3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • MerlinW
    Torrenten fent van HD-ben (2GB) és rip-ben is (200MB). (piratebay)
  • CroftManor
    Hát az lehet, viszont nem kellett sokáig keresgélnem.AC Embers - Full Movie
  • RAMyMamy
    az ubi úgyis törölteti
  • CroftManor
    Vajon miért nem találok YouTubeon Embers videót? Csak trailer róla? Fölmerjem tölteni? :D
  • xido
    picit engem a vége az Indy Jones utolsó kereszteslovagra emlékeztetett egy bizonyos ponton:)
  • Renjike
    altairnak is méltó befejezése volt :)
  • CroftManor
    Én is meghatódtam a végén, de utána megnéztem a bónusz DVDn lévő Embers-t is és sztem méltó befejezése Ezio történetének.
  • xido
    hát nálam elég volt megcsinálni a legelső Den-t a Galata toronynál..utána soha többé nem támadtak,mert a körözést mindig minimumon tartottam:)
  • Subject17
    Értem. Köszi a választ :)
    Most már csak a 100% szink maradt meg a gyűjtögetés. Viszont ez a Den Deffense még mindig nem akar menni. Odaéig eljutok hogy barikádokat rakok és puskásokat a tetőre, de mikor jön a Cannon, akkor vége mindennek. Leveszem a fél életét és lerombolja a Dent. Aztán megint ölhetem meg a kapitányt és egy darabig békén hagynak...
    Láttam hogy van a választható eszközök között lángszórós meg gép ágyús, de mikor kiválasztanám őket akkor nem engedi lerakni. Eddig csak kétszer sikerült leraknom egy gépágyúst a barikád mögé.
  • Zegi Norbi HUN
    Várható vmikor patch hozzá?
  • ratgab
    Tegnap elkezdtem a singleplayer-t is. Első rész mikor Ezioval vagyunk nagyon tetszett (havas tájon az öreg Ezio-val szaladgálni nagyon nagy élmény volt számomra). Most visszajutottam a gyilkosság után ismét Desmondhoz a szigetre. Tegnap eddig jutottam, de délután folyt köv.
  • SirArcheer
    Üdv!
    Single playernél ha felújítok egy üzletet akkor mindig növekszik a "körözöttéségem"?
    Vagy kell hozzá valamilyen küldetés hogy ne négyesével kelljen csinálni?
    (Után mindig kell pár perc mire lecsökkentem a szintet.)
  • RAMyMamy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem emlékszem pontosan, így belenéztem a végébe youtube-on. ha jól bogoztam ki, akkor azt is mondta a végén Jupiter ("a csávó"), hogy sok széf van világszerte (megnéztem wikian, igaz), amikben almák vannak és ezek mindegyike más-más tudást hordoz magában. ezeket arra készítették, hogy leigázzák vele az emberiséget. többre nem futotta az angoltudásom, ez sem biztos, hogy jó fordítás :)

egyébként AC wikian annyi jóságot lehet olvasni és olyan dolgokat is, amik a játékból nem derülnek ki. csak kár, hogy angolul van :( -> link
  • RAMyMamy
    én is eléggé meghatódtam rajta :')
    szerintem az utolsó kulcs semmit nem nyitott ki, az csak altair utolsó emlékeit tárolta.
    az a csávó, aki a végén magyarázott (nem jut eszembe a neve, de az is az első civilizáció tagja volt, mint minerva meg juno), azt mondta, hogy világvége lesz és kb. 10000(?) ember kivételével senki sem fogja túlélni, de ahhoz, hogy túléljék, meg kell keresniük egy titkos helyet. gondolom ,az a sok szám, ami eddig a játékban volt, a helynek a koordinátái. majd a katasztrófa után újjá kell építeniük az emberiséget.
    az almából meg úgy emlékszem, hogy, az első rész végén, mikor al mualimot megöltük, akkor azt mutatta a térképen, hogy mennyi alma van világszerte, az pedig elég soknak tűnt.
  • Subject17
    Na a végére értem én is.
    A végén meghatódtam az Altairos résznél, viszont pár dolgot nem értek. Ami Altair kezében volt Masyaf kulcs a könyvtárban, az mit nyitott ki? Vagy egyáltalán miért volt az nála? Mi történt a Subject16al? Megsemmisült a szigettel együtt Ő is? És mikor Desmond felébredt a kómából és azt mondta tudom mit kell tennünk és az apja kinyitotta a kocsi ajtót, akkor mi történt? Miért kellett meghalnia Lucynak? És most az Almából kettő volt akkor? Na és a végén az a világűrös videóban az a nő a kisbabával?
  • Gary
    Merlin: Kösz a kergetőzést! Bocs', hogy csak ilyen rövid ideig voltam, de reggel kezdődik egy húzós hétvégém :Ð Legközelebb vasárnap...

Nekem bejönnek a kalózok! :Ð
  • Zegi Norbi HUN
    Van Unlocker is,amivel ezeket fel lehet oldani + a Vlad the Impaler pályát is:)
  • chev
    A turkish assassinhoz van egy letöltőkód a day one editionben( legalábbis nekem így van meg) a másikhoz meg kell találni 10 tekercset a városban
  • leonidas23
    Sziasztok. Azt szeretném kérdezni , hogy az outfiteket , hogy tudom megszerezni? Mármint nem azokat amiket a kovácsnál lehet megvenni, meg nem a mester assassin páncélt ja meg az öreg Altair ruháját mer azok megvannak. hanem a többit. Gondolok itt olyanra mint pl a Turkish assassin páncélra vagy amikor Zion nincs csukja vagy a Ishak Pasha-ra. Köszönöm mindenkinek .
  • CroftManor
    Kapóra jött :)
  • MerlinW
    Szegény AFK Sentinel:)
  • CroftManor
    Na este még vettem fel vele egy gameplayt.

• CroftManor
    Nekem tetszik az új Corsair. Úgy néz ki mint a Karib tenger Kalózaiból Keira Knightley

Viszont a másik a Privateer nem tetszik olyan lomha a mozgása. A Galdiátor se fogott meg túlzottan.
  • ratgab
    Annyit visszaszívnék, hogy a női pirate-nek egyedi mozdulatai is vannak. Tudom mert az imént vágott le egy....XD Bírom, amikor a csalógatósdit elcseszem és végül simán levágnak XD Ez a fagyi visszanyal tipikus esete.

Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy valahogy nem szippant be annyira a multi, mint régen. Valahogy elvesztette a varázsát. Jó, jó, de nem az van, hogy na még egy kört, na még egy kört. Most is nyomtam 10 kör assassinate-t és eluntam. Még az se zavar, ha veszítek, néha még egy jól sikerült stun+mérgezés kombónak is jobban tudok örülni. Ugyanaz a multi és mégis más számomra. Nemtudom lesz-e valaha is ebből prestige 1 nálam.
  • ratgab
    Szerintem az nem most lesz.
  • Gary
    Nincs, csak a 4 multi karakter + a bonus custom menü mindhez. Nem kell pontot költeni a cicomázásukhoz. Bár, a single-t nem néztem...
  • Renjike
    valami beigér pályák is voltak nem??
  • MerlinW
    Nekem ér:)

Itt lehet megvenni a dobozoshoz
  • ratgab
    Pc-re 4 euró az ára. Ennyit bizony nem ér egy skin pack.
  • ratgab
    Sajnos nincs. Pedig Croftmanorral szivesen megmérkőznék!
  • ratgab
    Day one kiadásban én megkaptam az utolsó 2-t, ami még a mai napig kapható pl. CDG-ben, szóval csak az egyik nincs benne (akár lehet, hogy az is benne van, csak még nem játszottam a single résszel).
  • ratgab
    Szépek, viszont egy problémám azért van. Mindegyiknek a már meglévő karakterek adták a mozgásanimációt, ami így gyakorlatilag skinné degradálja őket... Kár érte.
  • RAMyMamy
    itt ugye a multiban nincs ilyen "cross platform" vagy mi, tehát hogy a pc-s és a konzolos együtt játszik?
  • MerlinW
    Szerk.: Lesz PC-re is. Talán majd este (időzóna).
  • Renjike
    pc-n hogy lehet megvenni? :/
  • RAMyMamy
    uccsó 3, ami a sima verzóban nincs benne.
  • Zegi Norbi HUN
    Volt téma,h zárolva voltak outfitek. Néztem neten unlockert és abba ezeket írták:

Desmond miles,Armor of Brutus,Altair's outfit,Turkish Assassin Armor
  • MerlinW
    Jah, vele én is játszottam párszor, nem sokszor sikerült elvernem, ügyes srác. Corruption-t kb 3x játszottam eddig, nem vagyok jó benne, még gyakorolnom kell:)
  • ratgab
    Én meg valamelyik nap játszottam egy level 50-es arccal (Yoin volt a neve talán, orosz volt valószínűleg). 1 smokeből megölt két támadót és a végére 12000 ponttal végzett. Az azért assasinateben igen tisztességes. Viszont ez a távolról ölős animus hack egy ótvar nagy baromság.... vagy 3x megölt vele.

Valamelyik nap lehetne tolni egy Manhuntot ismét. By the way Corruption 7900-es rekordomat is érdekes lesz megdönteni...
  • CroftManor
    Ezt most vettem fel. Mától elérhető a multis DLC pack.