Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, a másik gondom, hogy most meg nem akar átugrani ez a hülye ezio ezen a részen:
próbáltam már jobbra és balra mozogni, mielõtt átugranék, de egyszerûen nem kapja el a lécet sehogy sem 😞 néztem videót, elvileg simán, ahogy felfutott ide, úgy átugrik és elkapja, de nekem nem akarja
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az lenne a kérdésem,hogy a Templárok mikor fejezik be az erõdjeim visszaszerzését? Tököm tele van már velük.. már vagy 15x visszaszereztem..
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Pervert Alien ;)
Pervert Alien ;)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Pervert Alien ;)
Pervert Alien ;)
Amikor akarná patch-elni ott rányomsz a bal oldali gombra (hirtelen nem tom mi a neve) akkor lenyitja az ablakot és ott lesz egy weboldal. Azt másold be és töltsd le az exe-t majd futtasd
Azokat a fekete pöttyöket hogy kell aktiválni mert látom hogy vannak de ott csak egy csávó arcoskodik akit megvertem mint a lovat.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Pervert Alien ;)
Én most tartok a 3 sequencben.A hangulat jó de mivel Konstantinápolyt nem ismerem annyira mint Rómát ezért annyira nem jön át.
És hogy ezek a fejlesztésnél igazi cigányt nem láttak az biztos!Pedig elég lett volna csak kitekinteni a bukaresti stúdióból.
Pervert Alien ;)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Olyan problémám lenne hogy amikor játszok grafikai beállítástól függetlenül a karakter pattog tehát a játék nem akadozik egész szép az FPS de a karakter így amikor mozgok és oldalról nézem eléggé ugrál vagy laggol vagy hogy mondjam. A gépem bõven elég hozzá.... TEgnap felraktam az 1.01 e patch akkor megszünt ez a dolog és max grafikán szépen futott. ma reggel elindítottam és megint ezt az ugrálást csinálta a karakter. Mit lehet tenni vele? másnál is elõfordult ez már?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Desmondék 3 részen keresztül gyakorlatilag filmet néznek (gondolom a 4-ben is). Úgyhogy akár egymástól független történetként is kezelhetõek lennének a játékok.