Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XDDDD

na, a másik gondom, hogy most meg nem akar átugrani ez a hülye ezio ezen a részen:

próbáltam már jobbra és balra mozogni, mielõtt átugranék, de egyszerûen nem kapja el a lécet sehogy sem 😞 néztem videót, elvileg simán, ahogy felfutott ide, úgy átugrik és elkapja, de nekem nem akarja
enlightened
Ha vásárolgatsz felfigyelnek rád jobban, hogy nyílnak folyamatosan a boltok.

kommunista közösségben ne kezdjél el privatizálni😊)
azt nem vágom, hogy miért megy fel folyamatosan a körözés, ha vásárolgatom a boltokat? :o
enlightened
Na hát már majdnem megvan a végefelé járok a játéknak és a 100% sync is meglesz. Habár a játék sokkal jobb mint a brotherhood fele olyan rövid és ez sajnos nem jó, túl hamar vége és várhatom a 3-at. Pedig 2 napja jött ki.:S

Úgy tudom amint teljes körözés alatt állsz,bármikor megeshet,hogy nekimennek a tornyaidnak..lapuláskor nem..legalábbis nekem ez tényleg bejött sok sok ideje😊)
thx

Subject17
Azért írja ki CroftManor eredményeit, mert tudtommal rajta és rajtam kívül nincs más barátod felvéve a friendlistán. 😊

Subject17
A multis neveket privátban küldjétek el a házigazdának, mert magától nem fogja kitalálni, hogy az itteni nevetek megegyezik-e a játékban lévõvel. És akkor ki lesz rakva.

A 12-es listából (mert ennyi assassin lehet egyszerre) úgy kerülhet ki egy assassin (mindegy milyen rangú) ha elküldöd egy másik városba. Ehhez a feladat térképen (ahol másik városokba küldheted), kijelölsz egy várost, megnyomod a Ctrl-t (ha jól emlékszem de írja is bal oldalt alul milyen billentyû mit csinál) és akkor átpakolhatsz oda véglegesen embereket, feltéve ha az adott város a tied. Bizonyos feladatokkal az alapból rendelkezésre álló két helyet lehet növelni egészen 5 vagy 6 fõre. Ez meghatározza mekkora a maximálisan elérhetõ befolyás mértéke (átpakolt emberek nélkül 50%-os irányítás fölé sosem tudsz menni és elég hamar romlik is).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

van jelenleg 6 db master assassinom,csak valahol olvastam,hogy ha berakom denbe a manust,kikerül a 10-es listából,és tudok még assasinokat recruitolni.bár lehet hülyeség

Master assassin alapból bekerül den-be. Eleve ugye lvl 10-es assassin csak úgy képezhetõ tovább master-ré, ha beraktad den-be. Onnantól õ a helyi kisfõnök. Amint eléri a lvl 15-öt (master assassin) onnantól bevédi azt (kis keretet kap a den jele a térképen). Hacsak el nem paterolod egy másik városba az illetõt, akkor több probléma ott nem lesz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Tört Ubisoftos játéknak más az Ubilauncherje. Tuti, hogy akkor ott a bibi! Valahol Brotherhood topikban is volt asszem pár embernek ilyen problémája. Ott nézelõdj, vagy ha valaki emlékszik rá, hogy hogyan kell kitörölni az tört ubilauncher-t az írja már le a kollégának legyen szíves(asszem registrybe kell kutakodni).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

hogy lehet berakni master assassint den-be?

belapeter
Sziasztok..
Az lenne a kérdésem,hogy a Templárok mikor fejezik be az erõdjeim visszaszerzését? Tököm tele van már velük.. már vagy 15x visszaszereztem..

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Vagy netán az hogy az elõzõ assasin-...... nem voltak eredetiek..?!

Pervert Alien ;)

Ugyebár az elõzõ assasin... játékokkal játszottam....... de mégis mibe turkálhattam bele?!

Pervert Alien ;)

hát, akkor megint értelmes dologgal csesztem el az egész vasárnap délelõttöm... -.-
Nem ad be. Én sem emlékszem rá. Max egy virtuális vállonveregetést kapunk.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

enlightened
Megtaláltam, de hát pár sort írnak csak a könyvrõl beleolvasni konkrétan nem lehet, csak leírják röviden hogy mirõl szól:S

enlightened
Nem lehetséges hogy egyszer valamikor warezoltál egy Ubisoftos játékot és belenyúltál az UbiSoft launcherbe, mert amõgy mennie kéne?

ne már, hogy nem ad be semmi cuccot, ha megszerzem az összes data fragmentet :S
A tûzfal rendben ( midnen pipa) és úgyse Megy... a vírusírtom meg Avast ott nem nagyon találok ilyesmit (engedélyezés stb..)

Pervert Alien ;)

nem blokolja a vírusírtó v tûzfal az ubisoft uploadot,mert szerintem igen.
De el se kezdi letölteni, mivel már elõtte azt írja hogy Update fail...... úgyhogy nemvágom.. de marad az hogy inkább letöltöm....

Pervert Alien ;)

elitehun
Elõször talán nézelõdj/gondolkozz ha vmi hiba van ne pedig dühöngj...
Amikor akarná patch-elni ott rányomsz a bal oldali gombra (hirtelen nem tom mi a neve) akkor lenyitja az ablakot és ott lesz egy weboldal. Azt másold be és töltsd le az exe-t majd futtasd
Az annyi..van amikor a kikötõben van ilyen,ott ládákat kell rakni egy csávónak..
Próbáld meg leszedni máshonnan ha tudod a peccset pl. torrentrõl.
Azokat a fekete pöttyöket hogy kell aktiválni mert látom hogy vannak de ott csak egy csávó arcoskodik akit megvertem mint a lovat.
Pedig a nagy könyvespolcokon vannak. Ott a sorok között, olyan könyvtarókon (nem a 3 nagy állványra gondolok, hanem a könyvespolcok polcain). Na azokon vannak rajta, amiket megvettél. Amit meg nem azoknál üres ez a könyvtartó.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

De nem szedi le, ott van a probléma......... ( a 700 megás patchet) Megakad.......

Pervert Alien ;)

enlightened
De hol? Én bementem HQba de nincsenek sehol. Nagy polcok vannak tele könyvekkel de azokkal nem tudok interactolni.

enlightened
Na igen. Mondjuk elég gáz, hogy Bucharestben van stúdiójuk mert ott tárt karokkal várják õket. Itt meg nincs semmilyen komolyabb játékfejlesztõ cégnek.

enlightened
Ez hogy lehet? Nekem simán felment. Lehet windows tûzfalon át kell engedni, vagy administratorként indíteni.

Ha leszedi a 700 megás peccset akkor ott rányomsz a quitra és és elindítod a launchert és akkor az felrakja a pevvset és ott tudod aktiválni is.
Én most tartok a 3 sequencben.A hangulat jó de mivel Konstantinápolyt nem ismerem annyira mint Rómát ezért annyira nem jön át.
És hogy ezek a fejlesztésnél igazi cigányt nem láttak az biztos!Pedig elég lett volna csak kitekinteni a bukaresti stúdióból.
Komolyan mondom életemben nem találkoztam ekkora szar játékkal ( Fas* kivan , megvettem a játékot És Nem bírja felrakni azokat a rohadt Update-eket....) Kellet ilyen hamar kiadni ezt a Fostrágyát.... ( Várni kellet volna még 1 évet....) Köszönjuk Ubifos, assassin.. -..- Értenek ahhoz hogy lehet valamit elcseszni....

Pervert Alien ;)

Az EMLÉK mozgását, de, irányítja! És ha pont úgy csinálja, ahogy a valóságban Ezio, akkor 100% szinkronba kerül az emlék. Ha valamit nem úgy tesz, akkor nem tökéletes a szinkronizáció, tehát Ezio a valóságban, évszázadokkal ezelõtt azt nem így tette (ergo Desmond rosszul emlékszik rá).

mi lehet baj a rammal?tudnál segiteni?
HQ-ban megjelennek. Ott vannak a könyvespolcokon. Még bele is olvashatsz.

Ha az összes könyvet összeszeded (beleértve a Cappadocia területen található méregdrága könyveket is), akkor bead egy plusz videót Ezio-ról és Sofiáról. Ezt nem akarom jobban ellõni, mert szerintem érdekes és kicsit vicces is.

Kongy
egy egész windows-t emiatt hülyeség újrarakni szerintem <#idiota> bõven lehet, hogy más oka van a leállásnak. Elõször a RAM-ra gyanakodnék.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

acrsp.exe müködése leáll windows ujrarakásátol talán jo lesz?szerintetek?
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy amikor játszok grafikai beállítástól függetlenül a karakter pattog tehát a játék nem akadozik egész szép az FPS de a karakter így amikor mozgok és oldalról nézem eléggé ugrál vagy laggol vagy hogy mondjam. A gépem bõven elég hozzá.... TEgnap felraktam az 1.01 e patch akkor megszünt ez a dolog és max grafikán szépen futott. ma reggel elindítottam és megint ezt az ugrálást csinálta a karakter. Mit lehet tenni vele? másnál is elõfordult ez már?
Seth
A mozgását sem irányítja, ez mind csak memória, õk csak visszanézik

PSN ID.: Beegabor

Jah és az fontos, hogy max Ezio mozgását irányítja, a tudata, a cselekedetei, a gondolkodásmódja, a történések mind az emlékekbõl származnak, illetve Desmond DNS-ébõl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jó ez jogos. DE eltekintve attól, amikor beleszólnak, meg Glyph-eznek, akár lehetne sima történelmi sztori is. És az eseményeket nem tudja átírni Desmond sem.

enlightened
Elõször azt hittem a festményeket helyettesíti, de azok megjelentek a falon a könyv meg sehol.

enlightened
Na erre én is kíváncsi lennék, mert vettem egy csomót, de a HQ-ban se jelennek meg sehol sem.

enlightened
Azért itt kicsit, mégis vannak befolyásolások, habár én is így gondolom. Nem hiszem, hogy Ezio bemászok a glyphekbe, hogy subject 16-el találkozhasson az Animusban. Már pedig Ezio mászik be a glyphe mind a 10-be a brotherhoodban. És Desmond irányítja bele, miközben Shaun magyarázza neki, hogy scanneljen eagle visionnel, hogy megtalálja õket. Az is befolyásolás, hogy nem 100% synchel csinálja meg és nem úgy ahogy Ezio tette. Ettõl függetlenül, a jelenre nem hat ki amiket csinál hiszen azok már megtörténtek. De Desmondék határozottan nem filmet néznek. Desmond irányítja a karaktereket, ahogy csinálja velük a dolgokat, úgy csinálják. Nem hat ki a jelenre nem idõutazást végez. Tulajdonképpen egy szimulációban vesz részt Ezio bõrében, ezért bármit csinálhat vele, csak desyncronizálják ha meghal és visszatöltik az utolsó stabil pontra.

Tévedés. A múltban történteket nem befolyásolták, csak újra átélte Desmond. Amit Altair és Ezio csinált, azt õk maguk tették és nem Desmond irányította õket, õ csak nézõje volt az eseményeknek. Általa pedig a többiek is látták. Õ csupán a set top box-a Altair és Ezio történetének.

Desmondék 3 részen keresztül gyakorlatilag filmet néznek (gondolom a 4-ben is). Úgyhogy akár egymástól független történetként is kezelhetõek lennének a játékok.

könyveket minek kell megvenni,mit ad be?