Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Pedig többnyire de.

[merlinw.org]

tisztában vagyok vele,csak nem hinném,hogy konzolosoktól jön ennyi szólás meg single videó😊
lolSL
warez verzió hibája

DarkSector
Ja hogy ez nem spoiler?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

desmond journey-be direkt nem is mentek ki,vagy legalább általános,hogy mindenkinél kifagy és kidob?😊
HarryProf
Csak érdekességképpen, összehasonlításnak: Hagia Sophia élõben😊

Még több kép Isztambulról, ha érdekel valakit itt.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

DarkSector
De az. 😄
Nekem még az, de én nem szolok érte. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Remélem nem spoiler:

Hagia Sophia *-*

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Subject17
Az a probléma, hogy nem tudom azt az alapanyagot beválasztani, amit korábban. Nem tudom mi a pontos neve, de nincs közöttük. Most csak hármat kínál fel, van az a fehér bogyós, meg a pénzes meg még valami de nem ez kell nekem :/

emlékeim szerint a mappáján belül fogod most megtalálni,mivel még nincs eredeti megjelenés,ami a neten tárolja..
valaki meg tudná mondani hol a játék mentése?
oké, köszi megnézem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

keress rá a 3 lemezes recording session kiadásra,lehet azon rajta lesz😊
Amúgy burkolatra kiválasztod a tripwiret; hatótávra a harmadikat (legnagyobb hatótávot), és végül a töltetet és szerintem itt figyelj oda mit teszel bele.
Ja és ne felejtsd el, hogy mire akarod használni, abból is 3 variáció van: robbanás, bénitás, elterelés. Lehet itt választottad ki rosszul.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Pont ugyan így jártam, csak én kampó nélkül másztam fel rá.

Amúgy rohadt szemetek. Ezt a számot nem tették rá a Collector's változathoz járó audo lemezre. 😞

Akkor is eltûnik amikor elhasználtad a 3. Ez a nagyobb gáz szerintem! 😞.
Amúgy nekem csak a töltetbõl kínál fel többet, a hatóerõbõl (hatótávolság) csak hármat.

az viszont poén volt,hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

volt egy kilátó,amire nem tudtam felmenni,mondom biztos majd kell hozzá,ami elõzõ részben is kellett...megkaptam a kampót,kipróbáltam,felmentem,körbenéztem,aztán mondja a manus,hogy na ezzel fel lehet mászni,szaladjunk fel 60 másodpercen belül..de jó mondom,most jöttem le😊
vettem észre..az elsõ gyakorlatnál elsõre jó voltam a 3ból..aztán csak pislogtam,hogy miért hajigálom el szegény csókát😊
Subject17
Embereken nem alkalmazható a multiban, csak falmászás közben. Singleban nagyon tetszik amikor átveti magát Ezio egy katonán 😄 De ebbõl is két fajta mozdulat van, ha hosszan nyomod a gombot, akkor simán átveti magát rajta, ha kétszer nyomod meg, akkor a katonát letaszítja a földre.

Subject17
Nekem az nem tetszik a singleban, hogy ha kész bombákat veszel az árustól, akkor eltûnik az, amit te állítottál össze "saját kezûleg". Nekem most eltûnt a trip wire bombám és hiába próbálom összerakni, most valamiért nem robban olyan nagyot, mint amikor elsõre összeraktam. Az egyik alapanyag hiányzik de nem tudom melyik az, mert csak hármat kínál fel. :/

Engem sem, csak amikor a 100% szinkronizáció miatt kell 621. alkalommal is végignéznem 😊

Kongy
Szerintem az történetileg fontosabb, amit nem lehet átugrani. Amúgy én sosem ugrom át a videókat, engem nem zavarnak.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nálam sem volt mindenhol "skip" felajánlva. Nem tudom mi alapján jelet meg a skip video, vagy amikor nem, akkor miért nem.

DarkSector
Akkor nálam a hiba nekem nemvan...😄

Kongy
nekem van skip cutscene opció, majd kiszúrta a szememet XD

DarkSector
Pause és ott mire nyomjak? mert erre vonatkozó skip meg ilyenek nincsenek...😄

Kongy
Nem kell. Pause menüben át lehet ugrani bármelyiket...

DarkSector
Csak nekem idegesítõ hogy a videókat végig kell néznem?

MerlinW

[merlinw.org]

A multiban is van hook igen, de azt nem tudom, embereken használható-e. De az biztos, hogy mászásnál haználják. Én még elég keveset multiztam.

mellesleg nem figyeltem nagyon multis videókat..ez a graplinghook ott is használható lesz köteleken és embereken egyaránt?😊
ja?😊..csak visszaköszönt 1-2 mondat,azért lepõdtem meg😊
Azért mert ez a rész nem az elején van.

Ez a rész a játék utolsó harmadában van és én úgy emlékszem így is néz ki. Talán csak a füst kevesebb egy kicsit.

ellenben ezzel a csávóval máshogy találkozik és más körülmények között hangoznak el a mondatok...
BoneDragon
Grafika miatt tettem be. Sajnos nem így néz ki a játék. Na mindegy...

Totti5
E3 demo PS3on futott. Ugyan az a játék most, az a rész is benne lesz majd...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ellenben valaki írta...Ezio trilógiával nagyon magasra tették a lécet,gyakorlatilag az egész életét irányíthattuk..nehéz lesz még egy ilyen megszerethetõ karaktert írniuk a srácoknak..én már szomorú vagyok,hogy utoljára vagyunk vele,de ebben a nagyon eltalált szinkronhangnak is része van😊
Totti5
Tower defense nekem is bejön, nem is olyan egyszerû elérni jó értékelést.

BoneDragon

Totti5
Viszint ahogy néztem az elején az összes Ubi studió dolgozott rajta ezerrel😊

Amúgy be kellett fejezniük az AC2õt és Ezio történetét, mert lassan itt a ( konzol ) generáció vége. Most nem lehet 2-3 évre tervezni a fejlesztést, mert nincs rá idõ, addigra már új gépek lesznek. Az sem rossz ötlet hogy jövõre jön egy AC3, ami remélhetõleg a gameplayt új szintre emeli, felfrissíti sokmindennel. Az eladások garantáltak, a jól mûködõ grafikai motor adott s el lehet indítani sikeresen az AC3 felvonást, aztán majd annak a folytatásai jönnek a következõ generációs gépekre.

egyetértek...minden évben egy új várossal el tudnék lenni ilyen minõségben..noha mondjuk még egy részben már unnám az örökös torony/terület elfoglalást,kapitány megölését,üzletek felvásárlását...
ellenben amennyire féltem ettõl a várvédõs minijátéktól,annyira bele lehet rázódni és kiismerni...
Seth
Már alapban ez a high profile - low profile kiosztás zavaró, sokszor belezavarodik az ember

PSN ID.: Beegabor

BoneDragon
Az elején kiírják azoknak a fejlesztõ csapatoknak a nevét, akik közremûködtek... Nem számoltam, de azt hittem már soha nem kezdõdik a játék. 😄 Hogy megint az E3 demóból induljak ki, simán tudták volna azt a szintet hozni, de mivel multiplatform játék ezért biztos rácsaptak a fejükre, hogy nana a pc nem lehet szebb...

A szûk egyéves fejlesztési idõ erre elég, kicsit dlc szagú folytatásokra, bár amennyire jól sikerülnek én minden évben elfogadnék egyet még jó sokáig.
Igazából ez az egyetlen játék ahol tényleg érezhetõ tömegek mozognak elfogadhatóan az utcákon.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Na..cover..ez az...még mindig hülyeségnek tartom,hogy egy alapból orvgyilkos játékban nincs osonkodó üzemmód...az meg egyenesen zavaró volt,hogy minek variáltak a gombokkal az eagle vision és a kilátóból szinkronizálás kapcsán...
Totti5
Ez még mindig az AC2, annak folytatása, küldetéslemeze... újításokat ( azért most is vannak finomságok és újítások ) majd az AC3ba lehet várni, éppen ezért nem számozott neve van az utóbbi két résznek, mert 1 részben nem lehetett megcsinálni.

AC3ba remélem lesz cover, gugolás, és h&s fele hajló normális harc és a nehézség megválasztása sem lenne egy rossz dolog.

Subject17
"Szóval egy rossz szó nem lehet az AC motorra"
Én nem azt mondom hogy rosz, csak nekem már unalmas. Az AC1 motivumai köszönnek vissza ebben a részben. Megmászható tornyok már akkor is voltak, újításként beletették ezeket a "lifteket" ami felrepít a tetõre, meg most az ACRben a ziplineokat. Kurtizánok már a kettõben is voltak meg tolvajok meg boltok is. Persze ettõl még lehet jó a játék.