Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát nem tudom de számomra nagy csalódás a játék. A 7. szakaszig kellett várni mire történt valami. Bár a vége még lehet ,hogy nagyon ütõs lesz de félek ,hogy nem. Sajnos meg sem közelíti az elõzõ két részt. 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem ezek nem érnek plussz 5k-t... De Day one edition azért befigyel nálam is.<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Subject17
Egyébként az érdekes a multiban, hogy ha ráteszek egy emblémát a karakteremre, akkor az egy idõ után eltûnik. Mindig újra be kell álltani ha újra látni akarom rajta :/
Ma voltam a Gameshopban végre átvehettem a posztert 😄 Múltkor nem tudták ideadni mert 11.14.én vettem át. Meg kaptam pár DLC kódot X360 Avatart meg Ezio skint.

enlightened
Holnap reggel nyitásra ott vagyok a boltban collectors edition van elõrendelve. És most pólót is kapok hozzá a CD galaxisban, aminek a hátán olyan szárny van mint Ezio kapucnis pulcsiján a brotherhoodban. Szóval akinek kell artbook meg OST, meg póló, meg plusz mission az collectorst vegyen cdgalaxisban.

MerlinW
Intkeys-en 6000Ft a kulcs

[merlinw.org]

Én megvettem. 😊
Szerintem alaposan kiemelkedik az átlag/jó játékok közül. Igazán szép és élménydús játék.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Csak achivementet kapsz (szintenként egyet), meg a multihoz keresgélhetsz benne emblémákat. Ezeken kívül mást nem ad. Nekem még élményt se...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sajna azt kell mondjam ez ügyben Seth-tel vagyok egy véleményen. Desmond számomra is jellegtelen figura, fõleg olyan domináns személyek mellett mint Altair és Ezio. De ezen nem is lehet csodálkozni, hisz õ leginkább csak egy központi fókusz elem a másik két fõszereplõhöz, akiket tulajdon képpen a játék túlnyomó ideje alatt irányítunk.

Kongy
Attól, hogy a Desmond-os részek nincsenek a toppon még fontos karakter. Igen, ezen a szekción már érzõdik a rókabõr... de ez nem hat ki az Ezio/Altair vonalra.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Seth
Így van, mégis egy nulla karaktert csináltak belõle, fõleg a Revelations-ben

PSN ID.: Beegabor

Kongy
Mégiscsak Desmond a játék igazi fõszereplõje...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
Tiszteletben tartom a véleményedet, még ha egy szavával sem értek egyet.

[merlinw.org]

Kongy
Megvenni nagyon megéri (remek multi), de a döntés rajtad áll.

Totti5
Nem nagy szám... acsik miatt viszem csak végig, meg hátha a végén lesz valami ami miatt megérte.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
A töménytelen infó erõs túlzás, amúgy is egy érdektelen figura. Az az aljáték meg menõ unalom, a 2. rész puzzle részei sokkal izgalmasabbak és érdekesebbek voltak.

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
Nekünk aztán 8 😊

[merlinw.org]

Krisztiam
most megvegyem a játékot vagy nem? 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Shep
Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Ööö töménytelen info Desmond-ról és múltjáról? Ha nem érdekel, akkor hagyd ki... Mondjuk szerintem a legjobb minijáték az ACR-ben. Én többször is végignyomkodtam mindet.

[merlinw.org]

Semmi. Ha multizol, találhatsz benne ilyen logókat, amit a multiban rávarhatsz a köpenyedre.
Unalmas is. Ha mindenképp végig akarod vinni vidd végig egyszerre mind az ötöt, úgy kevésbé zökkent ki a játékból. Mindössze 30 db data fragmentet kell megtalálni, hogy mind az öt kinyíljon.

Day one kiadás berendelve... Szombaton jön!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Kösz. Ja, erre gondoltam én is de annak van valami értelme a kimaxoláson kívül? (eddigi részekben sem nagyon érdekeltek ezek a dolgok)

MerlinW
ESC, visszamész a szigetre és hátul vannak a memóriakapuk.

[merlinw.org]

Shep
Lenne egy jó hülye kérdésem, lehet röhögni meg amit akartok de a válasz azért jó lenne 😊 Milyen Desmondos részekrõl beszél itt mindenki? Én már megtaláltam a 4. kulcsot is de Desomnddal kb 2x kellett mennem még a legelején azóta sem.

Gondoltam ide is beírom: megjelent a brotherhood könyv magyarul (Assassin's Creed: testvériség néven).

Prince23
Steamen már tölthetõ az ACR 😄

enlightened
Nem kell zárolni, hanem rendeltetésszerûen kell használni.

Az olyanokat, hogy ki nem lesz benne a harmadik részben spoiler tag közé kell tenni, mert ahogy mondod 1 nap mulva jelenik meg PC-re és azok, habár kevesebben vannak akik megveszik 1 nap múlva, szeretnék, ha nem lõnéd le elõre az ilyesmit.

A warez verzió kapcsolatos mentéseket meg, hogy miért nem megy a Desmondos rész stb, meg az ennek megfelelõ warez topikban kell megbeszélni.

Ezek a szabályok nem azért jöttek létre, hogy téged szívassanak, hanem, hogy azok akik legálisan megveszik a megjelenés napján, tudjanak nyugodtan fórumozni itt elõtte és utána és várni a játékot úgy, hogy nem teszik tönkre a játékélményt nekik már elõtte. Csak ennyi.

Játék mappáján belül orbit/40

mentést hol találom?
Prince23
Pedig azt se tom mien az ACR. Az elsõ fél órát néztem meg videón, még pár hete.

a fórumból tudtam meg én is, h mi lesz...

Kongy
De ha egyszer kijött már a játék 2 hete konzolokra, akkor miért kéne zárolni a topikot addig? Arról nem is beszélve, hogy 1 nap múlva itt a hivatalos PC-s megjelenés is...

MerlinW
Passz. A válasz helyett átzavarhattam volna õket, ugyanúgy egy hsz-el lenne több. Oké mégsem, mert most miattad kettõvel lett több😊

[merlinw.org]

enlightened
De most tényleg, a warezosok akkor, miért nem a saját topikjukban spoilereznek, nem tudom akkor minek van két topik, ha itt is ugyanúgy megy a tanácsadás. Nem kell kettõ akkor.

MerlinW
Tudtommal nem kell újrakezdeni, ahogy olvastam mindenki tudta folytatni a mentését, csak át kellett másolni õket a Doc/Settingsbe.

[merlinw.org]

igen csak nálad nem...már rég megoldották,csak lusta volt mindenki újra kezdeni😊
Kongy
én azt nem állítottam, de nagy buli lenne kilopni a fegyvereket xdd

xXtamasXx
Nem, nálam se indulnak el

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

warez topik...<#idiota>
Snexi
amõgy csak nálam nem indulnak el a desmond memory-k?amikor bemennék az oszlopokba kilép

Snexi
hát az aztán nagyon dicsõséges része történelemnek<#eplus2>

Nekem Budai Gergely a neve 😄

De gondolom sok külföldi azt hiszi, hogy török 😄
Totti5
Igen, Erzsébet pl 😊

Nektek is van magyar assassinotok?
A francai forradalom korszaka lenne a következõ idõbeni ugrásba is meg az ACB-ben elhintett utalásokban.Bár volt valami szavazás hogy melyik korba menjen a sorozat bár lehet az már másik AC lesz.
Kongy
Húú. Bastille ostroma, már látom lelki szemeim elõtt a küldetést. *-*

Totti5
Francia forradalom tünik jelenleg a befutónak.

Subject17
Nem feltétlenül azért mert kijött elõbb konzolra, hanem mert a PCsek letöltötték a warez verziót.

Kongy
PC-s warez verzió is már kint van egy hete amúgy 😛 Szóval ne a konzolosok vigyék már el a balhét 😉

enlightened
Áhhh, ha akkorra jelentik be, akkor számolhatsz még fél év csúszással minimum. Manapság luxus ha valami kijön az elsõre bejelentett release date-re.

enlightened
Köszi, hogy nem rakod spoilerbe! Mindenki képes volt belerakni, most élbõl tudom, hogy ki nem lesz a 3.dik részben a bombázóság után, pedig eddig azt hittem lesz, nem kéne lelõni mindent, még a játék megjelenése elõtt, esélyem sincs, azért azt elég bunkóságnak érzem, hogy már a megjelenés elõtt le kell lõni mindent. Asszem most nem látogatom ezt a fórumot amíg végig nem játszottam.

Mindig ez van, ha konzolra elõbb kijön, akkor már le kell lõni a Pcseknek a szórakozását.