Assassin's Creed: Revelations

Oldal 1 / 65Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Át lehet állítani a kontroller kiosztást?
JaSoN HuNTeR
Már rég megcsináltam. De azért köszi

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

eredeti?..minden update rajta van?..könyvtár a c:-n van?
JaSoN HuNTeR
Sziasztok miért nem tudom magyarosítani a játékot? Telepités közbe hibákat ir ki. Magyar a játék

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

CroftManor
Gondoltam nézzünk vissza egy kicsit ACRbe <#vigyor>

Nothing is True, Everything is Permitted

de jó,még mindig elég gyorsan bekapcsol a multiba😊
vagy csak mákom volt ma éjjel
MerlinW
Ha volt fent warez Assassin's Creed 2 vagy Settlers 7 akkor az az oka.
Telepítsd fel ezt, elvileg megoldja

[merlinw.org]

Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy tegnap vettem meg a játékot telepítés után játék indításánál egy hibaüzenet jeleni meg Error code 2 amit ki ír. Ezt hogy lehet kiküszöbölni, vagy megoldani??

A választ elõre is köszi .
Sziasztok!B.Ú.É.K mindenkinek!
Nekem is ez a két kihívásom hiányzik,tudna segíteni valaki?
-Craft a bomb with every shell type
-Craft a bomb of each effect type
Elõre is köszi!

Nem tudjátok mitõl lehet, hogy ha pár hétig nem játszom a játékkel, akkor eltûnnek a játékmentések? Már másodszor játssza el, elindítom és nincs ott a profil, csak új játékot enged csinálni. Steamról volt vásárolva, eredeti, nem volt gép újrainstallálás, a játék sem, ott csücsült a hard drive-on érintetlenül.
csokalaci
Ha jól emlékszem az a megoldás, hogy lépj be a multiba, majd lépj vissza és utána lesz hang.

http://facebook.com/musicleander

Azt tudjátok miért lehet, hogy nincs hang a játékban, csak a videókban? Eredeti a programom. A hét elején vettem meg, ma kezdtem el vele játszani, frissítette magát 1.03-ra, viszont nincs hang. Segítség. xD

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

csokalaci
Én is így tudom.

Jaja, én is csak oda tudtam join-olni, volt bent egy ismerõs és úgy.
A 2.1.1-es Uplay frissülés óta van ez. Legalábbis, csak az frissült, nem?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

csokalaci
Én elõzõ héten vettem meg a játékot és én is meglepõdtem, hogy nem tudok sehova csatlakozni. Azt olvastam, hogy valamit elronthattak egy frissítéssel és csak a simple deathmatch játékmodra talál sessiont(ami tényleg megy mert tegnap este kipróbáltam).Most elvileg várunk hogy kijavítsák.

Wazz, pár napja történt, hogy hiába próbáltam multizni, nem akart csatlakozni a PLAY NOW-val sem sehová. Végigpörgetett 2-15 session-t, majd újat nyitott, ahol csak én voltam egyedül és ennyi. Kezdte elölrõl.
Punkbuster, majd a játék teljes újratelepítése sem oldotta meg a gondot. Amíg nem patch-eltem, addig ment a multi, de láthatatlan ellenfelekkel, lassított futkározókkal.
Patch után már semmi. Az 1.03 után sem.
Pajtáshoz enged join-olni, de ennyi. Pedig, medium a látogatottság! Korábban low-nál is berakott valahová, 1-2 perc alatt. Most fél óra alatt sem.
Érdekes, hogy a Brotherhood multi csodálatosan megy. Nem tûzfal, nem víruskergetõ, nem is router (nyitva vannak a kellõ portok), de próbáltam minden variációt.
Ötlet valakinek?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Hmm... nekem valami frissítés utáni jelenségnek rémlik. Mintha lett volna errõl szó, itt a topic-ban is.
Nekem folyamatosan az 1.03-as patch-et akarja letölteni még most is. De ha engedem telepíteni, akkor 3/4 résznél megáll és valami hibára panaszkodik. Mondták, hogy egy reinstall segít, de a fene bánja, nyomok egy quit-et és megy a játék. Az utolsó DLC-t nem vettem meg, talán ahhoz kelett volna a teljes 1.03 patch.

BoneDragon
Eredeti és ott is kerestem ezt a hibát de nem találtam.

CroftManor
Eredeti? Ha nem, akkor a banner alatt megtalálod az Off topik linkjét.

BoneDragon
Van egy másik problémám. Összeszedtem 12 fragmentet és mikor elakarom indítani az egyik küldetést a szigeten, egyszerûen kilép a játék... Erre van valami megoldás?

BoneDragon
Ahh köszi a gyors választ. Erre nem is gondoltam. 😊

Própáld a renovált bakjaid egyikében.

BoneDragon
Lenne egy "buta" kérdésem. Hol tudom összeszedni a renoválás utáni pénzt ami bizonyos idõközönként jár? Brotherhood-ba a kastélyba lehetett, de itt?

Botond
Heroes6-nál volt az szerintem.
Köszi, hiszek neked!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MerlinW
Nekem sosem volt ilyen gondom, szerintem nyugodtan hagyd bekapcsolva. Persze ahogy érzed. Ha bekapcsolod, lesz online statisztikád, AC profilod. Ha kikapcsolod nem lesz. Ennyi.

[merlinw.org]

Hali! Megvettem a játékot és lenne egy olyan kérdésem, hogy a uplaynek még mindig van olyan hibája, hogy "megeszi" a savegame-eket? Mert olvastam ilyesmirõl (augusztusi fórumpostok (nem itt))
Szóval ajánlatos kikapcsolni a szinkronizálást, vagy már nincsenek ilyen gondok?😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MerlinW
Ezért tettek a harmadik részbe láthatatlanság skill-t. Bug-ból elõnyt kovácsoltak 😊)

[merlinw.org]

CroftManor

MerlinW
Alt+Enter?

[merlinw.org]

jetblack
Bocsi hogy itt kerdezem meg de nem talatam a jatek elso reszenek a topikjat a gondom a kovetkezo a jatek ablak modban hajlando csak futni a beallitasoknal meg nem talalom a fullscreen mode-ot

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Hali! Valaki küldene egy linket az ac revelations magyar végigjátszásáról? nem találtam semmit,amugy nekem csak desmond érdekelne,mert a többit a könyvbõl elolvastam.

Pervert Alien ;)

Nem is reklámoztam, mondjuk.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

MerlinW
Jaa én nem erre a script-re gondoltam. Nem is tudtam errõl idáig.

[merlinw.org]

Csak abban, hogy ebbõl a script-bõl készült volna a regény. Ezt egy rajongói game script alapján fordítottam le. Amire te gondolsz, az inkább a játék maga.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

MerlinW

[merlinw.org]

Én a Jelenéseket már ki is olvastam,ez az eddig legjobb szerintem,és nincs benne desmond,csak ezt hiányoltam belõle

Pervert Alien ;)

MerlinW
Ezért nem értettem, mi volt olyan vicces, illetve miben tévedtem. De mindegy.
Nem kell keverni a szövegköny/könyv/regény szavakat és máris egyértelmû lesz minden.

[merlinw.org]

MerlinW
A regényekben nincs jelenkori történet. Az elsõ két (Reneszánsz, Testvériség) illetve a hamarosan megjelenõ negyedik kötet (Jelenések) Ezio történetet írja le, a harmadik könyv (Titkos keresztes háború) pedig Altair-ét.

[merlinw.org]

A regény, amirõl szó van (ha jól sejtem, a Titkos Keresztes-hadjáratról), nem a szövegkönyvbõl készült. Márcsak ezért sem.

grebber
A játék szövegkönyvérõl ami beszélünk.És nem a játékból készült könyvrõl!

Next PC upgrade: 2022

én nem ismerem a könyveket..akkor ott nincs a jelenkori kerettörténet egyáltalán,csak Altair,Ezio,meg talán Connor lesz még?
Mert úgy majdnem mi értelme,ha Ezio fut Altair nyomdokában..de az õ tudása nem ér célba a jelenben?
MerlinW
Akkor valamit én nem értek. A regényekben nem is szerepel Desmond meg Lucy...
Ti most milyen könyvrõl beszéltek?😊

[merlinw.org]

😄DDDDD Na ezen jót nevettem, Merlin, danke. Amúgy tévedsz.

MerlinW
Dehogy van így😊 Ez nem a regénybõl van, hanem a script-bõl, ami alapján a könyv íródott.

[merlinw.org]

ez így frankón egy könyvben,hogy a nézet elsõ személyûre vált?😊
kemény😊)
Szóval valaki mégis megtalálta a linkemet MP-n... 😊

grebber
Idézet a szövegkönyvbõl:

"Abstergo laboratórium, 1. nap, reggel
A nézet elsõ személyûre vált, egy plafon látszódik. Egy férfi zihálva felkapja a fejét, a nõ, Lucy
Stillman pedig fölé hajol.
Lucy: – Jól vagy?
A férfi, Desmond Miles, egy nagyméretû gép tetején fekszik. Felül, miközben Lucy a gép végén
lévõ komputerképernyõhöz lép. A férfi, akinek a hangját hallotta az elõbb, Dr. Warren
Vidic a gép másik oldalán áll.
Vidic: – Mondtam, hogy rendben van.
Desmond: – Rohadékok!
Vidic: – Nana! Épp most mentettem meg az életét.
Desmond: – Megmentette az életemet?! Elraboltak! Idekötöztek ehhez az... izéhez!
Vidic: – Animus. A neve Animus.
Desmond: – Nem is ismerem magukat! Miért teszik ezt velem?!
Vidic: – Olyan információ birtokában van, amire szükségünk van, Mr. Miles.
Desmond: – Információ?! Csak egy pultos vagyok, az ég szerelmére! Mégis mit akar tõlem?
Tanítsam meg rá, hogyan keverjen martinit?!
Vidic: – Tudjuk, hogy ki maga... hogy micsoda.
Desmond: – Azt se tudom, mirõl beszél."

Elvileg 1 az 1be ugyanaz a szöveg mint a játékban a feliratok!
De videoknál olvasva jobb mert nem csak a nyer szöveget olvasod hanem látod is mi történik!

Next PC upgrade: 2022

Egy könyv és egy játék szövegmennyisége össze sem hasonlítható (utóbbiban ugye nincs szükség körülírásokra). Egy példát nézve: a Reneszánsz és az AC2 szövegei félig megegyeznek, a párbeszédek viszont többnyire eltérnek - a könyvben jóval bõvebb beszélgetések vannak, de javarészt nem ugyanazokkal a szavakkal, mint a játékban.

vajon a játék és a könyvek mennyire szöveg-azonosak?
Oldal 1 / 65Következő →