X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X universe Home, sweet home
Eddig a repum -20, most már -30 a PMC-vel szemben, tehát nem vagyok a kedvencük, de hát ha ilyen a játék...
Most persze azért vagyok itt, mert be kellett lépnem egy highway-be 😊, vajh' mi törént?! Hát persze, hogy freeze!
Patch 1.17 - 2013-11-23
Added autosave facility.
Added button to clear trade queue.
Fixed crash after displaying fatal error dialog.
Fixed stall loading certain savegames.
Fixed target point list growing uncontrollably in certain situations.
Fixed problem with ships not joining formations.
Fixed ships getting stuck during mass traffic trades.
Fixed several problems with ship scripts.
Fixed lipsync on Split characters.
Fixed dialog choices shown in wrong language when loading savegame from another language.
Fixed the primary cause of highway exit crashes. Fix for a less common crash involving highways will follow as soon as possible.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A múltkor hiába lõttem a testet, az állta a sarat rendesen.
De asszem ma sem fogok tovább jutni ezen a ponton, nincs idõm rá.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Mondjuk ami angolt a játékban használnak, azzal nem találkoztam még más játékokban. Úgyhogy ez kicsit megnehezíti a dolgom.
Mivel még nem tartok ott, hogy ilyenem legyen, ezért nem tudok segíteni többet.
Vezetõk futtatni a állomás az Ön számára a távollétében. Az állomás nélkül nem lehet futtatni hatékonyan, ha egyáltalán. Jönnek az egyéni képességek és a tapasztalat, így gondosan kell kiválasztani, ha a megfelelõ lehetõséget. Vezetõk jelentést olyan kérdések vagy követelményeket, hogy állomások találkozik, és így azt tanácsoljuk, hogy figyelj, amikor felveszi Önnel a kapcsolatot. Remélhetõleg akkor jön a bizalom, és ápolják a vasútállomások üzemeltetõi.
Az URV factory-t felépítette már valaki?
Most azon filózom, mi van ha mindet szétlövöm elõtte, persze ha lenne esélyem.
Ja és ahogy felrobbant alattam a hajóm, a játék Fatal Error-ral azonnal kifagyott, csak hogy teljes legyen a kép.
Így kell egy játékot megcsinálni, nem?Lehet, hogy azért nem engednek ezen túljutni, mert nincs is kész a sztori többi része vagy a játék onnantól nincs leprogramozva.
A hajóhoz lehet venni cuccot, de most meg nem mondom melyiknél.
Talán a Technician-nal. Ha jól emlékszem.
Ja persze nem lehet megnézni a minidump-ot, hogy legalább esélyem legyen kideríteni, mi okozza.
Meg 1.16-os savegame-val szerinted elindulna ha újraraknám?Áhh inkább szenvedek és nem megyek highwayen vagy gyorsan kiugrok.
Látom, vannak, akiknek kiugrálnak a pilóták, nekem még egy sem ugrott 😞, pedig 2 pilótát csak ezért vettem fel. Van valami trükkje?
Sajnos nálam az elfoglalandó hajónál van egy romboló, ami folyamat küldi a kis vadászokat. Így esélytelen hajót foglalni is.
Amúgy, ha be vagy dokkolva állomásra vagy akárhova, akkor akármennyit szövegelhet a csaj, nem tudnak lelõni. Engem nem szedtek ki a hajóból, mikor hackeltem az állomást. Igaz, hogy miután visszatértem a drónnal, nem gyõztem menekülni, mert akkora volt a tûz. A shield lent volt, viszont a hullban nem esett kár.
Hát nekem is.Harmadszor fagyott ki.Már azt is csinálom, hogy Highwayben "lassan" megyek, hogy legyen ideje betölteni a mittomén' mit, de az sem segít.
Figyeljétek ezt a semmitmondó "segítséget", hogy lehet a fagyásokat elkerülni.Idézek:
- Make sure you are NOT running a 32bit OS. (nálam nem gáz, de nem mindenkinek van)
- Make sure you ARE running on a proper 3D accelerator and not accidentally using your onboard GPU (e.g Intel HD4000). (Intel lenézése )
- Make sure your harddrive on which X Rebirth is saving is not full (or almost full) (Minek?)
- Make sure you have at least 3GB of free available physical memory.(ezt megértem)
- Make sure you have latest drivers installed and default settings active. (ummm ez ám a segítség!Amikor nem tudnak mit mondani,akkor jön ez a szar duma)
Itt ülök a fõmenüben, és csak hallgatom, a játék az bughalmaz, de a zene az perfect.
No végül is megálmodtam, ha nem tudok hajót venni, akkor lopok 😊
Most az új patch-tõl van ez az állandó lefagyás, ahogy kilépek egy highwaybõl?Ez szánalmas.Nem tudom a sztorit sem csinálni, mert állandóan kifagy ez a fos.Eddig nem fagyott, most hogy "frissebb" lett, most igen.
Mennem kéne elfoglalni egy hajót, de kifagy,ahogy kilépek a highwaybõl...basszus.Kezd nagyon elegem lenni, pedig szerelmes vagyok ebbe a sorozatba és mindig kitartottam mellettük, de ez olyan mint a reklámokkal félbeszakított mûsor.Az élvezeted és a kedved is elveszik az egésztõl...
Nekem ez annyira alap, hogy nem tudok meglenni nélküle. Ugye én nem látok valami fényesen, és ha kikerül az ellen a látómezõmbõl, rendes targetrákeresés hílyán esélyem sincs újra megtalálni.
De ahogy látom patchelgetik szépen, bár ez az 1.16-os patch behozta ezt a highway crash hibát. de azért láthatóan tekernek az EGÓS srácok.
Hajrá-hajrá. addig EVE-zek. Tegnap volt egy jó kis capital fight E-YJ8G-ben. Kár, hogy a node lecrashelt. azért a CCP-s srácok is tekerhetnének kicsit> 😄
Bocs a kicsit offtopicért.
Vlsz egy régebbi mod miatt fagyott le a játékom is.
Lehet, hogy jobb lenne várni egy nagyobb patch kiadásáig, bár az még odébb lesz, mire ezt a bughalmazt rendbe hozzák.
Na megyek, keresek valami megoldást erre a romboló problémára.Valahogy ki kell játszanom, hogy legalább esélyem legyen bedokkolni a shipyardra.
Hát igen, volt.Rám mászott egy Warden Destroyer és hajszálon múlt, hogy azonnal meghalok.Honnan?Ja és jön utánam, gondoltam, hogy odébb megyek, aztán békén hagy, de nem.Egy romboló...
Na akkor próbáltam, hogy lõje csak az állomést, ami mögött bújkálok, hátha ráküldenek valakiket, de nem.Tehát csak akkor jön a rendõrbácsi, ha én lövök bele véletlenül egy szar állomásba?
És mi az anyámat csináljak?Hajót nem tudok venni, mert ott az a rohadt romboló a shipyardnál.Kereskedni nem tudok, mert nincs hajóm.Marad az ûrruha gyûjtögetés a szekrénybõl, meg a küldetések.Ilyen prosztó megoldást...mi van esélyt sem adnak?
Két verzió, egyik megnöveli a látóteret, a másik eltünteti a mûszerfalat.
Better Cockpits
Ha leszállok valahova miért tûnik el a legénység, csak az ûrben lehet velük csacsogni a semmirõl ?
Ez a közvetett "irányítás", nagyon el van b@szva. Amire ezeket befoltozzák (ha megjavítják valaha egyáltalán), több folt lesz a játékon mint a szegény ember gatyáján.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
S, hogy következõ hozzászólásodat is megválaszoljam, tényleg minden napra egy mese, az egy patch 😊 De legalább van!Lehet, hogy megszólalt a lelkiismeretük? Vagy már páran beperelték õket? 😊)
Na, megyek vissza a játékhoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet, hogy megpróbálok elkalózkodni egy teherhajót, de valószínûleg újra kell indítanom a Freeplayt, mert mióta elindítottam, tettem bele 5 modot meg 6 javítás is megjelent.
És a hajófoglalás még bugos is ráadásul. Tegnap sikerült, most meg nem. Nem adta azokat a dolgokat, amiket tegnap. És ráadásul folyamat lõttek is, hogy unalmas ne legyen.
Szóval, ha nincs más megoldás, akkor töltsd fel te. Ha freeplay, akkor is össze tudod szedni azokat, amiket te tudsz szállítani.
Aztán marad max még a hajófoglalás (Carrier).
Most eszembe jutott, hogy Reunion-ban állomás hordására Mammoth-ot lehetett bérelni. Ebben a karakterizált világban igazán megcsinálhatták volna már ezt, csak kisebb hajókkal is.
Mondjuk a hajó lista engem kicsit elkeserített. Közel nincs annyi hajó a játékban, mint a korábbiakban. Ezt nagyon nem vitték túlzásba.
Fixed video stutter/crackle at start.
Fixed several more crashes during start-up and in-game.
Fixed specific crash when using Alt-Tab or changing shaders.
Fixed specific crash when leaving a highway.
Fixed several problems with trade ships being blocked from operating (more fixes to come).
Fixed problem with not being able to see dock icons for certain ships.
Fixed problem with certain missions potentially not working after saving and reloading.