6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
TokraFan #3047 Az EM egészen más szerintem...Lehet, hogy tévedek, de az nem procedural generált világ, bár az igaz, hogy real-time lehet landolni a planétán. Grafika is nagyon gyenge sajnos, a felszíni texturák alig jobban egy Minecraft szintnél. Sajnos nekem minden 5 percben kifagyott amikor próbáltam, de ha véletlenül futott, akkor is tele volt grafikai buggal, ezért részletesen nem tudtam tesztelni. -
Betyar070 #3046 Van már ehhez hasonló felfedező sci-fi game, ráadásul még kereskedni is lehet benne. Evochron Mercenary ( gondolom a funok ismerik már ) -
TokraFan #3045 Steam-en greenlight-ot kapott, ami jó hír, mert így talán tőkéhez jutnak. Mindössze 2-3 ember fejleszi az egészet, ehhez mértem pláne dícséretes ahol tartanak szerintem. A weblapon írottak alapján már 35k dollárnál megvalósul a játék verzió is. Jelenleg 15k-nál tartanak. -
Pares #3044 Nagyon ígéretes, jó lenne ha egyszer erre többet is építenének, mint egy felfedező szimulátor. Korszakalkotó lehetne az űrjátékok közt. -
goyo2 #3043 Ez jóféle lesz. :-)
Én meg ezt várom: Infinity
A hivalalos linket most nem találom. -
TokraFan #3042 Lehet, hogy végül tényleg elkészül az én játékom is?
Érdemes elolvasni a "The Game - future gameplay" szekciót, mert ha ezt megcsinálják, akkor eldobom az agyam.
POnt most beszéltem erről, erre tessék:
"Construct modules for the mothership or an entire ship on orbit using minerals from harvesters and nanoassemblers (nano-robots) or "3D printer". Construct/upgrade mothership with dockable modules. Construct utility ships or small modules in onboard nano factories. Construct ground buildings with nanoassemblers using local materials." -
Pares #3041 Karácsony óta nem játszottam vele, de ezt az 1.24-et kipróbálom! -
kisiku #3040 Én meg építkezek tovább.Így nem unalmas...sőt!
Építettem egy Technocore Hi-E-t, már majdnem minden leszállítva, hogy elinduljon a gyártás.Közben bővítem a Bofu Kitchen-t, mert eladtam az összes kajámat.Persze bővül a víz "gyár" is, meg gyártom a fegyvereket is ezerrel.
Végül is vettem még Scaldis-t, de fogok még szállítót, mert kezd kevés lenni.
Két Arawn, két Taranis 4 Balor és egy Heavy Sul követ, de ez már nagyon sok, úgyhogy otthagyom őket a többivel.
Ha visszaemlékszem mennyit szoptam az X2-3-ban mire megvettem egy rombolót, most meg van legalább 4, meg a nagyobbak.És még csak 430 órát toltam vele...
Nagyon jó ez a foglalgatás!Főleg ha ráérzel, hogyan kell a nagyokat is levadászni.Mondjuk majdnem meghaltam a múltkori Arawnnál is, alig maradt a hullból,de akkor is élvezet.
-
goyo2 #3039 Fejlodott a harc is. Egy kuldiben kellett kinyirnom egy arant, meg egy heavy sul-t. Leszedtem jópár drón, beszáltam a sul hátuljába, azt onnan kinyirtam belulrol.No gondoltam jon az aranka, azt meg elfoglalom. Nekieste mint tót a p...nak. Erre megjelent egy balor azt elkezdte loni. Na gondoltam ebből kis verseny lesz. Lepakoltam a maraiskákat, a balor rakétáit meg levadásztam amit tudtam. Meguntam, jott a hacker drone. Be is zoldult gyorsan tőle. De előtte nem sokkal odajott egy taranis azt elkezdte kegyetlenük gyapálni. Mikor már zöld volt, még akkor is lőtte. Szidtam is rendesen, aztán abbahagyta. Feljavitom amire lehet azt megy eladásba, mert kell a lé.
Szerintem jobb mennek a dolgok.
-
goyo2 #3038 No, megneztem mit tud az 1.24
Logbookba a comission bekerült, de a trade események nem, nektek?
Az 1 másodperces szaggatás megszűnt.
Beindult nekem is kicsit a kereskedelem.
Az mi pontosan?: Added filtering by station/ship in trade offer menu.
mert nekem nem valtozott semmi a trade menuben. -
kisiku #3037 No, most az új patchnek köszönhetően eladhatók lettek a fegyvereim egy része, azaz van rájuk igény.Így aztán röpke fél óra alatt kb 180 millát kerestem és még nincs vége.No meg a többi árura, amit termelek igencsak megugrott a kereslet.
Aztán elmentem, hogy vegyek egy Scaldis-t vagy valami transzportot, de egy újabb Arawn-t sikerült elfognom :)
Több katonai hajóm van már mint kereskedelmi...de olyan szépek...aztán ott a következő küldetés, ahol még egy Arawn vár...
De nem adom el őket,ahogy a Shipyardon mondják "Ship construction complete.She looks lovely" Igen, olyan édesek
De hogy mi ez a több száz hajó megjelenése?És még mindig tart, tehát nem javult egyetlen frissítésben sem.Vagy lehet, hogy ez nem is hiba?
Nem a legjobb kép,de képzeljetek melléjük még vagy 60-80 darabot.Persze mozaik szerűre lassítva a játékot.
-
TokraFan #3036 Próbáltam, vannak benne jó ötletek, de alapvetően gyenge sajnos. A legfájóbb, hogy az AI rettenetes. A készítő meg szinte eltűnt (egyébként "one man show" a fejlesztés)...patch alig, vagy ha van, akkor is többet árt, mint használ. Isoznyat drága, és Rebirth utóérzést is kelt, mert tulajdonképpen egy félkész beta az egész. -
goyo2 #3035 Gondolom a StarDrive-ot próbáltad már :-) -
Jóózsf István #3034 Emlékszem. A fantáziánkban ez a játék álom szép, űber baró volt!
Az intő jelek (2990 huf) nem sok jót ígérnek!
Talán el kellene adni cakk-pakk egy centért valami keletközép európai csapatnak... Hátha jobban járnánk!?!?
Újabb "kérdés": Kristály gyáram áll, mint a cövek. Mármint a termelés. Tároló kapacitás pontosan felénél, minden nyersanyag rendelkezésre áll, de nem folyik termelés! Csiszolópapírból annyi van, hogy kínjában a hajókba pakolja.
Hasonlót tapasztaltam Fagyos Körúti Lemezárúgyárban. Ott azért állt a termelés, mert nem volt hambi. Azzal tetézte, hogy nem lehetett, csak egy-kétszáz darabot leszállítani neki. Szó szerint dugóba kergetik magukat a gyárak!
Ennyit a Perpetuumról! -
TokraFan #3033 Hát igen...De tényleg kár érte, annyi ötletet bele lehetett volna tenni. Én eleve nagyon szeretem a ship design-t, a GalCiv 2-ben ezzel a résszel órákat el tudtam bíbelődni. Simán meg lehetett volna oldani, hogy van mondjuk 20 féle modul és 5féle alap hajótest (mittomén drón, apró vadász, fregatt, teher, cruiser stb.). A hajótesteknek lett volna egy belső bejárható része, ez lehetett volna a kvázi parancsnoki híd. Aztán az összes lehetséges csatlakozási ponton lett volna egy ajtó, ami addig zárva van, amíg nincs mögötte modul. Ha rácsatoljuk, onnantól nyitható lett volna. Mindössze 20 modul belső terét kellett volna rendesen megcsinálni (ez nem vészesen nagy munka). Így a modulokból építhető lett volna akár egy gigászi hajó is, saját ízlésnek megfelelően, teljesen bejárható módon. Képzeld el, ha mittomén építesz egymás mellé 5db dokk modult, ahová mondjuk modulonként 2 vadász szállhat le. Mekkora élmény lett volna azt végigjárni és nézni, ahogy ott a saját kis mini flottád a zászlós hajó gyomrában. Állomásokat is lehetett volna ezen az elven. Ha pedig moddolható lett volna, eszméletlen modulok és egyebek készültek volna, az biztos. És ez csak egy szegmense a játéknak.
-
kisiku #3032 Ne már!Basszus...
Hát igen...Nem tudok erre mit mondani, magáért beszél.Most gondold el, ha itt ennyi, akkor 5 euróért adják kint?Ebből a napi gyrosra sem fog telni az Egosoftnak. -
kisiku #3031 Köszönöm. -
TokraFan #3030 X-rebirth 2990Ft
Azért ez meseszép. Alig 3 hónapja még 3x ennyibe fájt, ezen is látszik, mennyire mehet...Sztem próbálnak megszabadulni a maradék készlettől is. -
TokraFan #3029 Emlékszem, mikor az első hírek felröppentek a rebirth-ről, menyire beindult mindenki fantáziája. Az egyetlen hajó kapcsán is mennyi ötlet volt, hogy a bővíthetőség majd biztos azt jelenti, hogy veszel egy modult, rácsatolod ahová szeretnéd (ship design), majd az új modult is bejárhatod belülről. Ilyen elemekből aztán építhettünk volna teherhajót, vadászt, csatahajót, akármit...ki mit szeret és még a kreativitásnak is adott volna egy pofont...Erre mit kaptunk? Egy ronda csótányt, amit sehova nem lehet fejleszteni (maximum annyiban, hogy a programkódban módosítjuk egy változó értékét, upgrade címszó alatt)...Pedig iszonyat potenciál volt a játékban, de nagyon elszúrták. Néha azon gondolkodom, hogy Lehnannak kb. a BTF idején el is fogyott az összes ötlete. Az excel tábla UI-tól is képtelen elszakadni...na mindegy...Lényeg az, hogy 1 rajongónak is több fantáziája van, mint az egész ego-nak egybevéve... -
TokraFan #3028 Én most az Elite: Dangerous-ban bízom...A remény hal meg utoljára. :-) Még szerencse, hogy legalább van mit várni...korábban kváíi csak az X-ek volrak a piacon, megjegyzem, a hiányosságok ellenére akkor még igen kiváló játékok voltak. -
goyo2 #3027 X-PAIN ver 1.24 :-) -
kisiku #3026 Még egy: ez a kínszenvedés maga a játék
Hozzászoktam.A fegyvergyáram 12 féle terméket gyárt.Ehhez kb ugyanennyi féle anyagra, alkatrészre van szüksége.Ezek egy kis részét magának megtermeli, a többit hoznom kell neki.Ez is játék benne.
Nekem azért nincs milliárdom itt, mert minden lóvét belerakok az építésbe-fejlesztésbe-vásárlásba.
Ha egy kicsit kiköltekezek, csinálok pár jól fizető kereskedést, esetleg foglalok hajót és eladom, csak hogy le ne ürüljön a bankszámlám.
De most tényleg, István?Mi a francot lehet még csinálni?
Én az elképzeléseimet elmondtam, csomó időt el lehetne azzal is tölteni, ha sétálgathatnánk és cseveghetnénk/rosszalkodhatnánk a város méretű űrállomásainkon vagy a hajóinkon.
Megnézhetnénk belülről, hogyan készül az antianyag cella vagy kvantum cső...
De nem, az állomásunkon bejárhatunk egy kábé 200 négyzetméteres területet, a hajókon meg egy 20 négyzetméteres koszos dokkot...
-
kisiku #3025 " Készítesz egy Perpetuum Mobile-t a saját gyönyörködtetésedre." - Kitűnő megfogalmazás!Ez így van!
De hát, mégis mit lehetne még tenni?
Kábé ugyanez volt a korábbi X részekben is, csak "kicsit" nagyobb volt a játéktér.Több kiirtható ellenfél volt, teljesen is ki lehetett irtani, ha jól emlékszem.
De tényleg, mit is lehetne csinálni itt?Vagy építsek egy elképesztően nagy flottát és essek neki valakinek csak úgy unalomból?Miért?Miért bántsak olyat, akivel szövetséges vagyok?
Nekem hiányzik a Khaak.Tényleg azokról kiderült, hogy mik és honnan jöttek?
Én az Albion Prelude-del nem játszottam, volt ott még valami sztori?Vagy abban alakultak ki ezek a vállalatok? -
Jóózsf István #3024 Valóban kérdéses befektetés a Devríben ec gyártani. Mire megtérül...
Esetleg annyi, hogy ingyen van és közel.
De az Albánoknál és Lúréban minden olyan szektorba érdemes, ahol nincs. Legalább a termelés miatt. Ez vonatkozik a hamburgerre is.
A reaktor és egyébb hull termékek gyártásával csak egy baj van. A megfelelő háttér termelés nélkül kínszenvedés. Pláne Devríben! Ebbe a csapdába estem én bele. Csak a reaktorhoz annyi AC kell, hogy beleroskad a hajó és bukszád is.
És akkor el is érkeztünk a 22-es csapdájához. Készítesz egy Perpetuum Mobile-t a saját gyönyörködtetésedre. -
kisiku #3023 No, kapni én sem kapok a gyártól, bár valahonnan igen, amit nem én kereskedek össze, tehát gyanítom, hogy a gyárból jön.Meg engem nem érdekel, mert időnként elveszem tőlük a felesleget.
A sztoris építész nálam is dettó ugyanúgy megy.Egy ideig még át is tudtam magamnak utalni azt a sok lóvét...na mindegy.
Helyzet az amit mondtam korábban is, nem tudom abbahagyni.Most építek még egy gyárat, meg aztán majd még egyet, közben a többit bővítem, de aztán tényleg elég lesz.
Rohadt drága a Fusion Reactor, ezért inkább gyártani fogom.A Reinf.Metal Plate-ből meg nem gyártok eleget, mert ami van, azt beöntik fegyverbe.
Azzal hogy befejezed fullra a sztoris gyárat szerintem nem szűnik meg a gond, ugyanis a CV akkor is megmarad, ha teljesen kész az állomás.Nekem van egy ilyenem, ami fullos és mégis ott van, mert ők javítják a sérüléseket, szerelik fel drónnal meg rakétával, ergo kellenek.
Különben sem kell neki lóvét adni, mert minek?Beszerzi amit kell?Nem.Én még mindig magam szállítom nekik az anyagot, fegyvert,EC-t.Nekem ő ne kezdjen magánakciókba.Így is eltart mire leszállítom a rengeteg cuccot, főleg, hogy egyszerre egy hajó tud csak a CV-re pakolni és csak 3 eladást lehet 1 hajóhoz egyszerre beadni.
Vettem Lepton-t (nem barackosat, a citromost jobban szeretem ).
Nem rossz kis hajó, odaadtam a fegyvergyáramnak, mert legalább zabálnivalót tud neki szállítani.Aztán most ha megépül a másik 2 gyáram is, akkor majd a többit is.
A jégbányászatom nekem is megugrott, úgyhogy meg kell építenem a 3. vízfinomító modult is, mert annyi jegem van, hogy nem győzi szerencsétlen.Persze a vizet a farmom elviszi, az ottani kaját meg a Bofu Complex-em.
EC-t szerintem nem érdemes termelni, mert annyi van Devries-ben, hogy elképesztő és mindig olcsó.
-
Jóózsf István #3022 Nem az a baj, hogy kereskedik vele, hanem az, hogy a kapun senki se be, se ki, egyiken sem. Devríben nincs Pirospaprika és Kender gyár. Akkor honnan van neki?
PMC jogosítványom megvan mind. Hoa-s is 15-ig.
A csempész lefülelés szerintem nem működik. Ott álltam én is a forgalom mellett mint egy Fa Szent és pityegtem, de baromira nem történt semmi érdemleges.
NEM KAPOK LÓVÉT A GYÁRAKTÓL! Ez Tény! Annak idején mindegyiknek azt mondtam, hogy ne törődjön vele, mert ha a másik lehetőséget választom, akkor feldobta a képesség listát és... És ott meg nem tudsz csinálni semmit. Ezáltal, minden lyukas kétfilléres tétellel zaklattak.
Most azt javították szerintem, hogy szót fogadjanak. Ugyanis direkt belőttem mindegyik számláját kb 5 millióra és néhányuknál több volt. Ergo: Nem utalnak. Gyűjtik.
Másik: "Újabb érdekes jelenség" Időnként megjelenik egy pénzügyi jelentés, ami bevételről szól. Mégpedig egészen pontosan az éppen aktuális zsebpénzem (az összes) incom 18 xxx xxx (ennyi pénzem van akkor, és ott)a vagyonom így: 36 xxx xxx. Viszont, ha ránézek az egyenlegemre akkor csak a 18 xxx xxx van ott!
Ez meg azért lehet, mert a plotos építész. (Már úgy hívom: Az Asszony) Akárhányszor belépek az "itt egy kis zsé" menübe, Mindig középen van a csúszka. Mintha a házastársam lenne évtizedek óta, és ő kezelné a vagyonom felét! Ha elveszem tőle, (elhúzom balra a csúszkát) a gép felírja nekem a teljes összeget. (tehát az aktuális vagyonom kétszeresét) majd kilépek a menüből és mintha mi sem történt volna... Ezt akárhányszor eljátszhatom egymás után.
Ha lesz lelki erőm, (és a játék is engedi) befejezem fullra a gyárat, hátha megszűnik a probléma és a hárpia is!
-
kisiku #3021 Mert már csak az jön, hogy lóvét kapsz.De nem az igazgatód mondja be, csak a jobb sarokban lévő junosztyon jelenik meg.
De az is lehet, hogy elisszák.
-
kisiku #3020 Mindig vannak kivételek.Mellesleg te is kereskedhetsz szesszel és droggal, csak vedd meg az engedélyt.Nekem is van.
Összesen 3 "faj" van, akihez kell engedélyt szerezni: Plutarch, HOA és Argon Federation.Mivel én jóban vagyok minddel, ezért mindegyiknél megvan a legmagasabb is.
Ez feljogosít téged olyan küldetések felvételére is, amikor csempészeket kell lefülelni, meg rendőrségi küldiket megcsinálni.Mondjuk keveset fizetnek és unalmasak vagy nehezek, de engem mindig leb*ott a végén a rendőr/vámos, hogy nem volt a teljesítményem valami nagy szám...Anyád!Nem is volt csempész...
-
Jóózsf István #3019 Francba! Megint elfelejtettem valamit: Nem jönnek már a "valami csoda folytán több pénzünk van. Átutaljuk neked, vagy ha gondolod el is kurvázhatjuk" üzenetek. Ennek megfelelően nem is utalnak a gyárak!
Észre sem vettem volna, ha a zsebem nem ürül ki csontra... -
Jóózsf István #3018 Jómagam is újra tettem kb 1.21-nél. Akkor próbából kezdtem egy újat és szép volt a pálya. Majd visszatettem a mentéseket és fuccs! Ezért rebesgettem, hogy a mentésben lehet a kutya elesve!
Csak azt nem értem, miért nem egy kapcsolóval lehet aktiválni, hogy akinek van
felesleges kapacitása, az gyönyörködhessen. LÁM MEGINT EGY "OLYAN" KÉRDÉS...
Arra már én is rácsodálkoztam, hogy Out of... valóban sokkal gyorsabban dolgoznak. Így már tiszta a gyorsulás téma.
Szakmai kérdés: Hogy a csipába lehet egy RoC Mezőgazdasági kereskedő hajóban ("M" osztály) szpészvíd, Devríben??? Én nem kereskedhetek a "kerítésen" túl, ők meg hozzák-viszik a szajrét? (plazma pumpa, Űrgaz) Hogy is van ez???
Csak nagyon halkan mondom, hogy az Albán kapunál lévő kristálygyáram dömpere rendszeresen kereskedik a PMC KRISTÁLYGYÁRÁVAL!!!! (De mi s szent sz..t?) Egyszer elbújok a hajón és kifigyelem mit csencselnek. Valószínűleg menekülteket hordanak az Úníjóba! -
kisiku #3017 Valami köze mégis csak lehet a VGA-hoz a pixeles highwaynek.De az is lehet, hogy csak újra kéne telepítenem a játékot.
Itt a munkahelyemen egy GTX650-es nvidia kártya van a gépben, és itt nem pixeles a highway.
Persze itt eleve nem a legelejétől van fent a játék, hanem valamikor az 1.21-es patchnél raktam fel.
Mindegy,megnézem még egyszer az otthoni beállításokat. -
kisiku #3016 Valószínűleg rosszul fogalmaztam.Felgyorsulás alatt nem a sebességét értettem, hanem a leszállítást-dokkolást.Ezt is természetesen úgy, hogy amikor nem vagy a szektorban.Mellesleg ez igaz az összesre. -
Jóózsf István #3015 Nem áll módomban megkérdőjelezni az állításodat, de mire alapozod a Titurel felgyorsulását? Nálam pont ugyan olyan tetű mindhárom sebessége! -
kisiku #3014 Még egy utolsó gondolat.Megtaláltam végre a játék összes zenéjét nagy nehezen, azokat is, amik nincsenek benne az Original Soundtrack Vol.1 és Vol.2-ben.
Ez az.
Akinek kell az összes, játékban létező. kb 120 darab zenei file, azt szedje le.
-
kisiku #3013 Régen arra használtam az X részeket, hogy elbújjak a világ elöl, vagy magányos voltam vagy ha csak szépet akartam látni.Fantasztikus, könnyfakasztó némelyik szektor a hozzá tartozó zenei aláfestéssel.Mivel űrhajós úgysem leszek már, sőt a mi életünkben sem jutunk el erre a szintre, legalább ez az illúzió legyen meg.
A Skyrim-nél volt még sok olyan pillanatom,amikor csak azért kapcsoltam be, hogy a tájat bámuljam, milyen gyönyörű és békés.Tényleg semmit, csak a havas tájat.
Na, itt is van ilyen: csak a bolygók, a csillagok, egy új világ, ahol életet keresek vagy életet viszek oda.
Ezért egy picit jobb sztorit is el tudtam volna képzelni.Például lehettünk volna az egyes fajok megmentői, aki összefogja, összeszedi a maradékot,menedéket nyújtunk nekik,stb. Van ilyen példa, amikor fikázzák a Teladikat (..slimy green lizardy things...), majd te elmondod az illetőnek, hogy képzelje a helyébe saját magát, aki teljesen elszakad fajától, hogyan érezni magát.
Én nem akarok forgatókönyvíró lenni, csak úgy adja magát a sztori.
Vagy ott az egyetlen mondat a játékban, ami elég megható.Ez akkor hangzik el, amikor az egykori Terranokat (akik most Republic of Cantera néven életben maradtak) faggatod, hogy miért olyan gondterheltek, és elmesélik, hogy elszakadtak a Földtől és a Földiektől, te meg vigasztalod őket...
Sok mindent ki lehetett volna hozni vagy talán még nem késő és ki lehet hozni később.
Na, mindegy, elég a filozofálgatásomból. -
kisiku #3012 Mindjárt válaszolok mindkét hozzászólásodra.
A fórum arra való hogy kérdezz.Én is ezt teszem.Azért vagyunk itt hogy kérdezzünk egymástól és segítsünk egymásnak.Legalábbis normális helyeken ez így megy.Úgyhogy ne szégyellj semmit!
Nem vagy egyedül az ikonokkal, nálam is így van.Néha csak pár centit kell mozdítanom az egéren, hogy lássam.Elég idétlen megoldás,de ez van.
Én sem fogom újrakezdeni, max. ha leírást készítek a végigjátszásról is.Egyébként én már eljutottam oda, hogy lassan kezdem befejezni.Van vagy 30-40 hajóm, 5 állomásom, ami valójában 20, ha külön külön veszem a modulokat, péppé játszottam már,de annyira szar a játékfelhozatal manapság, hogy már "csakazértból" is tolom még.
Én azt sajnálom, hogy a többiek elhagyták eme topicot.Persze teljesen megértem őket.Csalódottak és várnak, mintsem idegeljék magukat.
Én relatív gyorsan lenyeltem, hogy nem vezethetek nagy hajókat és nincs seta sem, mert ha tombolok sem lesz máshogy.Ez nem negyedik rész lett, inkább valami átmenet, már ha ezután lesz még valami X rész.
Maradok én még itt, mert jól érzem magam, főként azért mert itt EMBERI hozzászólások vannak, nem egymás felesleges ba*tatása.
Persze hogy fogom folytatni, meg az írásom sincs még kész, mindenkitől elnézést kérek, ennek egyrészt az az oka, hogy rengeteg melóm van, másrészt pár dolgot elkezdtem feltételes módban írni, annyira rossz és hibás volt a játék.Így aztán javítgatom, ahogy a játék is javul.
Én még bízom abban, hogy majd legalább azt elérik a játékkal, amit az ígérgetős videókban összekamuztak, azaz lesznek kisebb hajók, jobb belső és külső nézetek,stb. -
Jóózsf István #3011 Annyi a kérdés ezzel a játékkal kapcsolatban, hogy már én szégyellem feltenni. Ami Vikunál javul, az nálam elromlik. 527 órám van benne. Tíz gyár, isten tudja hány hajó. Másfélszer csináltam végig a plot-ot! Nincs erőm újra kezdeni.
Lehet, hogy tényleg le kéne tenni pár hónapra, és szerezni egy plot végi mentést... De akkor is bennem maradna a tüske.
Tanácstalan vagyok. -
Jóózsf István #3010 Biztos, hogy nem GPU! Nálam ugyan az (7970).
Szerintem valamikor a nagy optimalizálásban levették a videokártyákról a terhet. Csak azt nem értem, hogy ha most újrakezdem, (van is egy mentésem a játék elejéről) akkor miért normális. Valami turpisság van a dologban.
Feladtam a reménykedést. Amíg van mit, maszatolok vele, aztán...
Én meg azt akartam kérdezni már egy ideje, (csak mindig elfelejtem) hogy a piktogramok a kapuknál, dokkolási pontoknál, szkennelési pontokon, vajon csak nálam viselkednek szeszélyesen? Néha táncolnom kell előtte kicsit ide-oda, fel-le, közeledni távolodni, hogy megjelenjenek. Ott kellene lenniük, de mégsem. Nem is működnek ilyenkor.
Amit én tapasztaltam az 1.24-óta, hogy az a CV aminél először jelentkezett az építési terv hiba, az most távolról SEM működik. Egy másik, ami eddig HIBÁTLANUL működött, az most rakoncátlankodni kezdett...
Sequana nem tíz perc alatt telik meg jéggel, hanem hat!
Csatáztam is:
A HOA hajógyárból hazafelé, belebotlottam egy "K"-ba Elásott Kincsben. Nálam volt két lepton, egy rahan, két sequana, és egy frissen "vásárolt" balor. Megelőzendő a bajt, elkezdtem lepucolni a "K"-t. Két bányász meg egy lepton "besegített" (eszembe jutott az a vicc, amikor az egér és a bolha elhatározza, hogy kicsinálja az elefántot...) A balor HŐSIESEN nézte, hogy küzd az a három szerencsétlen.
Közben meghívtam a buliba egy arankát egy secullust és a gangrínát. (Jött még egy K.)
Láttam lőni az Esztelenül Nagy Ágyút. Mit is mondjak? Nem estem hasra tőle! Az ereje sem volt kielégítő, arról nem is beszélve, hogy elméletileg 5km a hatótávja, és ugyanakkor használta, amitor a plazmát és a HIT-et! Ennyit erről!
A második áldozatot egyedül a balor tette hidegre!!! (persze előbb gondosan hatástalanítottam (-1 repumba került a balor. Már csak nem hagyom megsérülni!))
Mintha leesett volna neki a tantusz: "Jé mennyi fegyverem van! És milyen klassz nováim! Ki kellene próbálnom őket..." Aztán így is tett. -
kisiku #3009 No, mint ígértem, itt egy "szép" kép a highwayről.Ha jól emlékszem, ez utoljára valamikor az 1.18 körül volt normális kinézetű, azóta ilyen szép pixeles.
Másnál is ilyen?Én Sapphire R9 280X-el tolom.
-
kisiku #3008 Igen,mindet tapasztaltam úgy hirtelen néhány óra alatt.De kifejezetten rá is mentem ezekre a részekre.
Sajna a pixeles highway megmaradt.Nagyon csúnya ,loptam is képet, de az a másik gépemen maradt, majd délután berakom ide.Próbáltam, hogy feljebb veszem az AA-t 8x-ra (nem mintha köze lenne hozzá), de semmi, ugyanaz.
Nekem jönnek visszaigazolások a vásárlásokról, sőt az eladásról is.
Gyakorlatilag annyit csináltam, hogy betöltöttem ott, ahol tartottam, azaz fél flottám Maelstrom-ban.Kicsit harcoltam, hogy megnézzem milyen, aztán, kicsi kereskedés, szállítás, mert a gyáraim álltak.Majd vissza Devries-be és az apróságok ellenőrzése.Új harci küldetések felvétele, tesztelés harcban (célzás+harc), közben menük nézegetése.