banner
  • BEAST #3484
    Ez inkább egyéni ízlés kérdése, például szerintem a játékban szereplő legtöbb karakter bűn ronda lett, de a dumák, párbeszédek, karakterek is csapnivalóak lettek. Egyetlen egy új társ sincs a csapatban akit a végére igazán meg tudtam volna kedvelni. Elmennek, megtűröm őket, olykor még mosolyt is csalnak az arcomra, de általában csak idegesítőek. Sehol sincsenek egy Oghren-hez vagy egy régi Varric-hoz képest. A társak még így is ritkábban szólnak egymáshoz, mint a korábbi játékokban, ráadásul a játék végéig eseményektől függetlenül fix szövegeket "olvasnak fel" egymásnak. Száraz az egész, de mint említettem, ezzel lehet csak én vagyok így.

Ami viszont nem intézhető el ennyivel, az a szörnyű AI (hova lettek a régi taktikai beállítások? _Jelenleg agyatlan drónokként követnek minket a társaink), a nevetséges irányítás (Igen egy PC játéknál ne kontroller legyen az elsődleges prioritás), a kamu karakterlapok (minek rakták bele, ha csak nézegetni lehet?) és igen én is belemélyedtem a harcrendszerbe... bár nem kellett túl mélyre ásnom.