Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ja és igen! Éljen Yusuf Tazim de Istanbul 😄

Prince23
Ezio nem tud profin angolul beszélni, nyilván ami nem ju eszébe, azt olasz szavakkal egészíti ki. ennyire egyszerû. Sztem az eddigi újítások között (ha már a dialogust lehet annak nevezni) az egyik legjobb ötlet a Ubisoft csapatátol...

Revelationsben meg török szavakat fogsz így látni, pár isztanbuli sráctól, ami szintén csak kiváló 😄

enlightened
Számomra a brotherhood egy csalódás volt. A sztorija egy nagy csalódás volt. Megint a Borgiak ellen, hát sok fordulat nem is nagyon volt benne. Szóval akármennyire is nem hoz újat az új rész, ha már Altair benne lesz egy kicsit, már attól jobb mint a brotherhood. Eziot már az eleje óta nem bírom. Azt se értem miért kell az angol mondatok közepette olasz szavakat beköpni. Attól nem lesz olaszosabb a hangulat. Most vagy olaszul beszéljen vagy angolul, mind1 ez magánvélemény engem baromira zavart. Altair sose nyögött be arab szavakat miközben beszélt és nagyon jó karaktere volt.

Csak arra akartam kilyukadni, hogy az egész Ezio karakter nekem úgy unszimpatikus az elejétõl ahogy van, szóval, ez a rész egy kicsit megnyugtat, hogy nem végig õt kell hallgatnod, ahogy olasz szavakkal dobálózik az angol mondatok között. Bár azért amint láthatjátok, Altairnak is sikerült az elsõ rész óta felvennie egy jó kis akcentust😄 és a szinronhangja ugyanaz a csávó. Nem értem miért hiszik azt a fejlesztõk hogy ettõl arabosabb lesz, vagy Ezio olaszosabb, mert olasz szavakat nyom. Mind1. Ráadásul úgy volt, hogy az Animus rendszer lefordít mindent, ezek szerint egy két alapszót nem ismer.

koschwarz
hiányzik belõle a lélek és a szív. én is nagy rajongója vagyok a sorozatnak, nekem már a sokak által szapult elsõ rész is nagyon tetszett, a másodikról nem is szólva (a brotherhood még nem volt meg), de amikor meghallottam hogy a tényleges 3. rész elõtt jön még egy "kiegészítõ"...hát egyértelmû volt hogy ez már csak a sikert meglovagolva "húzzunk le még egy rókabõrt"-dolog. nem mondom, hogy ez baj, meg érthetõ ez az üzleti hozzáállás is, ugyanakkor nálam már igencsak rezeg a léc emiatt a revelations miatt...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nos, nem rossz ez, de az elõzõ részhez képest nem nagyon van változás sajna. Hangulatilag is ok, csak van egy olyan érzésem, hogy valami hiányzik.

Nekem a második rész a kedvencem továbbra is. Hangulatilag messze az sikerült legjobban.
belapeter
aha.. szal közel kell menni.. értem
köszi 😄

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Közelbe mész, amikor az aura megvan lockolod az egyik õrt a megfelelõ gombbal és akkor válik elérhetõ azaz opció, hogy piszkálják õket és elcsalják az õrposztjukról.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

ott a gomb,hogy felbéreld õket..majd menj(etek) az õrsök közelébe,annyira,hogy kék aurája legyen nekik és akkor ugyanezzel a
gombbal tudod rájuk küldeni õket
belapeter
Sziasztok.. Még az eredeti megjelenés elõtt le szoktam húzni a warez verziót,és aztán veszem meg a gémet.Most is így van ez és valahol az eleje felé már is elakadtam.. már játszottam 2 részt ebbõl az AC gémbõl,nagyon bejön meg minden ,de ez a dolog,hogy a felfogadott tesókkal kéne elcsalni az õröket az úristennek nem sikerül. már itt b@szom a jogot fél órája... Legelõször sikerült aktiválni a tesókat,hogy csalják el az õröket,de nemtom miket nyomtam milyen sorrendben.. Legyetek szivesek segíteni :_/
Ám sokat újítás tetszik az ACB-höz képest 😄 ez a sas karomos dolog is egész fasza,a bombák is nagyon jók.. szal .király gém.. ezt is megveszem,hogy egy kis MP-t toljak neki 😄
Üdv...

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Az arra éheseknek tessék feltettem ide az Revelation Assassin's Creed Theme-t: 😊

Assassin's Creed Theme

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem baj, azért Ezio javár írható, hogy egy raklapnyi magyart toborzott az assassin rendjébe. Nálam több is van. De a legjobb nevü az a Tolvaj Ferenc (Ferenc Tolvaj a programban). 😄. Da van valami Rozgonyi Borbála is meg Szentendrei György, meg még egy csómó. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Hát, én is sajnáltam, hogy Ezio nem vágja le... mondjuk általában nem öljük meg a haverunkat XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Épp most látom, hogy Ezio fital haverja I. Szulejmán oszmán szultán, pont minálunk pusztul meg Szigetvár ostrománál 1566-ban (mondjuk õ vert el bennünket Mohácsnál).

Ha már muzsikusok 😊

Egyik legjobb rész amikor az õrök elé odaáll (szabadfordításban): <#nevetes1>

Õr: Ez a részleg el van zárva a nyilvánosság elött. Forduljon meg és séta.
Ezio: Perdonate, buon signore. Mi biztosítjuk az esti szorakozást.
Õr: Bármely bolond cipelhet egy hangszert. Tünés.

Ezio elkezd játszani a lanton.

Õr: Olyan hangod van, mint egy haldokló macskának.
Mi ez? Berbatsin!(Borzalmas!)
Mit mûvelsz?
Pekala(Hát jó!)! Menjen be és kínozza a vendégeket ezzel a ricsajjal.
<#vigyor2>

Kongy
Az az egész küldetés beszarás jó volt 😄 Nagyon nagy ötlet, tetszett, és vicces volt 😄 Egy újabb üde színfolt az AC szériában 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Azom sírtam, annyira vicces volt😄DD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
PC-re még sehol, dec. 2 a megjelenés.

[merlinw.org]

Van a jelenet, mikor Ezio lantistának van öltözve és ha a gombokat nyomogatjuk énekel. Érdemes meghalgani, mert haláli jók. 😊

Kedvencem:
"Young Cesare, I heard him say
he could not be killed by man.
So I tossed him through the air
to see where he might land."

Ez is jó:
"Cesare, Oh, Cesare,
A man of great depravity.
He thought himself immortal
'til he had a date with gravity."

<#nevetes1>

Sziasztok!

Hol lehetne megvenni emberi áron?

A Brotherhood-ot Angliából egy netes boltból (zavvi.com) rendeltem, kb 6eFt-volt postával együtt. Ott most drágább az új rész....

Elõre is köszönöm!
Sziasztok!
Az szerintetek miért lehet, hogy nagyon akadozik a játék?
Ha a grafikát leveszem, "szétesik", nincsenek textúrák, tehát es nem megoldás :S
Core i3
4GB ram
Radeon hd 5670
Win7 64bit

Minden driver a legfrissebb.
Az ACIIvel voltak hasonló problémáim, de akkor az volt a gond, hogy a gépem hûtése nem volt az igazi. Most ezek szerintem rendben vannak:
System: ~23 C
Cpu: ~40 C
Gpu: ~32 C

Fogalmam sincs mi lehet, teljesen értetlenül állok a dolog elõtt. :/
Kicsit off, hogy a Skyrim, és az Arkham Asylum is ezt csinálja, bármilyen minimális grafikával játszanék.
Ha valakinek van valami tippje, légyszi ossza meg. Köszi 😊
Desmondos vonal egy katasztrófa. A szükséges rossz. Ezio története, viszont egész jó. Fõleg a vége kifejzetten megkapó.

Kongy
Igen, picit izzadtságszagú valóban, érezni rajta, hogy "még picit ki kell húznunk az idõt a 3-ig"... fõleg a Desmond-os vonalon.

Shep
Hát lehet az is, meg a történet valahogy már olyan erõltetettnek tûnik nekem. Na de hátha feljavul majd a dolog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
Nekem tetszett Konstantinápoly is. Igazából visszahozta a 2007-es AC feelinget, csak egy kicsit modernebb formában, és ez nekem nagyon bejött, fõleg a sok Olaszország után 😄

szerintem az van nálad is,mint nálam..egy szép polgári Velence/Firenze/Róma klassz cseréptetõs városok után vissza egy update-elt keletre😊)
Shep
Belenéztem a játékba (3 seq eleje) és valami hiányzik nekem eddig belõle. A Brotherhood valahogy jobb volt. Persze ez még nyilván változni fog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Subject17
Miért nem ez tették rá a lemezre, hamár egyszer a Collector's Editiont rendeltük? :S

Szóval az nem egy kamu volt net szerte a hivatalos OST elõtt?
Akkor te is keress rá a 3 cd-s recording session anyagra,az már az aktuális epizód teljes zenéje...
Subject17
Ma belehallgattam a Collectors Edition-höz járt bónusz soundtrack CDbe, amirõl azt írják egyes oldalakon, hogy a játék teljes zenei anyagát tartalmazza. Hát nagy lelkesedéssel hallgattam bele, erre kiderül hogy jóformán az AC1bõl pár soundtrack mint pl Jeruzsálem van rajta, meg az AC2bõl és Brotherhoodból pár dal. Összesen 12 soundtrack van rajta, egy deka szám nincs rajta az ACRbõl. :/

MerlinW

[merlinw.org]

blackparty
<#idiota>

a virágos verziónak a UBI/ACR/orbit/40-en belül lesz a mentése,de az új trükkel,törés nélkül nem fogadja már el,úgyhogy kezdheted elölrõl
sajnos a játék mappába nem találom a mentést,pedig nem ártana megtalálni mert újra kell raknom.Elindítom és újraindul a gép?
Ezt a videót spoilerbe kéne tenni. Ez kb a legvégén van a játéknak és fontos. Senki ne nézze meg aki még nem vitte végig, mert élmény romboló lehet!

hihi..bocs,ha vótmá valamikor az 1 év alatt😊

Kongy
A FAIL-t magamnak írtam, mert ezt bizony benéztem xd vagyis csak részben. Amúgy nem a videómra vonatkozik.

HarryProf
Még nem játszok, szóval nem nézem meg a videót: magyarázd meg mit értesz a fail alatt😊
Az épület amin Ezio van az elsõ képen amit betettél nem lehet a Hagia Sophia, mivel annak nincsen belsõ udvara és körülötte kis kupolák, ellenben a Kék Mecsetnek van (ahogy az általam beillesztett képen is látható).

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

felbontás,vsync..egyéb állások?..maxra húzva a tömegben én is észlelek hajszálnyi lassulást ACBhez képest
Grr1234
Brotherhood ment highon, ez meg teljesen minimumon élvezhetetlenül szaggat. WTF?

Saját:

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Kongy
FAIL XD

HarryProf
Most vettem észre, hogy elõbb amit a játékból Kongy a játékból én pedig valós képrõl betettünk, az nem a Hagia Sophia, hanem a Kék mecset😊

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Ez bazzeg, most jöttem rá hogy az assassin missios térképen a városokba be lehet pakolni az assassinjaimat. Most aztán van hova recruitolni. Lehetõségem van még vagy 50 db assassin felvenni kiképezni és városba rakni. Mert ha betettük a városba a mi listánkból kikerül. Igaz lehet csereberélni õket a városba, ha többet tettünk be, de ha egyet már betettünk a városba, ott mindig kell lennie egynek.

Megoldottam.
Mikrofon zavart be.
Subject17
Van már OFF topik, nagy piros betûkkel kiemelve a banner alatt.

Subject17
Ez nem, mivel semmi olyan dolog nincs benne, ami kiderülne. A történetet lehet tudni, Ezio Altair könyvtárát keresi és ehhez megtalálásához illetve kinyitásához 5 darab Masyaf kulcs kell. Nos, ebbõl az egyik kulcs megszerzését láthatjuk a videóban.

Üdv!

Skidrow verziót feltettem, indul is , DE nincs hangja az embereknek.
Zene van, háttérzaj van, felirat van, DE nincs hangja az embereknek!

Rosszul crackeltem? Mit tegyek?

Kongy
Szerintem félelmetesen jól megcsinálták! Más játékban mikor van lehetõséged megmászni..? Na ezért az AC az örök kedvencem.