3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • simon007
    Hello!

Valami jó tippet tudnátok adni, hogyan tudnám Assassin Dentemet megvédeni?
    A "faltörő kocsit" sosem sikerül likvidálnom.
    / + már a Brotherhood-ban sem ment a Kill Streak, csak az hiányzott a 100 %-hoz. Biztosan egyszerű, de azzal is bénázom!/
    Előre is köszönöm!
  • broman191
    Mivel Desmond gyakorlatilag csak egy "outfit" a játékban Ezio számára, így érthető hogy nem vettek fel minden jelenetet Desmond hangjával is, plusz nem csinálták meg felszerelések tokjait, tartóit Desmond számára... :)
  • ratgab
    Eredeti a játékod, mert ha igen, akkor az igen ciki Ubira nézve...
  • broman191
    Az is jó amikor Desmond elérhetővé válik játszható skin-ként Ezio számára és Ezio hangján beszél, plusz a kard és a tőr lóg a lába mellett a levegőben, mert nem csináltak semmiféle tokot számukra Desmond esetében.
  • RAMyMamy
    jaja, másodjára már siekrült

fent van a patch
  • broman191
    Nálam is először így volt, az ajtón kimegyek, töltés...visszatett a ruhához, újra kimentem az ajtón és másodszorra már jött rendesen a videó hogy tolja félre a csatornafedelet, és mászik ki a városba...próbáld újra, egyszer csak beadja ezt a jelenetet! :)

ui.: 1.01-es patch nálam fent van, ha esetleg nálad nincs, és nem javul meg, akkor telepítsd fel!
  • RAMyMamy
    na, most viszont meg a végén, mikor kimennék az ajtón, nem tesz vissza a városba, hanem odarak a tomb mellé és azt írja, hogy nincs kész a küldetés, meg mutatja, hogy még mennyi időm van hátra... ááá, megőrülök

a másik meg, hogy ráadtam nyomorultra altair ruháját, erre ugrálás közben az ő hangján nyög és a bal kezén a gyűrűs ujja nincs meg... nagyon bugos :S
  • falloutfan
    na jóXD most kettő csíkom van és 4 assát küld egy célpontra, és ugyanugy lenulláz XD hogyan lehet őket külön külön bejátszani ? :D
  • RAMyMamy
    és basszus, tényleg! már annyira felidegelt, hogy nem is olvastam el a szöveget :D
    ty
  • broman191
    Nincs benne semmi nagy trükk, ahogy írja a game, semmiféle irányzékot ne nyomj csak a bizonyos két gombot és átugrik! Én is sz0ptam itt egy kicsit, volt hogy nem ugrott elég nagyot az említett módszerrel sem, de vagy harmadszorra meglett... :)
  • ratgab
    És most látom, hogy vannak multis nevek! Ráadásul megelőlegezted nekem a játékot, pedig csak holnap veszem át! Köszönöm.
  • ratgab
  • ggbuffon1897
    A harcközben belerakott slow motion csak engem zavar? Nekem totálisan megtöri az egész harc dinamikáját, meg számomra történet és játékidegen.

Konstantinápolyból nekem vmi egész egyszerűen hiányzik, de nemtudnám megmondani h mi. Valszeg ez abból is fakadhat, h az oszmán és keleti történelem sohasem tudott megfogni,bármennyire is próbálta rámerőltetni töri szakosként a tanárom:D És ott van még a soundtrack, ami önmagában szép és jó, de vhogy nem jön át, semmi feszültségérzetet nem ad.

• falloutfan
    ja már megvan XD de azért kösz :D
  • falloutfan
    ja és hogyan lehet külön assassins os csíkot elővarázsolni (márha lehet ), mármint most ugye egyben van, és alapból leküldök 3 emberemet 1 targetra ami sztem fölösleges.
  • CroftManor
    Bár nem voltam jelen a topikban hozzászólóként, de csöndben a háttérben mindent nyomon követtem. Próbáltam szebbé varázsolni a topik kinézetét, remélem sikerült valamennyire. Tettem bele szavazást, hátteret, a szövegdobozba is egy multis karaktert. Remélem tetszik az összkép
  • enlightened
    Ja és ha deathmatechet nyomnál még gyorsabb lenne. a 8000xp mindig megvan ott.
  • CroftManor
    Köszönöm
  • falloutfan
    helo ujra :D ha van már ugye uj Den em akkor nem tudok kinevezni oda is egy vezetőt ? mert elküldtem az elsőt egy olyan küldire ami határozatlan időre szól de nem akar vissza jönni, és jolenne trainelni egy ujat. ( már ha lehet XD mert ugye az elsővel még külön küldim is volt )
  • ratgab
    Visszatértél kedves HG? Üdv újra köztünk!
  • CroftManor
    A multis neveket kéretik privátban elküldeni nekem, köszi.
  • Renjike
    renji00 a multi név
  • Renjike
    én még nem :) még a memória darabokat kutatom meg a tornyokat foglalgatom és veszegetem a boltokat. :)
  • RAMyMamy
    PC-sek közül senki nem járt még itt, csak én?
  • Subject17
    Én most Prestige 2-nél tartok. Vannak olyan fegyverek, meg stun mozdulatok, Tauntok, amikor csak Prestige 4 szinten érhetők el. Szal van még mit gyűjteni.
  • MerlinW
    No, wanted-ban már 7000 pontokat gyűjtök (disguise + decoy kombóval). Megy ez:) Azt sajnálom, hogy így max 3-4 meccs egy szint.. jobb lenne a lassabb fejlődés.
  • Subject17
    Sajnos itt nehezebb a target elengedése, unlockolása. Engem eddig mindig lestunnoltak ha kiszúrt és smokot nyomott. Brotherhoodban meglehetett csinálni, hogy stunnolás előtt elengeded és akkor hirtelen prédából Ő vált vadásszá és nyomogattad ezerrel a Stunt... :D Itt ez sajnos nem így van. Meg van benne ez a Line of Sight perk, ami arra jó, hogy megmutatja az irányt, hogy merre bujkál a célpont. Tehát hiába használsz morphot, lényegében olyan mint a templar vision. :/
  • Gary
    Én a minap egy kooperáló párossal találkoztam assassinate-ben. Hülye voltam, hogy bennmaradtam, de bosszantott. Sokszor elkaptak így, de párszor én fektettem meg mindkettőt.
    Láttam, hogy éppen darabol valakit az egyik, odarohantam, lock és kill. Látom, telik a kör-iránytű, rohan rám a másik. Füstbomba, stun, kill. :Ð
    Folyton a tetőkről leskelődtek és az egyiknél pisztoly volt. :\

Okulásként a nickjeik: Lelian. és yt9wka

Ebben van lehetőség az "eldobom a célpontot" trükkre?

Multiplayer nevem: dre4mw4r
  • enlightened
    Néha elég csalás szagúan játszik egy két egyed. Lehet hogy találtak valami cheatet és majd bannolják őket.
  • Hoz_Hun
    Engem annyira nem zavar a hiden gun. Viszont minap a Velencei pályán Team Artifact Assoultnál, egy 50-es felált a középső tetőre. Onnét ugye frankón be lehet látni a terepet. Nem nagyon jutott el senki a artifactig. Engem is vagy kétszer lelőt a genyó. Nem is tudo,m hogy tudott annyit lődözni.
  • Subject17
    Ez a Hagia Sophia Challenge.Akkor jár, ha összeszeded az összes Ishak Pasha memória kódex lapot.
  • belapeter
    Hogy lehet hogy én végigjátszottam és nem voltam ilyen pályán? valamit elrontottam?
  • enlightened
    A master assassin missionokre gondolsz?
  • enlightened
    Figy, újdonságok majd a 3-ban lesznek, ez nem egy új rész hanem egy kiegészítő a 2. részhez, annak pedig kiváló, és hosszabb a játékideje mint a legtöbb kiegnek. Van egy két újítás. A bombák, a hookblade, meg a den defense, meg csomó minden upgradelve lett, köztük a multi is. Igaz, hogy a side missionok kevesebben lettek, de a város hangulata kárpótol, szerintem hangulatosabb mint Róma és szebb is. A karakterek érdekesebbek, a párbeszédek is nem a szokásos rizsázás. Desmond sztorija is érdekes.

DE a hab tortán Altair visszatérése, szóval ha másért nem, már csak az 5 altair missionért is érdemes tolni, már ha játszottál az 1-el, mert ha nem akkor Altair visszatérése nem lesz neked nagy szám.

Adott egy új egzotikus város, 3 főszereplő és a szokásos akrobatika, harc stb.., te döntöd el megveszed e. Brotherhoodnál azért érdekesebb a sztori, a Borgiak se jönnek már vissza.
  • Prince23
    Jó ötlet az, amikor a tanítványokat küldeni kell missziókra (tudom BH-ban is benne volt), de amikor haza jönnek a fontosabb küldikről, mindig adnak nekünk eléggé hangulatos küldetéseket velük.

ahogy észrevettem ezek a küldetések csak a csillaggal megjelelölt missziókat érintik.

Amúgy meg a Den-t akkor is elfoglalják a templomosok, amikor nem is köröznek :S
  • Lesusius
    Sziasztok, az érdekelne, hogy van e vmilyen magyar multis közösség ahol lehet gyakorolgatni és csapatban játszani?
  • JethroHUN
    Hali, mennyire lett jó a játék elő akartam rendelni, mert megvan eddig az össze AC és nagyot tetszett, a BR-ben a mutli is bejött (talán mert újdonságvolt) de ahogy olvasgatom a topic nagyon az az érzésem h ctrl+c/v lett a Rev. hiába új helyszín stb. Mármint nem tud újat mutatni a történet folyatásán kívül, ááá lehet csak azért megéri hogy végre megtudjam mi lesz a vége :D
    A multi mien? ugyan olyan ocsó szemét az ubi szervere mint ami a BRben volt startnál (ami olyan is marad máig)
  • acm689
    nekem is ez a gondom! elindult, végre, patch-el 95ös kompatibilitás nélkül. de most sajnos ugyan ez van nálam is, szaggatnak a karakterek és a hang is. van erre valami ötletetek, mitől lehet? a gépem minden bizonnyal elég r, 4 giga ram van benne, memória ne lehet gond.
  • xido
    nálam is ez van,azt mondták rá,majd később,ahogy a storyban haladtunk:)
  • Subject17
    Nincs benne Footpad de újra van hidden gun és néhányan nagy előszeretettel használják is. :/
    Nekem tetszik az, hogy pontokért lehet megvenni cuccokat, ez olyan mint amikor single-ben pénzért megveszed a kardokat, páncélokat.