mehettem csak taktikai nézetben, különben a világot is megkerülték volna -
Evoluti0N #3602 Javítottak a társak útkeresésén. Persze. Basszus. Felmegyek a létrán, ott egy csomó ellen. Elkezdem őket osztani mint az állat, erre Varric megfekszik, Varric megint megfekszik. Nézem, hogy hol a picsben van a másik kettő. Erre basszus nem tudnak egy hülye létrán felmászni, hanem rohannak neki a falnak, mint az idióták. 2014 van basszus. 2014. Ez már 10 éve is gáz volt. És komolyan ez van minden Bioware játékban. Terelgetni kell a csapattársakat, mint a birkákat. Ezzel már igazán kezdhetnének valamit. -
Renegade #3601 nagy a fee ha kiutalsz :) (tudom, jelenleg ez nem releváns, csak anno bosszantó volt) -
Evoluti0N #3600 Mi a baj a Paypallal? Teljesen megbízható oldal, ráadásul nem kell százféle helyen megadnod a kártyád adatait. Egyébként én Paypalon keresztül vettem Originről a játékot és minden ok volt. -
Renegade #3599 nem szeretem a paypalt (anno csak pókerre használtam), pláne zavaró, hogy sem steamen, sem gog-on nincs semmi probléma :( -
Evoluti0N #3598 Nekem nem volt. Paypalon keresztül próbáltál fizetni?