4680
-
#3435 Na igen. Várahtóak lesznek a hasonló hsz-ek:
- Win7 SP1, magyar, nem indul el
- Elindul, de átvezetőnél fekete képernyő/crash to desktop
- Nem tudom leadni X küldetést
- Nem enged tovább Skyholdba
- Random kidobál -
Evoluti0N #3434 Akkor mostantól megszaporodnak a hozzászólások. Jönnek a warezos kollégák. -
Rannah #3433 Elvileg nem jár le küldetés, ha még nem fejezted be a játékot (vagyis nem győzted le a főellenséget).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Próbáltad már újratölteni az állást, csapatot újra összerakni, és bemenni a fogadóba újra?
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2014.12.13. 16:09:23 -
bazsidiver #3432 Lehet hogy az a baja hogy már elég rég megkaptam a levelet és csak most mentem a fogadóba, vagy itt nem járhat le a küldetés? -
#3431 Tolj neki egy restartot vagy próbáld még egyszer, tegnap csináltam pont azt a küldetést és nekem gond nélkül elindult, amint beléptem az ajtón. -
bazsidiver #3430 Igen, bent van a csapatba. -
#3429 Partydban van Dorian? -
bazsidiver #3428 Elakadtam a Dorianos mellékküldetésben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kaptam egy levelet hogy vigyem Dorian-t az apjához, aztán megmutattam Doriannak a levelet és utána odamentem a fogadóhoz ahol elvileg találkozni kéni kéne a szüleivel, de amikor bemegyek a fogadóba a fogadó teljesen üres nincs bent senki. Ez valami bug vagy csak én vagyok béna?
A segítséget előre köszönöm -
#3427 Aki ide ír ezzel kapcsolatban azt törlöm a rákba. -
#3426 sztem csináljatok off topikot mert már van 3DM tört verzió a mai naptól -
#3425 Mindenki béna. :) -
Rannah #3424 Sajnos nem lehet megnézni.. vagy én is béna vagyok :) -
Evoluti0N #3423 Eh. Ha veszek valahol újfajta ágyat, vagy ablakokat, vagy bármi mást a várba, akkor azt tényleg nem lehet előtte megnézni, hogy néz ki? Vagy csak én vagyok a béna? -
Evoluti0N #3422 Heh! 50 óra alatt sikerült odajutnom, hogy megkapjak a videós minijátékért járó red liriumos fegyókat. Kár, hogy mostanra mindegyik szar a jelenlegi cuccaimhoz képest. :D -
#3421 Elég sokat változott a játék:
-
Evoluti0N #3420 Hát, elméletileg azért lett megcsinálva ez a Dragon Age Keep, hogy ne legyen gond a platformváltással. Szóval ha rámész az oldalra és feltöltöd az első két rész mentéseit és importálod a Keepbe, akkor azokat a mentéseket aztán tudod importálni a 3. részbe platformtól függetlenül. Most nem tudom, hogy hogyan működik konzolon. Hogy összekötöd az Origin fiókodat a Live fiókoddal, vagy Live fiókkal is be tudsz jelentkezni Keepbe, vagy fogalmam sincs. -
#3419 Hali, ha x360-on kezdek játszani a DA 1-2 mentéseket felismeri a játék? -
Aszrian17 #3418 Valaki spoilerezze már el nekem hogy mi van\történt ferelden hősével -
mike01010101 #3417 Köszi, most meg is nézem. -
Evoluti0N #3416 Akkor ajánlom, hogy a 3. rész elkezdése előtt a dragonagekeep.com oldalon csinálj mentést magadnak, ha még nem tetted meg. :) -
mike01010101 #3415 Persze. Az elsőt minden dlc-vel együtt végignyomtam, nagyon tetszett bár ott is volt 1-2 zavaró irányításbeli momentum. A második részt csak letöltöttem és pár óra után töröltem is. Nem jött be. Ezért voltam kicsit óvatos ezzel. Szeretem előbb kipróbálni és utána megvenni. Itt ez nem volt járható út. -
Evoluti0N #3414 Az első két résszel játszottál? -
mike01010101 #3413 Most telepítem, kiváncsi vagyok megér-e 14e Ft-ot. Ennyiért még nem vettem játékot. 8-10e az ingerküszöböm:) -
#3412 Jók azok, csak célt kell nekik adni és elpusztítják. -
#3411 Wow, úgy értettem a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Hawke stays"-t hogy velem marad, és nem őt hagyom hátra... Oh well, legalább van egy csoport idiótám, akik olyan balfaszok, mint a ház és ha nincs Blight unalmukban szórakozni kezdenek -
Rannah #3410 Igen -
Evoluti0N #3409 A kertben az ültetésnél mindegyik cserépbe lehet mást, ugye? -
#3408 Én 15-ös szinten mentem neki, de még úgy is kihívás volt. Vagy fél óráig biztosan gyepáltam, mire kifeküdt.
Viszont baromi élvezetes volt, amíg fel nem ültem a pacira. Akkor szépen kidobott a játék mindenféle hibaüzenet nélkül (Origint is bezárva), utána meg csak olyan "mentést" talált a játék, ahol még nem győztem le a sárkányt. Azaz mehettem mégegyszer leteríteni. Jók ezek a publikus bétatesztek, de tényleg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sárkány legyőzése után közölte velem a játék, hogy ezen kívül van még 9 legyőzendő sárkány. Mondom, OK.
Bár ez még múlt héten volt, azóta nem igazán volt még időm a játékra. -
Evoluti0N #3407 Ok. Lehet, hogy 11-es szintű főkarival és 10-es szintű társakkal nem volt a legokosabb dolog megtámadni egy 12-es szintű sárkányt. :D -
#3406 Mintha sokkal többször záródna be csak úgy a játék vagy dobna ki DirectX hibával, elég idegesítő -
#3405 576 adventi ajánlat:
-
Evoluti0N #3404 Korábbi részekkel játszottál? -
mike01010101 #3403 Köszi a részletes választ. Megkockáztatom a vásárlást, ez a 100+ órás játékidő nagyon vonzó. -
Evoluti0N #3402 Elméletileg tudja. Csak valahogy fel kell tölteni először valahova az első két rész mentéseit. Most nem tudom, hogy Origin felhőbe, vagy valami beállítást be kell kapcsolni az első két részben és úgy valahogy, de felismeri. Szóval nem direkt a gépen keresi. Pl. öcsém mentéseit felismerte. -
Evoluti0N #3401 irányítJa*
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.11. 13:35:43 -
Evoluti0N #3400 Olyan, hogy alapból WASD gombokkal megy a karaktered, egérrel forgatod a kamerát jobb gombon tartva. Ha nem tartod jobb gombon, akkor van kurzor. Azzal rá tudsz kattintani képességekre mondjuk. Vagy menüpontokra, meg hasonlókra. Persze ezekre mindre van gyorsgomb is. Emellett rá tudsz kattintani jobb klikkel emberekre beszélgetéshez, meg cuccok aktiváláshoz, felszedéséhez. Ugyanakkor ehhez elég közel kell lenned hozzájuk. Szóval katt után nem megy magától oda. F-fel ugyanígy tudsz mindent aktiválni. Görgővel tudsz távolítani és közelíteni. Bizonyos távolság után átvált taktikai nézetbe. Itt kattintással is odamegy az adott karakter, ahova nyomod, meg az ellenségekhez is odafut magától és úgy támadja. Nem taktikai nézetben közelharcnál direkt oda kell menni hozzájuk, vagy különben a levegőt kaszabolja az irányított karakter. Ja megy annyi, hogy bármikor meg tudod állítani a játékot és parancsokat kiosztani a többi társnak. Persze valós időben is tudsz köztük váltani. Meg be tudod állítani, hogy ha a gép irányítsa őket, akkor hogyan viselkedjenek, meg milyen képességeket használjanak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.11. 13:30:33 -
mike01010101 #3399 Megvenném a játékot, de félek az irányítástól. Oldschool PC játékosként eléggé kényes vagyok erre. Leszámítva azt, hogy a jobb egér gombot nyomni kell a mouse-lookhoz, át lehet konfigurálni a billenytűzetet a WSAD hagyományos fps/tps irányításhoz? A kamera távolságot vagy FOV-t lehet állítani? (mint pl a fallout3-ban) Köszi a választ előre is. -
#3398 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én inkvizitorom nem ért egyet
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.11. 12:27:48 -
#3397 Mondjuk nem igazán értem, hogy az a fos keep mi a picsáért nem tudja importálni a mentéseket. -.- -
#3396 De, mindkét (három) előző DA fent van a gépemen telepítve stb.