3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Zegi Norbi HUN
    "egy idő után"
  • Zegi Norbi HUN
    Ha használod,sztem kezd új single palyer-t,mert egy idő nekem kicsinálta az ACRSP.exe-t :D Mióta újat kezdtem,nincs vele gond:)
  • RAMyMamy
    nem progi az, csak egy sima mentésfájl
  • xido
    egy kis progi,ami feloldja a bónusz dolgokat,amiket frakció küldetésekkel lehetne előhozni és/vagy szpesöl kiadás kódokkal,lásd outfit,Vlad the implaer bónusz pálya..ilyenek..
  • KaszaN
    Az meg mi a bánat?
  • RAMyMamy
    nekem is hiányzik :o
  • CroftManor
    Valaki megtudná mondani, hogy az eszköztárban miért hiányzik két valami? Illetve hogy mi? Azt hiszem a bal oldali részen az ököl mellett hiényzik egy eszköz, a jobb oldalin meg a bombák mellett.
  • xido
    msximum..pszt..unlocker-t alkalmazol..
  • KaszaN
    Ez de szopás...
  • CroftManor
    Ez a Turkish Armor. Nekem is megvan, elvileg csak pár speckó kiadáshoz járt mint pl az Animus Edition, nekem se volt benne a Collectorsban.
    De pár napja megtudtam, hogyha regisztrálok a gamespot.com-on, akkor ingyen adnak hozzá egy letöltő kódot. Itt a cikk de sajnos csak konzolhoz jár.
  • KaszaN
    És ezt a páncélt meg az altair(nem az öreg) ruhát hogy lehet megszerezni?
  • ratgab
    Hát nekem minden a szingle rész, csak nem unalmas.
  • RAMyMamy
    98, wtf?! elég messze áll ez attól :D:D jézus
  • JethroHUN
    A gyatra az enyhe kifejezés... ugrálós platform map, fps nézetben, ha nem tudnám hogy ebbe na játékban van azt hittén h Mirrors Edge gyakorló pálya, vagy Portal... Az unalmas és rövid szavak amúgy a teljes szingle részre is igaz. Hiba adnak kritikusok hasra ütve 98%rá messze van attól.
  • CroftManor
    Én abszolút nem számítottam ilyen FPS szerű nézetre, jobb lett volna ha ugyanolyan TPS nézetbe lenne.
  • RAMyMamy
    szerintem az alapötlet jó lett volna, hogy Desmond múltjáról tudunk meg ezt-azt, viszont a megvalósítás eléggé gagyira sikerült. kihívás nincs a feladatokban egyáltalán, szóval unalmas, rövid is, ráadásul alig nyújt valami infót
  • Zegi Norbi HUN
    Ezek a Desmondos részek számomra tök értelmetlenek voltak,azt hittem megtudom,h mi történt a Brotherhood vége után:(
  • JethroHUN
    Most szólok a Desmond's journeytől ne várj semmit! csak totál elvette a kedvem a játék folytatásától...
  • garaib
    Így kell megszerezni:
    http://www.youtube.com/watch?v=rXjoCyNvDU8
  • garaib
    Nagyon tetszik az Isak Pasha páncél. :)
  • Zegi Norbi HUN
    Semmi gond:D
  • Zegi Norbi HUN
    Kösz:)
  • ratgab
    Nem! Elég, ha haladsz a sztorival... Sequencenként nyílnak fel.
  • ratgab
    Most látom, hogy nem is nekem válaszoltál...XD
  • Zegi Norbi HUN
    Az Azap,Mamluk,Sepahi Armor-hoz minden boltot meg kell vennem h megszerezhessem?
  • ratgab
    Akkor romás...:-) Természetesen senkit nem akartam a kifejezéssel megsérteni. Van ilyen frakció a játékban, magyarul úgy hívják vándor cigányok.
  • Zegi Norbi HUN
    "cigányos" XD
  • RAMyMamy
    nem :(
  • ratgab
    És azt a rucit nem lehet átszínezni a szabónál?
  • ratgab
    Tovább haladtam a játék singleplayer részével, jelenleg sequence 5-öt kezdtem.

Nagyon tartottam tőle, hogy a sok síránkozás a színvonal esése miatt igaznak bizonyul, de szerintem teljesen alaptalan.

Történetben én már most válaszokkal gazdagodtam, főleg Altair-ral kapcsolatosan (első rész végén nagyon kíváncsi voltam, hogy hogy folytatódik a történet és ezt most végre megtudtam).

Játékmenetbeli változások is vannak itten kérem szépen dögivel: Hookblade teljesen megváltoztatja az eddig mozgást mind a tetőn (drótokon csúszkálás, 2x olyan gyors mászás), mind a földön (ellenfél kikerülése hookblade-el és harcban (hookblades buktatás). Közelharci mozdulatokból is van számos új, igaz némelyik elég furcsa számomra (pl. mikor Ezio a háta mögé szúr, de a feje fölött), viszont vannak nagyon jók...pl. mikor hasbaszúrjuk az ellent és hagyjuk szép lassan lecsúszni a pengéről, vagy mikor Ezio az ellen bordái közé mélyeszti a tőrét.

Városújjáépítés ugyanaz maradt, mint volt, itt semmi változás, azonban a Den Defense-t én nagyon jónak tartom (eddig 3x védtem, mindháromszor probléma nélkül ment). Végre nem az van, mint a Brotherhoodban, hogy elfoglaltál egy városrészt és kész, itt már bukni is lehet és ez jó.

Assassinok toborzása ugyanaz, mint az elődben, de assassinjeink mintha ügyesebbek lennének és most már harcban is fejlődnek nem csak küldetésen (itt megfogalmaznék egy kritikát, hogy Brotherhooddal ellentétben itt már pénzbe kerül assassinjaink küldetésre küldése. Gondolom költőpénzt kell nekik adni, de ez nagyban csökkenti az amúgy is csekély tőkénket. Amennyiben nem akarunk állandó Den defense-t nyomni, vagy le akarjuk korlátozni a támadás lehetőségét lehet Assassinokat kijelölni a városrészek igazgatására, így nem tudnak megtámadni, illetve azt elfoglalni (ez is + pont).

Assassinok már nem tucat fogyóeszközök, mindegyiknek teljes neve van, foglalkozása, háttértörténete (legalábbis némelyiknek) és más más fegyverezetet (nálam az egyik egy hatalmas fejszével szaladgál, a másik karddal, a 3. pedig csupán tőrrel és míg az első füstbombázik a 2. nyílpuskát használ.... Király!) és eszközöket használnak.

Városok foglalása még nem tudom, hogy működik, arról nem tudok nyilatkozni.

Új helyszín nagyon tetszik. Már írtam korábban, hogy a havas pályától teljesen el voltam ájulva, de Isztambul egy külön csoda a játékban. Új ellenfelek: Bizánciak és Janicsárok (törökök) is nagyon jól ki vannak dolgozva (külön jó, hogy egyik frakció alapból semleges, de ha beléjük kötünk ütnek, míg a másik alapból ellenséges.

Küldetések eddig hozzák a színvonalat, semmi egetrengetőt nem tapasztaltam ezen a téren (cigányost külön kiemelném az nagyon ötletes volt). Esetleg küldetések terén a miniquesteket ki lehetne emelni: Fekete pöttyel jelöli a minitérkép, ha ilyen közelében vagyunk. Eddig 2 félével találkoztam: Cipeljünk ládát egy kereskedőnek, vagy verjünk le egy nagyszájút. Mindkettő esetében 500 dínár és pár bombaalkatrész volt a jutalmam.

Apropó bombák: Nagyon jó kis új feature, ugyan tényleg nem kényszerít semmi a használatukra, de igazán egyszerűen be lehet építeni a taktikába (pl.: meneküléskor egy nagy hatótávú szöggel töltött bomba és nem üldöznek tovább), sőt néhol ordít a játék, hogy ez a megoldás (pl. elterelő bomba vagy egy kisebb robbanást előidéző). Hasznos lehet még a vérrel töltött elterelésre, a mérgező meg megint csak hihetetlen hasznos (Den commanderek kiiktatására tetőröl főleg, amúgy meg Den-ek támadásakor nem próbáltam, de az őrtornyokat lehet, hogy robbanó bombával ki lehet iktatni, legalábbis adná magát ez a megoldás).

Összességében én tátott szájjal játszom a Revelationnel, annyira lenyűgöz! Pedig igen kritikus vagyok mostanában játékok terén, de ez a produktum levett a lábamról (Minden elismerésem Ubisoft!)

Ui.: Fragmenteket is gyűjtöm, de még nem mentem vissza a szigetre, szóval arról se tudok nyilatkozni (gyanítom, hogy ott lehet Desmond agyát újra összerakni!).
  • RAMyMamy
    hú, hát nekem egyáltalán nem :D az a szürke ruhaszín annyira öregíti eziot, mint állat, a páncél meg olyan "cigányos"
  • Zegi Norbi HUN
    Olvastam sok kommentet,amiben a végét nagyon dicsérik:) Remélem hamarosan én is eljutok odáig:D

Am ez a Master Assassin páncél állati jól néz ki:O Legalábbis nekem nagyon tetszik:P
  • Farkassacred
    Emberek! most játszottam ki a gamet és a vége az a video az **** jó volt.
    azt ajánlom játszátok ki a single player.
  • Zegi Norbi HUN
    Oks,kösz:)
  • RAMyMamy
    nem, semmit. a kincsesládák meg a challange-ek nem kellenek a 100%-hoz
  • Zegi Norbi HUN
    Ha az összes, gyémánttal jelzett láda tartalmát megszerzem,akkor ad vmilyen pluszt a single részben?
  • Renjike
    nem egyszerű , és nagyszerű :D
  • Kongy
    Tetszetős (Y)
  • KaszaN
    Hali
    milyen?:D
  • CroftManor
    Nekem nem kell, megvan a Bónusz DVD.