X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért főleg az elején -amíg gyenge a fegyverzet- nem árt ha van az embernél néhány CONSTRICTORS rakéta ami időlegesen megbénítja a hajó mozgását, hogy legyen idő kilőni a hajtóműveket. Nem sok helyen lehet venni ilyet, de ha máshol nem is, itt mindig találok:
System: Fields of Opportunity
Sector: Fatal Path
Zone: Sea-Green Oasis
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Az építkezés azé' nem egy olcsó móka, még akkor sem ha csak egy kis sufnicéget szögelnél össze.
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Későbbiekben lehet állomást építeni ahogy láttam,mi éri meg először építeni ami beleférhet egy kezdő player szűkös pénzkeretébe?
Vagy inkább gyűjtsek bányászhajóra és adjam el amit összeszedett? köszi a tippeket.
És Vikunak is köszi a segédletet 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.21. 15:01:22
az emberek nagyrészének tetszik az elején de nagyon hamar kifullad, new+ meg vicc
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.08.21. 12:27:14
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha szereted az Elite-et,de többre vágysz,akkor Rebirth...
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Hogy jó-e a játék, azt az dönti el, hogyan ülsz le elé.
Mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy a kertészeti vállalat mintaboltjából "kölcsönözze ki", aztán döntse el.
Mondjuk a 60 császári pengőt erősnek találom érte! 10 és 20 között reálisabb lenne!
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Eléggé változatosak a bolygók, nem igazán lehet megunni. Végre a toxikus és hideg bolygók után találtam egy kellemeset, erre tele van húsevőkkel, nem győzöm magam védeni. Észnél kell lenni és figyelni. Már csak egy faj hiányzik, hogy meglegyen a készlet és kapjam a lóvét.
A cél nem a nagy hajó, végigmehetsz te a kicsivel is. A cél, hogy eljuss középre, a legfényesebb csillaghoz. Ebben segít Atlas, aki mutatja, hogy merre vezet az utad. Persze ezt nem kell követned, elmehetsz másfele is, vehetsz vadász hajót és kereshetsz kalózokat, stb. A bolygókon ráadásul vannak lezárt épületek is, amiket, ha feltörsz, akkor megtámadnak a sentry-k és még repu romlással is jár. Bár nem tudom, hogy ez jelenleg mit takar. Viszont BP-khez juthatsz. És ki tudja, mi máshoz még.
Jelenleg még nem látom, mennyire lesz komplex, de elég komplex, hogy az ember kényelmesen kikapcsolódjon és nem túl komplex, hogy az már idegesítő legyen.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
lol
a rebirth nem fulladt ki 10 óra alatt
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Bolygóra szállás, állomáson mászkálás, kereskedés, felfedezés, lövöldözés. Ígéretek szerint a későbbiekben állomás építés. Szép nagyon, bár az X3-makhoz képest azért elmarad. A Rebirt-hez képest meg kb szint. Viszont eddig nem találkoztam elcseszett fejű idegennel, sem emberrel.
Asszem én is újradolgozom a lemezt, mert egy-két szám kimaradt a kocsiból nekem.Reggel feltolom a maradékot is, csak szigorúan a melóhelyről 😊
A többi már a kocsiban van 😊
No, itt egy link ahonnan le tudod szedni.
Lassan feltolom oda a Teladi Outpost zenéit is, meg az egészet és akkor egy helyen lesz az összes.
Ezenkívül át kell konvertálni egy ismeretlen, illetve nagyon ritkán használt .xwma (NEM windows media audio) formából.Erre még az Adobe Audition-om sem képes, de van megoldás.
A többi szám mp3-ban van.
Csupán egy akció játék, de ígéretesnek tűnik: Everspace
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.23. 23:34:26
Ha már új alaplapot veszel, akkor arra is rá tudsz kötni pár monitort és, ha nincs más, akkor több kártyát beleteszel a lapba. Egyes lapokba 3-at is betehetsz, ami régi rendszernél 9 monitort is jelenthetett (HDMI, DVI, VGA kivezetések használatával).
De mindenképp ajánlom, hogy nézz utána a Display Port működésének, lehet az lesz nálad a megoldás és ma már alaplapokra is szokott kerülni, komolyabb gamer kártyáknál 3-4 kivezetés is előfordul. De érdemesebb a több, de olcsóbb kártyát megfontolni, lehet jobban kijössz belőle, nem a teljesítmény a lényeg.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.07.19. 13:05:37
OFF kérdésem lenne, bár kérdeztem már a hardver topicban is: tudnátok olyan gpu-t ajánlani, ami alkalmas 6 monitoros megjelenítésre?Nem játékra lesz, hanem eü.diagnosztikára van használva.
A gamer gpu-k is tudnak többmonitoros megjelenítést, csak nem hiszem hogy hatot is elbírnának.Nem feltétel a fullhd, sőt a hd sem nagyon, mivel hőkamerás képet kell kivetítenem, az pedig nem fullhd-s. Most régi Matrox G550 csinálja, de maga az alapgép már cserére szorul, így nem lehet átszerelni sem.
Bocs az OFF-ért, csak itt jó hangulatú a társaság és talán nem hülyéznek le... <#nyes>#nyes>
De ezt a highway utazási rendszert gyökerestől irtanám ki a játékból, teljesen hibás elképzelés és hülyén is néz ki a sok tekergő "energiacső" minden szektorban. No meg régi szívfájdalmam, az "ikonos dokkolás"...<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.07.18. 16:17:44
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.18. 11:57:57
Hogy mi volt előtte, milyen volt, már csak mi "öregek" tudjuk, az újakat ne rémisztgessük.Én ugyan nem kapok rabattot az Egosoft-tól, de ajánlom a játékot azoknak, akik nagyon sok időt akarnak az életükből elcseszni (vagy ahogy a South Park-ban mondták "he has absolutely no life" ) <#nyes>#nyes> vagy olyanoknak, akik szeretik ezt a műfajt, ugyanis ugyanilyen játék nincs a piacon.
Ha egy új játékos talál is valami bugot, ahhoz el kell telni legalább 1000 órányi játéknak.Az meg már nem semmi.
Ma már nem érdemes azon filózni, milyen sz*r volt az indulás, milyen nyögvenyelősen ment minden, ma már jó, játszható, élvezhető.Bár több ilyen lenne, de borzalmas a felhozatal...
"Űrhajósból" van dögivel, de nem ilyen egyik sem és meg sem közelíti ezt a színvonalat.
El kell fogadni, hogy a Rebirth nem teljesen olyan, mint az előző részek, de nem baj.Az alap ugyanaz, egyedüli negatívum, hogy csak a Skunk-ot vezethetjük.A többi ugyanaz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pozitív kritikákról meg annyit, hogy az olyan alulról felfelé a felülről lefelé hulló poszátákra lövöldöző nemtommik is kapnak "Nagyon pozitív" értékelést, melyek birtoklása és Spectrumon futtatása már '85-ben is több mint kínos volt a Csokonaiban...
Hidd el én is függő vagyok, de ezzel az utolsó eresztéssel sokat szenvedtem(tünk), szóval a "rossz álom" részét ha lehetne elfelejteném.
A messiást nem várták annyira, mint mi a patcheket, és javarészt jóindulatúan 20%-a volt használható, a többi meg parasztvakítás, mert beleraktak valami csili-vili szarságot. Valamikor gyermekkoromban hallottam, hogy szarból nem lehet várat építeni, ezt valahogy mégis felhúzták.
Nem tudom tanultak e saját kárukból, valószínűnek tartom ha még egyszer csinálnak valami óriási baklövést, akkor lehúzhatják a rolót.
X universe Home, sweet home

Starpoint Gemini 1 említésre sem méltó. A v2 már sokkal jobb, toltam vele pár tíz órát, de alapvető problémám volt, hogy külső nézetes design, amitől mindig a hátamon feláll a szőr, borzalom, és teljesen arcade érzése lesz az embernek. Később nagy nehezen applikáltak bele cockpit módot -cockpit nélkül, amolyan X3TC HUD stílusban-, de az sem működött jól.
Ennél nagyobb gond volt, hogy a kereskedelmi rendszere meg sem közelítette az X3-ét, pedig nagyon bíztató volt a kezdetekkor. Ilyen előzmények után fenntartással fogadom az újabb részt, de akár még pozitívan is csalódhatunk.
Egy kis antireklám, lehet volt már.
Hasonlatosságok szembetűnőek, mármint a játék tartalma, lényege, egy év múlva (ha minden jól megy) kiderül milyen lett a puding. A kritikák nagyon pozitívak a korai készültségi állapot ellenére, de ha ilyen jól kalapálják az X széria egy rossz álom lesz csupán.
X universe Home, sweet home
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.07.08. 13:43:14
Olyat ne akarj, hogy te vezeted, mert ebben a részben nem tudsz vezetni.Az útvonalakat tulajdonképpen te adod meg azzal, hogy megnézed a kereskedelmi táblát, és kijelölöd, hová adja el.
Majd ha eljutsz az iparmágnás szintre, tehát lesz kb 5-10 állomásod, még meg is fogod unni, ráadásul a figyelmedet is osztja, pl folyamatosan "etetned" kell a gyáraidat, különben nem termelnek.Ezt később majd automatizálni fogod azzal ,hogy a teherhajókat hozzárendeled és a vételi/eladási árak beállításaival (pöcsöléssel) határozod meg, hogy mit, honnan vegyen.Aztán ha jók az áraid, akkor beindul a bolt.
Én ugye abbahagytam a játékot, mert asszem 60 milliárdot gyűjtöttem össze, de már 1 milliárd után sem sok értelme van tovább gyűjteni.
A legutolsó hetekben én már csak erődítményeket építettem a legveszélyesebb szektorokba, csak hogy kib*sszak az ellenséggel, ezek fegyvergyárak voltak.Majd észrevettem, hogy ezek is milliárdokat termelnek, hát építettem melléjük pár high-tech gyárat is...aztán kellett kaja,víz,alapanyag,köztes anyag, így aztán odáig jutottam, hogy az eredetileg csak poénból épített fegyvergyáram mellé még 10 másik űrállomás is került, és minden termel, életet vittem a galaxis ezen szegleteibe, aztán még tovább nőtt a vagyonom....a túltermelést pedig a raktáraim oldják meg, 10 perc alatt 4-800 milliót is hoz egy raktár...
Szóval visszatérve, az elején persze javasolt a manuális kereskedés, később ha még mindig szereted, csinálhatod, csak nagyban, és az fogja minden idődet lekötni.
Egy kereskedelmi hajó max 7 db kereskedelmi parancsot tud felvenni egyszerre (ha megvan a megfelelő szoftvered hozzá a skunk-on)
A X játékokban pont az volt a haladás, hogy minél fejlettebb vagy, annál nagyobb volumenű dolgokra kelljen koncentrálnod.
X3-ban az elején még magam vezetgettem a teherhajót az ércrakománnyal és még élveztem is, de mágnásként már nem akartam többszáz hajó csip-csup problémáival foglalkozni!
Persze, megtudnám azt csinálni, hogy akkor nem veszem igénybe a Trade menünek ezt a funkcióját, de az valahogy mégis más.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.07.08. 05:58:02