3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Metontour #1922 Még a játék elején elküldtem egy 10 szintű csávót küldire és azóta nem jött vissza és a feladat idejére is azt írja hogy nem tudni mikor jön vissza.Vissza fog jönni valamikor vagy valami bug miatt elveszett? -
falloutfan #1921 az is lehet :)
-
RAMyMamy #1920 az szerintem a kedvezményt jelenti a normális árból -
falloutfan #1919 azt gondoltam h nem olyan :)) csak volt a tailorosnál ugye hogy -15 % és az assassin jel. gondoltam az az lehet -
xido #1918 fater..ez nem olyan mint a GTA,hogy átfested a kocsit és a körözés nullázódik:)))...itt most nincs wanted poszter,keresd a lefizethető rikkancsokat és a megölhető koronatanúkat:)
újoncokat meg majd ha minden torony a tied és nem is támadják -
falloutfan #1917 oohh na most rámtámadt valami emberke és lement a piros :D -
falloutfan #1916 uu az faja. de attol sem ment le hogy átszineztem a ruhámat :/ am olyan küldiket amikkel az embereket lehet toborozni csak akkor ad ha elfoglalok még több den t ? -
RAMyMamy #1915 azt, hogy a körözöttséged maxon van -
falloutfan #1914 helosztok. az mit jelent ha a bal felső ikonnak piros a széle, illetve majdnem mindennek piros a széle körülötte ? -
xido #1913 Nem ment az sehova..egy helyben maradt:))
Rejtett file....user/xy/appdata/ubi -
szobipeet #1912 Sziasztok!
Hova ment a játék? -
Hoz_Hun #1911 Összességében a Brotherhood multija jobban tetszett. A pályák a karakterek messze érdekesebbek voltak. Ez a pont rendszer meg nagyon nem tetszik, hogy mindent "vásárolni" kell.
Viszont van egy két nagyon jó új dolog. Ilyen a "testőr" ability, ami nagyon, nagyon jó. Illetve két új játékmód is nagyon tetszik, a Corruption (ezzel sokat játszom) meg az Arifact Assoult. Meg még az is tetszik, hogy a társat fel lehet segíteni a földről, ha stunolták, meg hogy a kinyírtat fejbe lehet rugni, kis kárpótlásul.
Meg még egy nagy előnye van az új multinak: NINCS BENNE FOOTPAD!! Azt karaktert nagyon gyűlöltem. Az új multiban nincs olyan akit utálnék. Sajnos olyan sincs, akit különösebben kedvelnék. Legtöbször Fiorát használom, aki már volt a Brotherhoodban is. Ő egy nagyon jó karakter. -
RAMyMamy #1910 a brotherhoodban is volt valami hasonló: egy letört hídszerűségen lóval kellett átugratni, ott volt egy zászló. nem tudtam átugratni sehogy a legfrissebb patch-csel, a sima 1.0-val meg igen... -
RAMyMamy #1909 a gerendáról, ahogy felfut annak az izének a tetejére, pont onnan ugrana el, nem mozog oldalra. a gerenda pont azért van ott lent, hogy beállítsa, hogy honnan kelljen ugrani. szerintem ez egy pc-s bug lehet, mert a videó ps3-as -
Hoz_Hun #1908 Nem az a baj hogy írja. Hanem hogy állandóan, minden mecs után. -
xido #1907 szerintem ez egy olyan kötelezően szemét rész,ahol a hülye kamera állás miatt nem látod,honnan ugorj pontosan:) -
#1906 Sziasztok egy olyan kérdésem lenne,hogy a multi csak nálam fagy ki folyamatosan vagy ez általános jelenség? -
RAMyMamy #1905 alap, hogy próbáltam a kampót, de nem kell hozzá
itt 3 perctől van ez a rész
Renjike: ez egy templar lair, a Hagia Sophia belseje -
#1904 ez mikor van ?:O -
xido #1903 ugrás után esetleg kampó gomb nyomása?
mert ránézésre anélkül el se érné -
RAMyMamy #1902 XDDDD
na, a másik gondom, hogy most meg nem akar átugrani ez a hülye ezio ezen a részen:
próbáltam már jobbra és balra mozogni, mielőtt átugranék, de egyszerűen nem kapja el a lécet sehogy sem :( néztem videót, elvileg simán, ahogy felfutott ide, úgy átugrik és elkapja, de nekem nem akarja -
#1901 Ha vásárolgatsz felfigyelnek rád jobban, hogy nyílnak folyamatosan a boltok. -
xido #1900 kommunista közösségben ne kezdjél el privatizálni:)) -
RAMyMamy #1899 azt nem vágom, hogy miért megy fel folyamatosan a körözés, ha vásárolgatom a boltokat? :o -
#1898 Na hát már majdnem megvan a végefelé járok a játéknak és a 100% sync is meglesz. Habár a játék sokkal jobb mint a brotherhood fele olyan rövid és ez sajnos nem jó, túl hamar vége és várhatom a 3-at. Pedig 2 napja jött ki.:S -
xido #1897 Úgy tudom amint teljes körözés alatt állsz,bármikor megeshet,hogy nekimennek a tornyaidnak..lapuláskor nem..legalábbis nekem ez tényleg bejött sok sok ideje:)) -
Quler #1896 thx -
#1895 Azért írja ki CroftManor eredményeit, mert tudtommal rajta és rajtam kívül nincs más barátod felvéve a friendlistán. :) -
#1894 A multis neveket privátban küldjétek el a házigazdának, mert magától nem fogja kitalálni, hogy az itteni nevetek megegyezik-e a játékban lévővel. És akkor ki lesz rakva. -
SaGa Jr #1893 A 12-es listából (mert ennyi assassin lehet egyszerre) úgy kerülhet ki egy assassin (mindegy milyen rangú) ha elküldöd egy másik városba. Ehhez a feladat térképen (ahol másik városokba küldheted), kijelölsz egy várost, megnyomod a Ctrl-t (ha jól emlékszem de írja is bal oldalt alul milyen billentyű mit csinál) és akkor átpakolhatsz oda véglegesen embereket, feltéve ha az adott város a tied. Bizonyos feladatokkal az alapból rendelkezésre álló két helyet lehet növelni egészen 5 vagy 6 főre. Ez meghatározza mekkora a maximálisan elérhető befolyás mértéke (átpakolt emberek nélkül 50%-os irányítás fölé sosem tudsz menni és elég hamar romlik is). -
Quler #1892 van jelenleg 6 db master assassinom,csak valahol olvastam,hogy ha berakom denbe a manust,kikerül a 10-es listából,és tudok még assasinokat recruitolni.bár lehet hülyeség -
SaGa Jr #1891 Master assassin alapból bekerül den-be. Eleve ugye lvl 10-es assassin csak úgy képezhető tovább master-ré, ha beraktad den-be. Onnantól ő a helyi kisfőnök. Amint eléri a lvl 15-öt (master assassin) onnantól bevédi azt (kis keretet kap a den jele a térképen). Hacsak el nem paterolod egy másik városba az illetőt, akkor több probléma ott nem lesz. -
ratgab #1890 Tört Ubisoftos játéknak más az Ubilauncherje. Tuti, hogy akkor ott a bibi! Valahol Brotherhood topikban is volt asszem pár embernek ilyen problémája. Ott nézelődj, vagy ha valaki emlékszik rá, hogy hogyan kell kitörölni az tört ubilauncher-t az írja már le a kollégának legyen szíves(asszem registrybe kell kutakodni). -
Quler #1889 hogy lehet berakni master assassint den-be? -
#1888 Sziasztok..
Az lenne a kérdésem,hogy a Templárok mikor fejezik be az erődjeim visszaszerzését? Tököm tele van már velük.. már vagy 15x visszaszereztem.. -
Farkassacred #1887 Vagy netán az hogy az előző assasin-...... nem voltak eredetiek..?! -
Farkassacred #1886 Ugyebár az előző assasin... játékokkal játszottam....... de mégis mibe turkálhattam bele?! -
RAMyMamy #1885 hát, akkor megint értelmes dologgal csesztem el az egész vasárnap délelőttöm... -.- -
Hoz_Hun #1884 Nem ad be. Én sem emlékszem rá. Max egy virtuális vállonveregetést kapunk. -
#1883 Megtaláltam, de hát pár sort írnak csak a könyvről beleolvasni konkrétan nem lehet, csak leírják röviden hogy miről szól:S