Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg tudnátok mondani, hogy a Revelationban a "first person view"-t -- game pad-en -- melyik gomb hozza be ? (amikor maga Ezio nem látszik).
Andrasshogun
pont ez teszi érdekessé,ez a kapcsolat a sztori közt,mindent a múltban 2012 miatt tettek gyakorlatilag
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Pervert Alien ;)
iszonyat jó volt , nekem semmi bajom nem volt vele , hibát nem sokat észleltem benne , város megfogott , hangulat/ történet átjött , karaktereket szeretem , méltó befejezés , hozza az átlag játékidõt , minõséget . A végsõ CGI videó teljesen felesleges volt és meg sem közelíti a nyitóvideót ... szerintem hanyagolhatták volna belõle , multit toltam tetszik , emberst még nem néztem végig holnap reggel majdan meglesem . Az újítások tetszettek , a harcrendszeren csavarhattak volna viszont picit . Lehet elfogultság , és mert a kedvenc játéksorozatom de 9/10 számomra év játéka ha a brotherhoodot nem számítjuk 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Külön történetekként is el tudnám képzelni a 4 játékot, Desmond és Animus nélkül.
Revelation-öm csak Kedden érkezik ,törtet meg addig nem szedtem le, mivel nem akarom elbarmolni az ubilauncher-t (Tört ezt teszi).
Már tûkön ülve várom egyébként (kibabráltam magammal, mert ha szerdán rendelem már játszhatnék).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
amúgy a revelationst még nem játszottad végig, nem? mert kb. abból derül ki, hogy a 3-ban mi várható
Mindenképpen assassinnak kell lennie az új fõszereplõnek is, mert csak úgy van értelme a sztorinak (templar és assassin-ok küzdelme), mivel Desmond is az. Viszont ahhoz, hogy lezáruljon a sztori, de nyitva maradjon a következõ AC-k elkészítésének lehetõsége az assassinok nem gyõzhetnek (ugyanakkor a templarok sem). Én arra voksolnék, hogy Desmond miközben elpusztítja az almát belehal a mûveletbe.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A 3. részben szerintem további múltbeli utazgatás várható. Lesz egy új fõszereplõnk és Desmond sztorija is lezárul, de mivel nem csak 1 leszármazottja lehet Ezio-nak és Altairnak (leszármazottak mindegyike hordozza a géneket, amik az õ emlékeik felidézéséhez szükségesek), ezért bõven folytatható lehet a 3. részben megismert leendõ új fõszereplõ sztorija is.
(aktiválás, stb....)
Pervert Alien ;)
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a bevezetõ Masyaf-i látogatás során sikerült valakinek leszednie az állítólagos 9 templomost,aki a faluban van?..Olyan gyorsan odaér a cutscene,hogy rosszarcú menekülni kezd,hogy idõ sincs egyre sem
desmondról is alig tudunk valamit, a karaktere még nem egészen kiforrott, szóval nyugodtan helyezzék rá a hangsúlyt a befejezõ részben szerintem, épp itt az ideje
Szerintem az AC sorozat egyik alapja a jól kiválasztott történelmi korszak én ezért tartom kizártnak a jelent bár az igaz hogy Desmonddal tényleg kell kezdeni valamit a 3-ban már hogy ne csak az Animusban fetrengjen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem vagyok nyelvtannáci, de ez fájt.
Mindenképpen a késõbbi korban kell játszódnia a 3-nek mivel akkor oda az összes fejlesztés mint a pisztoly és a frissen behozott bombák mivel ezekkel érdekes lenne az ókori Rómában vagy Egyiptomban ezekkel szaladgálni.
Én személy szerint örülnék egy Francai Forradalmas résznek.
Szerintem a kérdõív amit felraktak egy esetleges altörténet helyszínére vonatkozna mivel a 3 gondolom olyan egy év múlva jelenik meg hogy passzoljon a játékbeli idõhöz tehát szerintem már dolgoznak rajta és nem most gyûjtenek ötletet hozzá.
Nagyon jól alátámasztja ezt a feltevést, hogy a legutóbbi Ubisoft-os kérdõívben (amely a 3. rész utáni AC rész helyszínérõl akarta meginterjúvolni a kedves nagyérdemût az Ubi) se híre, se hamva nem volt a francia helyszínnek. (Pedig volt abban Kíná, Japán, Usa, Egyesült Királyság, Oroszország, Egyiptom és Róma is.)
Franciaország lesz a helyszín, de nem a 2. világháború alatt fog játszódni a játék, mint a Saboteur, hanem a forradalom idején (Dantor, Robespiere és a Bastil ostroma).
Az AC sorozatban én azt szeretem, hogy minden résszel fejlõdik, viszont az elõzõ részekben kapott jól bevált dolgok mindig megmaradnak és ezek mellé még jönnek az új dolgok. Habár igaz, hogy most kevesebb új dolog érkezett, de amik jöttek, azok továbbfejlesztik a játékmenetet bizonyos szinten. Az pedig, hogy most kevesebb újdonság érkezett, betudható annak, hogy azért ez már mégis csak a negyedik AC játék, és nagyon sok lehetõséget kiaknáztak már. Remélhetõleg azonban a puskaport még tartogatják a harmadik részre, aminek sikere illetve inkább minõsége elsõsorban majd azon múlik, hogy sikerül-e egy olyan jó karaktert létrehozni, mint Ezio vagy Altair, de mégis újdonságot, frissességet hoz a szériába.
Most pedig megyek folytatom a kalandokat Ezio-val😊
És igen, a 3. résztõl én is nagyon félek...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Tetszett:
- EPIC CGI INTRO
- hangulat továbbra is top
- még mindig tökéletes az irányítás, mászkálás az épületeken, az animációk
- még mindig lenyûgözõ az az aprólékosság, odafigyelés ahogy egy várost életre keltettek a fejlesztõk az épületekkel és a benne élõ emberekkel
- grafikailag megint sikerült ugrani, pedig ezt nem vártam... a fõszereplõ karakterek rettentõ szépen ki vannak dolgozva, 1-2 mellékszereplõ annyira nem volt, de csak 1-2 volt belõle, viszont a textúrák minõsége az olyan szint amit konzol játékba ritkán lát az ember, sõt odaveri a csõjátékok 99%át, és még frémben is a legtöbbet. Minden tû éles a legeldugodtabb sarokban levõ dolgok is ugyan olyan minõségben mutatnak mint a ctuscaneban beállított helyszín.
- zene, szinkron
- valahol a 5-6. szekvenciától indul be, utána egész jó, majd a 8-9. hozza azt amire 15 órát várt a játékos és emlékezetessé teszi ezt a részt
- tower defense minijáték jópofa, ahogy a bomba crafting
- Altaïr Ibn-La'Ahad és Ezio Auditore da Firenze története itt válik egy egészzé, ami fantasztikusan jól fel van építve a játék elejétõl kezdve, a vége pedig méltó zárása kettejük kalandjának
- Ezio karaktere telitalálat, szinte az egész életét nyomon követhettük 3 AC részben. Öröm vele játszani, nálam a beszt játék karakter evör top 5ben benne van.
- limitedhez adnak egy "AC Embers" címû 20 perces animációs filmet, ami ténylegesen lezárja Ezio történetet, szóval ( kizárólag! ) a végigjátszás után érdemes, mitöbb kötelezõ megnézni!
Nem tetszett:
- semmitmondó öld meg ezt azt mellékfeladatok, de mivel nincs kihívás a játékban, értelme sincs csinálni
- sííírva könyörög a játék egy cover rendszerért, s gugolásért még mindig...
- most már FELHÁBORÍTÓ az 1 gombos harc, hisz semmi kihívás nincs benne az ég világonm hiába tömik tele raklap kivégzéssel
- FELHÁBORÍTÓ hogy a játék halmozottan könnyül ahogy haladunk elõre... a karakterünk kapja a pánzélokat a fegyvereket, de az enemyk ugyan olyan szinten vannak mint az elején, ami azt jelenti hogy az elsõ órákban meg kellett nyomni 1 gombot és meghalt, most meg elég csak rájuk nézni... a kihívás nem létezõ dolog.
- maxra húzott Assasinainkal meg 20 méterrõl egy parancsal el tudunk intézni 1 mp alatt egy 16 fõbõl álló katona csordát is... GOD MOD.
- Istanbul szép, de nem igazán érintett meg, mert egyátalán nem ismerem
- erõs kezdés után teljes visszaesés... 1-5 szekvencia semmitmondó és semmi emlékeztes
- záró CGI animáció közelében sem volt a nyitó CGI minõségéhez... ha direkt, akkor nem értem mire fel, ha összecsapták a kivitelezést akkor ejnye bejnye!
AC2 mennyi is volt? 10/10 körül lehetett. AC:B 9/10. Mivel a játék fele szó szerint semmi, és semmit nem fejlõdött, így attól függetlenül hogy imádom, és nagyon tetszett ez csak 7/10 pontban. Ha a felétõl kellene nézni, akkor 9/10 a story miatt.
Nem tudom mit várjak jövõre az AC3tól... story, grafika miatt biztos rohadt jó lesz, de a gameplay unalmas, amit egy rendes kombós h&s harcal skálázható nehézségel fel lehetne frissíteni, csak ugye kérdés hogy fogják e...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
persze, tudom, hogy ez most senkit nem érdekel, de muszáj volt megosztanom ^^
Ha nem látnám a pontjait, még azt hinném, hogy jól játszom.
Ez azért szükséges mert a brotherhoodban felvett emberek törlõdtek itt a Revelationsben így újra fel kell venni õket. Friendeket tartani több szempontból is érdemes, mivel a DARE-k is csak így lépnek a képbe a multiplayer játék alatt.
Szeretném ha olyan egyszerûen lehetne felvenni a magyar multizókat mint anno a brotherhood idején. Aki multizik engem "xingjian" néven vehet fel. Kezdjük felvenni egymást és újra nagy multiplayer partikat nyomni mint a brotherhood idején és kihasználni az új Dare rendszert.