Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://static3.cdn.ubi.com/ac_revelations/ac_revelations_1.01_eu.exe.
Pervert Alien ;)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként már a Brotherhood singleben is lehetett a füst bombát messzire is dobni, csak ki kellett hozzá jelölni egy távolabbi katonát. Na ez most már multiban is mûködik, ha lenyomva tartjátok a gombot. Így meg lehet akadályozni, hogy a vadászotok megöljön titeket, vagy éppen a target, aki kiszúrt titeket, az elmeneküljön. Assassinateban ez nagyon hasznos, a vadászból egy stun után hirtelen préda lesz... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[merlinw.org]
igen, elég nagy vagyok, éppen ezért választottam azt a módját az információszerzésnek, miután minden mást körbejártam.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az az érzés amikor lóháton megérkeztem Jerusalembe és megláttam a hatalmas várost és elindult ez a zene, az olyan érzés volt amit azóta a 2.részben sajnos nem éreztem. Viszont ez a revelations kicsit visszahozza az 1 rész hangulatát ezért veri mind a 2.részt mind a brotherhoodot számomra.
Érdemes volt a collectors editiont megvenni.
Késöbb lesz füst meg ilyenek, tehát e szempontból ugyan az mint a Brotherhood. A Stun is megy, de ha benyomta a kill gombot akkor itt is véged, csak max elötte adsz még neki egy maflást.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Velencébe, Rómába jártam az elmúlt években így a játékba is jobban bele tudtam élni magamat, de Istanbul ismeretlen számomra, így az élmény sem ugyan olyan.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
nagy segítség lenne, ha valaki tudna infót adni arról, hogy a Tescoban árulják-e már, és milyen áron. köszönöm elõre is!
irány a single.
A sima verziót azt sokszor magyarítják és rengetegszer, közös a doboza a körülüttünk lévõ országokéval, ezért van rajta még más szláv nyelveken is a felirat. Egy ilyen több nyelvû doboz elég kiábrándító tud lenni. Ennél már csak az jobb amikor úgy nyúlnak bele a játékba hogy a magyar feliratot ki se tudod kapcsolni a játékban.
Ezek a dolgok nagyon jók azoknak akik nem tudnak angolul, de akik tudnak azok mindig szomorúak, hogy megint kelet európai több nyelvû dobozt kaptunk, butított kézikönyvvel, rosszabb esetben egy darab papírlappal benne, mert így olcsóbb lesz a termék és a szegényebb országokban itt a balkánon jobban meg tudják venni.
Zenei cdknél is már megjelent ez. Van külön kelet európaiaknak készített verzió amibõl kiveszik a kis könyvet és egyszerûbb a borítója, így olcsóbban lehet eladni, a "szegényebb" országokban és a borítón jelzik is hogy "igen" ez nekünk készült.
O-Day doboz az vajon most is fémdoboz,mint ACB volt,vagy sima mûanyagos,rendes borítóval?
A póló nem nagy szám, dehát ingyé volt, cdgalaxis adja csak a collectorshoz szóval, nem mondhatok semmit.
A doboz jó nekem nem tört le. Az artbook nagyon szép, és a zenei cd is üdítõ. A külön DVD is megdobja a tartalmat. Plusz a játékhoz is található kód a dobozban plusz tartalmakért.
A játék már most jobban mint a brotherhood. Mondom nekem ott már eleve az nem tetszett, hogy a szereplõk javarészt megmaradtak, Olaszország is és a Borgiak is. Machiavelli meg többiek.
Itt végre van egy kis változás, új helyszín, új szereplõk és Altair is néha feltûnik. Eddig a játék sokkal jobban bejön mint a brotherhood.
A multiban is történtek változások és miközben multizunk betekinthetünk kicsit a templarok történetébe is, ami nagyon érdekes. Ebbõl a szempontból a multit is érdemes nyomatni, mert úgymond "sztorija" van annak is mint a single playernek átvitt értelemben.
Na most megyek vissza nyomatni a gamet.
Valamint..ha valaki csúnya mód virágboltival kezdett és azt akvitálja a doboz serial-jával,akkor utólagosan az acsik meg a uplay pontok nem szinkronizálódnak,ugye?
#Fixed issue when in some situations smoke bombs didn’t trigger properly
#Fixed issue with a Dares being displayed incorrectly
#Fixed various text overlaps caused by the localized representation of Keyboard buttons
#Multiple graphic improvements related to NVidia 3D vision (Added sky rendering options to game menu)
#Various small camera related fixes, like camera now follows a fresh respawned user if he spams the "Center Camera" action key
#Fixed some issues that sometimes occurred when switching between executables
#Eyefinity optimizations for superwide resolutions
#Various tweaks and fixes in Multiplayer related to Friends system
#Voice chat icon is now properly displayed when it’s turned off
# Fixed problems with running game in offline mode
Found update (Patch, all, all).
Trying to download update file from http://static3.cdn.ubi.com/ac_revelations/ac_revelations_1.01_eu.exe.
A tartalom vegyes érzeteket váltott ki belõlem. A póló 100% pamut, Gildan Softstyle nyaki címkével, a nyomat jónat tûnik, de nem tesztelném mosógépben. Elõny, hogy oldalvarrása nincs.
A játék doboza kellemes, de nekem elsõ nyitási próbálkozásra mindkét hátsópöcök letört az egyik tetõrõl. A könyv szép, kemény borítós, tele festett képekkel.
Az Embers lemezen és a borítóján lévõ képrõl nekem az Another World jutott eszembe :Ð
A posztert most nem összehajtva, hanem összetekerve adták.
Fönt van. Lássuk, most ki multizik...
Az egész. A történetszövés, a karakterek a remek szinkronhangokkal. Tetszett az Assassin Recruitok ötlete és az egész Róma, amit fantasztikusan felépítettek.