3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Hoz_Hun #2083 Nálam is van ilyen. Már vissza se állítom. -
Hoz_Hun #2082 Nálam ugyan eu (XBox360). Egy outfit locked. Meg a Location-oknál az utolsó locked. Amúgy minden 100%. Beleértve az összes Guild chalange-et. És megvan Vlad sírkamrája is (az is 100%-ra). SZóval az sem lehet. -
#2081 Sztem az ottoman Doctor jobb mint a Jester. Nem valami nagy szám.
Nem tudom hogy másnál is így van e, de én akárhányszor ráteszek egy emblémát a karakterem hátára, az nem mindig jelenik meg a játékban. Tehát újra és újra be kell állítani hogy megjelenjen rajta. Vajon mitől van ez? :/ -
RAMyMamy #2080 ha nem vagy túl kocka és csak a sztori érdekel, akkor kb. két délután alatt végig lehet játszani (2x 6-7 óra) -
Gary #2079 Háát, a gyakorlást, azt csinálom! :Ð Viszont érdekes, hogy vannak nullás karakterek patron kép nélkül, akik a menet végére elérik az első szintet, a következő játékba is jönnek, de ott újra nullásak...
Kösz, hogy vigasztalsz, de tény, hogy nem mindig figyelem, hogy visszatöltött-e egy képességem. Párszor dobtam volna füstöt, de csak exitáltam helyette :Ð
Igen, hajlamos vagyok belemenni felesleges kergetőzésbe.
A csapatjáték is változott, mintha nem tudnál választani, hogy kivel akarsz lenni. Amikor próbáltam, random pakolta a játékosokat (illetve, írt valami olyat, hogy "waiting leader selection").
Próbáltam mindet, assz'em. A zászlólopós elég ígéretes azzal a három zónájával.
Játék közbeni üzenetküldés megszűnt?
Azok a karakterek, amiket Te belehekkeltél, még nem az Ancestors-ból vannak. Azért kérdeztem, mert arról találtam infót, hogy dec. 13-án jön a DLC és abban lesznek újak: Privateer, Corsair, Brigand, and Gladiator.
Itt, magyarul is.
Egyelőre nem végeztem a single-vel, így nem babrálok. A Broderhood lovagját UBI pontokért, az Ottoman Jester-t és a Crusader-t a Collector's Edition-höz adott kóddal lehetett feloldani. Az Ottoman dokit a Special Edition-höz csomagolták a Wikipédia szerint. -
#2078 Mennyire hosszú a játék? Van annyi mint az előző? -
Bhalage #2077 na befejeztem a single playert, azt hittem a AC2 utan ne mtudnak durva veget csinalni de ez megdúrvább volt gratula a készitoknek, lefostam a bokam annyira jo a vege :D -
#2076 Hogy milyen DLC-ből azt nem tudom, de a doki, a bohóc, meg a kereszteslovag van. A mentés amit használtam "All 5 DLC" néven futott.
Ha kell odaadom, de mint írtam korábban nem egyszerű belepakolni (hacsak nem kapcsolod ki a szinkronizációt és mondasz le a single mentett állásodról) -
#2075 Nem voltál rossz egyáltalán, talán néha kicsit túl óvatos:) Illetve lent elbújva hamarabb le tudod rázni az üldöződet, mint a tetőn macska-egerezve:) Így is bevált ugyan, viszont rengeteg időt pazaroltunk el ezzel kétszer is:) Ellenben talán te voltál az egyetlen aki le tudott stun-olni:)
Ratgab-el is jót játszottunk, igaz csapatjátékokban még nem vagyok olyan erős, róla pont lemaradtál, asszem akkor jöttél amikor ő ment:) -
Gary #2074 Ja, a hekkelt multi karaktereid már az Ancestors DLC-ből vannak? Öööö, és PC-re? -
#2073 Gyakorolni, gyakorolni:) Egyébként valóban volt ma lag párszor, engem is megtréfált párszor:) -
Gary #2072 Merlin, kösz az invitálást és a játékot! Nekem gyorsabb NET kell, mert néha volt olyan érzésem, mintha lemaradnék a történésekről. Vagy be kell látnom, nem megy ez nekem. :Ð -
xido #2071 secret location szerintem a szpesöl kiadás Wlad drakula pálya vagy mi.. -
RAMyMamy #2070 nem, az csak valamelyik speckó kiadáshoz van -
#2069 Vagy ez nincs benne? -
#2068 Brutus armorja esetleg? -
RAMyMamy #2067 ma délután elértem a 100%-ot... ezért se kaptam semmit természetesen :)
a ruháknál (outfits) maradt egy "locked" és a DNS-ben a titkos helyeknél (secret locations) is szintén van egy, amit nem tudok megnézni. ezek mik lehetnek? -
titani #2066 üdv
ebben a topikban nem engedi látni a szöveget :(
nem szereti a win7-et?/ mert a többiben mindben látni/ -
#2065 Nagyon köszi:) -
browing #2064 Heló mindenki.
Végig vittem a játékot és azt kell mondjam nekem tetszett, de sajnos az angol tudásom nem tökéletes és így nem érettem meg mindent.
Lenne valaki közületek oly szíves és összefoglalná nekem a végét?
Úgy az utolsó szekeres résztől.
Előre is köszönöm annak ki segít.
További jó éjszakát.
-
Hoz_Hun #2063 :) -
Hoz_Hun #2062 Az #1405 leirtam. Hátha segít. -
rambozo #2061 Előbb fejeztem be a játékot, most olvasok vissza a konzol megjelenés környékére. Hoz_Hun írt hozzá egy útmutatót. -
#2060 Hogy kell elpusztítani azt a behemót lángszórós gépet??? Egyszerűen nem tudom szétkapni és mindig lerombolja a bázist:( -
#2059 Istenkém, ennyi szerencsétlent egy session-ben..:) -
Hoz_Hun #2058 Ennyi pontból mindent megvehetsz. Plusz egy Abstergo gépet otthonra. :) -
#2057 Jah, volt egy pár meccsem a héten Nem mindent veszek meg, csak azt ami tetszik.
Tegnap kipróbáltam a craft abilityt. Lényegében annyi, hogy betudod állítani, hogy pl a füst bombának mennyi legyen a ható távolsága, meg hány másodperc alatt töltsön újra. Ugyanez a Mute-nál is. -
RAMyMamy #2056 -
Hoz_Hun #2055 2568 templar pontod van?!? -
#2054 -
xido #2053 oóóó..single-ben a sokadik nyomkodós újonc küldetéseknél látom csak,hogy nem árt olvasni is,mik a feladat következményei..azt' gyorsan elkezdtem fel is szabadítani a városokat,meg növelni a támogatottságukat...:) -
#2052 A végén bemondja hogy TE hanyadik lettél a csapatból. Tehát ha azt mondta, hogy You have finished second, akkor az azt jelenti, hogy a csapatodból te végeztél a második helyen. Ettől még lehet hogy a Te csapatod nyert. -
#2051 Egy neten terjengő mentéssel sikerült belehekkeltem a játékba a 3 multis DLC karaktert, de senki se kérdezze hogyan, mert a világ összes kombinációját kipróbáltam (mentés fájlok átnevezgetése, mentés szinkron ki-be kapcsolgatása, stb), mire összejött, de nem tudom melyik az:)
-
RAMyMamy #2050 a lantos az tényleg egy jó rész volt, szakadtam rajta :D -
#2049 Szerintem elérted a játék fénypontjait, ilyen poénokból ki is merült, innentől már csak lefelé fog menni. -
#2048 Gyerekek ez a legjobb Ac game idáig. Amit előadott Ezio a lanttal, az fergeteges volt, persze aki nem tud angolul, az nem értette a poénokat. A másik ami külön öröm a játékban, hogy Duccio fejét harmadjára is összeverhetjük, már a brotherhoodban is külön öröm volt, de itt még jobb. -
RAMyMamy #2047 több van szerintem
ha az utolsó fejezetet megcsinálod 100%-ra, akkor adja be a vén Altair ruháját
ha az összes den élére kinevezett assassinok első küldetését megcsinálod, akkor megkapod a master assassin páncélt - ami szerintem eszméletlen ronda
nekem is van egy locked és fingom sincs, hogy mit kéne hozzá csinálni :O nincs meg az összes fegyó, meg a piri reis küldiket most csinálom, akkor a challange-ek is hiányoznak, de minden más megvan :C
a másik, hogy mikor megcsináltam a sztori küldetéseit 100%-ra, kiírta, hogy végtelen muníció feloldva, de nem adta be. kerestem a beállításoknál, hogy hol lehet bekapcsolni, de nem találtam semmit. valaki esetleg tudja, hogy mit kell csinálni?
btw, találtam egy fekete pöttyös küldit valamelyik kikötőnél, egy csávónak 4 ládát kellett a dokkhoz vinni... baromi izgalmas volt ¢¢ -
Gary #2046 Akkor nem tudom. Nekem most volt érdekes (az első) Manhunt-om. Biztosan én jártam könnyített matekra, de a mi csapatunknak 11 ezer valamennyi, a másik csapatnak 10 ezer valamennyi pontja volt, mégis mi lettünk a másodikok. ??? -
ratgab #2045 Leugrott a tetőről és már dobta is, szóval nem. Lag nálam nincs. -
#2044 Single alatt 2 outfit van hivatalosan, egyik Desmond ha megcsinálod az összes memóriás vackot, a másikat nem tudom hogyan lehet elérni mert nekem locked. Nem hivatalos harmadiknak pedig ott van Ezio a süsü nélkül - #1967.