3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • sherlock1
  • Kongy
    úristen az a fej xdddd
  • RAMyMamy
    jézusom! az egy sims 3-as kép, amit valszeg guglival találtak... ennyire idióták nem lehetnek az újságírók -.-
  • CroftManor
    Honnan szedték Desmondról azt a gagyi képet? XD
  • Seth
    Véleményem szerint kissé túlértékelt lett
  • sherlock1

• RAMyMamy
    kicsit erős volt, de kb. egyetértek :D a ~30 órából, amit játszottam, kb. 20 csak gyűjtögetés volt meg unalmas, semmitmondó mellékküldetések

a data fragmenteket ne gyűjtsed tovább, felesleges. semmit nem kapsz érte. 30-tól már megnyílik az összes desmondos rész. egyébként 50 után teszi ki a térképre az összeset
  • JethroHUN
    Ez vmi vicc ez Desmonds Journey? Most néztem bele az elsőbe, már van kb 60 animus darabom, de nem gyűjtöm tovább, még így se h már rajta van a térképen. Ez egy szarság, keresgélni ezért???
    Nagyon gyenge lett ez az AC, az legrosszabb a szériában, a küldetések nagyon rövidek, és dög unalmasak, menj Aból Bbe semmivel nem több. Mellék küldik? semmi, frakciónként 1... a single 80% abból áll h gyűjts vmit. A történet is teljesen átláthatatlan, Altair könyvtára miatt jött Ezio Isztambulba, de ha már itt van akkor mért ne képezzen új assassinokat, mért ne segítsen a herceg sárcnak... meg ha már megtanult bombát csinálni, mért ne próbáljon ki minden effektet 2x és nem utolsó sorban miért ne kaparjon ki a körmeivel könyveket falakból.
  • mgkp
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez az alma, amit Ezio Altair könyvtárában talál azért volt ennyire érdekes, és más mert ez ezt az üzenetet tartalmazta (ugye ez elmondta, hogy hova menjenek, hogy megmentsék a Földet)? Viszont akkor nem értem, hogy az AC II-ben és Broterhoodban minek kellett azt az emléket feltárni ami elvezette Desmondékat még a Colosseum alatti templomhoz, ahol megölte Desmond Lucy-t? Oda még minek vitte el Ezio a másik almát és Desmondék ott mit találtak?
  • xido
    csak én szeretem őket szivatni a tapadós bűzbombákkal,főleg ha nem szabad észrevenniük a 100% elérése végett?:)
  • Subject17
    Na ma megszereztem az Ishak Pasha armort, nagyon klasz. Igaz még mindig nem értem a játék végére, de már sequence 8nál tartok. Próbálok közbe gyűjtögetni is, meg csinálni az acsikat is. A bombáknak tényleg nincs sok hasznuk, így ezáltal az újragyártásuknak sincs. A trip wire amit le kell fektetni a földre, az nagyon klasz, csak az a baj hogy a civileket is megöli, így nincs sok helyzet, amikor használhatnánk. Eddig nem sok minden történt a storyban, kicsit hiányzik az a rész, mint a Brotherhoodban, hogy visszamehettünk a jelenbe és mászkálhattunk a Monteriggioni villában, itt magunkra vagyunk hagyva és Desmonddal járkálhatunk FPS szerű nézetben, Desmond's Journey címszó alatt...
  • RAMyMamy
    akkor lesz master, ha mind a 2 küldetését megcsinálod. ha az elsőt, akkor még csak kiképzés alatt áll. a másodikat akkor adja be, ha elérte a 14-es szintet és az xp-je maxon van, tehát végig piros csík van a rangjánál
  • Metontour
    Hát sajnos mikor a storyban ott jártam nem volt nálam annyi pénz.
    A kapitány kinevezés megy meg végigtolom velük a közös küldi első részét csak a második részeket adta be ritkán és úgy vettem észre hogy vagy Den defense vagy más városban lévő piros csillagos után villog hogy mehetek a küldi második részére így nem tudom melyik a jó.A hét master assassin meglett de azok is csak a single utáni koricában.
  • RAMyMamy
    1. aakkor tudod kinevezni, ha elérte a 10-es (assassin) szintet
    2. ha az ott lévő könyveket IS megvetted, akkor az assassin főhadiszállás ikonja villogni fog, tehát oda kell menni és akkor adja be. a sztori végigjátszása után is, de akkor már nem az igazi :)
  • Metontour
    A Den élére kapitányt egy Den megtámadása után tudunk kinevezni vagy a piros csillagos küldetések után?
    A Cappadicoában lévő könyvek megvétele után is beadja Sophiával a videót a végigjátszás után vagy csak a singleben?
  • RAMyMamy
    most nem olvasom el, de itt elvileg le van írva róla minden
  • Metontour
    Én úgy tudom hogy a Subject 16 is valami Altair leszármazott tehát innen a hasonlóság.Lehet Ezionak a másik gyerektől vannak az ősei ezért nem rá hasonlít.
  • xido
    Utolsó mondatot nem paradoxon?..Nem úgy van,hogy mindenkiben a saját őseinek emlékei vannak csak,így Desmond egyenes vérvonalban kell legyen Altairral és annak porontyával..stb..stb..?
  • Metontour
    Tegnap este én is a végére értem a játéknak.
    Összességében tetszett hozta színvonalat bér a történet sajnos csak a végére indult be.
    Az újítások közül a hookblade nagyon bejött a bombák kevésbe mert volt x darab bejáratott amit használtam a többit meg nem.Sajnos a város nem tudott megfogni mert Konstantinápolyból csak A Kék Mecsetet meg a Haghia Sofiát ismerem.
    Az elején azt hittem az Altairos részek hosszabbak lesznek de így is nagyon jók voltak.
    Szerintem a következő részre a felbérelhető segítők rendszerét átdolgozhatnák mert így a bombák és a saját assassinok mellet nem sok szerepük maradt max csak annyi hogy menekülés közben elbújsz köztük vagy használod őket ha kéri a mission.
    Az új arcokon nem tudtam napirendre térni.Desmond elsőre nekem Dwayne Johnsonnak tűnt és az idős Ezioban sem fedeztem fel a fiatalkori arcvonásait.Altair meg ugye aki az egyben Desmond arcával nyomult kicsit lófejet kapott de neki jól állt az öregkor.Gondolom nem véletlen hogy a Subject 16 ennyire hasonlított Altair fiára.

• RAMyMamy
    akit érdekel, itt van egy magyar felirat az Embershez (szvsz nem lett valami jó, de megteszi)
  • CroftManor
    De olyankor az npck-nek is van emblémájuk.
  • HarryProf
    Na elkezdtem én is a multit ma, a nevem Cevys, be lehet írni felülre:)
  • ratgab
    Megdöntöttem az assassinate rekordodat kemény 100 ponttal, így 6650 a cél (mondanom se kell nem lesz egyszerű , nekem is most sikerült először 6000 feletti játszmát nyomnom: 11 kill 1 death volt az eredmény... 2. killem 1000 pontot ért . Klasszikus csalogatás smoke+stun+focus+poison felállásból született, jah és még egy variety-t is bedobott a gép ).

Amúgy nem volt rossz a tegnapi manhunt sem, habár abban elég béna voltam (meg van egy jókora előnyöd, te 50-es vagy én meg 23-as, neked már minden képesség megvan nekem még nincs, illetve már van. ), de az utána következő artifact assault marha jó volt (most játszottam először, de igen jól ment!)

Amúgy a steal the arcifact is nagyon könnyű, ha az ember blendel. Azonban ezt egy jól irányzott templar visionnel ki lehet szűrni.
  • xido
    lehet a meccs témája miatt,mert könnyebb lenne kiszedni az npc-k közül az emblémásokat:)
  • CroftManor
    De amikor wantedet játszom, vagy assassinate-et, akkor is eltűnik az embléma.
  • Janoo91
    Köszi mindent mehet tovább a dolog :D
  • xido
    mint a counter..csak ne legyen fegyver a kezedben:)
  • Janoo91
    Nah jah :D Altairos küldiben már volt ilyen lefegyverzés milyen bill kombinációval történt?
  • xido
    télleg..üres kéz disarm:)
  • CroftManor
    A küldetés lényege: akadályozd meg hogy a katonák megtámadják a dzsipsziket. Nem szabad megölnöd őket még nyílzáporral sem. Egyszerűen vedd el az őröktől a fegyvert és dobd le.
  • xido
    nem csak rád mérgesek már utána...és elbújsz vagy menekülsz,akkor nem lesz baj?..annyira nincs előttem a gyilkosság utáni rész,pedig csak pár napja jártam arra:)
  • Janoo91
    titkos nyílzápor kilőve :(
  • Janoo91
    Mindjárt kipróbálom köszi :)
  • xido
    ja..hát akkor nekik egy titkos nyílzápor,azt az őrök is kampec,ribik és élnek:)
  • Janoo91
    sztem az csak utána még történik egy kis affér megölnek egyet a 4 prostiközül, sztem akkor az egyik rivális és a másik 3ra terelődik a gyanú és jönnek a katonák hogy lerendezzék őket...
  • xido
    nem az,amikor 2 prosticég rivalizál és egy macát kísérned kell és időnként megjelennek piros jelzéssel támadók?...azokat megölheted,utána nem lesz már gond semmivel..csak a csajnak ne essen baja
  • Janoo91
    Egy mester assassines küldin vagyok ahol kísérni kell egy nőt és megvédeni, namost amikor eljutsz egy pontra történik egy kis gyilkosság és megkell védenek 3 cigányasszonyt viszont nem ölhetsz meg senkit, nahmost ezt hogy ha rúgdosom őket akkor is előbb utóbb die... szóval mi a megoldáa?
  • Hoz_Hun
    Az is megvan. :(
  • Hoz_Hun
    Amúgy azt gyanítom, hogy csapatjátékban a kapitány emblémáját pakolja (vagy akarja pakolni) a hátunkra. Ezzel lenullázva a saját beállításunkat. De nem vagyok biztos benne.
  • xido
    location Haga Sophia esetleg?..bár azt asszem a 10 lap után adja be...