X Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hiszem, hogy a közeljövõben megcsinálják.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Arra várhatsz... békélj meg a kis Skunk al.
Mikor lesz külsõ nézet?

Nem tudod véletlenül mikor lehet majd capitalt vezetni?
Én addig nem kezdem el amig csak ezzel az egy hajóval lehet repülni.

Láttam a modot, de nem akartam, hogy még jobban összeakadjon a játék, így inkább várok a hivatalos javításra.
Amúgy egyre jobban teljesedik a kép és nagyon ígéretes. Persze sokat kell még javítani de nagy potenciál van benne. Részemrõl nem bántam meg a vételt.
Szetintem most a már játékban lévõ funkciók javítása élvez prioritást.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez nem elég. Kell egy Marine officer meg pár katona (fõküldiben pl. 8 kell), amikor piros a hajó akkor dupla katt és board.

PiszkosFred
Van már erre egy kezdetleges mod, amíg esetleg nem kerül bele a játékba a késõbbiekben.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ami nagyon hiányzik (többek között persze) az a hajóidnak kiadható parancsok. (menj ide/oda, csináld ezt/azt, stb.) Ezt remélem hamar orvosolják.
Pontosan így mûködik.

AP-ban a Jonferson kezdte építeni.

tudna valaki linkelni egy videót hajófoglalásról ? egyszerûen fogalmam nincs mit csinálok rosszul . egy teherszállítót szeretnék megszerezni , végig scan-eltem , és hack-eltem . elõtte a hajtómûvét és a fegyverzetét is szétlõttem . a rakománya már az ûrben lebeg , de a pilótája egy zsák mogyoróért sem akarja elhagyni...
Van arról valami infó, hogy ezeket a highway-eket ki építette? fõleg a supereket? mert azok ugye áthidalnak rendszereket.

Akkor nézz jobban körül, mert két baráti hely is van a közelben ahol kaját vehetsz.
Akkor nézz jobban körül, mert két baráti hely is van a közelben ahol kaját vehetsz.
Azt olvastam, hogy közelmész, dupla klikk a hajón és claim... Bár még kipróbálni nem próbáltam.
Van pilotám, csak nem jöttem rá mit kell csinálnom mikor ott áltam az üres vadász melett.

Szerintem a Plutarch mindenképp zabos lesz, mert ez kell a plot-hoz, ezért mindegy, hogy milyen magasra tornászod a reput elõtte.
Fel kell venni egy pilótát valamely állomáson és elméletileg azt lehet beültetni a vadászokba.
Én a lassan járj tovább érsz hive vagyok, meg mikor nagyon felidegesít a sok faszság a többi X-hez képest akkor azonnal abbahagyom 😊 még nem járok ott hogy plutarch megorroljon rám, ha elötte feltornázom a kapcsolatot küldikkel (most +8) akkor is nagyon zabosak lesznek?
Kiugrott 1 vadászbol 1 muki hogy lehet elfoglani?

Na, ettõl féltem én is.Hol gyártanak kaját?Hát persze hogy az ellenségnél.Valahogy éreztem.
A DeVries/Glarin Truth/Darned Hot Air rendszerben is van hajókereskedõ.
Itt a térkép.
Az Omicron Lyrae-ben még nem kerestem, mert még csak most értem oda, de szerintem ott is lesz.
Olvasgattam én is megoldásokat még a 300 ételhez. A legszebb, hogy az egész világmindenségben csak egy szektorban lehet hajó kereskedõt találni, természetesen a PMC tulajdonában lévõ nagy hajó gyárban akivel -24-es viszonyban vagyok!
Köszönjük Emese!
Elméletileg négy jármû boldog tulajdonosa vagyok, amibõl hárommal nem tudok mit kezdeni. Kérem vissza a régi menüt, a konzolosokra meg hûljön rá a bõr!
dimre
Hajójavítás után az engineer simán megmutatta skilljeit.
Amiért ilyen kedves volt felvettem, potom 19k-ért.

X universe Home, sweet home

Képzeld mûködik, megtankolnak.Csak az a gáz hogy plutarch szektorban vannak, így lövik õket, de majd valahogy átcsalom a hajóimat Devries-be és ott töltöm meg õket.
Nem ad visszaigazolást, meg semmit sem ha tölt, megtankolt, stb, egyszerûen csak látszik.
Eléggé el vannak dugva a hajó parancsok, meg kevés is és szét van komplikálva.
dimre
Végre van autosave, ha kidokkolsz, hogy valami örömérzetem legyen már.
Én most nem tolom a fõ szálat, inkább kis missönöket vállalok. Sikerérzetem is van, bár rendesen csapkodtam a klaviaturát, és rángattam az egér farkát.
Iszonyat látványos ahogy felrobban egy nagy tepsi hajó, a novadrone-t is kipróbáltam, baromi lassú, nehézkesen "kanyarodik" de nagyot pukkan.
kép1
kép2
kép3

X universe Home, sweet home

Kampányban. Most jön a nagy csata a kapunál, csak kis pihi, mert kinyírtak. <#gun>
Kampányt tolod és abban sikerült felszerelned vagy freeplay ben?
Nekem simán engedte a Cargolifter drónokakal felszerelni a Construction ship-et. Egy másik alkalommal, pedig a Fervid Corona-ban a trade menün keresztül simán feltankoltam egy nagy teherszállítót Fuel Cell-el...
Amúgy fuel nélkül is követnek a hajók, csak lassabban és valószínûbb, hogy út közben belekötnek.
Sajnos egyszer bugzik egy dolog, egyszer nem. Az állomás építéséhez az alapanyag-beszerzést legalább 15X kiadtam, de ebbõl csak 4X valósult meg, a többi alkalommal vissza kellett tölteni, mert beragadt.
Ja és elméletileg a nagy hajók a zónák és szektorok közt boostolva közlekednek, a rendszerek közt meg a jumpdrive-ot használják, amihez állítólag nem kell fuel cell, csak így iszonyat sokáig "töltõdik" a jumpdrive, amíg ugorhat.

Igen, építés közben, és az után sem kínálta egyik Ship Dealer sem, hogy Cargo Liftereket tegyek a hajómba. Egyszerûen mintha egyszer benne lennének a játékban, másszor meg nem. Nálam inkább az utóbbi a helyzet.

Erre a monitorra klikkelésre meg a többire már korábban én is rájöttem, de hiába kattintottam rá, ha nem volt felfedezve az újratöltõ állomás, és úgy is az ellenséges plutarch tulajdonában van. A kiadott parancs elllenére egyszerûen ott csücsültek az ellenséges szektorban a hajóim, és semmit nem tudtam velük kezdeni. Egész egyszerûen bugos és nem mûködik. Ezért kezdtem Freeplayt, de ott meg eleve a hajómat nem kezdte el építeni, mert a kereskedõk bebugzottak, és nem látták el az hajógyárat nyersanyaggal. Elméletileg a Cargolifter URV-nek is ott kellene lennie a menüben a többi drón között, de sosem láttam még egyet sem.

Én fórumokon azt olvastam hogy vagy shipyardnál vagy ship dealer nél kell kérni a drónnal való felszerelését a hajónak.

Itt olvasható, a mentésátírás is
Köszi, igen van egy térképem, ami tök jól megmuitat mindent, persze nem linkelhetem be mert még noob vagyok a fórumon...áhh vissza kell szereznem a 2002-es regemet 😊
Szóval a steamen is feltették a kérdést, mert senki nem tudja hogyan kell megtankolni.
Namost két módja van: az egyik küldött egy linket, ami kiiktatja a fuel cell használatot, mert azt modnjkák, hogy tele van buggal, hol mûködik, hol nem, van akinek egyáltalán nem megy a tankolás:

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=350526

A másik, hogy amikor bejelentkezik a kapitányod, hogy nincs üzemanyag, akkor RÁKLIKKELSZ a kis monitoron megjelenõ fejére és közölöd, hogy "Buy Fuel Cells First"
További lehetõség a "Jump without fuel" és a "New Orders"

Namost ez meglehetõsen el van dugva, sehol nincs közölve a játékban, én is másik fórumon találtam meg:

"For the fuel cells....when you have it in your squad and you use the jump-gate the captain should call you and tell you that he doesnt have enough fuel.
When that happens you need to release the mouse and click on his PICTURE in the monitor.
It will then give you an option to refuel first.
Yeah it doesnt tell you this in the game either.

Even after that though, it looks like he flies to a fuel station but I have been sitting here an hour waiting for him to start/finish fueling."

Elméletileg van külön Cargolifter drón is, amik a teherhajóból az állomásba pakolják az árut. De még nem találkoztam senkivel, aki árulta volna. Construction drónok azok javításra és építésre vannak.

Én megmondom õszintén, még sehol sem láttam vásárolható Cargolifter drónokat, még a hajóépítésnél sem. A standard drón opció a dílereknél kimerül a Construction drónban...

Ehhm, ott még nem tartok, de lehet venni a Drone trader-nél valami Construction Drone-t.Nem az való a Constr.Vessel-be?
Látott már valaki ilyen construction vesselt cargolifter drónokkal pakolni? Kicsit fárasztottt már hogy olyan rohadt lassan pakolja be a cuccot ezek nélkül (gondolom a drónok hiányában pakol ilyen lassan) hogy a mentésátírással tettem bele 50 drónt. Erre megy az állomáshoz ahonnan vásároltam, seggel befarol a dokk elé, majd mondja hogy elkezd bepakolni, de rögtön utána el is indul a hajó az állomás mellé lepihenni. Drónok nem másznak ki belõle és a hajóba sem teleportálódik a szajré... Lehet nem cargolifter drónok kellenek vagy nem tudja használni? vagy a mentésben valami mást is át kell írni? mert maga a cargolifter drónokat a játékon belül jelzi hogy a hajón van...
Gemstone Manufacture-ben van egy gyár ami Fuel Cellt árul. Elõször meg kéne javítani a hajót, másodszor meg kéne vetetni bele üzemanyag cellákat, hogy mozdulni tudjanak. De amikor én játszottam a fõküldetéssel, még erõsen bugos volt mindkét opció, azóta lehet, hogy javították. Én most csak Freeplayezek.

Ez érdekes. Igaz, én még a megjelenéskor próbáltam, akkor simán tüzet nyitottak az ellenséges hajókra, és szarrá szedték õket. Azt olvastam, hogy bugosak a hajók, és csak akkor lõnek, ha rájuk lõnek, különben nem támadnak. Én kiprovokáltam, hogy meglõjék az egyik hajójukat, és néztem a show-t.

Próbáltam én is, hogy elbújok a szövetséges hajók mellé, de azok nem lõttek semmit.Ezért tartott sokáig.Semmit nem csináltak, csak ott repkedtek.Még arra sem reagáltak, amikor az ellefelet rákényszerítettem, hogy belelõjön valamelyikbe.
Mindegy, élvezet volt, legalább teszteltem, milyen egérrel nyomni közelharcot, és kb annyi, mint a korábbi részekben.
A feltankolást meg most próbálom kisilabizálni, hogyan megy, mert most van 3 hajóm is hirtelen, amibõl kettõ nem tud utánam jönni, mert nincs fuel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A küldetésben elfoglalt romboló és egy Construction Vessel lett a jutalmam.Csak kéne "benzin" 😊

Kettõt tippelhetsz, de szerintem elsõre is eltalálod.

Pedig olyan könnyû küldi, én kétszer egymás után megcsináltam. Odamész, elbújsz a Heart of Albion árnyékában, megvárod míg kitisztítják a terepet, és akkor támadsz. Ha megint megjelennek a vadászok, és elkezdenek rád lõni, visszamész az egyik baráti hajó árnyékába, õ majd elintézi. Én egyetlen ellenséges hajó kilövése nélkül kb. 5-10 percen kész voltam a küldikkel. Csak utána persze nem tudtam megjavítani és feltankolni sem a hajót, úgyhogy abba hagytam.

A hotfix which should solve the second cause of highway problems is now available.

Bár még mindig nem játszottam a játékkal, de tetszik, ahogy fejlõdik.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Automata célzás

link lemaradt...
Nem tudom volt e már, de:

[url=http://xrebirth.nexusmods.com/mods/179/?tab=2&navtag=%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D179&pUp=1Automata celzás[/url]
S azt hogy csináltad, hogy nem frissült?Megy steam nélkül is?
1.17-es patch teszt:

- Már nem minden highway kilépésnél fagy 😊
- Tudtam játszani fél órát egy huzamban és csak a super highwaynél fagyott ki.
- Visszatöltve az állást nem 2-3 fps-sel fut játék
- Van autosave

Ígérem, amint játszhatóvá válik eme alkotás, nem fikázom tovább, egyszerûen csak az elkeseredettség beszél belõlem.Úgyhogy bocsánat mindenkitõl.Könyörgöm, az 1.16-os patchig nem fagyott ki a játék!Miért drága Egosoft?Miért kell még azt is elrontani,amit már egyszer megjavítottatok?Mert amúgy nagyon jó kis játék, csak engedjék élvezni!