4680
banner
  • b-type
    A DA2 motorjára szvsz simán lehetne hasonlóan sikeres játékot írni, új térkép, új történet, új szereplők meglévő keretrendszer, sztem teljesen jó az a grafikai színvonal...és lenne idő a qva fontos részletekkel is foglalkozni, szemre még tetszetősebben animált csaták...mittomén még mélyebb karakterek...nem vágom miért kell rohanni. Biztos nem vagyok tömegigény üzletileg, de még évekig vásárolnám a DA2 újabb történeteit, újabb térképeit, Mert ott is a legnagyobb probléma a kevés helyszín, és a rengeteg ismétlődés. De ettől elteintve bőven alkalmas egy szép fantasy játék hordozására-megjelenítésére.
  • Rannah
    Nem kötelező farmolni, vannak más megoldások is, csak körbe kell nézni.
  • Renegade
    ez is olyan mint az ME3? bárki aki az alapjátékot vitte végig az elrágcsálta az ereit és mindenki más, aki várt fél évet, az mennybe magasztalta?
    Bioware az új Paradox? :)
  • rage
    Én nem vagyok egy nagy gamer, mit ne mondjak, de ez most nekem valahogy mégis jól halad, egyáltalán nem tűnt sehol sem vontatottnak, vagy unalmasnak, szinte alig várja az ember, hogy visszatérjen a világába.
    Szerintem a perkek is elég hamar meglettek, amiket szerettem volna.
    A war table-ön nagyon sokszor küldöm el az ügynököket cuccokért, pénzért, minden ott felajánlott küldetést megcsináltatok velük, lehet innen jön be több influence meg nyersanyag.
  • JethroHUN
    Ez az egész játék egy dög unalmas grind fest... Szintezést újra számolhatták volna mert ez nem egy 1000 órás mmo... Az influence valami irreálisan elszámolt. Már inqusition level 4-5 között 5000? Rift bezárás ad 200-at... Craftolás is valami vicc... mint egy mmoban... Most komolyan elvárják, jogy majd 100x körbe futom ugyan az a területet magasabb szintű anyagért amiből alig 2-3 telér van elszórva. A bőr meg ruhaanyag az megint valami vicc. Előbbi nem esik semmiből se, legfeljebb elvétve. utóbbiért meg nem fogom az állatokat famolni nap-estig...

A 30 pontból álló ultranehéz gráfokat már nem is említem...
  • wedge31
    Lv 10-töl.
  • JethroHUN
    Speciális skill fák mikor jelennek meg? Felvettem már Blackwallt, Viviennet, Serat de egyiküknél sincs. (pl Knight-enchater, Tempest stb)
  • Sir Quno Jedi
    Na az már valami.
  • rage
    Perket kapsz az influence-ért.
  • j0nNyKa
    mondjuk craftnal pirossal kiirja, hogy mire valo az a cucc :)
  • j0nNyKa
    ha lenne meg sgn + - rendszer, most kapnad a +t erre
    szerk: #3704 -re is
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.25. 09:48:55
  • Rannah
    Amiket a karakterekre tudsz aggatni: Mage-light armor/Staff, Rogue-medium armor/bow & dagger, Warrior-Heavy armor/sword, axe, shield & two handed. Belt, ring, amulet mindenkire megy, kivéve azok, amik kaszt specifikus képességeket erősítenek.

Az armorokba és fegyverekbe alapból 2 update rakható, de a lootolt dolgoknál (főleg, ha kék vagy lila), nem mindig lehet, csak rúnát.
    Amit tenni tudsz, hogy vagy minden mozdíthatót megnézel, hátha esik schematic, amiből aztán neked jobban tetsző fegyvert/páncélt tudsz csinálni, vagy megveszed vendornál. 9-es szinten már elérhető Redcliffe és Val Royeaux, ott lehet fegyver és páncél schematicot venni a kereskedőktől.

Egyébként nálam is főleg warriornak való cuccokat találok jobbakat, lehet ezzel akarják ellensúlyozni, hogy a mage egy kicsit..khm..erős.
    Utoljára szerkesztette: Rannah, 2014.12.25. 09:17:41
  • 4kerkeen
    Én most újabban azt nem értem, hogy - rájöttem a craftolás menetére - és már nem is lenne vele nagy gondom, de:

- mondjuk egy új armort akarok craftolni a mage karakteremnek, erre mutatja oldalt, hogy nézne ki az újonnan craftolt cuccban, amikor ez megtörténik akkor ténylegesen rá is akarom "adni" erre akkor írja ki a program, hogy pl. csak a warrior katakterre jó... de ez a craftolásnál számomra sehol nem derül ki, hogy pont a fő karakterem lesz, amire majd semmi nem lesz jó. Számtalan cuccot találok egyébiránt ami a warrior karaktereknek kedvez a mage-nak szinte semmit soha, vagy ha igen sokkal szarabbakat, ami nálam van.

Nálam is az a probléma, hogy 9-es szinten vagyok és konkrétan egy fa bot van nálam (45 dps-el :D), mert nem tudok új fegyvert venni, sem azt fejleszteni, mert "no updates available". Egyébként minden szart gyűjtök és felveszek, de akkor sem adódik lehetőség jobbra.
  • Sir Quno Jedi
    Amit mindmáig nem értek, az az influence. Van dögivel, kapod, hűűűdejó, sőt venni is lehet iratokat stb., amikkel még + influence-d lesz, de azt hogy mindez úgy mégis minek, vagy mire jó, arra nem jöttem rá, utánaolvasni meg lusta voltam.

A power is tök felesleges, mert maradt vagy százsok felesleges powerem a végére és még bőven tudtam volna szerezni. Értelme nuku a power nyitós küldiket leszámítva. Így viszont értelmetlenek a rift zárások, requisition kérések stb. mert úgyse kell a power ami belőle jön semmire az égvilágon. Minek felhalmozni belőle, ha nem kell semmire??!?!

Az egész játék bűzlik a feleslegesen erőltetett gyűjtögetéstől, ami ráadásul full értelmetlen is. Még ha lehetne jobban kusztomizálni a keep-et, vagy a csapatainkat, vagy tudomisén, valami. De így értelmetlen, dögunalmas és felesleges is.

Jahmeg az exp. Egy idő után nem jön, akkor se, ha már mindent megcsináltál, mert megragadsz egy szinten. Namost nem fogok elmenni sárkányokat öldösni unalmamban, hogy esetleg netalántán még magasabb szintű legyek, ami ráadásul nem sokat számít a végén amúgysem. Lev 20 fölé menni komolyabban kínszenvedés így. Akkor minek ez a sok grind, amiért sem exp, sem használható loot nem jár??!?!? Még ha élvezetes lenne a harcrendszer és nem atomgáz, akkor az ember csak funból gyikolászna mindenfelé, de így nesze semmi fogd meg jól.
  • rage
    Találsz pénzt rengeteget, aztán a war table-ön el lehet pénzért küldeni valakit tíz percenként, a tárgyakat el is lehet adni, s egy csomó war table küldetés is pénzt ad. Én inkább elkölteni nem tudom, már megvettem a legdrágább lovat is, csak fogyjon...
  • JethroHUN
    Pénzt, hogy lehet ebben a játékban szerezni? Mert ahogy észrevettem a küldetések nem adnak semennyit se... Már T2-es cuccok is 3K felett vannak. Jó lenne már lv9en nem lv2es fegyverrel görcsölni.

Valaki nagyon nagy rajongója a kopasz fejeknek a biowarenél... Solas... De még, Vivienne is?! Komolyan basszák már ki az art designert a fenébe.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.12.24. 23:02:27
  • Különc
    Nem rossz, de csak a sárkányok miatt érdemes gearelődni, Corypheus könnyebb mint egy medve, minden más meg meh...
  • JethroHUN
    Kipróbálom kösz.
    A Forbiden Oasisnál a templomba mikortól érdemes be menni? 9-es szinten nagy nulla volt a loot a nagy ládákból 2 ajtó nyitása után, úgyhogy vissza töltöttem.
  • Különc
    Ha Cassandra a tank akkor:

Defend: Cassandra
    Preferred Skill: Shield Wall minden más disabled
    Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.24. 20:54:17
  • JethroHUN
    Akkor nem csak engem idegesít a játék olyan szinten, hogy a falba vágnám a billentyűzetet szívesen. Játékmenet valami borzalmasan rossz. Unalmas, frusztráló. Az AI KALAP SZAR... Nem is értem, hogy lehetett kihagyni az olyan részletes taktikai beállításokat mint ami az Originsben és a ha jól emlékszem még a DA2ben is. Az AI olyan egyszerű parancsok ellátásra képtelen mint a tankot kezelni ami annyiból állna, hogyne rohangásszon el össze vissza, hanem maradjon egy helyben és esetlen használja már a shield wall-t a támadások blokkolásához.. de ááá...
  • Sir Quno Jedi
    Nnna én is kivégzetem. A harcot tekintve ez életem talán legesmostméglegrosszabb programja (főleg a végén már úgy voltam vele, hogy uninstallálom ezt a rakás gennyes szart). Cserébe a sztori jó, a karakterek jók, az egész epic stb.

Következőt is meg fogom venni a sztori miatt, de a játék része az ultraszánalmas. 1xűen borzasztó, nem hiszem, hogy ezt épeszű tesztelők nem mondták a szemükbe, hogy WTF! Minden másodpernyi harc fizikai fájdalmat okoz benne az embernek. + kutyagolás szimulátor. ehhh...

A DA sztori része 10/10, grafika is 10/10, offlinemmo terepbandukolás és harc 3/10 max.
  • j0nNyKa
    ha az az izé ott a második sorban egy kérdés, akkor undercroftban egy ládában
  • Morvhem
    Sziasztok.
    Skyholdban a delux tartalom, hogyan elérhető. Mert a kovácsnál nem találom a recepteket.
  • Sir Quno Jedi
    A magas szintű pride démonok sokkal idegestíőbbek, főleg a lev20 és afelettiek. Namost nem hat rájuk villámmágia és ők is azt tolják (pikk-pakk egy-két kasztolással ki tudnak fektetni egy 20-as karit). Amúgy meg folyton maxra guardolnak, így verheted le róluk az armort újra és újra. Volt belőlük miniboss is, na ott mondtam azt, hogy a murva anyjukat, ha nem vertem le 20x a full armorját, akkor 1x sem. Érted, neked fogy a gyógyital, de ő ha már csak 3 hp-n van, akkor is hirtelen max. armorja lesz és goto 10. Ez csupán időhúzás és buziság.
  • Evoluti0N
    Jah. Annyira nem kemények. Az előbb volt egy 4 vs 3 velük és nem volt annyira gáz. :D
  • Sir Quno Jedi
    Azokat gyorsan taccsra lehet tenni. Lassúak. Meg elég sok vari hat rájuk.
    Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.12.23. 11:52:16
  • Evoluti0N
    Ez az Emerald Graves brutál hely. Minden négyzetméterre jut egy óriás.
  • Különc
    189
  • rage
    Volt aki a Biancat fejlesztgette? Ha igen, mennyi volt a legtöbb dps amit sikerült kihozni belőle?
  • Különc
    Ja, kivétel talán a shield de a többiben az epixx a nyerő, fegyvereknél viszont fordítva, legalábbis daggernél így volt, ott 2x akkora DPSt tudtam kreálni, mint a droppal
  • Sir Quno Jedi
    Az a baj a páncélokkal, hogy találsz valami murva jót (én pl. ősi elf páncélt a mágusomnak) és után tíz szintig nem találsz jobbat, sem kreálni nem tudsz. Mert ugyan magasabb szintű és így fajább páncélok, de annak az eredeti alapértékeit nem tudják megközelíteni sem (pl. +16INT).
  • Evoluti0N
    Mindegyik csapattársamon, aki velem tart, Warden páncél van és mindegyiknek más szintű a másfajta alapanyag miatt. Úgy nézünk ki, mint valami Power Rangerek. Piros ranger, sárga ranger, zöld ranger és kék ranger. :D
  • Evoluti0N
    Jaja. Azokat érdemes. Sok új érdekes szöveg van, sőt sok helyen kicsit olyan, mint a korábbi részekben a Meggyőzés képesség. Csak ugye itt külön kategóriákra van osztva.
  • Rannah
    Amiket Rage írt, és ha nagyon sztori orientált vagy, érdemes már az elején a Knowledge típusú perkeket felvenni.Ezek érdekes plusz párbeszéd opciókat tudnak adni.
  • rage
    A headphones az az.
    Tedd arra.

Perk? Bonyolultabb zárak kinyitása, több heal potion, nagyobb keresési hatékonyság, inventory max méret növelése...mondjuk
  • JethroHUN
    Olyan opció nincs, hogy stereo. Home Theater(gondolom 5.1), headphones, TV meg még valami, de az sem sztereó. Skyrim volt ilyen halk.

Inqusition perkeket mire érdemes először rakni?
  • rage
    Alapból szerintem nem sima stereora állítja be a játékon belül.
    Nézd meg a hang beállításaiban.

Nekem is halk volt, míg át nem állítottam arra.
  • Evoluti0N
    Megismételnéd? Nem hallottam.
  • Különc
    Elemcsere a hallókészülékben megvót'?
  • Evoluti0N
    Nálam nem tűnik halknak. Erről jut eszembe, hogy idén volt valami játék, ami nagyon halk volt, de most nem ugrik be, hogy mi. :D