6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #6447 Hullámvasutat a TF-ben is lehet...
Más:
Szebe jött velem a műhelyben ez a módosítás "prosper devries" Ki is próbáltam, de én maradi vagyok és megszoktam a sárga színt Devríben. De nagyobb baj volt, hogy a srác betett négy gyárat is, amik viszont a konkurenciáim lettek volna. Az is zavart, hogy a Devri-i hajógyárban az összes létező hajót kapni lehet.
Egy dolog furdalja az oldalam. Milyen lehet egy Sucellus teherhajóként!
Viszont! Van más alkotása is a srácnak, amivel kezdek barátkozni: Realistic Thrust. Egész érdekes, de szokni kell!
Ha gondoljátok?!?!?
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2016.11.21. 18:14:14 -
kisiku #6446 Pedig olyan hullámvasutat építettem, hogy okádnak az utasaim, de nagyon élvezik -
Rotring #6445 Oké! -
Jóózsf István #6444 A Rollert már próbáltam. Nem fogott meg. -
Jóózsf István #6443 Akkor pontosítok: Nem konkrétan ez a fegyver lesz megnevezve, nehogy félrevezesselek. "valamilyen" fegyver lesz. -
kisiku #6442 OFF leszek, ajánlhatok még management játékot az itteni űrhajós-vasutas népnek?
Akkor irány a vidámpark, avagy a Planet Coaster...hmm imádom!
Off vége. -
Rotring #6441 Köszönöm a segítséget. Akkor keresgetem a küldit.
-
Jóózsf István #6440 Ez egy sima "villanykörtés" küldetés. Független a történettől! De nem tudom mi a neve. A jutalma valami nagyobb összeg, vagy az Mk3-as Gatling. -
LV 426 #6439 Köszönöm a segítséget. Amit elrontottam: nemhogy lelőttem a hullját de még javítottam is közel 100%-ra mielőtt a "marínok" kirajzottak volna. Úgy hogy lelőttem 30% alá egyből sikerült a foglalás. -
Rotring #6438 Free Play-ben is lehet, vagy ott nem adatik meg ez a lehetőség? -
Jóózsf István #6437 Nehéz erre úgy válaszolni, hogy ne rontsuk el a játékélményedet. Barkácsolni "csak úgy" nem tudsz!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fel kell venni küldetésként!
Szólj, hogy hol tartasz a prodzsektben és aszerint segítek -
Rotring #6436 Sziasztok! Particle Repeater Mk3-ast mibőĺ tudok craftolni?
-
goyo2 #6435 Nem dobta ki. A Hull-ra is vigyáztam, bár az lehet, hogy egy olyan konténer része ért találatot amiben pont az volt, és olyankor megsérül a rakomány? -
Jóózsf István #6434 Rejtély! Rég nem foglaltam rakott hajót. Olyan is van, hogy kidob valamennyit, de hogy "mindet"?!?!? -
goyo2 #6433 durva. Megláttam egy PMC sahanart, rajta több száz astrobee launcher, ami darabja 600e felett. Amikor kiadtam a boarding parancsot lement eadarabszám 1-re. Ki nem dobta. Hova lett? megették? -
Jóózsf István #6432 Én imádom a Leptont (Talicska) , mert fürge. Meg tetszik is csak úgy, de egy vadászraj szétszedi ripsz ropsz. A Lirameki a másik véglet, ami már inkább csatahajó.
Nálam a favorit a Titurel, de nem vetem meg a Liraneát sem. Jó köztes értékű hajók!
LV! Ugyan Viku szebben összefoglalta valószínűleg a leírásában, de összekapom magam:
A foglalásnál nagyon fontos tényező a foglalási és az ellenállási érték. Egyik a Borzé, másik az áldozaté.
Mindkét értéket lehet befolyásolni. Érdemes jó képességű parancsnokot (marine officer) szerezni. Négy csillagost már lehet találni. Ezzel a Borz része ki is fújt.
A védelmi értéket az áldozaton levő fegyverek, pajzsok és maga a hajótest amortizálásával csökkentheted! Mindenképp úgy engedd ki a gyalogosokat, hogy ez az érték kisebb legyen. A másik rettentő fontos dolog, hogy a Liba utasításait BE KELL TARTANI! Ha lőni kell, lősz, ha hekkelni kell, akkor hekkelsz, punk tum!
Ha mindkettőt betartod, akkor nemhogy sikeres leszel, hanem veszteség nélkül foglalhatod el a kiszemelt hajót! -
goyo2 #6431 lyramecront akartam irni a lynarea helyett :-) -
goyo2 #6430 Nektek melyik trade hajo jött be jobban? jól felfegyverzett lynarea, vagy fürge L-es hajó pl Lepton? -
goyo2 #6429 Én igy csinaltam 50 db recruittal (már nem lehet elite és veteránt venni ne is keresd)
- Tristar a jumpdriveba, ez leszedi még a motorokat is legtöbbször
- az összes löveget leszedtem
- a drone bay-t is leszedtem, mert nagyban csökkenti a boarding resistante értéket.
- hull-t leszedtem annyira, hogy a boarding resistance 30 ra lement. Igy veszteség nélkül el lehet foglalni egy rahanas-t.
Ettől már fejlődni fog pár marine. később egyre kevésbé kell levinni a boarding resistant értéket, ahogy jobb marine-ok lesznek.
-
LV 426 #6428 Kipróbáltam a hajófoglalást, de valami nincs rendben, vagy valamit nem jól csinálok. Az első ami gyanús, hogy csak "recruit marine" okat lehet venni, legalábbis eddig 10 szektorban néztem de csak az volt. A másik pedig az, hogy egy leggyengébb Rahanast foglalnék (teljes létszám, hajó mozgásképtelen, fegyverek pajzsok lelőve, hekkelek.... stb, de 10-ből 10 szer sikertelen. Mi lhet a megoldás? Vagy csak nem vagyok elég kitartó? -
Jóózsf István #6427 Szinte mindegyik csalás.
A sok építkezés miatt, jól jött, ha a hajók egy kicsit dinamikusabban mozognak.
Meg ugye, jobb az egész galakszissal kereskedni.
Borzba is befér 11 ember.
Nálam a Fulmekronon van Nagy Berta is.
A Titureljeimnem két nagyobb teljesítményű hajtóműve van.
Hajógyáram sem lehetne.
Nem szennyezem az űrt. ("üres tankkal" is pont akkorát ugrik a hajó)
A Borzon (Immár) két ugróhajtómű is van! (A házilagossal a zónák közepére ugrok. Illetve ahova az XML-ben írom!)
Ami nem is "Mod" A fegyverek fejlesztési lehetősége óta magam írom a paramétereket. "Egy kicsit passzosabbra"
Ami egyáltalán nem baj. hogy a hajók nem koslatnak utánam, minden egyes parancs végrehajtása után. (Safer Trader)
És ahogy így végignézem a kiegészítések mappát, a felsoroltakon kívül is van még benne jócskán. De a javára már nincs szükség, mert az Ego beleépítette a játékba, vagy nem működött jól...
Azt akartam sugallni, hogy próbálgasd ki ami tetszik, aztán döntsd el magad, hogy élsz vele, vagy sem. -
goyo2 #6426 ok, de egyenlőre szégyellek :-) Inkább kereskedek velük manuálisan/automatan. köszi
Amúgy ti milyen modokat használtok? Mindig azon vagyok, hogy ne minősüljön csalásnak a mod, de ha szétszivat egy alapfunkcio akkor inkabb modolom. :-) -
Jóózsf István #6425 Nem tudok ilyenről, hogy egy gyár elküldi beszerzőkörútra a hajóját, ami több fajta árúval tér vissza. Alapjaiban így van megírva a program.
Azzal lehet kiküszöbölni, hogy annyi hajót rendelsz a menedzser alá, amennyit nem szégyellsz! -
goyo2 #6424 Nem ismertek olyan modot, amivel egy trader nem egyesével (egy féle termékre gondolok) megy anyagot szállitani/beszerezni?
Feltettem a galaxy station range modot, és elég jó, hogy a megadott áron elmegy beszrezgetni a cuccokat, de nem jó hogy anyagfajtánként teszi azt.
köszi -
TokraFan #6423 Tökéletes megfogalmazsá! -
Jóózsf István #6422 Szerintem az úgy lehet, hogy:
Minden ember szeret valamilyen szinten játszani.
Sokat használnak hozzá számítógépet.
Vannak olyanok köztük, akik egy egyszerű belsőnézetes golyóviharnál többre vágynak.
És már el is érkeztünk a Ribörszhöz, Terepasztalhoz, Annóhoz, hogy a logikai játékokat ne is említsem! -
kisiku #6421 Nahát, mégsem vagyok egyedül! Hogyhogy mindenki vonatozik? -
kisiku #6420 Hahahaha.. igen, vonatozik!Megpróbál a földön is sikeres lenni, nem csak az űrben!
Oké, itt van a leírás:
Itt találod a leírást, meg a játék zeniét is, ha kell. -
Stormbird #6419 :)
Szintén:) -
Jóózsf István #6418 Szerintem vadul vonatozik! Az-az SzállításLáz-ban ég. (Én is!) -
goyo2 #6417 köszi májsztró helyettes :-) -
Stormbird #6416 Bár nem vagyok Kisviku, de talán nincs gépközelbe, ezért tessék ITT a LEÍRÁS -
goyo2 #6415 Kisviku: Májsztró, merre található a leírásod legújabb verziója? Most olvastam azt amit talán az első megjelenéskor adtál közre. Nagyon hasznos volt. Köszi.
Utoljára szerkesztette: goyo2, 2016.11.08. 12:51:06 -
goyo2 #6414 Nekem egy sima I7 2600-om van, egy GTX-560-al, de nem ilyen sima a futása. Bár majd kiváncsi leszek ebben a szektorban milyen lesz. köszi -
Jóózsf István #6413 Szinte csak a processzor számít. Annál is inkább "csak" a frekvencia. Ez egy 4770K, ami 4400-on, már nem stabil, és zabálja az áramot, mintha az lenne a dolga! Most ránéztem kíváncsiságból a HWINFO-ra: 1.499v volt a csúcs, amióta bekapcsoltam a gépet. Ijesztő!
Lehet, hogy egy 2600K 5000-en szebben muzsikálna. (Ami szintén felszippantja a másfél voltot, de legalább szalad!)
Jah, és az ne tévesszen meg, hogy ez a zóna szépen fut, mert vannak olyanok, ahol 16 fps-re is be tud esni! -
goyo2 #6412 szépen fut nálad. Milyen a vasad? -
kisiku #6411 Asszem van valami mod, amivel lehet az Assault Drone-okat is erőltetni a harcra, de ha jól emlékszem inkább csak a kicsik ellen vetették be a drónokat, a nagyok ellen nem.De ellened használják, ha foglalni akarsz.
Majd megnézem... -
Jóózsf István #6410 Még vagy két óra, de EZ lesz a linkje.
16 perc, 40 giga.
Így játssztam én! -
Jóózsf István #6409 Attól függetlenül derekasan helytállt, mert fele-fele hull-nál Icuka kapitulált. Tehát nem mi "rántottuk el a kormányt!"
Amikor újra előkerült, akkor meg rásegítettem kicsit a márkhármas plazmával. :-)
Fel is vettem. Ha lesz türelmem, feltúbolom. -
Jóózsf István #6408 Viku!
Történt egyszer, hogy vásároltam egy Fulmekront és fullra pakoltam mindenféle drónnal, hogy majd jók lesznek elterelésnek az Ilona ellen. Igen ám, de nem használt egyet sem, amikor összeeresztettem őket. Erről van valami fogalmunk?
Rémlik, mintha te fejtegetted volna ezt valamikor!?!?!?
Azt tudom, hogy az Assaultokat nem használják a hajók. Lehet, hogy mert azok is vannak benne, a többit sem ereszti?
Vagy csak vadászok ellen engedi ki őket?