Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Konstantinápolyból nekem vmi egész egyszerûen hiányzik, de nemtudnám megmondani h mi. Valszeg ez abból is fakadhat, h az oszmán és keleti történelem sohasem tudott megfogni,bármennyire is próbálta rámerõltetni töri szakosként a tanárom😄 És ott van még a soundtrack, ami önmagában szép és jó, de vhogy nem jön át, semmi feszültségérzetet nem ad.
Nothing is True, Everything is Permitted
Nothing is True, Everything is Permitted
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
[merlinw.org]
Láttam, hogy éppen darabol valakit az egyik, odarohantam, lock és kill. Látom, telik a kör-iránytû, rohan rám a másik. Füstbomba, stun, kill. :Ð
Folyton a tetõkrõl leskelõdtek és az egyiknél pisztoly volt. :\
Okulásként a nickjeik: Lelian. és yt9wka
Ebben van lehetõség az "eldobom a célpontot" trükkre?
Multiplayer nevem: dre4mw4r
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
DE a hab tortán Altair visszatérése, szóval ha másért nem, már csak az 5 altair missionért is érdemes tolni, már ha játszottál az 1-el, mert ha nem akkor Altair visszatérése nem lesz neked nagy szám.
Adott egy új egzotikus város, 3 fõszereplõ és a szokásos akrobatika, harc stb.., te döntöd el megveszed e. Brotherhoodnál azért érdekesebb a sztori, a Borgiak se jönnek már vissza.
ahogy észrevettem ezek a küldetések csak a csillaggal megjelelölt missziókat érintik.
Amúgy meg a Den-t akkor is elfoglalják a templomosok, amikor nem is köröznek :S
A multi mien? ugyan olyan ocsó szemét az ubi szervere mint ami a BRben volt startnál (ami olyan is marad máig)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nekem tetszik az, hogy pontokért lehet megvenni cuccokat, ez olyan mint amikor single-ben pénzért megveszed a kardokat, páncélokat.
újoncokat meg majd ha minden torony a tied és nem is támadják
Rejtett file....user/xy/appdata/ubi
Hova ment a játék?
Viszont van egy két nagyon jó új dolog. Ilyen a "testõr" ability, ami nagyon, nagyon jó. Illetve két új játékmód is nagyon tetszik, a Corruption (ezzel sokat játszom) meg az Arifact Assoult. Meg még az is tetszik, hogy a társat fel lehet segíteni a földrõl, ha stunolták, meg hogy a kinyírtat fejbe lehet rugni, kis kárpótlásul.
Meg még egy nagy elõnye van az új multinak: NINCS BENNE FOOTPAD!! Azt karaktert nagyon gyûlöltem. Az új multiban nincs olyan akit utálnék. Sajnos olyan sincs, akit különösebben kedvelnék. Legtöbször Fiorát használom, aki már volt a Brotherhoodban is. Õ egy nagyon jó karakter.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
itt 3 perctõl van ez a rész
Renjike: ez egy templar lair, a Hagia Sophia belseje
mert ránézésre anélkül el se érné