4726
-
A headphones az az.
Tedd arra.
Perk? Bonyolultabb zárak kinyitása, több heal potion, nagyobb keresési hatékonyság, inventory max méret növelése...mondjuk -
Olyan opció nincs, hogy stereo. Home Theater(gondolom 5.1), headphones, TV meg még valami, de az sem sztereó. Skyrim volt ilyen halk.
Inqusition perkeket mire érdemes először rakni? -
Alapból szerintem nem sima stereora állítja be a játékon belül.
Nézd meg a hang beállításaiban.
Nekem is halk volt, míg át nem állítottam arra. -
Evoluti0N #3680 Megismételnéd? Nem hallottam. -
Elemcsere a hallókészülékben megvót'? -
Evoluti0N #3678 Nálam nem tűnik halknak. Erről jut eszembe, hogy idén volt valami játék, ami nagyon halk volt, de most nem ugrik be, hogy mi. :D -
Másnál nem túl halk a játék? Már felcsavartam a hangszórót de zenén kívül minden halk (amit már 50% le kellett vennem) -
Rannah #3676 Bár én nem ittam belőle, de valószínűleg tényleg később lesz értelme, tekintve hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mythal-hoz vagy kötve (vagy Morrigan), akit Fen'Harel egy kicsit átejtett (megint), így most nem tudni, hogy mi van. -
Szvsz amikor választani kell hogy a magek vagy a templarok oldalára állsz, a templaros küldi az 100x nehezebb, mint maga Corypheus, mageset nem tudom ott mit kell csinálni -
nyilván jó lesz 70 évesen a dragon age 9-ben kapni valami tényleges következményt
-
Én is egyébként gondolkoztam, mert ugye folyamat azt verték a fejedbe hogy valami iszonyú fú de epic nagy ára van ha belemászol, azt utána semmi. Bár lehet hogy későbbi részben lesz jelentősége, mint sok mindennek, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jelenleg szinte egyiknek sincs semmi jelentősége, mert nem telt el elég időpl. hogy szétbasztad-e a Circlet vagy a Templarokat, Wardeneket.
Vagy majd a 60 dolcsis 2 órás DLCben
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.22. 13:05:27 -
tulajdonképpen semmiben, valami epicet vártam abból a részből, de nem igazán volt jelentősége -
4kerkeen #3671 Köszönöm a hosszú választ! Este ránézek ezekre a dolgokra :)
Rettentő sok minden befolyásolja azért a játék végét. Ahhoz viszont elég hosszú a játék, hogy ezt többször megtegyem :) Szóval igyekszem elsőre minden helyet bejárni. Nem is tudom elképzelni, hogy valaki 100%-ra ki tudja hozni. -
szvsz nem volt elég pöcse a női karakteremnek :) -
A végkimenetelben vagy miben van szerepe annak, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazából Solast akartam, de nagyon ellenkezett,megfürdesz a Sziksóstó kinézetű "vízben"? Én nem gondolkodtam rajta, beküldtem a ribancot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!stáblista utáni rész tudatában érthető lol
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.22. 12:44:11 -
Renegade #3668 na, majd valahogy túllendülök rajta, fantomnak menőbb volt lenni, mint gondnoknak :) -
Rannah #3667 Szerintem semennyire 
De ezt hogy tudtad összehozni, hogy Te+Bull--->Dorian?!?!
-
abszolút lehet, mondjuk az, hogy bull megrakott, aztán dorian játékszere lett, nem tudom hogy nevezhető-e lezárásnak 
annyira nem zaklat fel mondjuk, nem a románc miatt játszottam -
Rannah #3665 Nem lehet az a baj, hogy lett egy másik aktív románcod, és az nem lett lezárva mielőtt Sera-t próbáltad? -
Rannah #3664 Igen, kötelező inkvizítornak lenned. De az, hogy milyen is vagy, abban ad a játék egy kis szabadságot. (Lehet párhuzamot vonni a földi inkvizícóval, csak nem érdemes.)
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2014.12.22. 12:07:43 -
nagyon diszkréten és konyhanyelven írtam :)
de ha nem voltál még elven ruinban, akkor ne nyisd le
lényeg hogy a játék vége felé azért halmozódnak fel a hókuszpókuszok, sera meg nem annyira komázza az ilyesmit :)
_szerintem_ más oka nem lehet, hogy nem volt hajlandó leszbizni
btw nálam pl. blackwall meg cole specializációi meg sem nyíltak, ezt sem tudom pontosan, hogy miért
küldetése mindegyiknek kész volt
-
Evoluti0N #3662 Spoilert inkább nem olvasom el, mert nem tartok még a végén. :D -
mondjuk a fősztoriban hoztam pár döntést, amik a frászt hozták rá, pl. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt éppen el tudom képzelni, mert ő nagyon be van szarva az ilyen hókuszpókuszoktólén ittam abból a bizonyos kútból
igazából egyszer megdugott bull, aztán ő is inkább lefarcolt dorianhoz, ennyi volt az össz románc, amit össze tudtam hozni a játékban
-
Renegade #3660 nem KOTOR-ozok, nem szimpi az űrvarázsló koncepció (ME-ben is zavart) :) -
Renegade #3659 akkor nem olyan földi mintájú? itt dedikáltan gonosz mindenki aki nem szimpi nekem? -
És mégis az originben ahol az egész a blight-ról szól, hogyan tudnál harcolni ellene, ha nem lennél gray warden?!?!? Milyen jogon tudnál ősi szent szövetségi iratokra hivatkozni, bárkit bezupálni a csapatba?! Nem hallanád az archdemont, nem éreznéd meg a darkspawn-t a közelben és a vérüktől/ha megsebeznek átalakulnál te magad is közibükvalóvá. Nyilván az is zavaró, hogy a KOTOR-ban jedi vagy, nem???
-
Evoluti0N #3657 Hm... Nem tudom. Én nem vele szűröm a levet. Nem értem, hogy miért nem sikerült összemelegedned vele. -
Az inkvizítornak lófax köze sincs sem a templar-okhoz, sem a mage-ekhez. Az egy harmadik hülyeség. Én is mage-dzsel vagyok. -
Renegade #3655 picit utána olvasgatva spoiler mentesen, meg amit a cím sugall: kötelező inkvizítornak lenni itt? Ez hogy fér össze egy vazsi karakterrel? Már az zavaró, hogy az Originben kötelező Wardennal lenni (30%-nál tartok, szóval pls no spoiler), a franc sem akar szentfazék lenni, vagy megdögleni 50 évesen valami elcseszett vér lötyi miatt.
Originban, rugó vagyok, szóval nem éppen karakter barát gondolat egyik sem :) -
voltak, a második ugye csak 1 alkalommal, az első meg végtelenítve, vagy 5-6x bejátszottam
nem nagyon disapprove-olt, csak nagyon ritkán, cserébe sokszor approve-olt, passzolom -
Evoluti0N #3653 Lehet, hogy nem lájkolt eléggé?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sütievés tetőn, közös prankelés volt? -
dede, volt is szó róla, de mindig lepattintott, hogy még utazzunk együtt, aztán meglátja
aztán egyszercsak már nem is volt lehetőség rá.. :( -
Evoluti0N #3651 Vagy nem nő? -
+1, bár nem értem, miért nem sikerült a játék végéig megdugni
talán mert mage voltam, vagy mert nem elf? vagy... ? -
Evoluti0N #3649 Egy kicsit előrehaladtam a sztoriban és volt alkalmam többet beszélgetni Serával. Azt hiszem, hogy megvan a kedvenc karakterem. :) -
Csilingelést szoktam hallani. Ámde nekem az fontos, amikor rúnákat lelsz a falakon veilfire-rel. Na azt magas csilingelés útján a leg1xűbb, mikor szkennelsz. -
pedig a tutorial is elmondta :)
meg olyankor csilingelnek is a hangfalak veszettül -
Na ez nekem pl. fel sem tűnt. -
twi452 #3645 kíváncsiságból átkapcsoltam pc-n 360 controllerre az irányítást, ugye nem megy egyszerre a kettő mert az egész ui-t lecseréli
azt kell mondjam sokkal kényelmesebb mint az egér+bill, valahogy azt nagyon elkefélték
taktikai nézetben is mérföldekkel jobb egy kis megszokás után
bár ugye elvileg ígérik h fejlesztenek a pc-s irányításon..van hova :D -
Evoluti0N #3644 +1 kis kiegészítés: Ha olyan cucc közelében vagy, amit meg kell találni küldihez, vagy összegyűjthető (mint pl. a piás üvegek), akkor a minimap körül egy sárga kör van.