3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • enlightened
    Nem lehetséges hogy egyszer valamikor warezoltál egy Ubisoftos játékot és belenyúltál az UbiSoft launcherbe, mert amőgy mennie kéne?
  • RAMyMamy
    ne már, hogy nem ad be semmi cuccot, ha megszerzem az összes data fragmentet :S
  • Farkassacred
    A tűzfal rendben ( midnen pipa) és úgyse Megy... a vírusírtom meg Avast ott nem nagyon találok ilyesmit (engedélyezés stb..)
  • johny85
    nem blokolja a vírusírtó v tűzfal az ubisoft uploadot,mert szerintem igen.
  • Farkassacred
    De el se kezdi letölteni, mivel már előtte azt írja hogy Update fail...... úgyhogy nemvágom.. de marad az hogy inkább letöltöm....
  • elitehun
    Először talán nézelődj/gondolkozz ha vmi hiba van ne pedig dühöngj...
    Amikor akarná patch-elni ott rányomsz a bal oldali gombra (hirtelen nem tom mi a neve) akkor lenyitja az ablakot és ott lesz egy weboldal. Azt másold be és töltsd le az exe-t majd futtasd
  • xido
    Az annyi..van amikor a kikötőben van ilyen,ott ládákat kell rakni egy csávónak..
  • Metontour
    Próbáld meg leszedni máshonnan ha tudod a peccset pl. torrentről.
    Azokat a fekete pöttyöket hogy kell aktiválni mert látom hogy vannak de ott csak egy csávó arcoskodik akit megvertem mint a lovat.
  • Hoz_Hun
    Pedig a nagy könyvespolcokon vannak. Ott a sorok között, olyan könyvtarókon (nem a 3 nagy állványra gondolok, hanem a könyvespolcok polcain). Na azokon vannak rajta, amiket megvettél. Amit meg nem azoknál üres ez a könyvtartó.
  • Farkassacred
    De nem szedi le, ott van a probléma......... ( a 700 megás patchet) Megakad.......
  • enlightened
    De hol? Én bementem HQba de nincsenek sehol. Nagy polcok vannak tele könyvekkel de azokkal nem tudok interactolni.
  • enlightened
    Na igen. Mondjuk elég gáz, hogy Bucharestben van stúdiójuk mert ott tárt karokkal várják őket. Itt meg nincs semmilyen komolyabb játékfejlesztő cégnek.
  • enlightened
    Ez hogy lehet? Nekem simán felment. Lehet windows tűzfalon át kell engedni, vagy administratorként indíteni.
  • Metontour
    Ha leszedi a 700 megás peccset akkor ott rányomsz a quitra és és elindítod a launchert és akkor az felrakja a pevvset és ott tudod aktiválni is.
    Én most tartok a 3 sequencben.A hangulat jó de mivel Konstantinápolyt nem ismerem annyira mint Rómát ezért annyira nem jön át.
    És hogy ezek a fejlesztésnél igazi cigányt nem láttak az biztos!Pedig elég lett volna csak kitekinteni a bukaresti stúdióból.
  • Farkassacred
    Komolyan mondom életemben nem találkoztam ekkora szar játékkal ( Fas* kivan , megvettem a játékot És Nem bírja felrakni azokat a rohadt Update-eket....) Kellet ilyen hamar kiadni ezt a Fostrágyát.... ( Várni kellet volna még 1 évet....) Köszönjuk Ubifos, assassin.. -..- Értenek ahhoz hogy lehet valamit elcseszni....
  • Hoz_Hun
    Az EMLÉK mozgását, de, irányítja! És ha pont úgy csinálja, ahogy a valóságban Ezio, akkor 100% szinkronba kerül az emlék. Ha valamit nem úgy tesz, akkor nem tökéletes a szinkronizáció, tehát Ezio a valóságban, évszázadokkal ezelőtt azt nem így tette (ergo Desmond rosszul emlékszik rá).
  • barnasopiane
    mi lehet baj a rammal?tudnál segiteni?
  • Hoz_Hun
    HQ-ban megjelennek. Ott vannak a könyvespolcokon. Még bele is olvashatsz.
  • Hoz_Hun
    Ha az összes könyvet összeszeded (beleértve a Cappadocia területen található méregdrága könyveket is), akkor bead egy plusz videót Ezio-ról és Sofiáról. Ezt nem akarom jobban ellőni, mert szerintem érdekes és kicsit vicces is.
  • Kongy
    egy egész windows-t emiatt hülyeség újrarakni szerintem bőven lehet, hogy más oka van a leállásnak. Először a RAM-ra gyanakodnék.
  • barnasopiane
    acrsp.exe müködése leáll windows ujrarakásátol talán jo lesz?szerintetek?
  • tutika14
    Sziasztok!
    Olyan problémám lenne hogy amikor játszok grafikai beállítástól függetlenül a karakter pattog tehát a játék nem akadozik egész szép az FPS de a karakter így amikor mozgok és oldalról nézem eléggé ugrál vagy laggol vagy hogy mondjam. A gépem bőven elég hozzá.... TEgnap felraktam az 1.01 e patch akkor megszünt ez a dolog és max grafikán szépen futott. ma reggel elindítottam és megint ezt az ugrálást csinálta a karakter. Mit lehet tenni vele? másnál is előfordult ez már?
  • Seth
    A mozgását sem irányítja, ez mind csak memória, ők csak visszanézik
  • ratgab
    Jah és az fontos, hogy max Ezio mozgását irányítja, a tudata, a cselekedetei, a gondolkodásmódja, a történések mind az emlékekből származnak, illetve Desmond DNS-éből.
  • ratgab
    Jó ez jogos. DE eltekintve attól, amikor beleszólnak, meg Glyph-eznek, akár lehetne sima történelmi sztori is. És az eseményeket nem tudja átírni Desmond sem.
  • enlightened
    Először azt hittem a festményeket helyettesíti, de azok megjelentek a falon a könyv meg sehol.
  • enlightened
    Na erre én is kíváncsi lennék, mert vettem egy csomót, de a HQ-ban se jelennek meg sehol sem.
  • enlightened
    Azért itt kicsit, mégis vannak befolyásolások, habár én is így gondolom. Nem hiszem, hogy Ezio bemászok a glyphekbe, hogy subject 16-el találkozhasson az Animusban. Már pedig Ezio mászik be a glyphe mind a 10-be a brotherhoodban. És Desmond irányítja bele, miközben Shaun magyarázza neki, hogy scanneljen eagle visionnel, hogy megtalálja őket. Az is befolyásolás, hogy nem 100% synchel csinálja meg és nem úgy ahogy Ezio tette. Ettől függetlenül, a jelenre nem hat ki amiket csinál hiszen azok már megtörténtek. De Desmondék határozottan nem filmet néznek. Desmond irányítja a karaktereket, ahogy csinálja velük a dolgokat, úgy csinálják. Nem hat ki a jelenre nem időutazást végez. Tulajdonképpen egy szimulációban vesz részt Ezio bőrében, ezért bármit csinálhat vele, csak desyncronizálják ha meghal és visszatöltik az utolsó stabil pontra.
  • ratgab
    Tévedés. A múltban történteket nem befolyásolták, csak újra átélte Desmond. Amit Altair és Ezio csinált, azt ők maguk tették és nem Desmond irányította őket, ő csak nézője volt az eseményeknek. Általa pedig a többiek is látták. Ő csupán a set top box-a Altair és Ezio történetének.

Desmondék 3 részen keresztül gyakorlatilag filmet néznek (gondolom a 4-ben is). Úgyhogy akár egymástól független történetként is kezelhetőek lennének a játékok.
  • johny85
    könyveket minek kell megvenni,mit ad be?
  • xido
    Csak az eagle vision adja ezt az fps körbenézős módot,nálam a kontrolleren az LS gomb azt jelenti,hogy a bal iránykurzort nyomd le kattanásig..
  • Andrásshogun
    Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy a Revelationban a "first person view"-t -- game pad-en -- melyik gomb hozza be ? (amikor maga Ezio nem látszik).

Andrasshogun
  • Snexi
    nem értem azokat akiket zavar a jelenszál
    pont ez teszi érdekessé,ez a kapcsolat a sztori közt,mindent a múltban 2012 miatt tettek gyakorlatilag
  • Renjike
    hát neten kell nézni de közepes angollal az egészet érted normálisan csak a nem angol szavakkal vagy bajban :))
  • Prince23
    Hát az AC2-t úgy tűnik egyik AC-rész sem tudja felülmúlni. ACB és ACR szinte egyszinten vannak nálam, ha osztályozni kéne őket. De a lényeg, hogy az AC1-től mérföldekkel jobbak a két mellékszál játékai...
  • Farkassacred
    Hogy tudom interneten aktiválni a játékot?! Pls válaszoljatok :) ( Ubisoft oldalán be vagyok regisztrálva de itt nincs)
  • RAMyMamy
    embershez van magyar felirat?
  • caps lock
    Igen Desmonddal kezdeni kell valamit.Ezio története is lezárul,Altairé is,bár utóbbi még mindig titokzatos.,de talán jobb ha megmarad legendás ősnek kiről keveset tudni.Elő lehetne venni az első civilizáció sztoriját is,mely teljesen kidolgozatlan,de legalább táptalajt ad az összeesküvéselméleteknek.
  • Renjike
    na végigvittem
    iszonyat jó volt , nekem semmi bajom nem volt vele , hibát nem sokat észleltem benne , város megfogott , hangulat/ történet átjött , karaktereket szeretem , méltó befejezés , hozza az átlag játékidőt , minőséget . A végső CGI videó teljesen felesleges volt és meg sem közelíti a nyitóvideót ... szerintem hanyagolhatták volna belőle , multit toltam tetszik , emberst még nem néztem végig holnap reggel majdan meglesem . Az újítások tetszettek , a harcrendszeren csavarhattak volna viszont picit . Lehet elfogultság , és mert a kedvenc játéksorozatom de 9/10 számomra év játéka ha a brotherhoodot nem számítjuk :)
  • ratgab
    Első AC-ben kifejezetten idegesített, hogy ki kell lépni Altair emlékeiből, ahogy a 2. részben is. Nekem ez a Desmondos dolog csak egy kényszerű rossz.

Külön történetekként is el tudnám képzelni a 4 játékot, Desmond és Animus nélkül.

Revelation-öm csak Kedden érkezik ,törtet meg addig nem szedtem le, mivel nem akarom elbarmolni az ubilauncher-t (Tört ezt teszi).

Már tűkön ülve várom egyébként (kibabráltam magammal, mert ha szerdán rendelem már játszhatnék).