X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sok építkezés miatt, jól jött, ha a hajók egy kicsit dinamikusabban mozognak.
Meg ugye, jobb az egész galakszissal kereskedni.
Borzba is befér 11 ember.
Nálam a Fulmekronon van Nagy Berta is.
A Titureljeimnem két nagyobb teljesítményű hajtóműve van.
Hajógyáram sem lehetne.
Nem szennyezem az űrt. ("üres tankkal" is pont akkorát ugrik a hajó)
A Borzon (Immár) két ugróhajtómű is van! (A házilagossal a zónák közepére ugrok. Illetve ahova az XML-ben írom!)
Ami nem is "Mod" A fegyverek fejlesztési lehetősége óta magam írom a paramétereket. "Egy kicsit passzosabbra"
Ami egyáltalán nem baj. hogy a hajók nem koslatnak utánam, minden egyes parancs végrehajtása után. (Safer Trader)
És ahogy így végignézem a kiegészítések mappát, a felsoroltakon kívül is van még benne jócskán. De a javára már nincs szükség, mert az Ego beleépítette a játékba, vagy nem működött jól...
Azt akartam sugallni, hogy próbálgasd ki ami tetszik, aztán döntsd el magad, hogy élsz vele, vagy sem.
Amúgy ti milyen modokat használtok? Mindig azon vagyok, hogy ne minősüljön csalásnak a mod, de ha szétszivat egy alapfunkcio akkor inkabb modolom. :-)
Azzal lehet kiküszöbölni, hogy annyi hajót rendelsz a menedzser alá, amennyit nem szégyellsz!
Feltettem a galaxy station range modot, és elég jó, hogy a megadott áron elmegy beszrezgetni a cuccokat, de nem jó hogy anyagfajtánként teszi azt.
köszi
Minden ember szeret valamilyen szinten játszani.
Sokat használnak hozzá számítógépet.
Vannak olyanok köztük, akik egy egyszerű belsőnézetes golyóviharnál többre vágynak.
És már el is érkeztünk a Ribörszhöz, Terepasztalhoz, Annóhoz, hogy a logikai játékokat ne is említsem!
Oké, itt van a leírás:
Itt találod a leírást, meg a játék zeniét is, ha kell.
Szintén😊
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Utoljára szerkesztette: goyo2, 2016.11.08. 12:51:06
Lehet, hogy egy 2600K 5000-en szebben muzsikálna. (Ami szintén felszippantja a másfél voltot, de legalább szalad!)
Jah, és az ne tévesszen meg, hogy ez a zóna szépen fut, mert vannak olyanok, ahol 16 fps-re is be tud esni!
Majd megnézem...
Amikor újra előkerült, akkor meg rásegítettem kicsit a márkhármas plazmával. :-)
Fel is vettem. Ha lesz türelmem, feltúbolom.
Történt egyszer, hogy vásároltam egy Fulmekront és fullra pakoltam mindenféle drónnal, hogy majd jók lesznek elterelésnek az Ilona ellen. Igen ám, de nem használt egyet sem, amikor összeeresztettem őket. Erről van valami fogalmunk?
Rémlik, mintha te fejtegetted volna ezt valamikor!?!?!?
Azt tudom, hogy az Assaultokat nem használják a hajók. Lehet, hogy mert azok is vannak benne, a többit sem ereszti?
Vagy csak vadászok ellen engedi ki őket?
Olvasd el a leírásomat, abban benne van, hogy miből mennyit érdemes belepakolni.
Bár a story módban erre nem lesz szükség, de a későbbiekben, mikor megtámadják a gyáraid, nem árt ha van miből rögtön javítani és nem akkor kell összeharácsolni az anyagot.
Utoljára szerkesztette: Stormbird, 2016.11.06. 21:17:09
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Felépült a story küldetés Integratív URV gyára. A CV-t hogy tudom arra bírni hogy megmozduljon onnan? Csak az építésszel tudok beszélni, azon kívül semmilyen parancsot sem tudok adni a hajónak (join, follow, assign new....). Gyakorlatilag ebben a formában egyszer használatos. A ship menüben látszik, hogy a gyár alá van rendelve, ott lebeg mellette "szétnyitva" de már minek.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Mint ahogyan az is: minél több van, annál kevesebbnek érzed...
Nekem nincs erőltetett üzletpolitikám, én amióta játszom ezzel, de a korábbi részekkel is, manuálisan kereskedek.Most 37 teherhajóm van, amivel egyesével kommunikálok és mondom meg nekik hogy mit csináljanak.De hát ez a játék benne!
Ki kell találni, hogy hol mire van a legnagyobb igény és oda eladni.Sokáig feleslegesnek tartottam a fegyvergyárakat, most meg milliárdokat keresek velük.Eleinte csak az ellenség idegesítésére építettem olyan helyekre, ami kizárólag veszélyes.Ma már nem győzöm tölteni őket anyaggal, mert a raktáraimból minden fegyvert elvisznek.És hogy mennyi az árrés?Kit érdekel?Mindent én gyártok, mindent én termelek. Az űrhajóimat magam gyártom, saját anyagból, ergo ingyen van.Én még azt a lehetőséget sem adom meg a gépnek, hogy tőlük veszem, így egyik zsebemből a másikba vándorol a lóvé...Körforgás így is van.
Most pl. megnéztem, milyen kevés hadihajóm van, ezért megyek és legyártok vagy 10-20 darabot.Persze feleslegesen, de legyen a listában, mert olyan jól mutat.
Az építkezést csak és kizárólag manuálisan végzem.Ahogy a Jurassic Parkban mondták "ott akarok lenni minden egyes világrajövetelnél". Hát én is.Nekem sosem működött és sosem volt türelmem ahhoz, hogy megvárjam, amíg valakik leszállítják az építőanyagot. Én mindig elküldöm shoppingolni a CV-t, hogy mire odaér a kiválasztott helyre, már minden legyen benne, ami a gyár első vagy első két szintjéhez elegendő.Utána a dedikált építőanyag szállító hajóim pedig berakják a maradékot, amik már ott várnak a CV mellett, csakhogy gyors is legyen.
Mellesleg érdekes, hogy ez az "agyonfikázott" játék sokkal jobban fut,mint a Subnautica a maga 1,5 km2-es bejárható területével...de ez más kérdés,ezt csak úgy megjegyzem 470 órányi virtuális úszás után <#vigyor>#vigyor>
Amikor kijött a HOL dlc, én is azt gondoltam, hogy ünnepélyesen bevonulok abba a világba (zenekar, gőzmozdony, vörös szőnyeg) De amikor átléptem a kapun, azt láttam, hogy a gyáraim hajói már vidáman kereskednek az elméletileg ismeretlen bagázzsal! Le is kurváztam őket!
Viku! Amikor újrakezdtem, elhatároztam, hogy kipróbálom az erőltetett üzletpolitikádat, de valahogy mindig elodázódott. Viszont így is lett 100 óra alatt huszonvalahány gyáram meg közben két milliárdom.
A pénzhalmozás jópofa dolog, de így sincsenek anyagi gondjaim.
Érdekesmód, a Tituszvadászatról nem tudok lemondani. Ha építek egy gyárat, akkor mindig elruccanok egy-kettőért, vagy elmarkecolok egy arrajáró Styrvokot (még mindig nem tudom pontosan a nevét), Kistepsit, "K"-t. Egyedül a bányászhajókért kell beugranom a szalonba, mert a kisebbségieknek nincs olyanjuk. Hadihajókat meg küldetésekből szerzem.
Hajógyárat sem építettem még! Lehet, nem is fogok. Kell a körforgás!
Építkezéseket is úgy bonyolítom már, hogy: Itt a pénz, oldd meg! Úgyis javarészt az én árumból lesz felépítve.
"Mit csinálsz nagyapa? Ááá, csak egy régi játékkal játszom, úgy kábé 10-20'000 órája." :-)
Érdekesség, hogy a Field of opportunity nekem még nincs, mégis két hajóm ott tökölt egy Teladi warehousnál. A galaxy térképen sincs még az a szektor (?) .
A képen látható 611 milliót, kábé 1 óra alatt termeli meg az egyik raktáram, de van amikor 30 perc alatt...nekem csak tölteni kell áruval.Úgyhogy irány befektetni!
Szilárd bányászhoz Surface miner drone, a másikhoz Scoop Collector kell.
Itt a kép:
Látható, hogy vígan bányászik.Ja ezt a hajót moddal éred el, a legjobban felfegyverzett bányász, van is vagy 50 darabom, van neki 2 PlasmaJet-je is!
köszi a valaszt
A managerhez akarom rendelni, de nincs olyan opcio hogy bányásszon. csak trade for production és trade for building
Csak akkor bányászik, ha van a gyárban olyan modul, ami nyersanyagot kíván.
Csak trade for production és trade for station building van.
A hajo amugy egy fedhelm, surface minerrel és cargo dronnal. és a gyár managerhez akarom rendelni.
Mi a rosseb hiányzik még?
köszi
Utoljára szerkesztette: goyo2, 2016.11.04. 14:23:12
Ha te mindebből kimaradtál és belecsöppentél a jóba a kapunál, akkor az legalább annyira baj.
Nem lehet, hogy az első esetben nem vettél figyelembe egy üzenetet? Mondjuk; Nem közelítettél meg valamit! (Már én sem emlékszem a pontos menetére)
Mivel amikor átléptem a kapun egy rahanasban, nem fogadott nagy banzáj, mentem tovább forty two-ba, az épitkezéshez. gondoltam ráérek a kuldivel.
Majd kirta hogy menjek egy szektorba, ott gyülekeztek a hayabusák. vagy 15-20. Ott vége is volt a történetnek. Nem történt semmi fél óra után se.
Megnéztem az aktiv mission menuben hol is vagyok. A kuldi 3. pontjanal jartam. Azaz kimaradt a nagy csata az overwatch hajonal, még ami utána volt.
Visszatöltöttem, visszamentem albionba. Másodszorra csak a skunkal mentem át a kapun. Na akkor egybol belecsöppentem a csatába.
Szóval ez azért bug.
Mi volt a pontos jelenség, amit hibának vélsz? Az érkezés pillanatától érdekes!
Pares! Ideje lesz megtanulnod a Ribörsz nyelvet: Elment Albionba foglalni egy Rahanas-t. Visszafelé azzal a hajóval vitette magát a célig...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Rahanas elfoglalásakor hasznos (kezdőknek):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy zajlott ez pontosan?
Amugy fotoztam egy UFO-t. Ott kelebolált a taranisomnál.
A hivatalos (TER)ánokra gondoltam a fény otthonában!
Lehet, hogy nem vettem figyelembe, hogy igazából nem kezdtem építkezni a plot alatt. Az integratívhoz meg nem kellett olyan sok minden.