X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Leginkább azért vagyunk csalódottak, mert minimum egy tízesbe fájt mindenkinek aki megvette.A korábbi jól mûködõ és egyedivé tevõ elemek kihagyását, még ímmel-ámmal, de lenyeltük, pl. nagy hajók vezetése,stb.
Csak könyörgöm, lehessen játszani is vele az ide-oda repkedésen kívül.
Vagy adták volna olcsóbban egy olyan kijelentéssel, hogy folyamatosan fejlesztjük a rajongók kérései-ötletei alapján.De nem 60 eurót elkérni érte és akkor még sz*r is...
Vagy vegyenek engine-t, nem szégyen az, csak pénz.Ki kell számolni, hogy mibe kerülne kifejleszteni egyet és megvenni, ennyi.
Én ismétlem magam, hiszek benne hogy egyszer majd megjavul, de ez bõdületes hiba volt részükrõl, hogy így adtak ki egy terméket.
Ez olyan, mintha egy kenyérpirítóból az izzószálat vagy egy autóbol a motort hagynák ki.Lehet bele rakni kenyeret, meg gurul az autó, csak nem tudod használni õket. <#vigyor>#vigyor>
Minimum Mass Effect minõségben lett volna érdemes ezt az egészet, vagy inkább sehogy! Ott annak ellenére, hogy a hajót nem lehetett irányítani -egészen más játék ugyebár-, mégis magáénak érezheti a játékos az egészet, szegrõl-végrõl bejárható volt a hajó, átgondoltam, gyönyörûen kivitelezve. Ehhez képest...
Az pedig engem nem hat meg, hogy az Ego új motort írt. Ha nem képesek rá, akkor miért nem licenceltek egy kész profi engine-t? Olcsóbb, gyorsabb, stabilabb lett volna. Mindegy, csak el kell olvasni a Steam, Metacritic, Ego fórum commenteket. Itt nem két embernek van problémája a játékkal, hanem százaknak, ezreknek. 28-as metascore-al még nem láttam játékot...Bizonyára mindenki aki lepontozta, veterán rétegjátékos (by Although).
A Freelancer-ben le lehetett szállni a bolygóra is, lehetne ez is egy következõ lépés.Vagy tetõtõl talpig végig sétálni az állomásunkat, élvezni és nézni a világûrt egy padról, annyi tök jó dolgot ki lehetne találni még.
Menj oda, dupla klikk, elõjön az építészed és megkérdezni, hogy mit akarsz építeni.Amiatt hogy új user vagyok, még egy sz*r képet sem enged beszúrni az sg...
A Rahanas-t a közepes Shipyardon árulják, oda dokkolj be, ott lesz.
Ne zavarjon, hogy a beta teszt 1 azaz egy napig tartott az Egosoftnal es meg se vartak hogy az eredmeny visszaerkezzen hozzajuk a kulsosoktol, hanem ugy adtak ki az egeszet, hogy a visszajelzest meg se vartak.
Meg a vegen nem is ok lesznek hibasak ezert, hanem mint itt irjak, azert van ez mert kicsi a ceg. 😛
Na ez az amin rohognom kell. Ez nem szimpla trehanysag volt, hanem nem is erdekelte oket, hogy igy adjak ki, kulonben valodi tesztfazis is lett volna.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Te meg csak nézel és még mindig nem jó...
Amúgy meg ki kellett volna adni teszt verziót, mielõtt hivatalosan megjelenik és megvásárolhatóvá válik a játék. És akkor nincs ez.
Az elõzõ játékokhoz képest akkor ennek mennyi lesz a végleges verziószáma: 10.5?
A Reunion 2.5-tel ért véget.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ami érdekes, hogy nincs pajzsa. Ezen meglepõdtem. Viszont szép nagy hajó.
Vettem is 45000 kaját, ha már kell, de nem volt hajlandó bepakolni. Viszont el is adtam a célállomásnak vagy 3900 (ennyi a max kb.) De kipakolni sem volt hajlandó. Ellenben szépen követ, mint egy kiskutya. Pedig van rajta engineer meg Defence officer is.
Lehet le kellene cserélnem a kapitányt?
Nemrég az Albion-ban lévõ nagy kapunál kilõttem a nagy hajót. Aztán megjelent egy másik, ami sok sok vadászt eregetett és erõsebb is volt. Azt is kilõttem. De mentés nélkül kiléptem.
Nagy hajók kilõvése elég egyszerû lett a játékban olyan szempontból, hogy a hajtómû mögött mindig el lehet bújni.
Mostanában sokat vacakol az internetem, ilyenkor mindig elõszedem a játékot. A steam meg bekaphatja, meg az egész bagázs, hogy egy nem online játékot nethez kötnek.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Egyáltalán fejlõdik a karakter, és hogyan?Mert százalékos "fejlõdés mutató" csak a Marine Officer-nél van.
Jobban vezeti a hajót?Vagy eltalálja a támadót?Nekem még mindig nem lõ vissza a capital ship, úgyhogy korábbi állításomat cáfolni kényszerülök.
Annyira viszont rájöttem, hogy kénytelen leszek visszatölteni azt az állást,amikor még megvolt a sztoriban kapott építõhajó.Albion-ban nem tudok újat építeni, mert be van ragadva egy romboló a shipyardon az építési listába, így el sem kezdni.Meg valszeg ugyanazokat az állomásokat tudnám építeni, mint a Devries-i hajóval, de cáfoljatok meg.Olvastam, hogy sokan estek abba a hibába,amibe én is.
Mindegy.
A 2143-as hozzászólásodra: rakj fel modokat, azok javítanak egy csomót a játszhatóságon:
http://xrebirth.nexusmods.com/mods/searchresults/?src_cat=15
Magyarán, ha nem hazudják azt a deepsilvernek és a nagy közönségnek, hogy bug-free a játék, akkor közvetlen eladásoktól eshetnek el. És amilyen a játék eredeti állapota, ne is csodálkozz, hogy össze-vissza hazudtak. Ez most egy felsülés volt az ego számára, viszont nagyon is tudták mi lesz a következménye...
Egy apróság a sok(k) közül:
A hajót elõzõleg egyszer sikerült becsalogatnom a dokkba, kicsengettem a javításért több mint 4 milliót, ugyanúgy jött ki ahogy bement. A pénz ugrott, a hajó sérült, gondoltam kereskedek vele. Sikerült volna, ha nem a közepe lenne sérült ahol a teherhordó drone-ok ki-be repkednek. A hajó megpróbálta másik oldaláról is végrehajtani a mûveletet, ehhez csinált egy kb 20 km-es fordulót(?). Utána még egyszer befizettem egy masszásra, ami fent lenne látható ha mûködne, ezek után ne legyen ideges vagy mérges a játékos. A végeredmény
X universe Home, sweet home
Építkezés elõtt ajánlatos telepakolni a Construcion Vesselt alapanyagokkal, a legtöbb konténeres fajta, sok idõt spórolhatunk meg vele.
X universe Home, sweet home
A Hyper-Threading-nek itt nincs értelme, korábban, azt hiszem Pares írt róla, hogy õ laptop-os I7-tel nyomja, és abszolút nem használ ki, csak fizikai magokat.
Én nem tudom, nekem csak 1.generációs I5-öm van (I5-750 LGA1156), asszem nekem nincs is HT mód vagy nem néztem.
Vannak játékok, meg programok, amelyeknél hiába van erõmûved, ha nem úgy vannak megírva, hogy ki is használja.Sem a ramod, sem a procid, sem a vga-d nem lesz kihasználva, ha nem olyan a programozás vagy hibás az engine,stb.
más : van aki HT-s intel procival tolja ? a virtuális magok bekapcsolása hozhat némi teljesítményjavulást ?
másik kérdésem : várható vajon a játékhoz nvidia-s SLI profil , vagy a motor képtelen kezelni a több GPU-t ?
S ott nem a játék volt használhatatlan, hanem túlterhelték a szervereket és/vagy túl kevés szerver volt.
Én mondjuk utálom, ha egy single player játékot internethez kötnek, de ma már internet nélkül lassan a porszívónk nem megy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy egyetértek az állomásépítõ részét jól megcsinálták, csak amíg a trade bugos, addig kínszenvedés az egész.
Persze, fõleg nem ment az angol anno. De ha már megy valamennyire, akkor az felbecsülhetetlen, ha szép lassan te fedezel fel dolgokat. 😊 Már úgy se sok olyan játék van, amihez egy kicsit is gondolkodni kell 😊
Ott még nem is hallottuk ezt a szót, hogy spoiler.Nem tudom, mennyi idõs vagy vagy mikor kezdted, de emlékszel a CoV Évkönyvre?Mennyire örültünk, hogy leírások és végigjátszások voltak benne.Attól még nem feltétlenül veszti el valami az értékét.
Ígérem vigyázok itt a fórumon, aztán aki elolvassa az iratomat, az meg úgyis tudni fogja.