Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És most látom, hogy vannak multis nevek! Ráadásul megelõlegezted nekem a játékot, pedig csak holnap veszem át! Köszönöm.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A harcközben belerakott slow motion csak engem zavar? Nekem totálisan megtöri az egész harc dinamikáját, meg számomra történet és játékidegen.

Konstantinápolyból nekem vmi egész egyszerûen hiányzik, de nemtudnám megmondani h mi. Valszeg ez abból is fakadhat, h az oszmán és keleti történelem sohasem tudott megfogni,bármennyire is próbálta rámerõltetni töri szakosként a tanárom😄 És ott van még a soundtrack, ami önmagában szép és jó, de vhogy nem jön át, semmi feszültségérzetet nem ad.

ja már megvan XD de azért kösz 😄
ja és hogyan lehet külön assassins os csíkot elõvarázsolni (márha lehet ), mármint most ugye egyben van, és alapból leküldök 3 emberemet 1 targetra ami sztem fölösleges.
CroftManor
Bár nem voltam jelen a topikban hozzászólóként, de csöndben a háttérben mindent nyomon követtem. Próbáltam szebbé varázsolni a topik kinézetét, remélem sikerült valamennyire. Tettem bele szavazást, hátteret, a szövegdobozba is egy multis karaktert. Remélem tetszik az összkép <#kacsint>

Nothing is True, Everything is Permitted

enlightened
Ja és ha deathmatechet nyomnál még gyorsabb lenne. a 8000xp mindig megvan ott.

CroftManor
Köszönöm <#taps>

helo ujra 😄 ha van már ugye uj Den em akkor nem tudok kinevezni oda is egy vezetõt ? mert elküldtem az elsõt egy olyan küldire ami határozatlan idõre szól de nem akar vissza jönni, és jolenne trainelni egy ujat. ( már ha lehet XD mert ugye az elsõvel még külön küldim is volt )
Visszatértél kedves HG? Üdv újra köztünk! <#smile>

CroftManor
A multis neveket kéretik privátban elküldeni nekem, köszi.

Renjike
renji00 a multi név

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
én még nem 😊 még a memória darabokat kutatom meg a tornyokat foglalgatom és veszegetem a boltokat. 😊

PC-sek közül senki nem járt még itt, csak én?
Subject17
Én most Prestige 2-nél tartok. Vannak olyan fegyverek, meg stun mozdulatok, Tauntok, amikor csak Prestige 4 szinten érhetõk el. Szal van még mit gyûjteni.

MerlinW
No, wanted-ban már 7000 pontokat gyûjtök (disguise + decoy kombóval). Megy ez😊 Azt sajnálom, hogy így max 3-4 meccs egy szint.. jobb lenne a lassabb fejlõdés.

[merlinw.org]

Subject17
Sajnos itt nehezebb a target elengedése, unlockolása. Engem eddig mindig lestunnoltak ha kiszúrt és smokot nyomott. Brotherhoodban meglehetett csinálni, hogy stunnolás elõtt elengeded és akkor hirtelen prédából Õ vált vadásszá és nyomogattad ezerrel a Stunt... 😄 Itt ez sajnos nem így van. Meg van benne ez a Line of Sight perk, ami arra jó, hogy megmutatja az irányt, hogy merre bujkál a célpont. Tehát hiába használsz morphot, lényegében olyan mint a templar vision. :/

Én a minap egy kooperáló párossal találkoztam assassinate-ben. Hülye voltam, hogy bennmaradtam, de bosszantott. Sokszor elkaptak így, de párszor én fektettem meg mindkettõt.
Láttam, hogy éppen darabol valakit az egyik, odarohantam, lock és kill. Látom, telik a kör-iránytû, rohan rám a másik. Füstbomba, stun, kill. :Ð
Folyton a tetõkrõl leskelõdtek és az egyiknél pisztoly volt. :\

Okulásként a nickjeik: Lelian. és yt9wka

Ebben van lehetõség az "eldobom a célpontot" trükkre?

Multiplayer nevem: dre4mw4r

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

enlightened
Néha elég csalás szagúan játszik egy két egyed. Lehet hogy találtak valami cheatet és majd bannolják õket.

Engem annyira nem zavar a hiden gun. Viszont minap a Velencei pályán Team Artifact Assoultnál, egy 50-es felált a középsõ tetõre. Onnét ugye frankón be lehet látni a terepet. Nem nagyon jutott el senki a artifactig. Engem is vagy kétszer lelõt a genyó. Nem is tudo,m hogy tudott annyit lõdözni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Subject17
Ez a Hagia Sophia Challenge.Akkor jár, ha összeszeded az összes Ishak Pasha memória kódex lapot.

belapeter
Hogy lehet hogy én végigjátszottam és nem voltam ilyen pályán? valamit elrontottam?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

enlightened
A master assassin missionokre gondolsz?

enlightened
Figy, újdonságok majd a 3-ban lesznek, ez nem egy új rész hanem egy kiegészítõ a 2. részhez, annak pedig kiváló, és hosszabb a játékideje mint a legtöbb kiegnek. Van egy két újítás. A bombák, a hookblade, meg a den defense, meg csomó minden upgradelve lett, köztük a multi is. Igaz, hogy a side missionok kevesebben lettek, de a város hangulata kárpótol, szerintem hangulatosabb mint Róma és szebb is. A karakterek érdekesebbek, a párbeszédek is nem a szokásos rizsázás. Desmond sztorija is érdekes.

DE a hab tortán Altair visszatérése, szóval ha másért nem, már csak az 5 altair missionért is érdemes tolni, már ha játszottál az 1-el, mert ha nem akkor Altair visszatérése nem lesz neked nagy szám.

Adott egy új egzotikus város, 3 fõszereplõ és a szokásos akrobatika, harc stb.., te döntöd el megveszed e. Brotherhoodnál azért érdekesebb a sztori, a Borgiak se jönnek már vissza.

Prince23
Jó ötlet az, amikor a tanítványokat küldeni kell missziókra (tudom BH-ban is benne volt), de amikor haza jönnek a fontosabb küldikrõl, mindig adnak nekünk eléggé hangulatos küldetéseket velük.

ahogy észrevettem ezek a küldetések csak a csillaggal megjelelölt missziókat érintik.

Amúgy meg a Den-t akkor is elfoglalják a templomosok, amikor nem is köröznek :S

Sziasztok, az érdekelne, hogy van e vmilyen magyar multis közösség ahol lehet gyakorolgatni és csapatban játszani?
JethroHUN
Hali, mennyire lett jó a játék elõ akartam rendelni, mert megvan eddig az össze AC és nagyot tetszett, a BR-ben a mutli is bejött (talán mert újdonságvolt) de ahogy olvasgatom a topic nagyon az az érzésem h ctrl+c/v lett a Rev. hiába új helyszín stb. Mármint nem tud újat mutatni a történet folyatásán kívül, ááá lehet csak azért megéri hogy végre megtudjam mi lesz a vége 😄
A multi mien? ugyan olyan ocsó szemét az ubi szervere mint ami a BRben volt startnál (ami olyan is marad máig)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

acm689
nekem is ez a gondom! elindult, végre, patch-el 95ös kompatibilitás nélkül. de most sajnos ugyan ez van nálam is, szaggatnak a karakterek és a hang is. van erre valami ötletetek, mitõl lehet? a gépem minden bizonnyal elég r, 4 giga ram van benne, memória ne lehet gond.

nálam is ez van,azt mondták rá,majd késõbb,ahogy a storyban haladtunk😊
Subject17
Nincs benne Footpad de újra van hidden gun és néhányan nagy elõszeretettel használják is. :/
Nekem tetszik az, hogy pontokért lehet megvenni cuccokat, ez olyan mint amikor single-ben pénzért megveszed a kardokat, páncélokat.

Még a játék elején elküldtem egy 10 szintû csávót küldire és azóta nem jött vissza és a feladat idejére is azt írja hogy nem tudni mikor jön vissza.Vissza fog jönni valamikor vagy valami bug miatt elveszett?
az is lehet 😊
az szerintem a kedvezményt jelenti a normális árból
azt gondoltam h nem olyan 😊) csak volt a tailorosnál ugye hogy -15 % és az assassin jel. gondoltam az az lehet
fater..ez nem olyan mint a GTA,hogy átfested a kocsit és a körözés nullázódik😊))...itt most nincs wanted poszter,keresd a lefizethetõ rikkancsokat és a megölhetõ koronatanúkat😊
újoncokat meg majd ha minden torony a tied és nem is támadják
oohh na most rámtámadt valami emberke és lement a piros 😄
uu az faja. de attol sem ment le hogy átszineztem a ruhámat :/ am olyan küldiket amikkel az embereket lehet toborozni csak akkor ad ha elfoglalok még több den t ?
azt, hogy a körözöttséged maxon van
helosztok. az mit jelent ha a bal felsõ ikonnak piros a széle, illetve majdnem mindennek piros a széle körülötte ?
Nem ment az sehova..egy helyben maradt😊)

Rejtett file....user/xy/appdata/ubi
Sziasztok!
Hova ment a játék?
Összességében a Brotherhood multija jobban tetszett. A pályák a karakterek messze érdekesebbek voltak. Ez a pont rendszer meg nagyon nem tetszik, hogy mindent "vásárolni" kell.
Viszont van egy két nagyon jó új dolog. Ilyen a "testõr" ability, ami nagyon, nagyon jó. Illetve két új játékmód is nagyon tetszik, a Corruption (ezzel sokat játszom) meg az Arifact Assoult. Meg még az is tetszik, hogy a társat fel lehet segíteni a földrõl, ha stunolták, meg hogy a kinyírtat fejbe lehet rugni, kis kárpótlásul.
Meg még egy nagy elõnye van az új multinak: NINCS BENNE FOOTPAD!! Azt karaktert nagyon gyûlöltem. Az új multiban nincs olyan akit utálnék. Sajnos olyan sincs, akit különösebben kedvelnék. Legtöbször Fiorát használom, aki már volt a Brotherhoodban is. Õ egy nagyon jó karakter.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

a brotherhoodban is volt valami hasonló: egy letört hídszerûségen lóval kellett átugratni, ott volt egy zászló. nem tudtam átugratni sehogy a legfrissebb patch-csel, a sima 1.0-val meg igen...
a gerendáról, ahogy felfut annak az izének a tetejére, pont onnan ugrana el, nem mozog oldalra. a gerenda pont azért van ott lent, hogy beállítsa, hogy honnan kelljen ugrani. szerintem ez egy pc-s bug lehet, mert a videó ps3-as
Nem az a baj hogy írja. Hanem hogy állandóan, minden mecs után.

szerintem ez egy olyan kötelezõen szemét rész,ahol a hülye kamera állás miatt nem látod,honnan ugorj pontosan😊
ac
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne,hogy a multi csak nálam fagy ki folyamatosan vagy ez általános jelenség?

alap, hogy próbáltam a kampót, de nem kell hozzá
itt 3 perctõl van ez a rész

Renjike: ez egy templar lair, a Hagia Sophia belseje
Renjike
ez mikor van ?😮

ugrás után esetleg kampó gomb nyomása?
mert ránézésre anélkül el se érné