Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Revelationsben meg török szavakat fogsz így látni, pár isztanbuli sráctól, ami szintén csak kiváló 😄
Csak arra akartam kilyukadni, hogy az egész Ezio karakter nekem úgy unszimpatikus az elejétõl ahogy van, szóval, ez a rész egy kicsit megnyugtat, hogy nem végig õt kell hallgatnod, ahogy olasz szavakkal dobálózik az angol mondatok között. Bár azért amint láthatjátok, Altairnak is sikerült az elsõ rész óta felvennie egy jó kis akcentust😄 és a szinronhangja ugyanaz a csávó. Nem értem miért hiszik azt a fejlesztõk hogy ettõl arabosabb lesz, vagy Ezio olaszosabb, mert olasz szavakat nyom. Mind1. Ráadásul úgy volt, hogy az Animus rendszer lefordít mindent, ezek szerint egy két alapszót nem ismer.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nekem a második rész a kedvencem továbbra is. Hangulatilag messze az sikerült legjobban.
köszi 😄
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
gombbal tudod rájuk küldeni õket
Ám sokat újítás tetszik az ACB-höz képest 😄 ez a sas karomos dolog is egész fasza,a bombák is nagyon jók.. szal .király gém.. ezt is megveszem,hogy egy kis MP-t toljak neki 😄
Üdv...

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Assassin's Creed Theme
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Õr: Ez a részleg el van zárva a nyilvánosság elött. Forduljon meg és séta.
Ezio: Perdonate, buon signore. Mi biztosítjuk az esti szorakozást.
Õr: Bármely bolond cipelhet egy hangszert. Tünés.
Ezio elkezd játszani a lanton.
Õr: Olyan hangod van, mint egy haldokló macskának.
Mi ez? Berbatsin!(Borzalmas!)
Mit mûvelsz?
Pekala(Hát jó!)! Menjen be és kínozza a vendégeket ezzel a ricsajjal.
<#vigyor2>#vigyor2>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kedvencem:
"Young Cesare, I heard him say
he could not be killed by man.
So I tossed him through the air
to see where he might land."
Ez is jó:
"Cesare, Oh, Cesare,
A man of great depravity.
He thought himself immortal
'til he had a date with gravity."
<#nevetes1>#nevetes1>
Hol lehetne megvenni emberi áron?
A Brotherhood-ot Angliából egy netes boltból (zavvi.com) rendeltem, kb 6eFt-volt postával együtt. Ott most drágább az új rész....
Elõre is köszönöm!
Az szerintetek miért lehet, hogy nagyon akadozik a játék?
Ha a grafikát leveszem, "szétesik", nincsenek textúrák, tehát es nem megoldás :S
Core i3
4GB ram
Radeon hd 5670
Win7 64bit
Minden driver a legfrissebb.
Az ACIIvel voltak hasonló problémáim, de akkor az volt a gond, hogy a gépem hûtése nem volt az igazi. Most ezek szerintem rendben vannak:
System: ~23 C
Cpu: ~40 C
Gpu: ~32 C
Fogalmam sincs mi lehet, teljesen értetlenül állok a dolog elõtt. :/
Kicsit off, hogy a Skyrim, és az Arkham Asylum is ezt csinálja, bármilyen minimális grafikával játszanék.
Ha valakinek van valami tippje, légyszi ossza meg. Köszi 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akkor te is keress rá a 3 cd-s recording session anyagra,az már az aktuális epizód teljes zenéje...
Az épület amin Ezio van az elsõ képen amit betettél nem lehet a Hagia Sophia, mivel annak nincsen belsõ udvara és körülötte kis kupolák, ellenben a Kék Mecsetnek van (ahogy az általam beillesztett képen is látható).
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Mikrofon zavart be.
Skidrow verziót feltettem, indul is , DE nincs hangja az embereknek.
Zene van, háttérzaj van, felirat van, DE nincs hangja az embereknek!
Rosszul crackeltem? Mit tegyek?