Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ma voltam a Gameshopban végre átvehettem a posztert 😄 Múltkor nem tudták ideadni mert 11.14.én vettem át. Meg kaptam pár DLC kódot X360 Avatart meg Ezio skint.
Szerintem alaposan kiemelkedik az átlag/jó játékok közül. Igazán szép és élménydús játék.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN ID.: Beegabor
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Unalmas is. Ha mindenképp végig akarod vinni vidd végig egyszerre mind az ötöt, úgy kevésbé zökkent ki a játékból. Mindössze 30 db data fragmentet kell megtalálni, hogy mind az öt kinyíljon.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az olyanokat, hogy ki nem lesz benne a harmadik részben spoiler tag közé kell tenni, mert ahogy mondod 1 nap mulva jelenik meg PC-re és azok, habár kevesebben vannak akik megveszik 1 nap múlva, szeretnék, ha nem lõnéd le elõre az ilyesmit.
A warez verzió kapcsolatos mentéseket meg, hogy miért nem megy a Desmondos rész stb, meg az ennek megfelelõ warez topikban kell megbeszélni.
Ezek a szabályok nem azért jöttek létre, hogy téged szívassanak, hanem, hogy azok akik legálisan megveszik a megjelenés napján, tudjanak nyugodtan fórumozni itt elõtte és utána és várni a játékot úgy, hogy nem teszik tönkre a játékélményt nekik már elõtte. Csak ennyi.
a fórumból tudtam meg én is, h mi lesz...
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
De gondolom sok külföldi azt hiszi, hogy török 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mindig ez van, ha konzolra elõbb kijön, akkor már le kell lõni a Pcseknek a szórakozását.