Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Bocs, csak biztosra akartam menni.
vélemény
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hol is kezdjem? Talán a lényegnél kellene. Számomra a játék csalódás. Jó iparos munka. Leginkább AC1-re emlékeztet, ahol ugye szépen kidolgozott városok voltak, 0 contentel. Hétvégén fejeztem be a játokot, belogoltam SP-be olyan okból kifolyólag, hogy megcsinálom a maradék questjeimet. Aztán rá kellett jöjjek, hogy nincs mit csinálni. De semmit. Miközben mind AC2-ben mind Brotherhoodban legalább 2-5 óra content még benne volt a játékban a finish után is.
- Den defense: vicces volt az elején, de amikor már fixen greek fire "tank" jött folyton, az kicsit felidegesített. Végén már az volt, hogy egy az egyben ignoráltam DD-t.
- Bombák. Ahogy más review is felhozta ezt; annyi eszközöd van már a játékban, fegyverektől kezdve, assassin guilden át, bérelhető decoyokon is, hogy a bombákat szinte nem is használtam.
- Assassin guild "újításokat". Mindent amit Revelation hozott e téren egyszerűen szükséges volt. Most van értelme az egésznek. AC:B-ben teljesen értelmetlen volt a rendszer működése. Elküldted őket küldetésre, kaptak xp-t, leveleztek, elérték master assassin rankot, volt egy elkerülhetetlen cutscene, ennyi. Ami tetszik AC:R-ben az az assassin mission-ön.
- Hookblade, oké hogy van, de ennyi. Zipline-ok is röhejesek. Minden videóban nyomatták, hogy milyen super cucc. De őszintén, hányszor volt olyan szitu, hogy használni is tudtad őket? Soha! Menekülésre tuti nem. Ha földszintről másztál felfele miközben kergettek, csak a zipline-ok "érkezési" pontjaiba futottál bele (hiszen azok vannak alacsonyabb szinten), alig volt olyan helyzet, hogy tudtam menekülésre használni.
Összességében üresnek érzem a játékot. Kevés, és unalmas quest. Ilyen hogy ~4 questes memory sequence? haha Nekem hiányoznak a fraction questline-ok, amik Brotherhoodban megvoltak. Nagyon. Persze rá lehet fogni azt, hogy ez a játék ilyen, Ezio-t nem érdekli senki, csak a saját küldetése. Oké rendben, de ettől még unalmas az egész. "Újítások" számomra édes kevesek, inkább csak a már meglévő dolgok működnek velük úgy, ahogy mindig is kellett volna. Bosszantó az is - visszatérve a küldikre -, hogy igazán highlight quest nincs is. Ami volt, azt elnyomták már trailerben. Desmond side storyja is fura, megtudsz róla egy csomó abszolút irreveláns információt, ami semmit nem ad a teljes storyhoz. Jah és persze ott van a nagy "Revelation", a nagy felvilágosodásból semmi nem lett. Játék legvégén levegőt is alig vettem, mert vártam a nagy WTF momentet ami majd mindent megmagyaráz. Aztán szépen rá kellett hogy jöjjek, itt ilyen nem lesz. Semmivel sem vagyunk okosabbak, csak pár dolog került a helyére. És ismételten egy csalódás. :(
Egy valami miatt aggódok, az pedig a játék jövője. Kérdés az, hogy mi újjat tudnak ezek után hozni. Ha Revelation ennyire semmitérő újdonságokat hozott? Hova megyünk legközelebb? Van szó egyiptomról, igen, de gondolj bele, ha visszafele megyünk az időben, akkor az egész gameplaynek gimpeltebbnek kell lenne, fegyverek egy része nem lenne korhű. Ide tartozik Assassination guild is. Nem hogy új feature-ök jönnének a játékba, de helyből ki kellene söpörni jónéhányat. Hülye összehasonlítás következik, de Skyrim gameplay contentje után, 18óra SP gameplay, 0 újjítással, unalmas, frusztráló tartalommal nekem már nem elég. Pedig nagyon szeretem ezt a frencsájzt.