X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért veszünk videó játékokat, hogy élvezzük.Úgy mint egy hanglemezt vagy egy doboz cigit vagy akármit.
S itt nem arról van szó, hogy sz*r gépünk van, vagy nem értjük, vagy nem tetszik, egyszerûen nem mûködik.Ne egymást öljétek kérlek!
Nem tudom, milyen jogi háttere van a szoftvereknek, illetve, hogy a fogyasztóvédelem mondjuk tudna-e valamit tenni, de nem a mi dolgunk... pontosabban igen, mert mi vagyunk a vásárlók, akik ezreket kiadtunk valamiért ami nem mûködik,csak nem tudjuk, hogy kihez forduljunk.
Ez egyszerûen hibás, s most akikben van még hit, hisznek abban, hogy egyszer ez a termék használható lesz.És sajnos mindenkibõl az elkeseredettség beszél, teljesen jogosan.
Pl, most futok neki nem tudom hanyadszor, hogy a sztorit végig tudjam játszani, mert mindig valami megakadályoz.Visszamentem odáig, hogy nem adtam még el az építõhajót, s felhúzom a gyárat amit megkíván.Persze elkövettem egy hibát és beálltam a shipyardra, hogy megjavítassam és az elsõ fele sikerült is, fel tudtam újra szerelni az építõhajót, de a javítás már 2 órája tart, nem áll ki a hajógyárból, nem tudok parancsot adni neki, hiányzik a SETA <#vigyor>#vigyor>
Ez így hibás.Nincs meg a sikerélmény,de nem a mi hibánkból.
Egyébként meg pont a F. Enchantnál most ingyen megkapják az extendet akik korábban a kicsit félig kész játékot megvették. Ha van esze az Egosoknak akkor kompenzálni fognak benneteket. Bár a hozzád hasonlóknak egyszerüen visszaadnám a pénzt és kész.
Én is nagyon vártam a játékot, a megjelenése elõtti napon még ide is beböfögtem, hogy még életemben nem vártam ennyire egy szaros PC játékot és hogy valószínûleg nem alszom majd, mert azonnal töltöm le amint feloldja a setam. Mégis képes vagyok látni mi történt itt, hogyan vertek át, hogyan hazudozott Lehnan a videókban. .
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Mégis ezt hogy máshogy lehet értelmezni? Mass Effect minõségût akarsz egy Egosoft játékban? És még én vagyok nem normális?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egy javaslat az Ego-nak: adják ki a forráskódot, aztán fejlesszük mi sz egészet <#vigyor>#vigyor>
Tessék, itt van neked egy tipikus "kauzár konzolos sz*r"
A legkomolyabb szimulátorokat kizárólag joystick-al lehet nyomni. Ennyit a hozzáértésedrõl a témában.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Végül, Folyamatokról írtam ami ide vezetett miért ilyen játékot csinál az Ego.
Az indie szintén egy lehetõség. És igen próbáld visszakérni a pénzed, jogod van hozzá.
A Skyrim pedig lehet röhögni fogsz de szinte mindenben bonyolultabb,. mint a Morrowind. Az, hogy a Morrwind rendszere más, hogy a világa akkoriban mekkora újdonság volt stb. más kérdés.
Fejlesztettem 1-2 alkalmazást mind a Morrowind adatfile-ainak, mind az Oblivion és Skyrim adatllományainak kezeléséhez stb. Tudom, hogy mennyivel összetettebb és átgondoltabb a Skyrim rendszere.
Csupán azóta eltelt jó pár év, szépek az emlékek és az újdonság sem õjdonság már. Az elsõ nagy lépéseket nehéz überelni.
GTAV szintén. Nem a stílusod? És??? A játék jól ki van dolgozva, akinek az bejön annak nagyon jó lehet.
Én pedig szeretem az indie játékokat a Civilization 5, a Bioshock Infinity, az Outlast, Mass Effect (aminél pl. sok jobb játékot nem nagyon találni utóbbi 5 évben) stb. mellett. Akkor mi van? Örülök, hogy nincs olyan beszûkült ízlésvilágom annak ellenére, hogy vannak stílusok és kivitelezések, amik kiemelkednek magasan a többi általam játszott, kedvelt játékok közül.
Soroljam az indie játkokat, amiket szeretek? Pl. Path of Exile, Binding of Isaac, Orcs must Die, Legend of Grimmrock, FTL, Limbo stb. Van ezer abból is.
Elfér egymás mellett a kettõ, mert nem az a lényege, hogy ki csinálja, hanem megragad-e a hangulata, mûködik-e ahogy kell és jó-e az elképzelés mögötte.
Úgy látom egy igazán elvakult fanatikus vagy aki csak feketét és fehéret, vagy két oldalt lát. Egyiket csukott elmével, szemmel, elnézve mellette, de támadja, míg másikat meg esetleg ugyanazon vagy még súlyosabb hiányosságai, hibái mellett mégis védi.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ignore ON
Vagy mondhatom a kedvencemet a hivatalosról aki miután jól leszarozta a korábbi három részt,, közölte az Ego megint szart csinál. Mi kell? Az hogy ez a fazon elégedett legyen? Ide akarunk eljutni?
Olvasd el még egyszer, feltételes módban írtam. Az esélyt megkapják, ahogy a Rebirthben is bíztam még három nap játéknak csúfolt szenvedés után is. Most már csak remény van, hogy egyszer majd talán jó lesz, vagy a moddereknek, vagy az Egosoftnak köszönhetõen - a gondom az, hogy leginkább a kettõ együttmûködésére lenne szükség, és régebben nagyon sok jó mod vérzett el azon, hogy hardcode módosítás kellett volna hozzá, amire az EGO nem volt hajlandó. Inkább betették késõbb a következõ részbe az ötletet.
Azt mi van még? Sims? Mit tud? Vagy írjatok már valami konkrétumot. Komolyan vicces még meg se jelent játékokat istenítetek. Hogy majd az. igen ? lehet. Vagy tényleg ez kell nektek? Olyan csili-vili játékok? amikbe ha belemerültök, látjátok még annyira se él mint ez? Komolyan teljesen megértem a Bethesdát ilyenkor. Elkezdtek játékokat csinálni a tömegnek, mert sokkal hálásabbak mint ti. Nekik is pont ez jutott az Oblivion után. Mocskolódás a rajongóiktól. Pedig 350 dungeon meg minden, már nem morrowind szint de aranyos kis sztorik voltak benne, nem morrowind szint de még jó, pont mint majd ez lesz. De nem volt jó mert bugos volt, mert nem volt jó elsõre. Mert úgy adták ki hogy épp kész lett. Kurvára megtanulta a Bethesda a leckét. Nektek is pont ez kell. Nem is érdemeltek mást!
Ezt hívják prealfa tesztnek. Létezõ dolog, egy játék fejlesztésének nagyon az elején. Ilyen volt például a Star Citizenben az eddig elkészült hajók és hangárok tesztje. A játék maga ugye majd 2015-ben jelenik meg...
Idézem: "Persze nem csak a pontszámot nézve, hanem jó alaposan átolvasva a véleményeket és megnézve mi az oka a lehúzásnak. Sokszor olyan dolgok, melyek miatt nem érdemlik meg az alacsony osztályzatot. Mint pl. védelem nem megy, szerverek behalnak 3-4 napig nem lehet játszani stb."
Sikerült? A jó alaposan átolvas-vát jó vastagon aláhúznám neked kézzel és még be is karikáznám, ha még mindig nem megy az értelmezés.
(A második listában olyan nagy eltérések amúgy nincsenek.)
Egyébként ahhoz, hogy teljesen megtagadd a kikerült bizonyítékokat, hogy átverték a népet és valójában pl. XBox játékot kalapáltak össze utolsó pillanatokban PC-re, hogy veszteséget mentsenek, illetve nem volt bétateszt és az eredményen is látni a dolgokat, már hülyének kell lenni szerintem. Lehet hogy tetszik a játék és én élvezettel ülök le elé minden ellenére, de ami megtörtént az megtörtént. Ha átvertek, akkor átvertek.
A Rebirth lehetett volna valóban újjászületés, de valóban alapjaiban hibás. Nem hiszem, hogy bármely felelõsen gondolkodó, munkájáért kemény eurókat kérõ ember kiadta volna ezt a sablon állomáson galoppozó, ME1 szintjét sem megütõ, nulla élményt nyújtó FPS modult 2013-ban. Inkább kinyírom az egészbõl, és a dokkolás után behozok egy animáltabb menüt, mint az X3 excel táblái, de a megszokott rendszerrel. A moduláris állomások, az univerzum megjelenítése, a közösség által régóta kért elemek beépítése elég lett volna, és az a csapat, aki ezért felelt, segíthetett volna a gazdaság és a logisztika rendbetételében. Mert ott súlyos hiányosságok vannak, bár egyelõre a bugok folytán még a koncepcióját sem sikerült igazán megértenem.
Az eddigi részeknél ennyi idõ után már tudtam, mi az amihez hozzányúlnék, mit fogunk szkriptben, modban elkövetni a jobb játékélményért. Itt és most nem tudom, sõt, nem is érdekel. Eddig tudtam, mit szeretnék elérni a játékban, mi az aktuális cél, amiért játszok - legyen az egy másik hajó, egy állomás, egy szektor, vagy maga az egész univerzum megszerzése. Itt és most, még ha javítanak minden hibát, akkor sem érzem ugyanazt a HANGULATOT.
Azt, amit Viku írt, szerintem talán nagymellényû Chris barátom csinálhatja meg a Star Citizenben, ha az égiek is mellé állnak. Ott tényleg bejárhatod majd a hajókat, a grafikára aligha lesz panasz, és remélhetõleg a hangulatra sem - vagy talán az új Elite, az úgyis elõbb kijön, minthogy a Rebirth ki lesz javítva...
Másik, hogy nem csak a játékosok, hanem a szakma is hasonlóan lehúzza. Akármennyire fáj itt valóban a játékkal vannak bajok sajnos. Fáj nekem is, de elvakult marha nem vagyok, várom a mûködõ, jó, featurebõ verziót. Mire jön az Elite kész lesznek talán, igaz akkor már az Elite fog érdekelni, majd a Star Citizen.
Az lehet 😄 (imádom hogy itt mindjárt ezzel jön 1 csomó ember hogy az elõzõek is szarok voltak, és õk tudják hogy majd utána mennyire jól kijavították és oltári fasza lett, de én ezt nem tudhatom mert én még csak ma láttam számítógépet elõször, és meg is hagyom ebben a hitben, had érezze jól magát )
Röviden az egész galaxist be lehet járni a sztrádák és kapuk nélkül is. A bolygók valós objektumok és a holdak keringenek körülöttük, találni állomásokat, roncsokat, elhagyatott hajókat, xenonokat és még kitudja mit.