Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nothing is True, Everything is Permitted
vagy csak mákom volt ma éjjel
Telepítsd fel ezt, elvileg megoldja
[merlinw.org]
Olyan problémám lenne hogy tegnap vettem meg a játékot telepítés után játék indításánál egy hibaüzenet jeleni meg Error code 2 amit ki ír. Ezt hogy lehet kiküszöbölni, vagy megoldani??
A választ elõre is köszi .
Nekem is ez a két kihívásom hiányzik,tudna segíteni valaki?
-Craft a bomb with every shell type
-Craft a bomb of each effect type
Elõre is köszi!
http://facebook.com/musicleander
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A 2.1.1-es Uplay frissülés óta van ez. Legalábbis, csak az frissült, nem?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
http://facebook.com/musicleander
Punkbuster, majd a játék teljes újratelepítése sem oldotta meg a gondot. Amíg nem patch-eltem, addig ment a multi, de láthatatlan ellenfelekkel, lassított futkározókkal.
Patch után már semmi. Az 1.03 után sem.
Pajtáshoz enged join-olni, de ennyi. Pedig, medium a látogatottság! Korábban low-nál is berakott valahová, 1-2 perc alatt. Most fél óra alatt sem.
Érdekes, hogy a Brotherhood multi csodálatosan megy. Nem tûzfal, nem víruskergetõ, nem is router (nyitva vannak a kellõ portok), de próbáltam minden variációt.
Ötlet valakinek?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nekem folyamatosan az 1.03-as patch-et akarja letölteni még most is. De ha engedem telepíteni, akkor 3/4 résznél megáll és valami hibára panaszkodik. Mondták, hogy egy reinstall segít, de a fene bánja, nyomok egy quit-et és megy a játék. Az utolsó DLC-t nem vettem meg, talán ahhoz kelett volna a teljes 1.03 patch.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[merlinw.org]
Szóval ajánlatos kikapcsolni a szinkronizálást, vagy már nincsenek ilyen gondok?😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[merlinw.org]
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Pervert Alien ;)
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
[merlinw.org]
Pervert Alien ;)
Nem kell keverni a szövegköny/könyv/regény szavakat és máris egyértelmû lesz minden.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Mert úgy majdnem mi értelme,ha Ezio fut Altair nyomdokában..de az õ tudása nem ér célba a jelenben?
Ti most milyen könyvrõl beszéltek?😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
kemény😊)
"Abstergo laboratórium, 1. nap, reggel
A nézet elsõ személyûre vált, egy plafon látszódik. Egy férfi zihálva felkapja a fejét, a nõ, Lucy
Stillman pedig fölé hajol.
Lucy: – Jól vagy?
A férfi, Desmond Miles, egy nagyméretû gép tetején fekszik. Felül, miközben Lucy a gép végén
lévõ komputerképernyõhöz lép. A férfi, akinek a hangját hallotta az elõbb, Dr. Warren
Vidic a gép másik oldalán áll.
Vidic: – Mondtam, hogy rendben van.
Desmond: – Rohadékok!
Vidic: – Nana! Épp most mentettem meg az életét.
Desmond: – Megmentette az életemet?! Elraboltak! Idekötöztek ehhez az... izéhez!
Vidic: – Animus. A neve Animus.
Desmond: – Nem is ismerem magukat! Miért teszik ezt velem?!
Vidic: – Olyan információ birtokában van, amire szükségünk van, Mr. Miles.
Desmond: – Információ?! Csak egy pultos vagyok, az ég szerelmére! Mégis mit akar tõlem?
Tanítsam meg rá, hogyan keverjen martinit?!
Vidic: – Tudjuk, hogy ki maga... hogy micsoda.
Desmond: – Azt se tudom, mirõl beszél."
Elvileg 1 az 1be ugyanaz a szöveg mint a játékban a feliratok!
De videoknál olvasva jobb mert nem csak a nyer szöveget olvasod hanem látod is mi történik!
Next PC upgrade: 2022