Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
kopasz fószerrõl azt hittem keményebb lesz,úgy ábrázolták folyton az elõzetesben😊
ugyanis a templomosok idõnként bérgyilkosokat küldenek ránk és hallani lehet a suttogó hangot...mikor elsõre hallottam,egybõl bekapcsoltak a reflexek,hogy ez mit jelenthet😊
[merlinw.org]
Amúgy tényleg jobb volt a Brotherhood, ez a rész kicsit olyan mint a Tomb Raiderben az Underworld: Túl komorra sikeredett, de azért lehet szeretni.
Emiatt játszál vele nyugodtan, mert megéri. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Sajnos azonban lehet, hogy a hétvégén én még nem tudom kipróbálni a játékot, lehet, hogy jövõ hétre csúszik a vásárlás.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Így hogy csak a fõszállal foglalkoztam, ezáltal koncentrált tartalom volt, szerintem teljesen rendben volt a sztori, nekem tetszett nagyon. AC-k problámája, hogy rengeteg, a fõszáltól független elfoglaltságot kínál, ezáltal kiszakítja a játékost a sztoriból, így nem olyan élvezetes.
Ami nem tetszett, hogy annak ellenére, hogy hatalmas lezárásokat ígértek, nem kaptuk meg. A külvilágról nem tudunk semmit, nem tudjuk mi lett Lucy-val, Altair-on kívül (ami egyébként fantasztikusan összerakott jelenet volt) nem halt meg sem Desmond, sem Ezio (be volt ugye harangozva a drámai elvarrás). Szóval még ha nem is voltak annyira jók a valós idõben játszódó jelenetek (megjegyzem nekem sok problémám nem volt velük), itt nagyon hiányoztak. Ha más nem is, az átvezetõk, amik mondanak valamit a helyzetrõl.
Illetve a végén CGI videó a jövõrõl nagyon pocsék minõségû volt és összecsapott (a játék elejei Digic féle CGI-hez képest legalábbis)
Mindent összevetve, nagyon jó kis rész lett ez is, igaz csak a SEQ5 után indul be igazán. Spoileren kívül is, mindenkinek ajánlom, hogy ne nagyon foglalkozzon senki a fõszálon kívül mással, ha élvezni és érteni akarja azt.
[merlinw.org]
Warez-t többek között azért nem töltöttem le, mert van egy rakás Ubi játékom, és miután a crack az Ubi Launcher-rel játszik, nem akartam felesleges kockázatot vállalni. Fõleg ígí, hogy 2 sarokra van az ismerõs és a BOX😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
[merlinw.org]
Ja tudom, hogy keveset kell lenni Altair, de a tudat, hogy benne van legalább egy kicsit jól esik, mert ha csak Ezio lenne benne, én nem biztos végigtolnám ezt a részt, fõleg, hogy collectors editiont rendeltem elõ.
Amúgy szerintem, pont nagyon hangulatos, hogy tele van olasz szavakkal.
Annyira azért ne örülj, mert Altair rendkívül keveset szerepel benne.