6727
hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • TokraFan
    Egy ilyen hardverrel, ezen a felbontáson az állam leesett a látványtól!

Más kérdés, hogy a teljes UI olvashatatlan, remélem az új verzióban ezen is javítanak és skálázható lesz.
  • TokraFan
    Itt a teljes prezi. (de egyretek át ezzel az X4 topikba)
  • r4pt0r
    Nah ami érdekelt hogy lehet vezetni minden hajót. De remélem itt szó szerint vezetésre gondolnak, és nem arra hogy parancsokat adok benne ülve hogy mit csináljon. :)
  • Legend
    Nos, bíztató:
    X4 Announcement Trailer
  • dimre
    Off:
    Még tart a söcö prezentáció, (nem láttam az elejétől) néha nyitva maradt a pofám
  • TokraFan
    Lesz viszont live stream holnap, X4 topikba linkeltem...
  • RJoco
    Láttam egy DeepSilver logót. Mindjárt el is mentem arra, de csak a logó volt ott, semmi egyéb
  • RJoco
    Sajnos pont rossz napokra lehet regelni. Nekem csak 25-26-ra van jegyem a Gamescom-ra.
  • Stormbird
    Jó ez itt, amíg a címen kívül nincs semmi:)
    Én meg elkezdek Bérescseppet szedni -hátha megérem a megjelenést:D
  • TokraFan
    Jött újság letter!
    Az új game neve is megvan már: X4 - The first encounter
    Lesz egy XCon augusztus végén, itt már talán mutatnak belőle valamit, a Rebirth VR-al együtt. Lehet regelni a bulira, ha valaki netán éppen arra jár. :-D

"We will give you an exclusive first insight into our next big project: X4. We will present our latest milestone, and talk about the intended gameplay, but also about what we have planned for the future...."

Na, megindult valami...Majd ha már lesznek anyagok, átfáradok az X4 topikba! :)
  • TokraFan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Brutál jó hely! Jó nyaralást és szerencsés utat!
  • RJoco
    Hát akkor jó nyaralást azon a szép helyen! És azért ne a fészen nyaralj!
  • kisiku

Figyelem, offtopic:

Kedves barátaim!
    Ma 2-kor indul a gépem Kenyába,illetve először Isztambulba, majd onnan Mombasa-ba.
    Kívánjatok szerencsét, 2 hét múlva jövök.
    Csinálok képeket, videót és megosztom.Egyébként ide megyek, illetve erre a partra:

Tudom, hogy semmi köze a játékhoz, de az élmény és az öröm megosztva az igazi!

• Jóózsf István #6634
    Az is szóba került az Ego fórumon, de egyelőre csak annyi, hogy vulkánon fog futni.
  • TokraFan
    Már azt hittem, valami X4 előzetes...
  • Stormbird
    Ez a VR video nagyon ótvarul néz ki. Egyáltalán "nem tetszetős" (copyright by Janklovics Péter)
    Nem tudom, hogy valójában hogyan is néz ki a szemüvegben, de ha így, mint a videóban, akkor bizony részemről ez kuka...
    Egy full TrackIR támogatásnak jobban örültem volna.
  • Jóózsf István #6631
    PEGI 12
    "Enyhe trágárság"
    Vajon a nemi aktusra való egyértelmű célzások milyen kategóriába sorolhatók?
  • Jóózsf István #6630
    https://youtu.be/wIA1kQuN5OI
    https://www.egosoft.com/community/news_en.php
    Hála istennek nincs rá pénzem. Különben gondban lennék!
  • TokraFan
    4.10-et nem néztem. Mivel eddig nem javították, mar nem is reménykedtem benne. Ránézek, hátha...
  • Jóózsf István #6628
    Én is meg akartam már jegyezni, de arra sem vettem a fáradtságot, hogy: "Hulla szag van!"

A négytízben nem javítottak az olvashatóságon? Vagy csak "a többi részén"?

Egy hónapja még építettem cellagyárat, de mostanság nálam az örvlövészet megy. Azt is már keresztbe kasul négyszer-ötször oda-vissza. Csupa arany kézségeim vannak! :-)

Jöhetne valami reménysugár az X4 felől!!!! Legalább lehetne izgulni.
  • kisiku
    Hová toljam már? :) 2677 óra játéknál megálltam vele még februárban.A zenéit hallgatom a mai napig a kocsimban...majd talán később újra lenyomok pár órát.
  • TokraFan
    Nekem fizikai problémám van a játékkal, egyszerűen olyan aprók a betűk a dialógokban, hogy nem tudom elolvasni. Mondjuk nem 100-as a szemem. Nem világos egyébként, miért így csinálták, mert az UI többi részén teljesen jól olvasható minden. Remélem az X4 valami Elite szerű UI-val jön, vagy skálázható lesz mint a Stellaris-nál, különben azzal is gondban leszek.
  • Stormbird
    Jól becsoffadt ez a topik a pecccs óta:( Senki nem tolja má' ?
    Mondjuk én is csak hébe-hóba röccenek bele a Skunk-ba, de mindig jólesik végigjárni a birodalmat és lepofozni néhány agresszívkodó nyünyőt, vagy einstandolni pár tepsit vagy K-t.
  • harv
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni a következő hiba megoldásában: nem tudok semmilyen szoftvert venni a Mechanic-nál (többnél próbáltam), amint kiválasztom, az ablak+egérmutató eltűnik, mozdulni ezután nem tudok. A 'reloadui' újra éleszti a játékot de vásárolni továbbra sem tudok. Fórumokon nem találtam semmit, illetve egy playernek volt ugyanez a gondja de megoldás sajnos nem volt rá. Modokat kilőttem, nem segített. Ha esetleg valakinek előfordult ugyan ez a hiba megkérem, írja le hogyan oldotta meg.

Köszi
  • Caliph
    hú ezen valahogy totál átsiklottam,észre sem vettem hogy alapból van ilyen benne..köszi :) akkor irány craftolni :)
  • Jóózsf István #6622
    Úgyérted; Külső időgyorsító módosítás, vagy a gyári?
  • Caliph
    még egy kérdés: időgyorsítás modról tud valamelyikőtök?

és köszi az előző válaszokat:)

jelenleg 2 gyáram van,egy fuel gyártó albion shady vaultban: ez jelenleg teli raktárral ácsorog,nem igazán pörög a biznisz :)
    ugyanitt egy energy cell gyártó solar energy farm
    és most épül a devires kapunál a const. shop, első fázis meg egy metal gyár megvan és egy sequana szedi is az ércet.
    bővítés folyamatban
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.05.02. 20:06:59
  • Stormbird
    István tök jól mondja, DeVries nem egy kánaán kereskedői szempontból.
    Nekem két gyáram van ott Twilight Sentinel-ben. Egy URV BTO Line és egy Construction Shop. Egyiknél sem kell sorszámot tépniük a várakozó kereskedőknek, de én nem bánom, mert szeretem magam szétosztani a megtermelt motyót, a ki fizet legtöbbet elv alapján.

Mondjuk nincs sok gyáram (4 Albion-ban és 2 DeVries-ben), ezért bőven belefér, hogy manuálisan szöszmötöljek a business-el. Albionban azé' mindenképpen jobban megy a seft, szóval ha nincs kedved az üzlettel bíbelődni érdemesebb ott összeszögelni pár gyárat.

István, ez a patch utáni nyú fícsör a drónok eltűnésével engem is utolért...
    Megtámadták az egyik Construction Vessel-em, minek eredményeképpen szőrén und szálán nyoma veszett az összes benne lévő Construction és Cargolifter URV-nek... Szóval innen is csókoltatnám a buksi fejét minden EGOsoftos agysebésznek...
    Még szerencse, hogy én (is) gyártom ezeket, szóval vettem magamtól és eladtam magamnak, így csak az anyag árát buktam .

• Caliph
    igen , fentvan a mod,meg a no jump fuel mod is,ezt elfelejtettem irni,szóval így érdemes építeni oda vagy inkább hol vagy albion? :)
  • Jóózsf István #6618
    Alap esetben (legálisan, hagyományosan) a gyárak, maximum a rendszer széléig merészkednek.: Max kereskedelmi távolság: System. A gyárakhoz rendelt hajókkal Csak és kizárólag az Ügyvezető igazgató rendelkezik!!! (Tehát beszerez-elad. Amire épp szükség van)
    Devrí nem a kalmárok paradicsoma! A legnagyobb fogyasztó a hajógyár, de az is csak töredékét pusztítja a termékeknek, mint bármely másik hajógyár. Ettől függetlenül létezik NPC árumozgatás.
    Emellett vannak vándor kereskedők, akik átjárnak a rendszerek között. Hogy ezt milyen hatékonysággal teszik...?!?!?!??!
    Továbbá létezik egy Galakszi Sztésön Réndzs nevezetű módosítás, ami lehetővé teszi a gyárak számára, az egész világegyetem bebarangolását!
    Én a kezdet kezdete óta használom a GSR módosítást. Semmi hátránya nincs. Pusztán csak lehetőség. (Lesz még egy lépés a menüben a System után: Galaxy.
  • Caliph
    üdv. ismét nekiálltam bohóckodni kicsit,free playben. deviresben tervezem építeni a birodalmam,de ugye ott ec és kaján kívül nincs szinte semmi. ha ide építek gyárakat akkor az npck fognak jönni vásárolni,akár más rendszerből is? vagy amit itt gyártok azt kb csak arra van hogy magamnak használjam fel.
    illetve ha rendelek mellé teherhajót akkor az a készterméket is eladja automatikusan vagy csak azt szerzi be ami épp a managernek kell,és manuálisan lehet eladni vele?

köszi
  • Jóózsf István #6616
    Jó kérdés. Én rendületlenül pakolom a hajókra, főleg a bányászokra, de sosem ellenőriztem...
    Ha tippelnem kell, akkor.: Már miért működne???? :-)
  • kisiku
    Assault drón működik már vagy még mindig tök felesleges?
  • Jóózsf István #6614
    Tapsoljuk meg azt a ficsőrt, hogy a hajókon levő kijelölhető objektumokat támadják. (fegyverek, pajzsok, DRÓNKIVETŐ)
    Egy Onil-t kétszer támadtak meg. Mindkétszer eltűnt róla az összes URV! Mindezt egy óra leforgása alatt!
    ÉLJEN!!!
    Persze ez elsőre nem volt egyértelmű. Sok koitusz elhagyta a számat, mire rájöttem. Aztán meg azért amiért. Ha tegnap este írom ezt a hozzászólást, akkor belevörösödött volna az egész internet!
  • kisiku
    Jah, látom...habár hónapok óta nem játszom vele, majd belenézek.A zenéit azóta is hallgatom a kocsiban...
  • Jóózsf István #6612
    RILÍZED!
  • biglion lord
    Kösznöm az infót!
    További szép napot!

Üdv Lion
  • dimre
    A Csillagpolgár alfában van, jó ideig még lesz is.
    Viszont a Take On Mars egész tűrhető, közel reális, nem lövöldözős, barkácsolós-túlélős, kicsit elvont játék. Ha van türelmed és beleéled magad, akkor nagyon szórakoztató egyedül (társakkal, vagy saját-építésű robotszondákkal) a vörös vadonban.
    Bocsi az antireklámért, bár más műfaj.
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.04.09. 14:56:10
  • biglion lord
    A VR-ből lesz X4-re frissítés vagy mi nem? Nem vágom angolt... De ha jól értem akkor a VR lesz felfrissítve!?
    Bár ha a Citizen kijön akkor biztosan arra startolnak rá sokan... Ideje lenne már ebben a korszerü világban, egy jó játék ami játszható és látványos is.

Üdv Lion
    Utoljára szerkesztette: biglion lord, 2017.04.09. 12:56:33
  • TokraFan
    Talán az X4-ben...