3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • RAMyMamy
    nyilván erre gondoltam én is...
  • ratgab
    Ma vettem át!
  • Renjike
    ja. én is most csináltam meg az elsőt .
  • enlightened
    Ehh? Úgy néznek ki mint a multis karik, de nem egy multiplayer játékost ölsz meg.
  • RAMyMamy
    amikor kinevezek a den élére egy assassint és a kis küldetését kell teljesíteni, ott a multis karaktereket kell kinyírni? :D
  • Renjike
    :D akkor külömbözik a véleményünk :)))
  • Prince23
    A Den defenset személy szerint a negyedik védelemnél illetve támadásnál halálra untam. De tényleg az első két Den védelem nagyon jó volt, volt varázsa :D

• Prince23
    Két kiegészítő közül VÁROSBAN, Játékmenetben egyértelműen a Revelations üt. Sőt, az egész AC-t nézve Istanbul sikerült a legjobb, leghangulatosabb, legrészletesebb "városra".
    Nekem meg az Outfitek nem jönnek be, túl csicsásak, a színeket, a mintákat alig látni. szinte egybeolvad. Brotherhoodban az öltözékek szebben, mintásabban néztek ki. sztem.
  • Renjike
    mondjuk nekem ez a Den defense is nagyon bejön :) a hook blade meg még jobban :DD és még nem vettem meg de itt már lehet olyan "tokot" venni hogy + egy nehézfegyvert hordozhatok? :O
  • Renjike
    mondtam h nem hosszú az a 22 óra :)) eddig nektek melyik tetszik legjobban? nekem a Brotherhood , de a ruha meg fegyverek a revelationsban a legjobbak szerintem :))
  • Prince23
    Kétszer vittem végig eddig :D 44 órámba telt a 2x végigjátszás
  • Renjike
    de annyi kb :)szeretek gyilkolászni nézegetni .... amúgy rövidebb lett mint a többi? szerintetek?
  • RAMyMamy
    tuti, hogy nincs annyi, sztem olyan 10 óra körül lehet
  • Renjike
    Ki mennyi idő alatt vitte ki a sztorit? nekem 22 óra volt. (nem gyűjtöttem stb.)
  • RAMyMamy
    igen
  • Prince23
    Nekem azt már csütörtökön felrakta. 1.01 patch

vagy te most vetted meg a mai napon?
  • ratgab
    700 mb-s
  • Prince23
    Jött ki új patch?
  • ratgab
    Patchel éppen.
  • ratgab
    Megvan. Telepítés folyamatban.
  • Prince23
    Eléggé játszatja magát a ACR. Ez nagyon jó benne, viszont szerintem a legjobb AC játék az AC 2. Aztán jöhet az ACR, majd BH. de ezek természetesen mind-mind 9.5 pontos fölöttiek nálam :D Kivéve az az AC 1-et, kb 8/10 :S
  • Subject17
    Volt időnk gyakorolni a Brotherhoodban :)
  • MerlinW
    4-5000 pont alatt nem hagyok el meccset:)
  • Renjike
    Menjetek a sunyiba :DD én kb eddig 10 órát játszottam nem tudom ti mit csináltok akkor :DD
  • MerlinW
    Én 3 alkalommal játszottam vele 4-4 órát és 32-es vagyok:)
  • Subject17
    Xboxon jászom. Már 11.14én megvolt a game.
  • Renjike
    te jó isten min játszol te én PCn még csak 15 vagyok vagy mennyi. pedig pár órát játszottam már vele .. és rosszul sem megy.
  • enlightened
    Istanbulnak szerintem sokkal jobb a hangulata mint Rómának és szerencsére az idegesítő lovaglást is kivették ami tökre széttörte a játék dinamikáját, mert mire fütyöltél és előjött a ló, addig gyalog odaértem mindenhova. Itt most végig lehet sprintelni a tetőkön meg hook bladel még nagyobbakat ugrani, így folyamatosan mozgásban lehetsz. Ráadásul az Altair missionok nagyon jók és a master assassin missionokrol ne is beszéljünk ahol Ezio igazi mentorként mutatkozik be, aki képezi a Denek kapitányait és megoldja velük az adott városrész problémáit. Emellett a városrész élethű és egzotikus, a kis utcán csak sétálni élvezet benne. Én most másodszorra kezdtem el a single playert, legjobb AC játék eddig ami kijött. Minden benne van ami jó volt a régi részekbe és még több.
  • CroftManor
    Egyébként még azt találtam ki, hogy a kommentek kinézetét is megváltoztatom valami ilyesmire
    Írtam már a HGnak de nem válaszolt :/
  • CroftManor
    Ja ez nekem is tetszik. Így legalább van benne egy kis plusz kihívás. :)
  • Subject17
    Igen level 50 után. Nem tudom pontosan hányszor lehet prestige 50et elérni, de én most fogom majd harmadjára. De ez jó sztem, mert nem ál meg level 50nél az élet :)
  • mike01010101
    Nagyon jó. Nem bántam volna ha beleteszik egy feature-ként a játékba a csuklya fel-levételét. (már az első résznél eszembe jutott)
  • broman191
    Off

A hookblade után is maradt még kiaknázatlan mászási technika az AC játékok számára...

/Off
  • ratgab
    Király
  • Hoz_Hun
    A tékozló fiú visszatért.
  • RAMyMamy
    nemrég találtam találtam, akit esetleg érdekel, hogy hogyan lehet levarázsolni ezio fejéről a csuklyát: a 6. fejezet 4. emlékét el kell indítani újra és kilépni

:D
  • RAMyMamy
    #1932 :)

altair ruhája van rajta, lehet azért találjátok furcsának
  • MerlinW
    Ez mikor van? Mert a főszálon nem találkoztam vele.
  • MerlinW
    Prestige pontokat lvl50 után kapjuk, vagy hogyan?
  • falloutfan
    személyesen nem tanithatok assassin okat ? :/