Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Subject17
Nekem az AC 2 tetszett eddig a legjobban. Abban voltak forradalmi újjítások az 1hez képest.

Srácok csak bennem él,hogy a 2.részben csak a Borgiák alá dolgozó ellenségeket likvidáltuk és a végén konfrontálódtunk az apucival,míg a Brotherhood-ban teljesedik ki a Borgia család elleni bosszú?
az árboc kötelén fel tudsz mászni

"Everything that happens, happens for a reason"

enlightened
Altair nagyon nagyot alakít ebben a részben. Nem tudom miért mondtátok, hogy rossz a történet. Eddig elég izgalmas a játék. A brotherhoodban semmi különös nem volt, ugyanazokkal a szereplõkkel akik már a 2ben voltak lezúztak még egy részt. Ebben viszont 3 fõszereplõnk van és egy egzotikus város, ami felüdülés Olaszország után, mindenféle újdonsággal. Bátran állíthatom hogy eddig ez a legjobb rész, persze az 1-et nem übereli, nekem az jött be a legjobban, de azóta ez a legjobb.

Elsõ védelmi játéknál,gyakorlatilag tutorialnak is tekinthetõ,én is a több sánc elvet alkalmaztam,kaptak 2-t,meg annyi lövészt a tetõre,amennyit csak lehetett...aztán mikor élesben támadták vissza az egyik tornyot,akkor elvéreztem..utána olvastam itt,hogy csak akkor támadnak,ha a körözöttség maxon van folyton..na azóta kínosan ügyelek,hogy ne legyen és nem is volt dolgom támadással😊))
Jah és persze azt írták CDG-nél csütörtökön, hogy pickpack ponttal szombaton már itt lesz...Elég érdekes...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Csütörtökön feladtam a rendelést (16 óra pár perckor, amikor hazaértem, pickpack pontba rendeltem) a játékra, tegnap kaptam egy e-mail-t, hogy Kedden érkezik. Múltkor ugyanígy rendeltem és már szombatra itt volt.... elkurvul ez a pickpack pontos dolog is.... Na sebaj, legalább addig megjön a fizu is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

elitehun
Nem tom, de nekem nagyon hamar meghalt, kb a pálya feléig jutott
enlightened
Ha 100%osra játszom a játékot akkor kb mennyit a játékideje, elég rövidnek tûnik?

Subject17
Én úgy csináltam ki, hogy letettem elé 2 barikádot, és amíg azzal elszórakozott, addig bombáztam.

oksa kösz a gyors választ.
második kérdéshez: én mindenhova pakolgattam az embereket, de mégsem lõtték ki azt a sz@rt, 3x próbáltam, egyszer sem sikerült nekik
MerlinW
- Ahova nem tudsz felmászni, oda ejtõernyõvel leszállingózol valami közeli magasabb helyrõl.
- Sehogy. Az az embereid, falaid dolga.
- Vedd meg, vagy warez topik.

[merlinw.org]

lenne pár kérdésem a
A könyves küldetésnék hogy lehet feljutni az árbócra a többi már megvan de oda sehogy nem jutottam fel és mit ad be?
A faltörõ kost hogy lehet kinyírni(bombáztam a T-vel de semmi?
Az anonimus landnál mikor desmonddal kell menni kifagy azon hogy lehet segíteni?
MerlinW
Ha még aktuális a kérdés, kapható a játék Tesco-ban, 8990Ft.
A doboz tartalmazza egy Altair ruha DLC-t és egy Audio CD-t is a játék zenéjével.

[merlinw.org]

Subject17
A Bookshopban tudsz venni hozzá térképet.

elitehun
Csak nekem akar ilyen nehezen patchelni? Egyszer megállt 38%-nál most megállt 46-nál...
elitehun
Amúgy tegnap jött meg a limited, de sajnos senki nem volt itthon amikor hozták viszont amikor odatelefonáltam akkor visszafordult a futár. Sajnos a jobb oldali ajtón vagy cuccon (ami felnyilik) le van törve a két pöcök igy az le is esett, de egy kis pillanatragasztó és jobb mint volt 😄
Nem fogja valami? Tûzfal, vírusirtó?

Ez se hogy se akar Updetelni.... Alap frissítés nem megy, letöltöttem Pc guru. stb.. és ezt se tudtam feltelepíteni, be másoltam a leöltõ linket de nem hoz be semmi.......

Pervert Alien ;)

ac
Próbáld meg ezt:http://www.konzolcenter.hu/xbox-360/2290-assassins-creed-revelations-animus-data-fragments.html

Krisztiam
akkor igen 😊
amúgy nekem megvan az összes része 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

csak 5 journey van..nem több..a többi csak rom😊
AtiRadish
De az anymus islanden van meg 2 oszlop ami nalam inaktiv... jelenleg 46/100 data fragmentem van, akkor az uccso 2 ot nem azoknak a gyujtese fogja feloldani?

sokat mászkálj a tetõn,desmondhoz hamar meglesz az a 30,ráérsz még kukkolni utána is😊
AtiRadish
Data Fragmentekhez van treasure map valahol?

enlightened
Nagyon tetszik az új revelations. A brotherhood az elsõ percben kibárándító volt, semmi nem változott benne. Itt most végre újra olyan érzésem van mint az 1-nél volt. Még a HUD a felületet is ahhoz hasonlóra csinálták. Animus hangok is az 1-bõl visszatértek. Ez a rész egy igazi nosztalgia azoknak akik játszottak az 1-el, akik nem azoknak lehet nagy csalódás, hiszen nem érzik át a hangulatát. Nem ad nekik semmilyen érzést amikor Masyafban vannak újra ott ahol Altairral nagyon sok idõt töltöttünk el.

akkor gondolom a történet haladtával fog megnyílni egy elzárt rész lent délen,ahol direkt nem érek el egy utolsó kilátót meg egy lapot😊
ne is mondd a fragmenteket,mennék bombákkal az egyik helyre,ahol tudom,hogy sokan õrizték és nem emlékszem hol volt😊
Hmmm, én mindent, úgy értem MINDENT kiszinkronizáltam 100%-ra. Ha a data fragmentekre gondolosz, abból is összeszedtem mind a 100 db-ot.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem "ragdt" benne. Ez egyszerûen a történet része. Amig el nem érsz egy bizonyos pontig a játékban, nem jön vissza.
A 12 fõs kvótát, meg nem tudod teljeseíteni alapállapotba. Két lehetõséged van. 1. kinyíratsz egy assassinodat (nem ajánlom) 2. Beteszed kapitánynak egyik europai városba (assassin missió térképen). Így kikerül a listádról és toborozhatsz helyette újat. Összese kb 77 db assassin toborozhatsz és képezhetsz ki legálisan, anélkül hogy egyet is kinyiratnál, mert a kb 65 fõt helyezhetsz ki a mediterrán városokba.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ha a korábbi részeket ismered,szereted,megvetted..e kérdés nem merült volna fel😊
Krisztiam
sziasztok
érdemes megvenni a játékot? valaki megvette már? ér 9ezret?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

az érdekelne,"kifagyott" assassint hogy lehet kiszórni a seregbõl?😊
legjobb csávókám egy küldetésen ragadt már vagy 2 órája és még mindig ki tudja mikor végez vele..sose tér vissza az istenadta,így nem tudom teljesíteni a 12 besorozott kvótát😊
hát remélem igazad lesz,mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az elsõ Altair emlék rendkívül rövid és bénácska lett számomra..mindamellett irreális is,képtelenség 100-ra csinálni😊
Bakker én meg a game launcher-ben keresem. Köszi.
Végre eltalálták, nincs egérlagg mint a AC2-ben, sõt kifejezetten jól be lehet állítani az egér érzékenységet. Egy pillanatra sem szaggat be, még a nagy területeken sem.
Érdemes volt megvenni.
lybrahu
A játékon belül a fõmenüben megtalálod a megoldást... <#wave>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Na milyen lett a pc-s verzió emberek?

Szasztok, az extra kódokat hogy lehet aktiválni?
ezekkel a bombákkal én nagyon nem vagyok kibékülve, de valóban hangulatos a játék, de szerintem csak a közepétõl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az altairos részek iszonyat jók lettek, nagyon szomorú vagyok, hogy már az elsõ részben nem tudták így kidolgozni a karakterét és egy normális sztorival ellátni, biztos sokkal nagyobb sikere lett volna magának a karakternek és a játéknak is. (egyébként az elsõ részt is imádtam, a hibái ellenére is.)
a desmondos részek meg tényleg szinte semmitmondóra sikerültek (desmond's journey), túl rövidek, semmi kihívást nem nyújtanak és a karakterrõl is vajmi keveset tudunk meg.
eziora még kíváncsi vagyok, most tartok a 8. fejezetnél...
lybrahu
Gameshop-ból, Collector Edition. 12900-ért volt hirdetve, de tegnap kaptam egy email-t miszerint ebbõl az összegbõl elengednek még 1000 Ft-ot! Ma vettem át és valóban 11900-at fizettem érte! <#eljen> <#worship>
Remélem sokszor ér még ilyen kellemes meglepetés! <#taps>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Bárhol nézztem mindenhol 27 ezer lenne. plussz 2 euro shipping prize. Réteg lett volna rá, elég ha csak az ideji Brotherhood Codex Editionra gondolok. Ott is a CDG nél volt 200 megrendelés és csak 25 jött nekik. Mondjuk én nekem szerencsém volt igy az 576 nál visszamondtak 1 példányt és megszereztem magmnak 😊
biztos lett volna egy limit,ami alatt nem adtak jogot a hazai forgalmazónak,az meg nem merte bevállalni
Csak azt sajnálom, hogy a CD Galaxis nem tudodtt Animus Edition-t beszerezni 😞 Pedig lehet beneveztem volna 1 re 😊
Hát..azért csak elkapja az embert a hangulat,rókabõr szag ide vagy oda..ezek a bombák hatalmasak..olyan gyönyörû osonkodást lehet levágni vele nagy/zárt helyeken észrevétlenül,hogy Sam Fisher is megirigyelné😊
Üdv mindenkinek! Nekem is megjött ma délelött a Collector's Editionom a CDG-töl 😊 Jó hogy az L-es poló méretet eltalálták, mer nem kérdezék hogy milyen kellene 😄
HarryProf
Üdv mindenki!
Én a Gamestaron ( http://www.gamestar.hu/assassin-elorendeles ) rendeltem elõ a D1 edition-t, amihez elvileg járt volna a zenei cd, de sajnos nem volt benne... Kérdésem az lenne hogy, más aki szintén innen rendelt megkapta a zenei cd-t?

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

RatBaG
multi optionsben ez az "aperture sight" mi akarna lenni?

Per Aspera Ad Inferi.

zzeN
Már 5400!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nekem a Launcher a patch letöltése után rákérdezett, hogy akarom-e telepíteni. Rendes tõle, de ha nem kell neki, akkor miért nem engedett játszani és a háttérben töltögetett...
Kicsit tartottam tõle, nehogy a Skyrim patch-hez hasonló dolgokat produkáljon :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"