3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • RAMyMamy
    az első mondatodon elmosolyodtam: a játék alapját képezi a sci-fi és desmondos szál, enélkül értelmetlen lenne. ez fogja össze az egészet

amúgy a revelationst még nem játszottad végig, nem? mert kb. abból derül ki, hogy a 3-ban mi várható
  • ratgab
    Kéne újítás, de én egyszerűen nem tudom, hogy ezt a jelenlegi jó harcrendszert, játékmenetet, hogy lehetne úgy megújítani, hogy megmaradjanak az alapjai és mégis új legyen. Annyira kiforrott már a játékmenet, hogy szerintem ebbe már nem lehet jobban belenyúlni, csak egy teljesen új alkotásával. Ez utóbbitól én meg nagyon odzkodom... Lehet elveszne az AC hamisítatlan hangulata.

Mindenképpen assassinnak kell lennie az új főszereplőnek is, mert csak úgy van értelme a sztorinak (templar és assassin-ok küzdelme), mivel Desmond is az. Viszont ahhoz, hogy lezáruljon a sztori, de nyitva maradjon a következő AC-k elkészítésének lehetősége az assassinok nem győzhetnek (ugyanakkor a templarok sem). Én arra voksolnék, hogy Desmond miközben elpusztítja az almát belehal a műveletbe.
  • ratgab
    Sőt én meglennék enélkül a Sci-fi szál és Desmond nélkül is. Már az első részben sem értettem, hogy minek kell ezt belekeverni (A 2. résztől kezdve meg Ezio élete önmagában elvitte volna a játékokat a hátán).

A 3. részben szerintem további múltbeli utazgatás várható. Lesz egy új főszereplőnk és Desmond sztorija is lezárul, de mivel nem csak 1 leszármazottja lehet Ezio-nak és Altairnak (leszármazottak mindegyike hordozza a géneket, amik az ő emlékeik felidézéséhez szükségesek), ezért bőven folytatható lehet a 3. részben megismert leendő új főszereplő sztorija is.
  • caps lock
    Én úgy gondolom,hogyha behoznak egy új karaktert,akkor annak magával kell hoznia egy új,akár alapjaiban más játékmenetet is.Persze úgy,hogy megmaradjon az AC játékok hangulata,de muszáj lesz megújulnia,mert különben csak egy új kaland lesz és sokan gondolhatják majd,hogy ennyi erővel akár Ezio is szerepelhetett volna.Habár én eléggé elfogult vagyok,ha minden maradna a régiben annak is örülnék.
  • Snexi
    franciaforradalom jó alapja lenne egy ac történetnek,elég rendesen hullottak a történelmi személyiségek alatta
  • ratgab
    Na attól mentsen meg az ég. Legalábbis én akkor tuti kihagyom a játékot. Az egésznek a múltbeli kalandozás adja meg az értelmét. Anélkül csak egy sima Sci-fivé degradálódna a játék.
  • Farkassacred
    A játék telepítése után mit kell csinálni? mert a patch-nél megakad.
    (aktiválás, stb....)
  • HarryProf
    Tény, hogy az élettörténetéhez kellett annyi játék, de hát nem is lett volna (szerintem) jó, ha belezsúfolták volna egybe. Ennek ellenére egy nagyon jó karakter volt már az AC2-ben is, így szerintem ha megerőltetik magukat, akkor tudnak az utolsó 'igazi' AC részre is egy olyan karaktert írni, mint Ezio, vagy Altair (ha hozzávesszük a harmadik részben megismert dolgokat).
  • xido
    Eme játékról egy kérdés
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

a bevezető Masyaf-i látogatás során sikerült valakinek leszednie az állítólagos 9 templomost,aki a faluban van?..Olyan gyorsan odaér a cutscene,hogy rosszarcú menekülni kezd,hogy idő sincs egyre sem
  • RAMyMamy
    de a (majdnem) teljes élettörténetéhez 3 rész kellett, nem 1 :) erről beszéltem
    desmondról is alig tudunk valamit, a karaktere még nem egészen kiforrott, szóval nyugodtan helyezzék rá a hangsúlyt a befejező részben szerintem, épp itt az ideje
  • Metontour
    Az altörténettel én is olyasmire gondoltam hogy a Subject 16 vagy Átlag Béla akit bevizsgál az Abstergo tehát teljesen különálló szál de ebben a világban.
    Szerintem az AC sorozat egyik alapja a jól kiválasztott történelmi korszak én ezért tartom kizártnak a jelent bár az igaz hogy Desmonddal tényleg kell kezdeni valamit a 3-ban már hogy ne csak az Animusban fetrengjen.
  • Totti5
    Altairról sok mindent megtudunk a mostani részben.
  • Reg5
    "100 %-ék."

Nem vagyok nyelvtannáci, de ez fájt.
  • HarryProf
    Hát azért Ezio-t az AC2 végére elég jól megismertük, Altair pedig az első részben, szerintem relative felületesen lett megírva.
  • RAMyMamy
    szerintem a 3 a jelenben fog játszódni és csak Desmondot fogjuk irányítani. egy új főszereplőt már hülyeség lenne az utolsó részre bevezetni. nézzük csak meg, ezionak 3 játék kellett, hogy megismerjük és kiismerjük... épp ezért nem lett altair annyira sikeres, mert 1 játékban nem lehetett teljesen bemutatni a karakterét, a történetét
  • elitehun
    Nemhiszem, mivel még mindig desmond a főszereplő, illetve az ősei
  • xido
    Lehet a most oly menő spinoff lehetőséggel élve bemutatják a 16os emlékeit,ezért a korábbi helyszínek,amik már nem befolyásolják a trilógia kerettörténetét...
  • Metontour
    Szerintem a Saboteurben lévő város utol nem éri az AC-ben modeleztteket és felépítetteket.
    Mindenképpen a későbbi korban kell játszódnia a 3-nek mivel akkor oda az összes fejlesztés mint a pisztoly és a frissen behozott bombák mivel ezekkel érdekes lenne az ókori Rómában vagy Egyiptomban ezekkel szaladgálni.
    Én személy szerint örülnék egy Francai Forradalmas résznek.
    Szerintem a kérdőív amit felraktak egy esetleges altörténet helyszínére vonatkozna mivel a 3 gondolom olyan egy év múlva jelenik meg hogy passzoljon a játékbeli időhöz tehát szerintem már dolgoznak rajta és nem most gyűjtenek ötletet hozzá.
  • xido
    Azt is meg merném kockáztatni,hogy kicsit neadjisten Hitman-esíthetnék a vonalat,ha már orvgyilkos,nem bánnék több álruhás küldetést is...
  • ratgab
    *Danton
  • ratgab
    Pedig a francia forradalom keretein belül fog a 3. rész mozogni az majdnem 100 %-ék.

Nagyon jól alátámasztja ezt a feltevést, hogy a legutóbbi Ubisoft-os kérdőívben (amely a 3. rész utáni AC rész helyszínéről akarta meginterjúvolni a kedves nagyérdeműt az Ubi) se híre, se hamva nem volt a francia helyszínnek. (Pedig volt abban Kíná, Japán, Usa, Egyesült Királyság, Oroszország, Egyiptom és Róma is.)

Franciaország lesz a helyszín, de nem a 2. világháború alatt fog játszódni a játék, mint a Saboteur, hanem a forradalom idején (Dantor, Robespiere és a Bastil ostroma).
  • HarryProf
    Habár én még a játék elején vagyok, azért megosztanám én is a véleményemet:)
    Az AC sorozatban én azt szeretem, hogy minden résszel fejlődik, viszont az előző részekben kapott jól bevált dolgok mindig megmaradnak és ezek mellé még jönnek az új dolgok. Habár igaz, hogy most kevesebb új dolog érkezett, de amik jöttek, azok továbbfejlesztik a játékmenetet bizonyos szinten. Az pedig, hogy most kevesebb újdonság érkezett, betudható annak, hogy azért ez már mégis csak a negyedik AC játék, és nagyon sok lehetőséget kiaknáztak már. Remélhetőleg azonban a puskaport még tartogatják a harmadik részre, aminek sikere illetve inkább minősége elsősorban majd azon múlik, hogy sikerül-e egy olyan jó karaktert létrehozni, mint Ezio vagy Altair, de mégis újdonságot, frissességet hoz a szériába.
    Most pedig megyek folytatom a kalandokat Ezio-val:)
  • xido
    3.rész teljesen új lesz,talán tudnak csavarni megint egyet az érzékeinken,bár nekem ott a vélt/valós francia helyszín miatt azért rizikós,mert a The Saboteur játék elég szépen él még bennem,mint párizsi assassin-klón,ha szabad így beskatulyáznom...
  • Hoz_Hun
    Nagyjából egyetértek. Én nem így osztanám ki a negatív+pozitív dolgokat, de végeredményben nagyjából egyetértek.

És igen, a 3. résztől én is nagyon félek...
  • RAMyMamy
    a 3. résztől én is nagyon félek, remélem, hogy nem cseszik el, mert azért valljuk be, hogy ez a rész az előző kettőhöz képest nem mutatott fel szinte semmi újat. nem lett olyan kiemelkedő, mint azok, valamiben pedig még visszafelé fejlődött...
  • Totti5
    Assassin's Creed: Revelations

Tetszett:

- EPIC CGI INTRO
    - hangulat továbbra is top
    - még mindig tökéletes az irányítás, mászkálás az épületeken, az animációk
    - még mindig lenyűgöző az az aprólékosság, odafigyelés ahogy egy várost életre keltettek a fejlesztők az épületekkel és a benne élő emberekkel
    - grafikailag megint sikerült ugrani, pedig ezt nem vártam... a főszereplő karakterek rettentő szépen ki vannak dolgozva, 1-2 mellékszereplő annyira nem volt, de csak 1-2 volt belőle, viszont a textúrák minősége az olyan szint amit konzol játékba ritkán lát az ember, sőt odaveri a csőjátékok 99%át, és még frémben is a legtöbbet. Minden tű éles a legeldugodtabb sarokban levő dolgok is ugyan olyan minőségben mutatnak mint a ctuscaneban beállított helyszín.
    - zene, szinkron

- valahol a 5-6. szekvenciától indul be, utána egész jó, majd a 8-9. hozza azt amire 15 órát várt a játékos és emlékezetessé teszi ezt a részt
    - tower defense minijáték jópofa, ahogy a bomba crafting
    - Altaïr Ibn-La'Ahad és Ezio Auditore da Firenze története itt válik egy egészzé, ami fantasztikusan jól fel van építve a játék elejétől kezdve, a vége pedig méltó zárása kettejük kalandjának
    - Ezio karaktere telitalálat, szinte az egész életét nyomon követhettük 3 AC részben. Öröm vele játszani, nálam a beszt játék karakter evör top 5ben benne van.
    - limitedhez adnak egy "AC Embers" című 20 perces animációs filmet, ami ténylegesen lezárja Ezio történetet, szóval ( kizárólag! ) a végigjátszás után érdemes, mitöbb kötelező megnézni!

Nem tetszett:

- semmitmondó öld meg ezt azt mellékfeladatok, de mivel nincs kihívás a játékban, értelme sincs csinálni
    - sííírva könyörög a játék egy cover rendszerért, s gugolásért még mindig...
    - most már FELHÁBORÍTÓ az 1 gombos harc, hisz semmi kihívás nincs benne az ég világonm hiába tömik tele raklap kivégzéssel
    - FELHÁBORÍTÓ hogy a játék halmozottan könnyül ahogy haladunk előre... a karakterünk kapja a pánzélokat a fegyvereket, de az enemyk ugyan olyan szinten vannak mint az elején, ami azt jelenti hogy az első órákban meg kellett nyomni 1 gombot és meghalt, most meg elég csak rájuk nézni... a kihívás nem létező dolog.
    - maxra húzott Assasinainkal meg 20 méterről egy parancsal el tudunk intézni 1 mp alatt egy 16 főből álló katona csordát is... GOD MOD.
    - Istanbul szép, de nem igazán érintett meg, mert egyátalán nem ismerem
    - erős kezdés után teljes visszaesés... 1-5 szekvencia semmitmondó és semmi emlékeztes
    - záró CGI animáció közelében sem volt a nyitó CGI minőségéhez... ha direkt, akkor nem értem mire fel, ha összecsapták a kivitelezést akkor ejnye bejnye!

AC2 mennyi is volt? 10/10 körül lehetett. AC:B 9/10. Mivel a játék fele szó szerint semmi, és semmit nem fejlődött, így attól függetlenül hogy imádom, és nagyon tetszett ez csak 7/10 pontban. Ha a felétől kellene nézni, akkor 9/10 a story miatt.

Nem tudom mit várjak jövőre az AC3tól... story, grafika miatt biztos rohadt jó lesz, de a gameplay unalmas, amit egy rendes kombós h&s harcal skálázható nehézségel fel lehetne frissíteni, csak ugye kérdés hogy fogják e...
  • Hoz_Hun
    Ezzel a résszel még az is a baj, hogy még csak késztetést sem érzek, hogy újratoljam. Az AC2 az annyira új volt, sokrétű, és bővebb az AC1-nél, az azért tetszett. ACB az nálam a jelenleg a csúcs. Érdekes történet, jó felépítés, jó kis újítások; a Borgia tornyokkal és Assassin recruittal. Hát legalább 4x végigvittem. Itt meg... csak az előző folytatása, és az újítások meg abszolut nem tetszenek (gondolok itt a assassin den defence-re, vagy az assassinok városba pakolásával és még azokat is védeni kell). A város annyira nem tetszett (főleg Rómához képest), a történet meg kissé unalmas volt az előzőhöz képest.
  • Hoz_Hun
    Nem zavarna, ha nem nyomná a játék minden egyes mecs után a képembe ezt a feliratot. Felfogtam már az 1. alkalommal, de így kb 80.-ik mecs után már elég lehangoló. Ki se lehet kapcsolni. Nem tudom miért nem volt jó úgy ahogy az ACB-ben; ha látni akrom, megnézem. Itt meg akarom, nem akarom, mutatja: nesze, itt van, ennyivel szarabb vagy....
  • xido
    Én ezért nem merek haladni vele,múltkor a youtubon meglestem a főtémát éneklő csajjal a riportot,akit Hans Zimmer sorsolt ki,hogy felénekelje,már attól bekönnyeztem:))
  • RAMyMamy
    tegnap 11 után sikerült végigjátszanom a sztorit. hát, nagyon komoly volt, úgy kb. az uccsó 20-30 perc, meg a cgi videó is, eléggé megkönnyeztem :'D

persze, tudom, hogy ez most senkit nem érdekel, de muszáj volt megosztanom ^^
  • Hoz_Hun
    Elég idegesítő. A veterán CroftManor mindenben előttem van, így én folyton csak azt látom: "Failed to Defeat your friend". :/
    Ha nem látnám a pontjait, még azt hinném, hogy jól játszom.
  • ratgab
    Kedden kipróbáljuk, vagy szerdán. Remélem probléma nélkül tudom telepíteni.
  • enlightened
    Friend ladderen, ha valaki föléd mászik, akkor kihívhatod és kapsz egy Dare requestet, de hogy mi is történik ezután azt nem tudom, mert nincs friendem egy darab sem. A brotherhood topikon ilyenkor már ki voltak írva az accountok és lehetett felvenni az emberkéket. Valamit csinálni kéne. Ne játszunk már egyedül. Vegyük fel egymást és próbáljuk ki. Ez a lényege friendek között működik a Dare, biztos vagyok benne hogy érdekes lehet, ha beletették, ki kéne próbálni mit is takar.
  • ratgab
    Mi ez a Dare rendszer?
  • ratgab
    Úgy néz ki leghamarabb kedden tudok majd multizni! Addig is edzetek, mert jövök és megorrgyilkolok mindenkit jól.
  • enlightened
    Szeretném megkérni a topikvezetőt, hogy ugyanúgy mint anno a brotherhoodnál itt is a fejlécben legyen megjelenítve a multiplayerező játékosok neve.

Ez azért szükséges mert a brotherhoodban felvett emberek törlődtek itt a Revelationsben így újra fel kell venni őket. Friendeket tartani több szempontból is érdemes, mivel a DARE-k is csak így lépnek a képbe a multiplayer játék alatt.

Szeretném ha olyan egyszerűen lehetne felvenni a magyar multizókat mint anno a brotherhood idején. Aki multizik engem "xingjian" néven vehet fel. Kezdjük felvenni egymást és újra nagy multiplayer partikat nyomni mint a brotherhood idején és kihasználni az új Dare rendszert.
  • acm689
    köszönöm szépen! akkor megveszem majd ott, úgyis van egy 500 forintos utalványom rá :) köszi!
  • elitehun
    Oké még mindig nem patchel. Szerencsére külön is le lehet tölteni, mindjárt lejön
  • xido
    mellesleg határozottan tetszik és talán nem is kötelező spoilerbe tennem,hogy itt az újoncok sorozása nem csak a kötelező mentsd meg az őröktől menetre épül,hanem van amelyiknek kis küldetése is van
  • xido
    Ettől függetlenül ez így volt szép,mint egy tévésorozat,hogy születésétől öreg koráig láthattuk..és a vén kujon még akkor is csajozott:)