Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
RAMyMamy #2022 nagy mértékben egyetértek veled
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ami engem még zavar, hogy mindenhol azt írták, 7 nagy kérdésre kapunk választ a szériával kapcsolatban ebben a részben... kérdem én, mi lenne ez a 7 kérdés? mert igazából nem sok minden derült ki belőle, legalábbis szerintem a sztori közel sem lett olyan epic, mint vártam
a másik pedig, hogy asszem úgy olvastam pár hónapja, hogy a játék random generálja a kisebb mellékküldetéseket és ahogy sétálsz a városban, mindig mást ad be, pl. meg kel menteni egy embert. na ezek közül is 30 óra játék alatt egyetlen eggyel találkoztam, mikor a csávókám odajött, hogy ő assassinnak képzelni magát, a végén meg a feleségének(?) dicsekedett is vele:)
engem ezio karaktere sosem fogott meg igazán, főleg a második részben utáltam, irritált a hangja... ebben a részben piros pontként egyedül altair szereplését tudnám felhozni.
a bombákat max 1-2x használtam, egyszerűen nem volt rá szükség sehol. kár, hogy nem építették bele jobban a játékmenetbe, mert így baromi feleslegesen van benne, plusz még 2-3 újítással így vagyok. pl. a várost nem kötelező újraépíteni meg elfoglalni a deneket, stb., nem kényszerít rá a program valamilyen szinten, hogy csináld... :/
a harmadik számomra felháborító dolog pedig az, hogy a 100 data fragment összegyűjtéséért SEMMIT nem kapsz, kb. mint az első részben a zászlókért... akkor minek tettek bele ennyit, ha 30-től már az összes desmondos rész megnyílik? teljesen értelmetlen. plusz, több óra, mire mindet összegyűjtöd, nekem volt vagy 3-4 biztos.
fraction questek közül mindháromnak 1-1 darab van csak, így van :(