Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Everything that happens, happens for a reason"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- Sehogy. Az az embereid, falaid dolga.
- Vedd meg, vagy warez topik.
[merlinw.org]
A könyves küldetésnék hogy lehet feljutni az árbócra a többi már megvan de oda sehogy nem jutottam fel és mit ad be?
A faltörõ kost hogy lehet kinyírni(bombáztam a T-vel de semmi?
Az anonimus landnál mikor desmonddal kell menni kifagy azon hogy lehet segíteni?
A doboz tartalmazza egy Altair ruha DLC-t és egy Audio CD-t is a játék zenéjével.
[merlinw.org]
Pervert Alien ;)
amúgy nekem megvan az összes része 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ne is mondd a fragmenteket,mennék bombákkal az egyik helyre,ahol tudom,hogy sokan õrizték és nem emlékszem hol volt😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A 12 fõs kvótát, meg nem tudod teljeseíteni alapállapotba. Két lehetõséged van. 1. kinyíratsz egy assassinodat (nem ajánlom) 2. Beteszed kapitánynak egyik europai városba (assassin missió térképen). Így kikerül a listádról és toborozhatsz helyette újat. Összese kb 77 db assassin toborozhatsz és képezhetsz ki legálisan, anélkül hogy egyet is kinyiratnál, mert a kb 65 fõt helyezhetsz ki a mediterrán városokba.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
érdemes megvenni a játékot? valaki megvette már? ér 9ezret?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
legjobb csávókám egy küldetésen ragadt már vagy 2 órája és még mindig ki tudja mikor végez vele..sose tér vissza az istenadta,így nem tudom teljesíteni a 12 besorozott kvótát😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az elsõ Altair emlék rendkívül rövid és bénácska lett számomra..mindamellett irreális is,képtelenség 100-ra csinálni😊
Érdemes volt megvenni.
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a desmondos részek meg tényleg szinte semmitmondóra sikerültek (desmond's journey), túl rövidek, semmi kihívást nem nyújtanak és a karakterrõl is vajmi keveset tudunk meg.
eziora még kíváncsi vagyok, most tartok a 8. fejezetnél...
Remélem sokszor ér még ilyen kellemes meglepetés! <#taps>#taps>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Én a Gamestaron ( http://www.gamestar.hu/assassin-elorendeles ) rendeltem elõ a D1 edition-t, amihez elvileg járt volna a zenei cd, de sajnos nem volt benne... Kérdésem az lenne hogy, más aki szintén innen rendelt megkapta a zenei cd-t?
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Kicsit tartottam tõle, nehogy a Skyrim patch-hez hasonló dolgokat produkáljon :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"