Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet nem tud auto update-lni,próbáld gondolom ezt leszedni és telepíteni
http://static3.cdn.ubi.com/ac_revelations/ac_revelations_1.01_eu.exe.
Sziasztok 😊 ma megvettem a játékot, telepítettem de az Update-nél ezt írja ki : Failed to load configuration. Please restart the game. If the error persists please contact Ubisoft support, Nem nagyon értem(és tudok angolul😄), nemrég telepítettem, eredeti,.... Ha valaki tudna segíteni pls, elõre is kösz 😊

Pervert Alien ;)

Subject17
Fogalmam sincs, nem próbáltam még, de ma este megnézem.

Renjike
megjött megvan telepít 99% muhahahahaaaaa

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Shep
Ez jó, köszönjük ,hogy belinkelted.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A craft ability-t próbáltad már? Össze lehet rakni saját abilityt?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Subject17
Érdemes gyûjteni a pontokat, mert multiban mindent Templar Creditért vehetsz meg. Emblémákat a karaktered hátára, abilityket tehát füst bomba, méreg, trip wire bomba, bodyguard (az egyik kedvencem)
Egyébként már a Brotherhood singleben is lehetett a füst bombát messzire is dobni, csak ki kellett hozzá jelölni egy távolabbi katonát. Na ez most már multiban is mûködik, ha lenyomva tartjátok a gombot. Így meg lehet akadályozni, hogy a vadászotok megöljön titeket, vagy éppen a target, aki kiszúrt titeket, az elmeneküljön. Assassinateban ez nagyon hasznos, a vadászból egy stun után hirtelen préda lesz... 😄

Subject17
A multi pályák csak a deathmatch esetében vannak lekicsinyítve, mivel ott nincsen iránytûnk, ami mutatná a célpont tartózkodási helyét, csak a jobb felsõ sarokban ha hirtelen felvillan a kék keret, akkor van látótávolságon belül a target. ÉS pont ezért vannak kisebb pályák, hogy ne kelljen annyit rohangálni. Mert ha valaki rafkós és leül az egyik sarokba egy padra, akkor nem biztos hogy kifogod szúrni a pálya másik oldaláról.

MerlinW

[merlinw.org]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, valószínüleg. Végül is Altair almája az amelyik megmutatja, merre vannak a relikviák. Így találta meg Altair ezt a hatot (5 kulcs+1) is amibe belettette az emlékeit. De mivel Altair almáját a helyén hagyta (Desmond meg megtalálta a jövöben Ezio almáját így az nem jöhet szóba), ezért tippelnék, hogy a kulcsok azok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MerlinW
Nem tudni, én is néztem wiki-n, de ott sem írnak többet. Talán egyszer kiderül. Lehet, hogy az almák elérhetõségei vannak a dobozban, mi más lehetne?😊

[merlinw.org]

Az Embers végén, amit odad a csajnak az te tudod, hogy mi? Amit csak végsõ esetben nyithat ki. Talán a kulcsok Altair "könyvtárához".

acm689
néztem a netes oldalt, semmi, hívtam õket telón, de "a mellék nem elérhetõ" megjegyzést sikerült odanyögni 2 perc zenés várakozás után. ezt eljátszottam 3x, és gondoltam megkérdezlek titeket itt a fórumon, hátha.

igen, elég nagy vagyok, éppen ezért választottam azt a módját az információszerzésnek, miután minden mást körbejártam.

enlightened
Hát igen azt hallottam, hogy VÉGLEG lezárják benne Ezio történetét, szóval szerintem utána fogom megnézni, bár nem tudom hogy lesz e kedvem hozzá, ha annyira szomorú. Állítólag az Embers megnézése után azok is akik utálták Eziot megszerették.

kellemes,de többre és pergõsebbre számítottam..igaz még a játék elõtt láttam😊
MerlinW
20 perces lezárása az AC2 sorozatnak. Szép, jó, szomorú. Kizárólag AC:R végigjátszása után nézendõ.

[merlinw.org]

MerlinW
Intkeys.com-on 6200Ft. a kulcs. Ennél olcsóbban nem kapod meg egy ideig.

[merlinw.org]

enlightened
Assassins Creed Embers-t ami animated violence néven fut megnézte már valaki, ennek a DVDje is benne van a collectorsban, de azért gondolom, ha valaki nagyon akarja más úton is hozzájut. Mi a véleményetek róla?

enlightened
Ha érdekel a Tesco akkor esetleg nézd meg az oldalukon vagy hívd fel õket. Azért azt nem várhatod, hogy helyetted hívjuk fel õket. Elég nagy vagy már, hogy ilyeneket el tudj intézni szerintem.

acm689
köszönöm a válaszokat! tavaly a Brotherhoodot akciósan vettem a Tescoban, és ha jól emlékszem, 3 ezer ft-al olcsóbb volt, mint a netes áruházakban. Most is pl 1099 Forintért vettem meg az AC I-et (rendezõi változat ráadásul), és ahhoz adtak egy -500 Forintos kupont a Revelations árából. Azért érdekelne nagyon, hogy a Tescoban milyen áron adják. Azt sem tudom, vajon lehet-e már kapni, vagy csak késõbb lesz.

gameshop.hu

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

enlightened
Cdgalaxisban 9rugó a sima és 14rugó a collectors. 576Kbyteban hasonló árakon mehet, ott nincs gyûjtõi kiadás ha jól tudom és pólót sem kapsz azt csak a cdgalaxisban adnak. Steamen 49 euró a játék ott nem éri megvenni, a forint nagyon gyenge manapság. Itt ajánlottak még egy helyet ahol nagyon olcsó nézz utána.

CDG 8990 Ft.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

acm689
ti hol vettétek meg amúgy a játékot és milyen áron?

csak sajnos az ACR zenéjébõl semmit se fogsz hallani,keress majd rá a neten a 3 lemezes soundtrack-re,mert nagyon klassz témák vannak...
köszi a segítséget. majd jobban figyelek 😊
enlightened
Na betettem a soundtrack CD-t és egybõl az 1. részbõl a Jerusalemi zenével indított a CD majdnem könnybe lábadt a szemem, ez volt a kedvenc számom az 1-ben.

Az az érzés amikor lóháton megérkeztem Jerusalembe és megláttam a hatalmas várost és elindult ez a zene, az olyan érzés volt amit azóta a 2.részben sajnos nem éreztem. Viszont ez a revelations kicsit visszahozza az 1 rész hangulatát ezért veri mind a 2.részt mind a brotherhoodot számomra.

Érdemes volt a collectors editiont megvenni.

Holnap én is csatlakozom a multihoz srácok! Házigazdánkat megkérhetném, hogy Brotherhood topikhoz hasonlóan kirakja bannerba a pc-s multiban aktív kollégákat? Elõre is köszönöm!

Nincs, nem tudod kivédeni. Ha benyomja a kill gombot, annyi. Az újdonság az, hogy becsületben halsz meg, amit díjaz a program. mondja is hogy "Honorable death", vagy valami ilyesmit. Az ellenfél utánna pár másodpercre bekábul, meg nyögdécsel.
Késöbb lesz füst meg ilyenek, tehát e szempontból ugyan az mint a Brotherhood. A Stun is megy, de ha benyomta a kill gombot akkor itt is véged, csak max elötte adsz még neki egy maflást.

Ezek vannak a régiekbõl (eggig): Róma, Róma - alkony, Velence, Velence - éjjel, MT ST-Michel, MT ST-Michel - éjjel, Castel Gandolfo.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Totti5
Eddig egy dologban jobb az egész, az pedig Altair része voltak! Baromira bejöttek. Most a 7. szekvenciánál vagyok, itt már elkezdett beindulni a dolog.

Velencébe, Rómába jártam az elmúlt években így a játékba is jobban bele tudtam élni magamat, de Istanbul ismeretlen számomra, így az élmény sem ugyan olyan.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sziasztok. valaki segítene egy multi kérdésben? amikor kiszúr a gyilkosom és én is õt közvetlen a gyilok elõtt ki lehet védeni valahogy a támadást az utolsó pillanatban? amikor megnyomom a kört védek egyet vagy bemos neki de utána halál 😞 van ez ellen védelem? (brotherhoodban megoldottam egy kis füsttel de itt olyan nincs, vagy még nekem nincs ... de nem is láttam mástól) köszi
Hülye kérdés-amennyi videót néztem-,de a multi pályák most Isztambuliak,vagy visszaköszönnek korai olaszok is?
Háát, én az elõbb toltam egy assassinate-et vamelyik új pályán, de azt túl nagynak éreztem hozzá. A deathmatch-hez éppen a kicsi kell, ott folyamatos az irtás :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

acm689
sziasztok! meg szeretném venni a játékot, hol a legolcsóbb?
nagy segítség lenne, ha valaki tudna infót adni arról, hogy a Tescoban árulják-e már, és milyen áron. köszönöm elõre is!

enlightened
Látom, újra beindul a multi. Az jó, anno sok magyart felvettem friendnek, de aztán egy idõ után mindenki offline volt. Remélem most megint lehet majd jókat játszani.

Prince23
A Multi pályákat csak én tartom kicsiknek? ez valami döbbenetes, h mennyire lekicsinyítették. Igaz Wantedben meg Assassinateben voltam még. LVl 5-ig vittem.

irány a single.

enlightened
Hát nem tudom, én emlékszem az assa 2 dobozára ami kiábrándító volt. Egy sima mûanyag doboz, amiben semmi nem volt. Sajnos amikor látod hogy magyarul van a dobozon a felirat, akkor tudni lehet, hogy igénytelenséggel találkozol szemben. Ellenben azokkal a játékokkal amiket külföldrõl érintetlenül hoznak be és nem nyúlnak hozzájuk. Ezért szeretem jobban a collectors editiont, azt sose magyarítják, így minden eredeti formájában benne van.

A sima verziót azt sokszor magyarítják és rengetegszer, közös a doboza a körülüttünk lévõ országokéval, ezért van rajta még más szláv nyelveken is a felirat. Egy ilyen több nyelvû doboz elég kiábrándító tud lenni. Ennél már csak az jobb amikor úgy nyúlnak bele a játékba hogy a magyar feliratot ki se tudod kapcsolni a játékban.

Ezek a dolgok nagyon jók azoknak akik nem tudnak angolul, de akik tudnak azok mindig szomorúak, hogy megint kelet európai több nyelvû dobozt kaptunk, butított kézikönyvvel, rosszabb esetben egy darab papírlappal benne, mert így olcsóbb lesz a termék és a szegényebb országokban itt a balkánon jobban meg tudják venni.

Zenei cdknél is már megjelent ez. Van külön kelet európaiaknak készített verzió amibõl kiveszik a kis könyvet és egyszerûbb a borítója, így olcsóbban lehet eladni, a "szegényebb" országokban és a borítón jelzik is hogy "igen" ez nekünk készült.

Ellenben úgy tudom ez a zenei cd inkább egy összeállítás az elõzõ részekbõl és nem a mostani rész teljes zenei anyaga...
O-Day doboz az vajon most is fémdoboz,mint ACB volt,vagy sima mûanyagos,rendes borítóval?
enlightened
Brotherhoodban kezdettõl fogva volt, de nem igazán használta ki senki, csak ész nélkül nyomták a gombot az investre amikor lehetett, azt várták hogy jó lesz. Szóval ezt szerintem kivették most.

enlightened
Na nekem is megvan.

A póló nem nagy szám, dehát ingyé volt, cdgalaxis adja csak a collectorshoz szóval, nem mondhatok semmit.

A doboz jó nekem nem tört le. Az artbook nagyon szép, és a zenei cd is üdítõ. A külön DVD is megdobja a tartalmat. Plusz a játékhoz is található kód a dobozban plusz tartalmakért.

A játék már most jobban mint a brotherhood. Mondom nekem ott már eleve az nem tetszett, hogy a szereplõk javarészt megmaradtak, Olaszország is és a Borgiak is. Machiavelli meg többiek.

Itt végre van egy kis változás, új helyszín, új szereplõk és Altair is néha feltûnik. Eddig a játék sokkal jobban bejön mint a brotherhood.

A multiban is történtek változások és miközben multizunk betekinthetünk kicsit a templarok történetébe is, ami nagyon érdekes. Ebbõl a szempontból a multit is érdemes nyomatni, mert úgymond "sztorija" van annak is mint a single playernek átvitt értelemben.

Na most megyek vissza nyomatni a gamet.

Ebben a részben most én nem láttam csak boltba invesztálási lehetõséget vagy a Brotherhoodban is csak akkor lett,mikor minden boltot megvett az ember?
Valamint..ha valaki csúnya mód virágboltival kezdett és azt akvitálja a doboz serial-jával,akkor utólagosan az acsik meg a uplay pontok nem szinkronizálódnak,ugye?
Most vagyok 7. szintû :Ð Deathmatch elég kemény az elején. Viszont assassinate-ben 5850 pont és 23/7 elég volt az elsõ helyhez 5. szinten a 15-23 -asok között :Ð

Tegnap úgy bebugozódtam a multiba (Xbox360-on), hogy csak na. Kaptam egy stunt és úgy befagyott a figurám, hogy többet mozdulni se tudtam. Ilyen félig ütés elõtti mozdulatba maradt. A háttérben meg ment a játék ezt lehetett látni (bár a kamerát forgatni nem tudtam, az is befagyot a figura mögé). Mivel szép pontom volt a maradék két percet kivártam, de elég kellemetlen volt. Így is harmadik lettem, de szívás ez a bug.

1.01 Patch:

#Fixed issue when in some situations smoke bombs didn’t trigger properly
#Fixed issue with a Dares being displayed incorrectly
#Fixed various text overlaps caused by the localized representation of Keyboard buttons
#Multiple graphic improvements related to NVidia 3D vision (Added sky rendering options to game menu)
#Various small camera related fixes, like camera now follows a fresh respawned user if he spams the "Center Camera" action key
#Fixed some issues that sometimes occurred when switching between executables
#Eyefinity optimizations for superwide resolutions
#Various tweaks and fixes in Multiplayer related to Friends system
#Voice chat icon is now properly displayed when it’s turned off
# Fixed problems with running game in offline mode

Wazz, mi ez a 780 megás update?!

Found update (Patch, all, all).
Trying to download update file from http://static3.cdn.ubi.com/ac_revelations/ac_revelations_1.01_eu.exe.

Nah, megvan a Collectors Edition. Most kúszik a gépre...

A tartalom vegyes érzeteket váltott ki belõlem. A póló 100% pamut, Gildan Softstyle nyaki címkével, a nyomat jónat tûnik, de nem tesztelném mosógépben. Elõny, hogy oldalvarrása nincs.
A játék doboza kellemes, de nekem elsõ nyitási próbálkozásra mindkét hátsópöcök letört az egyik tetõrõl. A könyv szép, kemény borítós, tele festett képekkel.
Az Embers lemezen és a borítóján lévõ képrõl nekem az Another World jutott eszembe :Ð
A posztert most nem összehajtva, hanem összetekerve adták.

Fönt van. Lássuk, most ki multizik...

Nehéz megmondani mi tetszik, ha amúgy más ezt nem, vagy máshogy látja.
Az egész. A történetszövés, a karakterek a remek szinkronhangokkal. Tetszett az Assassin Recruitok ötlete és az egész Róma, amit fantasztikusan felépítettek.

enlightened
A brotherhoodban mi volt jó? Nem értem mi tetszett abban az embereknek, hogy ugyanazt a családot kellett eltenni láb alól, akit a már az elõzõ részben is.

A Brotherhood valóban jobb volt, de nekem ez is tetszett. A végére felpörög amúgy.