3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Gary #2043 Nem lehet, hogy tripwire? Nem látod és odadobja? Bár, már én is csodálkoztam ilyenen. Amit korábban írtam, hogy összejátszottak assassinate-ben, az egyik 0-ás volt, de annak is volt füstbombája.
Viszont, itt is vannak csúnya LAG-ok a NAT ellenére is! -
#2042 mindet . amit lehet játék közben váltani
és még 1 kérdés nekem a felvett tanítványaimra 11et ír de 12t kell és a térképen nincs 12. jelzés ...... hol a retekben van az a 12.... -
#2041 Mármint melyiket? -
SoulJacker #2040 köszi az infót, a törtnél maradok egyenlőre.
De sajna már nincs sok türelmem az egyáltalán működű crackek keresésében :( -
#2039 outfitot honnan szerzek? :(( -
#2038 ezt én sem értem :) -
ratgab #2037 Egy dolgot nem értek! Hogy lehet az, hogy valaki 0-ás szintű multiban és mégis van smokebomb-ja? -
GCsab #2036 Sziasztok!
Haverokkal megvettük eredetiben a játékot, viszont egyikőnk Punkbuster problémákkal küzd. Nem engedi csatlakozni a szerverünkhöz a punkbuster, és kidobja őt. Már frissített mindent, de még mindig ugyan az a probléma.
Van valakinek valami ötlete, megoldása? -
ratgab #2035 Tört verziód van és rossz a törés.
2 megoldás van:
1. megveszed a játékot
2. felrakod az 1.01-es patchet és megkeresed hozzá a megfelelő cracket. -
SoulJacker #2034 Hello!
Az Animus Islandon a Desmond's Journay küldetések bármelyikébe lépek mindig kidob az asztalra! Mi lehet az oka és a megoldás?? -
Hoz_Hun #2033 Ha jól emlékszem az az egyik assassin toborzásnál van. De ha a Den kinevezés után atta akkor az már az és a képzés része. A Den Mester képzésnél, mikor kinevezel egy assassint az rögtön ott áll már a Den-en belül és lehet vele dumálni. Akkor elmond egy problémát, amihez kéri a segítséged. Ez késöbb még egyszer folytatódik. Ez minden Denre igaz, csak a küldetések eltérőek.
Amúgy igen, összesen 14 mellék küldi kell hozzá. -
simon007 #2032 Kösz, de csak hogy jól értem-e.
Mikor kineveztem egy Dentem élére, volt egy kis mellékküldetés / 6 kapun/checkpointon keresztül kellett futnom, és megelőznöm az új Assassinemet. Ilyesmi kis feladatból kell mégegyet teljesítenem?
És mind a 7 assassinem*2 mellékküldi= 14 mellékküldetés kell majd 7/7
Assassin Guildhoz? -
#2031 Hát én nem tudom. Igaz nekem már majdnem egy hónapja megvan a játék, de még nem értem a végére. Ennek az az oka, hogy a multi jobban leköt, mint a single. Én jobban is vártam a multit. Az tényleg klasszra sikeredett.
A singleben tényleg nincs olyan helyzet, amikor használni kellett volna a bombákat és ezáltal az is fölösleges, hogy mindig újat készítsünk belőle.
Talán annyi haszna van, hogy le tudd azt a dolgot, hogy ölj meg valakit a story módban bombával...
A Desmondos FPS szerű játékmenet annyira nem tetszett, hogy azóta se mentem vissza a szigetre hogy befejezzem.
Maga az összkép végeredményben jól néz ki, csak sajnos már nem tud újat mutatni.
-
Hoz_Hun #2030 XP-vel csak 10. Szintig fejlődik. utánna is lehet látni az XP növekedését, de szintet már nem lép többet. 10. feletti szintet (15-ig), csak akkor érhet el, ha parancsnoknak teszed az egyik Den élére. Akkor külön 2 quest kiséretében továbbfejlődhet. A 15. szintet elérve lesz Master. -
RAMyMamy #2029 kb. 10 évvel ezelőtt volt az divat, hogy rippelve tették fel netre a játékokat, ma már ilyen nincsen. szóval ilyen biztosan nincs
nem kényszerít rá, még az valamilyen szinten oké. a gáz az, hogy feleslegesen vannak benne ezek a plusz játékelemek, mert semmi bónuszt nem kapsz a teljesítésükért (összes den elfoglalása, összes data fradment összegyűjtése, stb.).
nem egyértelmű, hogy semmi érdemleges infót nem kaptunk, mert mint írtam, mindenhol beharangozták, hogy hát a 10 nagy kérdésből most ebben a részben 7-re választ kapunk, mert az mekkoramár! erre pedig pofáraesés kb., nagy 0
Merlin: azmimár?! :) az egyik altairos résznél volt olyan fekete pötty, mikor a 100%-os synchhez ki kellett menteni az embereket. tegnap meg sétálok és egy hülye csávó rám támadt, annyi volt a fekete pöttyös "randon QUEST"... istenem, ez már a szánalmas kategória, sajnos ezt kell mondanom :( -
simon007 #2028 Üdv!
Assassin Guild Challenge, 'Train recruit to the rank of Master Assassin 0/7'
Egyik Assassinemnek már megvan a maximum 15500 xp, de a Challenge Guildban még mindig 0/7 áll. Miért?
/ Még csak 3. sequence-nél tartok, szép lassan, kiélvezve a játékot haladok. / -
chev #2027 Nekem eredeti példányom van. Az összes részt megvettem és megfogom -
#2026 már a játék bejelentésekor felsejlett előttem, hogy izzadtságszagú rókabőr lesz...úgy látszik tényleg. (én az első résztől imádom a sorozatot, igaz, a ACB meg ez is még egyelőre kimaradt nálam) -
ratgab #2025 Az nem lehet, hogy eltérés van az eredeti és a tört játékmenetben (esetleg kimaradt pár mellékküldi a törtből vagy hasonló dolgok)?
Nem akarok ezzel senkit megbántani, de lehet ez az oka az eltérő véleménynek (játékújságírókénak és Merlin-ének, akinek tudom, hogy origi van, mivel felvettem multiba). Persze a tévedés jogát szigorúan fenntartom.
Majd én is írok észrevételeket az sp részről, de tegnap még csak multit próbáltam ki.
Még egy gondolat: Bombák és városújjáépítésre nem kényszerít a játék, mert egy ilyen jellegű játékban ez nem tehető meg. Mellékfeladatok és feature-ök használatára nem kényszerítheted a játékost, mert akkor azok már nem mellék tevékenységek (ahogy a Skyrimben sem kényszerít semmi egy-egy fejlesztési irány választására, sem a smithing, sem az enchant használatára).
Valahol AC is sandbox játék. Lehet nem akkora területtel, mint Skyrim, nem annyi lehetőséggel, mint a Skyrim, de mégicsak Sandbox.
Amiket leírtatok, hogy nem kényszerít semmire a játék az így természetes, ez jót tesz az újrajátszási faktornak is (következőleg majd lehet jó sokat bombázni, ha kedvetek van).
Történeti aggályokra: Egyértelmű, hogy nem sok információt kapunk, kaptunk. Gondoljatok bele ez csak egy "kiegészítő", a nagyobb adag puskaport már a 3. befejező részre KELL, hogy tartogassák. -
chev #2024 Teljes mértékben egyet értek ezzel meg sound hozzaszolasaval. Most, hogy végigvittem mondom elolvasom a 2 játékmagazin tesztjét. Az az érzésem , hogy ők mással játszottak mint én. Hosszabb játékról meg hatalmas ujitasokrol beszélnek. Szerintem ez sokkal rövidebb mint az ACB. Az egyik memory sequence 2 (!) küldetés könyörgöm. Ne értsetek félre én imádom az ac-t éppen ezért csalódás egy picit. A végen vártam vmi hatalmas Epicet. Hát nem jött. Keresgéltem a neten, hogy mi is az a 7 nagy válasz amit most kaptam. Meg most sem tudom. Most sokkal több a kérdésem inkább. A bombák ,uristen minek? -
#2023 A random generált questek kis fekete pöttyként vannak jelezve a kis térképen. A nagy térképen asszem nem látszanak. -
RAMyMamy #2022 nagy mértékben egyetértek veled
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ami engem még zavar, hogy mindenhol azt írták, 7 nagy kérdésre kapunk választ a szériával kapcsolatban ebben a részben... kérdem én, mi lenne ez a 7 kérdés? mert igazából nem sok minden derült ki belőle, legalábbis szerintem a sztori közel sem lett olyan epic, mint vártam
a másik pedig, hogy asszem úgy olvastam pár hónapja, hogy a játék random generálja a kisebb mellékküldetéseket és ahogy sétálsz a városban, mindig mást ad be, pl. meg kel menteni egy embert. na ezek közül is 30 óra játék alatt egyetlen eggyel találkoztam, mikor a csávókám odajött, hogy ő assassinnak képzelni magát, a végén meg a feleségének(?) dicsekedett is vele:)
engem ezio karaktere sosem fogott meg igazán, főleg a második részben utáltam, irritált a hangja... ebben a részben piros pontként egyedül altair szereplését tudnám felhozni.
a bombákat max 1-2x használtam, egyszerűen nem volt rá szükség sehol. kár, hogy nem építették bele jobban a játékmenetbe, mert így baromi feleslegesen van benne, plusz még 2-3 újítással így vagyok. pl. a várost nem kötelező újraépíteni meg elfoglalni a deneket, stb., nem kényszerít rá a program valamilyen szinten, hogy csináld... :/
a harmadik számomra felháborító dolog pedig az, hogy a 100 data fragment összegyűjtéséért SEMMIT nem kapsz, kb. mint az első részben a zászlókért... akkor minek tettek bele ennyit, ha 30-től már az összes desmondos rész megnyílik? teljesen értelmetlen. plusz, több óra, mire mindet összegyűjtöd, nekem volt vagy 3-4 biztos.
fraction questek közül mindháromnak 1-1 darab van csak, így van :( -
#2021 Mind a könyv mind fraction HQ questek nekem 100%-osak. A "vannak fraction questline-ok" alatt, te azt az egyetlen 1-1 darab questet érted? Mert ezen felül én mást nem találtam. És AC:B-hez képest, ez említésre sem érdemes. -
#2020 Ööö vannak fraction questline-ok, a könyves kutatások után is van még ez-az, stb. Nézz csak körül a DNA menüben. -
#2019 Bocs, csak biztosra akartam menni.
vélemény
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hol is kezdjem? Talán a lényegnél kellene. Számomra a játék csalódás. Jó iparos munka. Leginkább AC1-re emlékeztet, ahol ugye szépen kidolgozott városok voltak, 0 contentel. Hétvégén fejeztem be a játokot, belogoltam SP-be olyan okból kifolyólag, hogy megcsinálom a maradék questjeimet. Aztán rá kellett jöjjek, hogy nincs mit csinálni. De semmit. Miközben mind AC2-ben mind Brotherhoodban legalább 2-5 óra content még benne volt a játékban a finish után is.
- Den defense: vicces volt az elején, de amikor már fixen greek fire "tank" jött folyton, az kicsit felidegesített. Végén már az volt, hogy egy az egyben ignoráltam DD-t.
- Bombák. Ahogy más review is felhozta ezt; annyi eszközöd van már a játékban, fegyverektől kezdve, assassin guilden át, bérelhető decoyokon is, hogy a bombákat szinte nem is használtam.
- Assassin guild "újításokat". Mindent amit Revelation hozott e téren egyszerűen szükséges volt. Most van értelme az egésznek. AC:B-ben teljesen értelmetlen volt a rendszer működése. Elküldted őket küldetésre, kaptak xp-t, leveleztek, elérték master assassin rankot, volt egy elkerülhetetlen cutscene, ennyi. Ami tetszik AC:R-ben az az assassin mission-ön.
- Hookblade, oké hogy van, de ennyi. Zipline-ok is röhejesek. Minden videóban nyomatták, hogy milyen super cucc. De őszintén, hányszor volt olyan szitu, hogy használni is tudtad őket? Soha! Menekülésre tuti nem. Ha földszintről másztál felfele miközben kergettek, csak a zipline-ok "érkezési" pontjaiba futottál bele (hiszen azok vannak alacsonyabb szinten), alig volt olyan helyzet, hogy tudtam menekülésre használni.
Összességében üresnek érzem a játékot. Kevés, és unalmas quest. Ilyen hogy ~4 questes memory sequence? haha Nekem hiányoznak a fraction questline-ok, amik Brotherhoodban megvoltak. Nagyon. Persze rá lehet fogni azt, hogy ez a játék ilyen, Ezio-t nem érdekli senki, csak a saját küldetése. Oké rendben, de ettől még unalmas az egész. "Újítások" számomra édes kevesek, inkább csak a már meglévő dolgok működnek velük úgy, ahogy mindig is kellett volna. Bosszantó az is - visszatérve a küldikre -, hogy igazán highlight quest nincs is. Ami volt, azt elnyomták már trailerben. Desmond side storyja is fura, megtudsz róla egy csomó abszolút irreveláns információt, ami semmit nem ad a teljes storyhoz. Jah és persze ott van a nagy "Revelation", a nagy felvilágosodásból semmi nem lett. Játék legvégén levegőt is alig vettem, mert vártam a nagy WTF momentet ami majd mindent megmagyaráz. Aztán szépen rá kellett hogy jöjjek, itt ilyen nem lesz. Semmivel sem vagyunk okosabbak, csak pár dolog került a helyére. És ismételten egy csalódás. :(
Egy valami miatt aggódok, az pedig a játék jövője. Kérdés az, hogy mi újjat tudnak ezek után hozni. Ha Revelation ennyire semmitérő újdonságokat hozott? Hova megyünk legközelebb? Van szó egyiptomról, igen, de gondolj bele, ha visszafele megyünk az időben, akkor az egész gameplaynek gimpeltebbnek kell lenne, fegyverek egy része nem lenne korhű. Ide tartozik Assassination guild is. Nem hogy új feature-ök jönnének a játékba, de helyből ki kellene söpörni jónéhányat. Hülye összehasonlítás következik, de Skyrim gameplay contentje után, 18óra SP gameplay, 0 újjítással, unalmas, frusztráló tartalommal nekem már nem elég. Pedig nagyon szeretem ezt a frencsájzt.
-
#2018 Sok van. Oka is van, elevenítsd fel a történelem órákat Szulejmán téren:) (Szigetvár ostroma, stb) -
caps lock #2017 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na emberek alig hittem a szememnek!Van egy magyar assassinom:János Tóthegedős a neve.Nálatok is így van,vagy a program ezt véletlenszerűen generálja? -
#2015 Aham. -
ratgab #2014 Az természetes, hogy kaptam 2 db bónusz multis karaktert (Crusader és ottoman doctor) a Day one kiadásomhoz? -
ratgab #2013 Ha te vagy a level 38-as MerlinW_Hun (The Master becenévvel), akkor ment egy friend request!
-
ratgab #2012 Pedig van -
xido #2011 hát ügyesebb legyél:)
én ott fél óráig elszöszöltem,megfigyeltem,leszedtem az őröket..ilyenek:) -
Farkassacred #2010 biztos... nekem nem ment ezért letöltöttem tegnap, azt avval tolom, rohadt jó játék,csak az a szemétség amikor egy kis hely elfoglalásánál elfut a boss.... -
#2009 A multi aztat mondja, hogy nemnincs "ratgab" nevű felhasználó. -
ratgab #2008 ELkezdtem szedni, csak lassan jött, ezért leszedtem innen:
http://static3.cdn.ubi.com/ac_revelations/ac_revelations_1.01_eu.exe
Majd ezzel simán telepítettem. -
Farkassacred #2007 csá ratgab, hogy csináltad meg a telepítés után a patch-et? ment neked egyből megállás nélkűl?
-
ratgab #2006 Tripwire-el nagyon jól lehet csapdát állítani. -
ratgab #2005 Eddigi Multis észrevételeim: Nagyjából ugyanaz maradt a játék. Kevesebb a rohangáló majom.
Új karakterek annyira nem szerethetőek, habár a kopasz szakállas fejszés csávót szerintem fogom használni.
Képességek: Eddig a késdobás és a tripwire van meg, valamint a disguise. Ebből előző játékban se használtam sem a kést, sem a disguise-t, azonban ez az új tripwire nagyon baró. Gyakorlatilag kapunk egy sokkal hasznosabb smokebomb-ot vele, annyi különbséggel, hogy még időzíteni se kell (mivel alapvetően láthatatlan az ellenfélnek), így még könnyebb a támadókat stunnolni.
Dícséretes, hogy nem sokat kell várni a lobby-ban, de ez abból is fakadhat, hogy sokan nyomják. Mindenesetre sokkal jobb a helyzet, mint Brotherhoodban volt.
Az, hogy pontokért kell venni a képességeket egyenlőre furcsa, de logika van benne, legalábbis jobb,mint a Brotherhood rendszere. Nagyon sok az ügyes játékos és ez jó! -
ratgab #2004 Jah és persze mindez assassinateben, természetesen (brotherhoodban is azt toltam). -
ratgab #2003 2 órát nyomtam a multit, most level 9-nél tartok! Ebből utolsó 3 meccsben nyertem is. Legjobb eredmény 14 kill, 7 halál és 5100 ponttal az utolsó meccs volt!