4680
-
#3677 Másnál nem túl halk a játék? Már felcsavartam a hangszórót de zenén kívül minden halk (amit már 50% le kellett vennem) -
Rannah #3676 Bár én nem ittam belőle, de valószínűleg tényleg később lesz értelme, tekintve hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mythal-hoz vagy kötve (vagy Morrigan), akit Fen'Harel egy kicsit átejtett (megint), így most nem tudni, hogy mi van. -
#3675 Szvsz amikor választani kell hogy a magek vagy a templarok oldalára állsz, a templaros küldi az 100x nehezebb, mint maga Corypheus, mageset nem tudom ott mit kell csinálni -
#3674 nyilván jó lesz 70 évesen a dragon age 9-ben kapni valami tényleges következményt -
#3673 Én is egyébként gondolkoztam, mert ugye folyamat azt verték a fejedbe hogy valami iszonyú fú de epic nagy ára van ha belemászol, azt utána semmi. Bár lehet hogy későbbi részben lesz jelentősége, mint sok mindennek, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jelenleg szinte egyiknek sincs semmi jelentősége, mert nem telt el elég időpl. hogy szétbasztad-e a Circlet vagy a Templarokat, Wardeneket.
Vagy majd a 60 dolcsis 2 órás DLCben
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.22. 13:05:27 -
#3672 tulajdonképpen semmiben, valami epicet vártam abból a részből, de nem igazán volt jelentősége -
4kerkeen #3671 Köszönöm a hosszú választ! Este ránézek ezekre a dolgokra :)
Rettentő sok minden befolyásolja azért a játék végét. Ahhoz viszont elég hosszú a játék, hogy ezt többször megtegyem :) Szóval igyekszem elsőre minden helyet bejárni. Nem is tudom elképzelni, hogy valaki 100%-ra ki tudja hozni. -
#3670 szvsz nem volt elég pöcse a női karakteremnek :) -
#3669 A végkimenetelben vagy miben van szerepe annak, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazából Solast akartam, de nagyon ellenkezett,megfürdesz a Sziksóstó kinézetű "vízben"? Én nem gondolkodtam rajta, beküldtem a ribancot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!stáblista utáni rész tudatában érthető lol
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.22. 12:44:11 -
Renegade #3668 na, majd valahogy túllendülök rajta, fantomnak menőbb volt lenni, mint gondnoknak :) -
Rannah #3667 Szerintem semennyire
De ezt hogy tudtad összehozni, hogy Te+Bull--->Dorian?!?! -
#3666 abszolút lehet, mondjuk az, hogy bull megrakott, aztán dorian játékszere lett, nem tudom hogy nevezhető-e lezárásnak
annyira nem zaklat fel mondjuk, nem a románc miatt játszottam -
Rannah #3665 Nem lehet az a baj, hogy lett egy másik aktív románcod, és az nem lett lezárva mielőtt Sera-t próbáltad? -
Rannah #3664 Igen, kötelező inkvizítornak lenned. De az, hogy milyen is vagy, abban ad a játék egy kis szabadságot. (Lehet párhuzamot vonni a földi inkvizícóval, csak nem érdemes.)
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2014.12.22. 12:07:43 -
#3663 nagyon diszkréten és konyhanyelven írtam :)
de ha nem voltál még elven ruinban, akkor ne nyisd le
lényeg hogy a játék vége felé azért halmozódnak fel a hókuszpókuszok, sera meg nem annyira komázza az ilyesmit :)
_szerintem_ más oka nem lehet, hogy nem volt hajlandó leszbizni
btw nálam pl. blackwall meg cole specializációi meg sem nyíltak, ezt sem tudom pontosan, hogy miért küldetése mindegyiknek kész volt -
Evoluti0N #3662 Spoilert inkább nem olvasom el, mert nem tartok még a végén. :D -
#3661 mondjuk a fősztoriban hoztam pár döntést, amik a frászt hozták rá, pl. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt éppen el tudom képzelni, mert ő nagyon be van szarva az ilyen hókuszpókuszoktólén ittam abból a bizonyos kútból
igazából egyszer megdugott bull, aztán ő is inkább lefarcolt dorianhoz, ennyi volt az össz románc, amit össze tudtam hozni a játékban -
Renegade #3660 nem KOTOR-ozok, nem szimpi az űrvarázsló koncepció (ME-ben is zavart) :) -
Renegade #3659 akkor nem olyan földi mintájú? itt dedikáltan gonosz mindenki aki nem szimpi nekem? -
#3658 És mégis az originben ahol az egész a blight-ról szól, hogyan tudnál harcolni ellene, ha nem lennél gray warden?!?!? Milyen jogon tudnál ősi szent szövetségi iratokra hivatkozni, bárkit bezupálni a csapatba?! Nem hallanád az archdemont, nem éreznéd meg a darkspawn-t a közelben és a vérüktől/ha megsebeznek átalakulnál te magad is közibükvalóvá. Nyilván az is zavaró, hogy a KOTOR-ban jedi vagy, nem??? -
Evoluti0N #3657 Hm... Nem tudom. Én nem vele szűröm a levet. Nem értem, hogy miért nem sikerült összemelegedned vele. -
#3656 Az inkvizítornak lófax köze sincs sem a templar-okhoz, sem a mage-ekhez. Az egy harmadik hülyeség. Én is mage-dzsel vagyok. -
Renegade #3655 picit utána olvasgatva spoiler mentesen, meg amit a cím sugall: kötelező inkvizítornak lenni itt? Ez hogy fér össze egy vazsi karakterrel? Már az zavaró, hogy az Originben kötelező Wardennal lenni (30%-nál tartok, szóval pls no spoiler), a franc sem akar szentfazék lenni, vagy megdögleni 50 évesen valami elcseszett vér lötyi miatt.
Originban, rugó vagyok, szóval nem éppen karakter barát gondolat egyik sem :) -
#3654 voltak, a második ugye csak 1 alkalommal, az első meg végtelenítve, vagy 5-6x bejátszottam
nem nagyon disapprove-olt, csak nagyon ritkán, cserébe sokszor approve-olt, passzolom -
Evoluti0N #3653 Lehet, hogy nem lájkolt eléggé?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sütievés tetőn, közös prankelés volt? -
#3652 dede, volt is szó róla, de mindig lepattintott, hogy még utazzunk együtt, aztán meglátja
aztán egyszercsak már nem is volt lehetőség rá.. :( -
Evoluti0N #3651 Vagy nem nő? -
#3650 +1, bár nem értem, miért nem sikerült a játék végéig megdugni
talán mert mage voltam, vagy mert nem elf? vagy... ? -
Evoluti0N #3649 Egy kicsit előrehaladtam a sztoriban és volt alkalmam többet beszélgetni Serával. Azt hiszem, hogy megvan a kedvenc karakterem. :) -
#3648 Csilingelést szoktam hallani. Ámde nekem az fontos, amikor rúnákat lelsz a falakon veilfire-rel. Na azt magas csilingelés útján a leg1xűbb, mikor szkennelsz. -
#3647 pedig a tutorial is elmondta :)
meg olyankor csilingelnek is a hangfalak veszettül -
#3646 Na ez nekem pl. fel sem tűnt. -
twi452 #3645 kíváncsiságból átkapcsoltam pc-n 360 controllerre az irányítást, ugye nem megy egyszerre a kettő mert az egész ui-t lecseréli
azt kell mondjam sokkal kényelmesebb mint az egér+bill, valahogy azt nagyon elkefélték
taktikai nézetben is mérföldekkel jobb egy kis megszokás után
bár ugye elvileg ígérik h fejlesztenek a pc-s irányításon..van hova :D -
Evoluti0N #3644 +1 kis kiegészítés: Ha olyan cucc közelében vagy, amit meg kell találni küldihez, vagy összegyűjthető (mint pl. a piás üvegek), akkor a minimap körül egy sárga kör van. -
#3643 Az a "V" az a scan. Azt lehet fejleszteni is a war room-ban inkvizíciós pontért. Azt sokszor kell használni, rengeteg dolog van, amit nem lehet másképpen megtalálni. Általában hallod is (meg állítólag rezeg a kontroller), meg szólnak is a társaid ha/ahol érdemes használni mindenképpen. De idővel magadtól is belejössz, hol érdemes kutatni és mikor.
Minden karaktered egyszerre fejlődik, a reserve-ben lévők is, így nyugodtan cserélgetheted őket kedvedre (felszerelni viszont mindent fel kell, ha használod őket, különben gáz :D) bármikor, bárhol (már ahol van particsere). Érdemes is kísérletezni velük, mert ha nem tanulod ki őket, akkor olyan küldiknél, ahol valamelyikük fix tag, ott értelem szerűen szarban leszel. Nem veszélyes, de nem jó ötlet.
Craft rém 1xű. Skyholdban lent a kovácsnál minden megvan hozzá, de később lehet foglalni más erődöket is, ahol szintén craftolhatsz. Meg kell szerezni a szükséges komponenseket, kiválasztod a tervet hozzá, bepakolod a komponenseket a megfelelő slotokba (nyilván mindegyik anyag más tulajdonságokat adhat, de azt írja is hogy mit), beng, már csinálhatod is. A fegyók stb. slotjaiba meg a már kész/talált/vett kiegészítőket is be tudod pakolni. Nomeg ki is tudod venni. Ez alól a rúnák a kivételek, mert azok ha betetted, akkor nem tudod visszakapni őket, azt buktad már. Másikat persze tehetsz be. Rúnát is tudsz csinálni terv alapján, üres rúnakővel és a szükséges mennyiségű esszenciákkal (pl. fire essence). Később meg lesznek mester cuccok, amiket betéve mester slotba tudsz spécibb dolgokat craftolni, de az még odébb lesz.
Például akarsz csinálni egy jó botot a mágusodnak. Akkor szerzel egy jó bot tervet (küldiből, veszed stb.). Gyűjtesz sok alapanyagot és lekreálod a botot. Ilyenkor abban még nincsenek kiegésztők. Vagy teszel bele készen vettet (esetleg találtat, kivettet másból), vagy nekiállsz a kiegeket is gyártani. Kinézel egy pár fasza kiegészítőt (terv is kell hozzá term.!) és a gyűjtött anyagokat végigpróbálgatod a slotokban a kiegészítő kreáláskor, hogy melyik mit ad és mennyit. Pl. intelligenciára mész, akkor úgy pakolgatod őket, hogy az olyan tulajdonságai nőjenek a kiegnek ha elkészül. Megcsinálod. Bingo. Ha már minden kieged, meg rúnád megvan, amit gondoltál a botocskádba, akkor belerakod a fegyó módosításnál (az is ott van a kovács műhelyben pl.) és máris kész az űberfasza bot!!! Banzai!
Term. később kedvedre módosíthatod a botocskádat további kiegeket/rúnákat cserélve, sőt a terv alapján gyárthatsz sokkal jobb alapbotot is jobb anyagokból!!! Aztán az új botodba átpakolhatod a kiegeket az előzőből (persze rúnát nem, szal. ésszel). -
4kerkeen #3642 Köszönöm tényleg a válaszaitokat (mellesleg ezek az sg fórumok azért jók, mert nem anyázzák le rögtön az embert, ha kérdez! :)
- Nekem a felsorolt helyszínek közül alig elérhető csak három terület. De lehet, hogy most már többet meg fogok tudni nyitni, hogy előre haladtam a főküldetésben! :)
- Azért, ha valaki ennyire kezdő az rpg-ben, mint én elég sok kérdés merül fel benne. Nekem ez a craftolás mai napig talány. Meg persze jól jönne egy magyar nyelv is :p De majd próbálkozom és jövök kérdezni, ha nagyon megakadok!
- A lovat rájöttem, hogyan kell hívni ;-) Ps4-en játszom egyébként, ott az L1-el lehet lehívni azt a menüt, ami pc-n alul van.
- Belefutottam tegnap még pár "bug" szerű dologba - leírom hátha segítek valakinek én is - szóval volt pár küldetés, aminél az interakció gomb nem jelent meg (pl.: Red Jennynél, amikor a piros cuccokat kellett felvenni a földről) tudtam mit kell csinálni, de nem jelent meg a lehetőség. Utána néztem más oldalakon, és ilyen esetben, ha megnyomod az L3-at (azt hiszem ez pc-n talán a V betű) akkor megmutatja mi az amivel interakcióba léphetsz és utána már érdekes módon meg is jelenik az interakció lehetősége.
- Még egy kérdés: Cassandra, Varric és Solas nálam már egész "jól" fel van fejlődve, ami azt jelenti, hogy kezdetek óta velem vannak, együtt léptünk szintet, őket próbáltam meg fejleszteni stb... Na most ha lecserélem mondjuk Vivienne-re, akkor őt újra kell kezdenem fejleszteni? Mert akkor nem éri meg cserélnem... Nekem ez nem világos.
Nem ígérem, hogy nem jövök még ide. Ma esete folytatom ;) -
#3641 Nekem inkább az okozott problémát, hogy már annyi helyszínt és küldetést nyitott meg, hogy nem tudtam, melyiket kezdjem el előbb...
:-)
Storm Coast az egyik legelső, amit megnyit a játék.
Hogy nagyjából tudd, milyen szinten hová érdemes:
Haven: 1+ (1-4)
Hinterlands: 2+ (4-7, 8-12)
Val Royeaux: 4+ (4-6)
Storm Coast: 5+ (7-11, 13-15)
Fallow Mire: 8+ (8-10, 12-15)
Forbidden Oasis: 8+ (8-12, 5-15, 18-20)
Skyhold: 10+
Crestwood: 10+ (10-13)
Western Approach: 10+ (10-14)
Exalted Plains: 10+ (10-16)
Emerald Graves: 12+ (14-20)
Emprise du Lion: 16+ (16-22)
Hissing Wastes: 16+ (19-23)
-
#3640 Egyáltalán nem nehéz a játék, főleg mágussal nem az. Két mágus, két harcos mindent bezúz lazán eleinte.
Lovat mindég lehet(ne) hívni, de vannak helyek, ahol nyilvánvalóan nem engedi (ló ikon jobboldalt lent, klikk és jön).
Mindig van szintedhez való terület (max. túlnőni lehet, általában az a probléma inkább és akkor már uncsiak azokon), csak ha már mindenhol túl erősek és úgy véled, hogy mindenhol jártál, akkor menni kell előre a főküldikkel, esetleg a mellékküldis operation-ökkel stb. -
4kerkeen #3639 Persze, hogy jártam :)
Egyébként most kerültünk Skyholdba - de nem akarom részletezni, hogy immáron 8-as szinten hányszor mentettem vissza (In Your Heart Shall Burn) részt. Azt hittem szó szerint lehetetlen... Bár a karakterem nagyon tetszik, de ha újra kezdeném (nem fogom) lehet, hogy nem mage-t választanék :-/ -
#3638 Sárkány és óriás fightok meleevel mint sajtreszelővel rejszolni, többinél nem para
Szerk: vagy csináld azt mint én, hogy CDre hagyod meghalni a meleet (aki nem tank) hogy ne zabálja a potit, hanem feltámasztod a mage-dzsel
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.21. 21:49:02