4726
banner
  • rage
    A headphones az az.
    Tedd arra.

Perk? Bonyolultabb zárak kinyitása, több heal potion, nagyobb keresési hatékonyság, inventory max méret növelése...mondjuk
  • JethroHUN
    Olyan opció nincs, hogy stereo. Home Theater(gondolom 5.1), headphones, TV meg még valami, de az sem sztereó. Skyrim volt ilyen halk.

Inqusition perkeket mire érdemes először rakni?
  • rage
    Alapból szerintem nem sima stereora állítja be a játékon belül.
    Nézd meg a hang beállításaiban.

Nekem is halk volt, míg át nem állítottam arra.
  • Evoluti0N
    Megismételnéd? Nem hallottam.
  • Különc
    Elemcsere a hallókészülékben megvót'?
  • Evoluti0N
    Nálam nem tűnik halknak. Erről jut eszembe, hogy idén volt valami játék, ami nagyon halk volt, de most nem ugrik be, hogy mi. :D
  • JethroHUN
    Másnál nem túl halk a játék? Már felcsavartam a hangszórót de zenén kívül minden halk (amit már 50% le kellett vennem)
  • Rannah
    Bár én nem ittam belőle, de valószínűleg tényleg később lesz értelme, tekintve hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mythal-hoz vagy kötve (vagy Morrigan), akit Fen'Harel egy kicsit átejtett (megint), így most nem tudni, hogy mi van.
  • Különc
    Szvsz amikor választani kell hogy a magek vagy a templarok oldalára állsz, a templaros küldi az 100x nehezebb, mint maga Corypheus, mageset nem tudom ott mit kell csinálni
  • j0nNyKa
    nyilván jó lesz 70 évesen a dragon age 9-ben kapni valami tényleges következményt
  • Különc
    Én is egyébként gondolkoztam, mert ugye folyamat azt verték a fejedbe hogy valami iszonyú fú de epic nagy ára van ha belemászol, azt utána semmi. Bár lehet hogy későbbi részben lesz jelentősége, mint sok mindennek,
    pl. hogy szétbasztad-e a Circlet vagy a Templarokat, Wardeneket.
    Jelenleg szinte egyiknek sincs semmi jelentősége, mert nem telt el elég idő

Vagy majd a 60 dolcsis 2 órás DLCben
    Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.22. 13:05:27
  • j0nNyKa
    tulajdonképpen semmiben, valami epicet vártam abból a részből, de nem igazán volt jelentősége
  • 4kerkeen
    Köszönöm a hosszú választ! Este ránézek ezekre a dolgokra :)

Rettentő sok minden befolyásolja azért a játék végét. Ahhoz viszont elég hosszú a játék, hogy ezt többször megtegyem :) Szóval igyekszem elsőre minden helyet bejárni. Nem is tudom elképzelni, hogy valaki 100%-ra ki tudja hozni.
  • j0nNyKa
    szvsz nem volt elég pöcse a női karakteremnek :)
  • Különc
    A végkimenetelben vagy miben van szerepe annak, hogy

megfürdesz a Sziksóstó kinézetű "vízben"? Én nem gondolkodtam rajta, beküldtem a ribancot
    Igazából Solast akartam, de nagyon ellenkezett,

stáblista utáni rész tudatában érthető lol

Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.22. 12:44:11
  • Renegade
    na, majd valahogy túllendülök rajta, fantomnak menőbb volt lenni, mint gondnoknak :)
  • Rannah
    Szerintem semennyire
    De ezt hogy tudtad összehozni, hogy Te+Bull--->Dorian?!?!
  • j0nNyKa
    abszolút lehet, mondjuk az, hogy bull megrakott, aztán dorian játékszere lett, nem tudom hogy nevezhető-e lezárásnak
    annyira nem zaklat fel mondjuk, nem a románc miatt játszottam
  • Rannah
    Nem lehet az a baj, hogy lett egy másik aktív románcod, és az nem lett lezárva mielőtt Sera-t próbáltad?
  • Rannah
    Igen, kötelező inkvizítornak lenned. De az, hogy milyen is vagy, abban ad a játék egy kis szabadságot. (Lehet párhuzamot vonni a földi inkvizícóval, csak nem érdemes.)
    Utoljára szerkesztette: Rannah, 2014.12.22. 12:07:43
  • j0nNyKa
    nagyon diszkréten és konyhanyelven írtam :)
    de ha nem voltál még elven ruinban, akkor ne nyisd le
    lényeg hogy a játék vége felé azért halmozódnak fel a hókuszpókuszok, sera meg nem annyira komázza az ilyesmit :)
    _szerintem_ más oka nem lehet, hogy nem volt hajlandó leszbizni
    btw nálam pl. blackwall meg cole specializációi meg sem nyíltak, ezt sem tudom pontosan, hogy miért küldetése mindegyiknek kész volt
  • Evoluti0N
    Spoilert inkább nem olvasom el, mert nem tartok még a végén. :D
  • j0nNyKa
    mondjuk a fősztoriban hoztam pár döntést, amik a frászt hozták rá, pl.
    én ittam abból a bizonyos kútból
    ezt éppen el tudom képzelni, mert ő nagyon be van szarva az ilyen hókuszpókuszoktól
    igazából egyszer megdugott bull, aztán ő is inkább lefarcolt dorianhoz, ennyi volt az össz románc, amit össze tudtam hozni a játékban
  • Renegade
    nem KOTOR-ozok, nem szimpi az űrvarázsló koncepció (ME-ben is zavart) :)
  • Renegade
    akkor nem olyan földi mintájú? itt dedikáltan gonosz mindenki aki nem szimpi nekem?
  • Sir Quno Jedi
    És mégis az originben ahol az egész a blight-ról szól, hogyan tudnál harcolni ellene, ha nem lennél gray warden?!?!? Milyen jogon tudnál ősi szent szövetségi iratokra hivatkozni, bárkit bezupálni a csapatba?! Nem hallanád az archdemont, nem éreznéd meg a darkspawn-t a közelben és a vérüktől/ha megsebeznek átalakulnál te magad is közibükvalóvá. Nyilván az is zavaró, hogy a KOTOR-ban jedi vagy, nem???
  • Evoluti0N
    Hm... Nem tudom. Én nem vele szűröm a levet. Nem értem, hogy miért nem sikerült összemelegedned vele.
  • Sir Quno Jedi
    Az inkvizítornak lófax köze sincs sem a templar-okhoz, sem a mage-ekhez. Az egy harmadik hülyeség. Én is mage-dzsel vagyok.
  • Renegade
    picit utána olvasgatva spoiler mentesen, meg amit a cím sugall: kötelező inkvizítornak lenni itt? Ez hogy fér össze egy vazsi karakterrel? Már az zavaró, hogy az Originben kötelező Wardennal lenni (30%-nál tartok, szóval pls no spoiler), a franc sem akar szentfazék lenni, vagy megdögleni 50 évesen valami elcseszett vér lötyi miatt.

Originban, rugó vagyok, szóval nem éppen karakter barát gondolat egyik sem :)
  • j0nNyKa
    voltak, a második ugye csak 1 alkalommal, az első meg végtelenítve, vagy 5-6x bejátszottam
    nem nagyon disapprove-olt, csak nagyon ritkán, cserébe sokszor approve-olt, passzolom
  • Evoluti0N
    Lehet, hogy nem lájkolt eléggé?

Sütievés tetőn, közös prankelés volt?
  • j0nNyKa
    dede, volt is szó róla, de mindig lepattintott, hogy még utazzunk együtt, aztán meglátja
    aztán egyszercsak már nem is volt lehetőség rá.. :(
  • Evoluti0N
    Vagy nem nő?
  • j0nNyKa
    +1, bár nem értem, miért nem sikerült a játék végéig megdugni
    talán mert mage voltam, vagy mert nem elf? vagy... ?
  • Evoluti0N
    Egy kicsit előrehaladtam a sztoriban és volt alkalmam többet beszélgetni Serával. Azt hiszem, hogy megvan a kedvenc karakterem. :)
  • Sir Quno Jedi
    Csilingelést szoktam hallani. Ámde nekem az fontos, amikor rúnákat lelsz a falakon veilfire-rel. Na azt magas csilingelés útján a leg1xűbb, mikor szkennelsz.
  • j0nNyKa
    pedig a tutorial is elmondta :)
    meg olyankor csilingelnek is a hangfalak veszettül
  • Sir Quno Jedi
    Na ez nekem pl. fel sem tűnt.
  • twi452
    kíváncsiságból átkapcsoltam pc-n 360 controllerre az irányítást, ugye nem megy egyszerre a kettő mert az egész ui-t lecseréli
    azt kell mondjam sokkal kényelmesebb mint az egér+bill, valahogy azt nagyon elkefélték
    taktikai nézetben is mérföldekkel jobb egy kis megszokás után

bár ugye elvileg ígérik h fejlesztenek a pc-s irányításon..van hova :D
  • Evoluti0N
    +1 kis kiegészítés: Ha olyan cucc közelében vagy, amit meg kell találni küldihez, vagy összegyűjthető (mint pl. a piás üvegek), akkor a minimap körül egy sárga kör van.