Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Néha mikor a térképen elküldöd az embereket, akkor nyílik meg új helyszín.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

j0nNyKa
~12 nagy terület van
egyébként ezen a ponton még tudsz menni 1-2 helyre, pl. a városba, de nincs értelme húzni halasztani skyholdot, csak magadtól veszed el a lehetőségeket
utána úgyis annyi mindent csinálhatsz egyszerre, hogy ráérsz akkor tötyörögni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Laza
Amúgy lesznek majd jó dropok? Mert konkrétan állandóan a mindenféle hulladék szürke cuccok esnek, max használhatót kraftolni tudok, de ha meg olyat csinálok és végre kiesik vmi lila (pl mocsár bossból), akkor az pont már annyival kicsit rosszabb, mint a kraftolt.

Lassan már nem is lootolok, mert csak szar van mindenhol.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ja, hogy onnan indul a game? 😊

Én a főküldiben leparkoltam ott, hogy 1 akciópontért lenne a jobb térkép bal szélén valami ütközet, de gondoltam előtte kalandozok, de hiába jelennek meg sorra a mindenféle dolgok a térképen, csak odaküldöm az embereket, visszajönnek, kapok egy kis pontot, vmit, és ennyi, olyan hely, ahová oda is tudok menni, kb 3 van ... Hinter, Storm, meg a mocsár, amit nemrég fejeztem be fullosan ......... szóval akkor inkább nyomom a főszálat 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

j0nNyKa
az nem tudom mi, de nekem pl. 84 óra volt a játék az origin szerint, az meg elég korrekt

yesname
Hm. Akkor nagyon bele kell húznom, hogy végezzek az Elit emegjelenéséig. 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Csak tanács a hasonló crashek minimalizálására (nekem bevált, már nem crashel):
- Origin overlay kikapcsolása
- FPS és egyéb overlay programok kilövése <- utóbbi játékok nagyon érzékenyek ezekre
- Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 telepítésd x86 (és x64 64 bites rendszeren)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.07. 20:29:17

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

wedge31
Vigasztaljon a tudat, hogy már készül a patch...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Különc
Sikerült legyőznöm az Envy demont, erre nyilván nem lehet utána savelni, mert az túl könnyű lenne és mit ad isten DirectX hibával kivág a párbeszéd közben ami utána van. Sebaj, visszalépek, nincs "Continue" a főmenüben (ez kb random, hogy van-e vagy nincs, szóval meg se lepődtem) és mi fogad miután betöltöm a játékot?

Fekete képernyő (jobb sarokban az ikon, hogy mintha még töltőképernyőn lenne) de látszódik az egész HUD, kattintásra nem reagál és a háttérben leölik a partymat- Feljön a "Your journey ends" képernyő, nem reagál semmire csak ha kilövöm task managerben. Ötször próbáltam, mindig ugyanez.

Van egy laza fél órám újracsinálni az utolsó helytől ahol engedett savelni -.-'

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
akkor a játék ~1/6odán túl vagy, szal ja

yesname
Lol. Mit hittem. Húztam halasztottam a breach bezárását. Szinte 100%-ra megcsináltam mindent gondolva, hogy utána fejezem be a játékot.
32 óra után...kiderül, hogy Skyholdba költözés után következik a játék. Eddig csak prológus volt. 😄😄😄 Ez nagyon durva.
Skyholdban 3 órát beszéltem az emberekkel. Ennyi szöveget hogy tudtak belerakni. Azt hittem annél szövevényesebb már nem lehet, mint ami előtte volt. Hát ebben is tévedtem.

jarlaxxe
Ja, a thousand cuts-al kb, szólóban le tudsz nyomni egy dragont.

wedge31
Elsőre a assasin spect választottam de most, hogy másodiknak a tempest húztam már látom, hogy az mennyire gyenge volt ehhez képest...

Ugy lesz, ez a tervezem.

Kandurex
Végül is totál elhanyagolható a harc rendszer...mondjuk ami adja a savat és a borsot...szal..<#ticking>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wedge31
Én azt tanácsolnám haladj a föküldivel legalább skyholdig mert ott teljesedik ki igazán a játék és rengeteg új lehetöség nyilik meg.
Persze el lehet tökölni 50 órát elötte is, csak nem érdemes.

Nem rossz ez a játék ha az ember túlteszi magát a brutál szar harcrendszeren, eddig 20 óra alatt mégcsak két helyszinen voltam és a föküldikböl is csak hármat csináltam.

proway
Sziasztok!
Ti milyen mágus spec.-et ajánlotok? Hallottam h a KE nagyon uncsi, a RM nem rosz, de kíváncsi vagyok h milyen a NM?
mind a 3nak milyen sajátosságai vannak?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

SötétBarom
Heh 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

BEAST
Ez igy nem nightmare szint. Ugy lenne az igazi, ha 3 AI-t probalna az Inquisitor eletben tartani a sarkanyharc kozben. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SötétBarom
Onnantól, hogy megvolt a Knight-Enchanter spec, gyakorlatilag solozhattam volna őket.. Kicsit elbaszarintották, nagyon OP.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Én 10ből 5 sárkánynál járok eddig, taktikai nézet nélkül 1-1 szinte lehetetlen (az meg ugye rémsz-r), de némelyik egész könnyű. Vigyél 2 mágust akik értenek a sárkány "gyengéjéhez", és olyat sebeznek a staffjukkal, vigyél resistance potit és lényegesen könnyebb lesz. Célszerű az első két lábait ütni, hogy összecsukoljon és plusz időd legyen.
böröczk
Mert lenyűgöző, fantasztikus ez a csaj, ahogy játszik.

Kumiho #2179

Sir Quno Jedi
Telis-teli van sárkányokkal, gyakorlatilag minden nagyobb pályán van egy. Nomeg még a Dragonlingek. Én mindenhol belefutok a sárkikba, csak igyekszem elkerülni őket. Nagyon látványos epic harcokat vívnak néhol stb. érdemes őket nézni, megfigyelni. Harcolni velük már kevésbé, mert megfelelő elementális rezisztanciák nélkül kellemetlenek tudnak lenni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TBTPumpa
Még mindig megy a hype.

All the feels
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.06. 17:29:13

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sziasztok!

Most értem a végére, hááát epic game lett. Leszámítva a szánalmas invertoryt nagyon magasra tette a lécet a BW grat nekik
stáblista utáni részt mondjuk lehetett sejteni a főgonosz megölése után, de kiváncsian várom a folytatást.
j0nNyKa
welcome to the club, vagy 2 hétig ezzel szórakoztam
majd a csoda patch mindent megold ..! mhm ..!

Az egyik ezek közül:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Közben nézem, hogy GOTY lett. Azért megérdemelnek egy gratulációt a srácok 😊

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

<#eljen><#taps>

Kövezzetek meg, de szerintem ez kenterbe veri a Lindsey Stirling-féle dalt (tudom, hogy teljesen más stílus, de akkor is)

PiszkosFred
Gavin baratunktol sok szeretettel. A klip nyomokban SPOILERT is tartalmazhat, sz'al csak ovatosan. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én eddig hármat találtam, egyikkel mérkőztem meg de kb a fele hpját vertem le aztán elfogytak a gyógyitalaim meg két társamnak a HPja is szóval egy "egyezzünk ki döntetlenben" felkiáltással taktikai visszavonulásba kezdtem. A másik kettővel egyelőre meg se próbálkoztam. Most járok kb 50 óránál és szerintem ha a negyedét jártam be a területeknek.

Why so serious?

böröczk
Haha, nekem is, csak pislogtam a stáblista utáni első tizedmásodperctől, de utána meg be se tudtam csukni a szemem 😄

Egyébként nálam ugyanez volt, nekem 80 órám lett az első végigjátszásban (ebből 50 a karakterkreálás, haha 😄), viszont a báltól végigrohantam az egészen a sztori miatt.
Én SAJNOS belefutottam Serába, bár hagytam volna ott 😄 Egyébként el lehet küldeni bármikor, de azért meg kell hagyni, nagyon átgondolt karakter, és borzasztó irritáló is, tehát valamit jól csinált itt a Bioware 😛

Aztán hirtelen bumm, vége lett, és sajnáltam. Másodszorra nem fogom ennyire felületesen játszani. Nálam a legnagyobb szégyen, hogy csak egy sárkányba futottam bele. (Aki szerint ez spoiler, az menjen a... DRAGON Age könyörgöm...) És azt se tudtam legyőzni, úgyhogy szaladtam a másik irányba a 3. halál után 😄
Néha kicsit ilyen túlélő játék feelingem volt, jó párszor meg kellett lógnom az ellenség elől, mert túl erőseknek bizonyultak, volt hogy már csak egy tag állt a csapatból, az is több sebből vérzett, és úgy sikerült elfutnom, ahol már mehetett a fast travel az egyik campbe 😛
És azt is sajnálom, hogy az alap paripán kívül nem sikerült másikat begyűjtenem, nemhogy más fajt... pedig ahogy néztem, rengeteg a lehetőség ott is.

Egy szó mint száz, most DAOtól kezdtem újra, végigviszem a trilógiát, el fog tartani egy darabig 😛
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2014.12.05. 21:27:29

Kumiho #2179

Sir Quno Jedi
Pedig a románc vicces küldiket és pillanatokat hoz... de tényleg... nagyon hülyén éreztem magam néha... 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SötétBarom
Durva spoiler

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor mondta Solasnak, hogy Dread Wolf, brutál libabőr legalább 30 másodpercig. 😄D

SötétBarom
Végigtoltam. Sokat elmond a játékról, hogy gyakorlatilag 6 nap alatt sikerült beletolni 70 órát. :|Amiben az az igazán durva, hogy a báltól kezdve gyakorlatilag végigrohantam, mert kurvára érdekelt a sztori. Nem volt románc (sajnos Morrigan az egyetlen kedvencem xDD), a társas küldik nagyrészét meg sem csináltam, szal maradt ki keményen.. Most, hogy elnyugodtam, végigtolom még egyszer, szépen aprólékosan. 😊 Konkrétan vannak helyek, ahol nem, vagy alig voltam (Será-val valahogy nem sikerült összefutni se, az Emerald Gravesben gyakorlatilag csak az első táborig néztem be, stb, stb.)

Pro:

-kibaszott gyönyörű
-karakterek és párbeszédek terén hasonlóan kimagasló mint az előző két rész
-óriási
-ha valaki sokat olvasott az előző részekben, és vágja a "lore"-t, akkor a sztori szerintem kurva jó..
-rendkívül sokrétű: crafting, várépítgetés, kismillió mellékküldi
-a karakterek szerintem a végére szépen kialakulnak, a kezdeti antipatikus pillanatok után egészen megkedveltem a csapatot..

Contra:

-óriási
-Idióta és geciunalmas melléküldik garmadája. Ahogy megláttam egy 1/25-öt hagytam is a picsába az egészet.
-harc: nightmare-en kezdtem, mert mindenhol azt olvastam hogy kazuál.. Aztán levettem a picsába normálra, mert konkrétan idegőrlő volt alacsony szinten 13 percet elbaszni kb minden második nyúlra ami megtámadott.. Taktikai nézet egy vicc, ahogy a tactics beállítások is. Kicsit az az érzésem, hogy próbálták elvinni a Mass Effect irányába a dolgokat, csak nem merték teljesen átvenni azt a harcrendszert, pedig lehet, hogy jobb lett volna mint ez a félmegoldás..
-inventory: a helyszínen agyon kellett volna baszkodni egy vaslapáttal azt a kapitális faszt, aki erre rábólintott. :|

Összességében annak ellenére, hogy kurva mérges vagyok egy csomó minden miatt, ez a játék félelmetesen jó. Ha az elbaszott részek nem lennének elbaszva, szerintem kb májusig nem mennék emberek közé, szal ennek is van pozitív oldala. Uff.

wedge31
Minden jó ha a vége jó...<#vigyor3>

Ez érdekes volt. Kezdtem új karit. Azzal nem crashelt azután se, hogy lementettem, kiléptem belőle, majd vissza betöltöttem. Ezután azt csináltam, hogy miközben benne voltam a másik karival a játékban, rámentem, hogy switch character és betöltöttem az eredetit. Megint crash. Aztán megint elindítottam, betöltöttem az eredetit és most megy.
böröczk
Aki már kijátszotta spoiler nélkül: Végignéztétek a stáblista utáni részt?

Kumiho #2179

böröczk
Most, hogy kijátszottam, újra nekiálltam DAO-nak (majd később a DA2-nek, bár tudom, hogy nem a legjobb játék), immáron modokkal.
Meglehetősen elszomorodva tapasztaltam, hogy DAnexuson a legletöltöttebb mod a "Better Sex CutScenes" <#banplz>

Kumiho #2179

Ok. Kezdek ideges lenni. Ilyen primitív módszerek, mint a gép újraindítása, meg a Mantle-ből Directx-re váltás nem segített. Most jön a grafikus kártya újratelepítés. Nem értem. Tegnap még minden jó, erre mára hopp. Géppel nincs gond, mivel a többi játéknál semmi gond.
jarlaxxe
Ezzel nem tudok vitatkozni, valóban irigylésre méltó vagyok.<#idiota>

PiszkosFred
Akkor meg nem ertem, mi a francnak gorcsolsz ezen a jatekon 😊 Irigyellek, hogy van idod es energiad valami szar miatt idegeskedni mar hetek ota. En tuti hagynam a faszba az egeszet, gyorsan elfelejtenem, foleg akkor, ha van helyette "alomjatek".

jarlaxxe
Dehogynem, jönnek azok, csak nem csilli-villi AAA cimek, de ez egy másik történet.

wedge31
Nekem azért nem ugy tünik egyelöre, hogy az eladások a plafont vernék.

PiszkosFred
De legalabb ok - a sok marha - jol szorakoznak, te meg sosem fogsz, mert az a jatek, amit varsz, az sosem fog elkeszulni 😊

jarlaxxe
Amig milliós eladások lesznek nem fognak ezen gondolkozni mert ugy vannak vele, hogy a sok marhának ez igy is jó.

wedge31
Lehetne rosszabb is...de igen ez igy van.

Ok. WTF? Eddig minden renden volt. Most meg az elején a menüben kurvára akad minden, utána meg töltéskor minden alkalommal simán crashel a játék.
j0nNyKa
.. ami azért valljuk be, durván... béna, hogy egy AAA RPGben nem szeretsz harcolni, és inkább kerülöd
már persze a játék bénasága, nem a tiéd