3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#2163 Én eddig smoke hatóidejét kraftoltam 4mp-re, mute- idejét 2,1mp-re illetve a méreg pontértékét 300 pontra.
A cooldown-t szerintem felesleges, ha nagyon kell, arra van perk illetve streak. Többet ér a hatékonyság növelése, mint az a ~10mp. Szerintem. -
#2162 Asszem ratgab-el játszottunk team artifact-et, mikor egy Pennsylvania nevű arc 12500 pontot gyűjtött egyénileg:) Csak pislogtam:) -
#2161 Teleportot Assault Artifactben érdemes használni, plusz smoke bomb kombó. Ledobsz egy smoke-ot és teleportálsz és máris a te térfeleden találod magad ( jobb esetben) :D
Használtam igen a craftot, (Croft ) nem bíbelődök a gyorsabb töltődéssel mert arra ott van a Boost cooldown, ha meghalsz manhuntban, és ez a perk van beállítva, akkor automatikusan újra használhatod, olyan mint brotherhoodban a reset cooldown. Én inkább a nagyobb hatóidőre állítottam. Meg a tripwire-nél a nagyobb hatótávot. Bár értek már meglepetések, hogy simán kinyírt az üldözőm annak ellenére hogy pofán kapta a robbanó bombát -
ratgab #2160 Ma tiszta dekoncentrált vagyok... Syncronization lost...
*Miként módosítottad a felszerelést?
*Teleportot használtad már? Érdemes? -
ratgab #2159 De azért Assassinatben még mindig a smoke+stun+fókusz+poison a nyerő .
Amúgy crafting-ot használtad? Miként módosítottad a felszerelést. Van ugye 2 pont, amit 6 helyre lehet szétosztani, de nem vagyok benne biztos, hogy melyik lehet majd a nyerő (poisonnél, gyorsabb visszatöltődés, több pont vagy gyorsabb hatóidő... mindegyiknek meg van a létjogosultsága).
VAgy smokenál gyorsabb töltődés, szélesebb füstfelhő vagy nagyobb hatóidő? Többit bevallom nem nagyon használom, kivéve a morph-ot, de azt meg nem néztem.
TEleportot használtad már? Érdemes.
Emlékszel, hogy Brotherhoodban hogy szidtam a hidden gun-t. Itt Corruption-ön vagy artifact assaulton egyenesen elengedhetetlen, vagy helyette a dobókés. Corruption-ön, ha nincs valamelyik nálad egy jó játékost, akár 15 percen keresztül is üldözhetsz, akkor se kapod el (7900-as rekordom alkalmával én is ezt csináltam, tetőn futottam, mint a hülye, nem is kaptak el egyszer sem, bezzeg ha lett volna náluk hidden gun...). -
#2158 Én inkább hidden bónuszra szoktam hajtani. Plusz streak bónusz +250 van beállítva.
Amit nagyon utálok az új multiban, hogy annak ellenére, hogy belockolsz valakit, attól még ugyanúgy megtudsz öni NPCt. Nem egyszer volt ilyen pl Steal the Artifact-ben, hogy rohantam a célpont felé, akinél épp volt a láda, belockolom, nyomkodom a killt, erre a közelemben lévő npc-t kapta el. Ő meg vígan szaladt tovább. -
ratgab #2157 A kérdés lényege, hogy érdemes-e inkognitó bónuszra hajtani, vagy inkább a biztosabb recklessnél egyel magasabbra? -
ratgab #2156 Nekem eddig a rekordom 7900 lett Corruptionben (Morph+Smokebomb kombóval).
Assasinateben egyenlőre csak 6700 volt a max, azonban mindig 10 kill fölött vagyok (és általában kevés halállal).
Amúgy ez az új Lock rendszer nagyon nem tetszik. Ugye lock után, ha sokáig látószögedbe van a célpont, akkor tudsz csak inkognitó bónuszt elérni. Ha jól értem csak Reckless állásban érzékeli (erről megerősítés, vagy cáfolat kéne... segítene a taktikám alakításában.) a célpont, hogy lockolták, mégis amint lockolom általában szaladnak is, pedig én meg sem mozdulok (blendben vagyok és csak némán követem szemmel a célpontot.
Namármost, ha rögtön érzékeli a lockot, amit lockolom (és persze ha közel vagyok hallja a susmorgást), akkor kérdem én, hogy a radai rossebben lehet biztos módszerrel inkognitó bónuszokat elérni.
Ehhez vagy nagyon idióta célpont kell, aki nem tudja mi az a piros bizbasz a sarokban és nem hallja a susmorgást, vagy baromi nagy mák, esetleg rengeteg egy helyen lévő vadász kell (ez meg akkor így baromi zsákbamacska szerintem). -
#2155 Nyilván attól függ a szintek lépésének gyorsasága, hogy milyen jó vagy. Láttam olyat, hogy már a 4. manhunt meccset toltuk, de még mindig csak 34es szintű volt az illető. És végig ilyen 1800-2000 pontokkal végzett. Köszönhető ez a rusholós módjának.
Én átlagban 5-6 ezer pont között végzek, így könnyebb a szint lépés. Tegnap volt hogy 9200 lett a vége -
xido #2154 hát srácok...széllel szemben fogok pisálni,de azt kell mondjam a 4.kulcs után,hogy csalódtam és nem hatódtam meg Altairtól egy cseppet sem,ugyanúgy Ezio marad a kedvencem...abban a hiszemben voltam még megjelenés előtt,hogy párhuzamosan fogunk úgymond sok küldetést megcsinálni vele,300 évvel korábban és Ezio korában..ehhez képest egy alig teret kapó sótlan és majdnem "érdektelen" töltelék számomra,csak hogy szerepeljen kicsit..mint Jézus elveszett 33 éve,teli nem megismerhető dolgokkal,kalandokkal,izgalmakkal....
amúgy meg ha ilyen titkos síros DLC-ket vágnának hozzám,vagy 100 pályával,elfogadnám,mert azokat élvezem a legjobban -
#2153 Minél több, ügyesebb ölés, annál több XP. -
xido #2152 meccset játszani..vagy nyerni is?
gondolom minél jobb vagy,annál több az xp -
#2151 Az elején igen, de prestige level 30 és 50 között azért egy szint lépéshez legalább három meccset kell lejátszanod. Átlagban 16000 XP kell hozzá. -
#2150 Prestige szinten már 1 meccs = 1-2 szint. Tehát jóval gyorsabban haladsz. -
#2149 Jaja, arra kelek reggel, hogy bekapcsol a box :D -
Hoz_Hun #2148 Szerintem te már vénásan kötsz fel az internetre. Az ACR-t meg már korong nélkül is automatikusan indítja neked a Box. :) -
Hoz_Hun #2147 Asszem meg. De visz oda hajó is (meg vissza persze).
Most leszel ötödszörre 50. szinű?!? Jesszus. :) -
#2146 Igen, tehát ha elérted a level 50et, akkor automatikusan beindul a prestige szintek lépése. És ha újra eléred az 50et, akkor leszel prestige 2. és így tovább.
Én már sok időt tettem a multiba, de még csak most leszek prestige 5.
Replay memoryiban meg lehet venni azokat a könyveket? -
Hoz_Hun #2145 Én is csak a jéték után szedtem össze rá a lét. Addigra minden épületet megvettem már, hogy alapossan nőjön a bankba pénzmag. -
Hoz_Hun #2144 Ott a könyvek olyan 90000A körül vannak. Szóval gyűjtögess csak, ha meg akarod venni őket.
Asszem a Desmond korábbi pályáin is van embléma, nem csak az utolsókon.
Ja én is néztem. 50 presztizs. Nagyjából soha fogom elérni. Még 30. sem vagyok. Nekem ez ilyen lassan megy.
Presztizst úgy vált, ha eléred az 50. szinthez kellő összes XP-t újra? -
RAMyMamy #2143 pont most akartam benyögni, hogy te írtad először :D
egész pontosan a 7. fejezet játszódik itt, egy barlangos rész, szóval azon már túl vagy. én csalással (trainer) vettem meg a könyveket, mert már nem volt türelmem kivárni, hogy felhalmozódjon a bankban annyi pénz... baromi lassú
egyébként igen, túl nagy volt a hype, jól félrevezettek bennünket :( -
#2142 Hát most lenulláztam magam anyagilag, mert megvettem a maradék három könyvet a book shopban :D Az utolsó 32 ezer volt.
Most összesen 286 A píz van nálam és volt vagy 60.000 A
Sztem nagyon jól sikerültek az Altairos részek, ma értem azoknak a végére, plusz befejeztem a Desmond's Journeyt is, hát a part 4nek és 5nek volt valami értelme, meg kaptam pár multis emblémát is.
A multiban meg utánanézte, hogy Prestige 50ig lehet elmenni Én jelenleg prestige 4 vagyok... :) -
Hoz_Hun #2141 Én is írtam. Valamelyik sequence ott játszódik, úgy hogy nem tévesztheted el. De ott kegyetlenül drága könyvek vannak. De ha túl vagy rajta, megy oda hajó, úgy hogy bármikor visszamehetsz. -
#2140 Azért az milyen érdekes, hogy a legizgalmasabb részt tették bele a nyári E3-as demóba. Azt sugallva ezzel, hogy végig ilyen lesz a játék, közbe meg nem. Végülis bejött nekik, sokan várták a folytatást.
Sequence 8nál tartok, RaMy azt hiszem te írtad valahol, hogy ha megvesszük az összes könyvet, plusz még a Cappadicoában lévőket is, akkor bead valamilyen Sophia videót. Hol van ez a Cappadicoa? Mellesleg a Book Shopban lévő könyvek némelyike méreg drága. -
RAMyMamy #2139 sajnos igaz. nagyon ritka, amikor ismert és elismert játékot csomagolnak a "gyújtós" mellé -
#2138 Hát amilyen ótvar játékokat adnak hozzájuk legtöbbször... -
RAMyMamy #2137 azért ultragáz, hogy EGYSZER nem olvasták végig a cikket megírás után. nagyon látszik
ilyen trágyadomb újságokra sosem költenék. szerintem senki sem venné meg őket, ha nem lenne hozzájuk teljes játék, amit úgy reklámoznak, hogy ingyen van.. ami szerintem pont fordítva van, a játékért fizetsz, az újság meg "ajándék" :) -
Hoz_Hun #2136 Bazzeg ezt nem hiszem el. Most komolyan egy simses Desmondképet találtak?!? És ez nyomtatott sajtó. Ez szégyen.
Legközelebb maguk rajzolják bele a képeket az "újságba". -
Hoz_Hun #2135 Ne árustól vegyél. A bombakészítő mestertől (most nem jut eszembe a neve) vegyél alkatrészt. Van nála minden, aztán rakd össze a neked tetszőt. -
#2134 Mindkét újság egy trágya, nem is értem hogyan tudnak megmaradni. -
#2133 De az a sims 3as Desmond kép mindent visz Ez azért égés a javából -
#2132 Lassan 10 éve szimpla kontármunka a magyar játékokkal (is) foglalkozó írott sajtó, semmi értelme olvasni. Semmivel sem jobbak, egy privát blogbejegyzésnél. Azt már meg sem említem, hogy a cikk írója nincs képben a középiskolai általános történelemmel és csodálkozik a sok magyar néven. -
RAMyMamy #2131 sikerült végigolvasnom, amiket ír, egyszerűen röhejes. az egekbe magasztalja a játékot és már-már az év legjobbjának kiáltja ki (egyáltalán nincs azon a szinten), de azért a legkisebb bugot is részletesen leírta. hogy is van ez akkor? a multi biztos nagyon jó lehet, de arról meg nem írt kb. semmit. az meg már csak részletkérdés, hogy a cikk tele van helyesírási és gépelési hibákkal, ami eléggé illúzióromboló. esetenként még hülyeséget is találhatunk benne, mint például, hogy Ezionak több lánytestvére van... -
#2130 Datura is jó lesz, csak az számít hogy trip wire -bomba legyen -
#2129 egyik rosszabb mint a másik :DD -
#2128 Tudsz venni kész bombákat az árustól. Ilyen fekete bombaikon jelzi a térképen. -
simon007 #2127 Hello!
Bombs Challenge. Már csak a ' Kill guards with Tripwire bombs' kell.
12/20-nál járok , de elfogyott a Shrapnel Effect-em. Se őröknél, se ládákban nem találtam eddig. Hol vagy hogyan találok ilyet?
/ Lehet az gond, hogy még csak a Sequence 4-nél tartok? / -
#2126 -
#2125 90%
90%
90%
Összegzés: 80%
Ezek is tudnak valamit...
-
#2124 "az ACR multijába is simán bele lehet ölni néhány napot, hetet"
Én egy teljes évet öltem bele.