6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
goyo2 #6327 -
#6326 Icuka csinos fara is említésre méltó , csak győzd töltettel. Mivel a borz rakéta tárolási kapacitása elég szerény, javallott az .xml szerkesztés, tudom kicsit csalás, de kényelmes. -
goyo2 #6325 Az aranka seggében azért elég jó.
Leszedtem a rakétavetőt, meg ami ott bizergált. Aztán hátrafele fordultam. Úgy leszedtem a dronokat/vadászokat löveggel vagy rakcsival.
Aztán a hátsó ágyúkat is úgy szedtem le, hogy kiválasztottam az ágyút (home/end) aztán kilőtem hátra a rakátét, az visszafordult és telibetalálta a loveget. Igy akár az aranka tetején levő dolgokat is le lehet szedni fedezékből. Sok rakéta kell, de sokat segít.
Utoljára szerkesztette: goyo2, 2016.10.02. 17:53:17 -
Pares #6324 Nem tudom, hogy mit csinálsz, de soha még csak hasonló sem történt velem, pedig úgy is mentettem el és töltöttem be már a játékot, hogy egy állomás szűk zugában voltam elrejtőzve, ahová épphogy befért a Skunk, meg egy sűrű aszteroida mezőben is. Nem lehet, hogy mod okozza? Ami goyo2-vel történt, az velem is megesett egyszer, amikor egy Taranis két hajtóműje között próbáltam elrejtőzni csata közben, elég hülye ötlet volt, mert engem úgyis tudtak lőni a vadászok, én meg béna voltam és ide-oda pattogtam, aztán végül valahogy a hajtóműben találtam magam (talán a collision avoidance-t ki kellett volna kapcsolni, szerintem az lehet a ludas). -
Gunslinger #6323 Ez engem is rohadtul idegesít, hogy nagyon sokszor be lehet ragadni aszteroidák, állomások belsejébe és akkor vagy állás visszatöltés vagy újabban amióta van jump drive az ugrás a gyógyír. Olyan is előfordult, hogy mentettem, aztán kiléptem. Mikor legközelebb játszani akartam betöltöttem az állást már egy aszteroida belsejében voltam és tutira nem úgy mentettem el, minimum több száz méterre volt. Szóval srácok ne mentsetek soha úgy, hogy valamilyen objektum van akár egy kilométer távolságban is, mert lehet ez a tetű játék csak úgy belerak a közepébe és onnan meg nincs kiút. -
Jóózsf István #6322 Régi szép idők! Amikor még nem kellett ellenállással számolni! És még a pajzs erősítő drónok is tették a dolgukat!
Ehhh. Beszép is volt! -
goyo2 #6321 Ügyes. Bár nekem a láda keresgélés kicsit uncsi hoszzútávon.
Elkezdtem a storit ujra :-) Ilyen marha vagyok. :-)
De elotte meg megprobaltam egy arankat csórni.
recruit marine 26
veteran 24
aranka hull 1%
ilyenkor 124 az aranka resistance
Hát ehhez gyökerek voltak ezek a mariskák. Ilyen csapattal max 50-60 resistance-os hajot tudtam elkapni.
Csak azért irom, hogy más ne fektessen bele feleslegesen több órát. Mire leszedtem az összes ágyut arról a nagy marháról megőszültem. Soha többet. Amugy nem egyszer kerültem a seggén be a hajo belsejébe. Lehet épp előtte kakilt, és nyitva maradt ott hátul :-)
Na elég pihent vagyok, megyek is.
-
Gunslinger #6320 Óóó, én simán átvágtam azzal a gordiuszi csomót, hogy nem kereskedem :-) Remekül jönnek a milliók pusztán azzal, hogy repkedek és felfedezek. Miután legyártattam a Fulmekront 71 millám maradt, elmentem felfedezni Toride-ot, közben bőszen nyomogattam a long range scannert és szigorúan csak az útba eső ládákból szemezgetve mire visszaértem az első semleges állomáshoz és eladtam mindent 104 milla fölé kúszott fel az egyenlegem. Olyan három és fél óra alatt azzal, hogy csak repkedtem meg a végén elvállaltam egy Patrol küldit "hazafele" összekalapoztam több, mint 33 millát és még csak el sem adtam mindent, mert pár alkatrész kell még craftoláshoz. Még 40 órát sem öltem bele, de már megvan az összes elérhető legjobb ágyú, fele high-grade modokkal, craftoltam jumpdrive-ot és SETA-t és a második rare enginehez már csak kettő komponens hiányzik, utána már Mk5 mocim is lesz. Egyedül az Mk5 pajzsos témában nem tartok még sehol, alig van meg valami, de az Mk3-as fegyverek már mind rég megvannak. -
goyo2 #6319 De azért a PMC-vel kibékülés elég szopi. -
Jóózsf István #6318 Azt azért tudd, hogy a szkennelgetés ideiglenes. (legalábbis számodra) egy idő után eltűnnek a tételek a kereskedelmi listáról, de az állomásaid, gyáraid tudni fogják kivel kereskedjenek.
Ha te is folyamatosan látni akarod, arra való a kereskedelmi informátor, amit a minijáték második fordulójában lehet igényelni. De erre is van módosítás! (csöppöt macerás, fárasztó, hervasztó azt a többszáz gyárat végiglátogatni és még akkor nem is beszélve a minijátékokról!) -
Pares #6317 Az igazat megvallva nekem már nincs sok kedvem az X3-akhoz visszamenni, annyit játszottam velük, hogy a fele is sok. Az Rebirth legalább valamiben új fajta módon közelíti meg az X Univerzumot. -
Pares #6316 Hát ha magyarázatot akarsz, akkor mondhatnám éppen azt is, hogy ezek a Xenonok több évtizeden keresztül el voltak szigetelve a többitől, ahogy mindenki más is. Szerintem egy folyamatosan fejlődő AGI esetében pont az lett volna a fura, ha nem fejlesztett volna másféle hajókat... És amint írtam, szerintem baromi jól néznek ki, és idegenül hatnak... Ebben az esetben konkrétan abszolút nem értem, mire fő ez a nagy felháborodás. -
Gunslinger #6315 Nem igazán dühöngésnek szántam, csak megosztottam az első ismerkedésem a capship csatával. :)
Abban semmi új nincs, hogy IS tök buta az AI, az összes X-ben ez így volt és így is lesz úgy tűnik, képtelenek egy normálisat lefejleszteni, de ilyenkor jön ki a hiánya annak, hogy a nagy hajókat nem lehet irányítani. A kis vadászok irányítása egyáltalán nem hiányzik, de a nagy dögöké kicsit kezd. Az Arawn OP-sága viszont határozottan bosszant. Kíváncsi vagyok, hogy OOS melyik most az iszonyú imba, TC-ben a Q volt, ami vitte a pálmát, majd letesztelem van-e itt is valami, ami OOS-ben hasonlót tud. Sokkal kevesebb nagy hajó van, így nem sok zsákbamacska látszik így elsőre, változatlanul az Arawn-t tippelném, de ha nem változtak az OOS szabályok X3 óta, akkor a Sucellus is esélyes lehet. Majd vasárnap játszok vele legközelebb, igazából két napja már nem néztem rá, amióta berepültem vele az összes új szektort is, még nincs minden 100%-ra szkennelve ugyan, de az ráér. Valahogy nem hoz lázba, hogy az összes nehezen szkennelhető JSS állomást meg Xenon platformot átvilágítsam a semmi haszonért cserébe. Biztos én is változtam, de nagyon úgy tűnik, hogy tized annyi időt sem fogok ebbe a játékba beleölni, mint a korábbi részekbe, egyszerűen érzetre minden olyan...kevés. -
Gunslinger #6314 Ha valami más fajról lenne szó semmi bajom nem lenne vele, de basszus nézzünk már rá, hogy a korábbi részekben, a Rebirth előtti elmúlt 14 évben mégis hogy néztek ki ezek a hajók... A K úgy néz ki profilból, mint egy űrben repülő Alien koponya.
Hogy jön logikusan az összes korábbi Xenon design után ez a hernyó stílus? Úgy ráadásul, hogy az N és M az X3 éra stílusát követi még mindig, azok gyakorlatilag ugyanúgy néznek ki. L, LX, PX, Q meg nem is szerepelnek, helyettük mondjuk lett egy S, ami nem sok vizet zavar, mert nem hadihajó. Az mondjuk tetszik, hogy ennyiféle állomást kaptak, de milyen érdekes azok sem követik ennyire ezt az új organikus stílust. -
Pares #6313 Tök gáz? Akkor egészen más az ízlésünk, mert szerintem marha jól néznek ki. -
Gunslinger #6312 A kampánnyal csak egy baj van, hogy iszonyat rövid. Még simán azt hittem, hogy kb. a felénél járhatok mikor egyszer csak vége lett és nincs semmilyen lezárása. :-((((
Remélem majd egy későbbi DLC-vel lesz valami. A Kha'ak-al kapcsolatban van valamilyen mission? Mert ugyan rájuk találtam, de semmit nem zavarnak, ráadásul a játék ismeretlen frakcióként azonosítja őket, ami nonszensz, mivel már az X2 óta szerepelnek, a vadászaik is tök ugyanúgy néznek ki, ami nem baj. Az pl tök gáz, hogy a nagy Xenon hajóknak ilyen organikus hernyó formájuk lett. -
Pares #6311 Hát egy kicsit más állapotban van a Galaxis, más a viszonyod bizonyos frakciókkal, kapsz néhány ingyen hajót, meg ha megvannak a DLC-k, akkor ahhoz is jár egy jól fizető küldetés (bár biztos van több is, még csak az elején vagyok, a felfedezésnél)... A Sandbox meg olyan, mintha mi sem történt volna. A kampány egy bizonyos történettel indít, ami motivációt adhat bizonyos dolgokhoz és úgymond értelmet ad a játéknak, meg megalapozza a hangulatot. De mondjuk ha nagyon máshogy akarsz játszani, mondjuk kalózkodni, akkor az nem igazán illik bele a kampányba (ettől függetlenül lehet csinálni). -
goyo2 #6310 Szia
Persze lehetett volna úgy is, csak ez volt a kiváltó ok, amitől akkor abbahagytam. Most meg nem nagyon van kedvem a küldiket az elejéről kezdeni. Azon agyalok, mennyire dobná fel a hangulatot a free módhoz képest. De nem fárasztalak titeket ezzel. :-) -
Pares #6309 Hát nem tudom, én annál simán bekapcsoltam az autopilótát, vártam pár percet, és kész is volt a küldi. -
kisiku #6308 De, de, abba is hagytam.Azért nem láttok engem itt sűrűn.
Helyette Subnautica-val tolom...bár azt is elnapolom egy időre, mert 400 órám van benne és valszeg januárban jelenik csak meg. Egy Early Access-es játékkal meg nem nagyon tudunk mit kezdeni, kezdem unni...én nem élvezek el attól, mint a többi fan, hogy "hú de jó, új textúrák az új frissítésben! "
Ígértem nekik is egy könyvet, de egy fejlesztés alatt álló játékról nehéz, meg nincs értelme.
A Rebirth-nek a zenéit hallgatom a kocsiban, főleg, mióta a HOL-os zenék is megvannak.Ha érdekel, feltoltam Google Drive-ra.
Segítségképpen járok ide, főleg új játékosoknak.
De mivel szokás szerint szar a felhozatal, s az a kettő, amit várok is csak később jelenik meg, lehet, hogy visszanézek az X univerzumba.
-
goyo2 #6307 Igen az volt. Egy állomásba elakadt, vagy 1 óra alatt keveredett ki. De több ujratöltéskor, mert volt amikor bement az állomás belsejébe. -
Pares #6306 "akior OL-ben pesztrálni kelett egy kishajót, és pár óra utána repkedés elég uncsi volt. (főleg mert mindennek nekiment ami előtte volt. Képtelen volt kikerülni egy gyufásdobozt)"
Ez melyik küldetés? Amikor el kell kísérni a CHOW kereskedő hajóját? -
goyo2 #6305 Sziasztok
Free módban kezdtem, mert a küldi szivásból akkor volt elegem, akior OL-ben pesztrálni kelett egy kishajót, és pár óra utána repkedés elég uncsi volt. (főleg mert mindennek nekiment ami előtte volt. Képtelen volt kikerülni egy gyufásdobozt) Feltettem, egy modot amivel tudok autotradert hasznalni. Van pár Lyramekron, meg az a másik L betüs XL-es. Max 7-8 megy autotraderben, de mig bénázok az állomással annyira gyűjtik a lét, hogy már szégyellem.
Rendeltem egy uj lyramekron, mire kész lett, ujra is termelték a zsét ami ráment.
Igy nem kihivás, arra jó, hogy megismerjem gyorsan a dolgokat benne. Kész az URV integration Stage 2, és a warehouse stage2, páthuzamosan épitem.
Szerintetek megéri ujrakezdeni a plottal, ad az több élvezetet mint bosszúságot? Nem tudom hány órám van benne, de saccra 100 körül.
köszi
u.i. Kisviku, te nem azt mondtad hogy abbahagyod? Már vagy 10 szer?
Utoljára szerkesztette: goyo2, 2016.09.29. 08:52:02 -
goyo2 #6304 Megoldva. Linux verziónál nem fogadja el a nagybetűs foldernevet. -
goyo2 #6303 egyik se jelenik meg az extensionok között. A capital Ship Bridge megy például. -
goyo2 #6302 köszi -
kisiku #6301 Mindkettő működik a 4-es verzióval, az egyik neve Morecrew a másik Show Skills.
Nézd meg a nexusmods.com oldalon.Lehet hogy a steamből már törölték. -
goyo2 #6300 Ja és azt a modot se találtam, amivel több crew lehet a skunkon, mint alapból. köszi -
goyo2 #6299 Üdv
Köszi a tippeket. Amugy sok idom nincs jatszani. Meglatjuk ezúttal meddig birom. Amugy a rebirth megjelenése óta sokat nyomtam az Albion Prelude-al+egy moddal, de most mar az se ugrik be. A timeline utódja taláén vagy mi. Mindegy.
Még egy kérdésem lenne. Ez a show your skill mod a 4.0-val ugy latom nem megy. Vagyis nincs a hivatalos fórumon a listában. Van valami más megoldás? Az nem tuti, hogy felveszek valakit, nem tetszik kirugom, és igy tovább.
köszi -
Jóózsf István #6298 Ezeken már kidühöngtük magunkat mi is! A Sucellus engem is nagyon megérintett! Amikor megláttam a leírásban, hogy Esztelenül Nagy Ágyú, akkor felcsillant a szemem, de sajnos nem írtak hozzá külön repülési formációt.
A felsorolt bárkákat, inkább elfoglalni jó móka! Nagyjából ez a sorrend: szuka, taranis, aranka, fulmeki és a végén a királynő: Xenon "I"-lonka! (Kell hozzá xenon hunter mod! De az egyébként is kötelező tétel!)
Ezzel szórakoztattuk magunkat mi is unalmasabb perceinkben.
Sajnos az szektorban - szektoron kívül ebben a játékban is erősen érvényben van. Szégyellős az ÉjÁj, ha nézik! -
Gunslinger #6297 Az XL méretű nagy vasaknál mi értelme, hogy 150 meg akár 300 drón is beléjük fér, amikor csatában egyszerre max ötöt engednek ki? Már rég vége az ütközetnek mire akár 10-et elhasználnának, mert amúgy soincsenek prioban, mikor megy a csata, a drónok vígan repkednek, néha-néha leszednek egyet, de amúgy nem nagyon fogynak. Olvasom az összeállításokban, hogy a mérleg negatív oldalára van helyezve, hogy ha egy rombolóba "csak" 150 drón fér, mikor a harmada is bőven elég és ennél többet csak az Arawn tud befogadni, ez az új e-pénisz az űrben vagy mi? :)
Az meg amúgy felháborító, hogy az Arawnnak háromszor akkora a pajzsa, mint egy Fulmekronnak, kicsit elcsúszott a balansz. Amúgy valahol tökre érthető, hogy kellett egy ilyen tápos dög a sztori miatt, mert az AI olyan rosszul manőverezik, hogy kellettek ilyen korcsok amik kibírják az állomások tűzerejét, amíg kényelmesen keringenek körülöttük, mert ugye az állomás nem mozog, szép kényelmesen van egy helyben. Hihetetlen, hogy egy-egy ütközet még SETA mellett is hogy elhúzódik, mert az AI nem tudja épp merre forduljon. Nagyon hiányzik, hogy sk irányíthassam a rombolókat. Azon kívül már bánom, hogy legyártattam magamnak egy Sucellust, azt hittem ez az IHC tök buli lesz, de még egyszer nem láttam vele lőni, mert minden nagyobb ellenfelet oldalazva közelít meg. OLDALAZVA, mikor amúgy egy tök keskeny hajó lenne és szemből lenne a legkisebb célpont és a legerősebb lövege is az orrán van, nulla kitérítési lehetőséggel és erre a szentem a célpont fölött-alatt-mellett repked el és úgy harcol.
Ezen kívül még gyártattam egy Fulmekront, potom 114 millába fájt, vele és a sztorihoz kapott Taranissal becserkésztem egy Atlas Arawnt, hogy a Fulmekron is átessen a tűzkeresztségen, szegény Taranisra egyedül nem lehet rábízni semmit, ami durvább egy spacefly-nál, egy kommersz Xenon platform úgy megizzasztja, hogy hull sérülés nélkül nem jön ki a csatából, illetve eddig négyből háromszor nem jött ki, egyszer valami csoda folytán 2%-os pajzs mellett túlélte, valahogy jó irányba fújta a napszél vagy nem tudom, sikerült véletlenül optimálisan helyezkednie, mert a többi esetben jó volt, ha 70% hull meg a modulok háromnegyede megmaradt egy olyan harc után, amiben egy fele annyi löveggel sem rendelkező ÁLLÓ célpontra kellett lőni, szánalom.
Az Arawn elleni csata sem a várt módon fejeződött be. Eleve egy jó 20 percem elment azzal, hogy a két szerencsétlen, a Taranis és a Fulmekron odaérjen a megfelelő pozícióba, a Fulmekront előbb indítottam támadni, gondolván, hogy a Taranis úgy is gyorsabb és beéri, hát a nagy szart. A Taranis jó másfél perccel lemaradva érkezett meg, addig az 1v1 elég kedvezőtlenül alakult, a Fulmekron pajzsa 50% alatt volt már, az Arawné 73%, azért a Fulmekron tűzerő fölénye itt érződött, hiszen az Arawn-nak háromszor akkora a pajzsa. Nah, Taranis bevetődik, megjött a felmentősereg gondoltam. A boostból nem bírt rendesen lelassulni és belerongyolt az Arawnba, sérülés persze semmi, X3-ban ilyenkor már rég mindkét hajónak csengettek, itt meg lepattant az Arawnról, mintha csak két biliárd golyó találkozott volna, fizikának nyoma sincs, LOL. Ez azt a remek helyzetet eredményezte, hogy a Taranis félig meddig a seggével állt az Arawn felé, majd ügyetlenül forgásba kezdett, de sajnos minek. Az Arawnt annyira nem zavarta sokáig a Taranis. Úgy hogy közben lőtte még a Fulmekront is olyan potom 25-30 másodperc alatt elporlasztotta a Taranist, mintha ott sem lett volna. A Taranis hősi elmúlása közepette azért párat belelőtt az Arawnba, a Fulmekron is tette szépen dolgát, így az Araw-nak nemsokára elfogyott a pajzsa, Fulminak még maradt kb. 20%. Nah, már frankón nyeregben éreztem magam mikor az Arawn beletenyerelt a boostba és csak úgy ott hagyta az ütközetet, meg az összes kiküldött drónját. Nahát, nahát, mi is történt? Két dög nagy hajóval (illetve egyel meg egy viccel) letámadtam az ellen egyetlen csatahajóját, az röhögve kilőtte az én kisebbik ladikomat aztán mikor már vesztésre állt, lelépett és engem meg ott hagyott a Taranis száz milliós roncsával meg Fulmival, aki így nem esett át igazán a tűzkeresztségen. Well played, még sem annyira gyökér az AI, persze az én káromra. :-) -
kisiku #6296 Mi ez a játék?
Goyo2: atyaisten!Pedig te is rengeteget toltad előtte!Ja hogy van magánéleted is? LOL
Figyu, maradj a manuális anyagbeszerzésnél.A valóságban is jobban megy, hidd el, ne bízd rá a kőművesre! Az elmegy zabálni meg piázni, majd vagy megveszi a legdrágábbat és a legsz*abbat vagy semmit nem csinál, aztán "bocsi, főnök, nem kaptam a bótba' "
Szóval, manuálisan vásároltass be építőanyagból. Legyen a hajódon azért Architect+ a Triumvirátus (Captain, Def.Officer,Engineer) Lóvé sem kell nekik, úgyis a te számládról vonja le. Olvasd el a leírásomat, abban adtam alap mennyiségi tippeket. Albion-os és Omicron-os állomásokhoz más kell!
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.09.26. 22:48:22 -
#6295 Az a gyár látómezejét hivatott növelni, az építész a sajátját használja.
Az építésznél, és a hajóknál is külön tudod állítani a hatótávot, zóna - szektor - rendszer - (galaxis, úgy emlékszem ezt csak móddal), ha egy hajót rendelsz az építészhez, akkor a hajó a kőművesnek beállított hatósugárban fog kereskedni. -
goyo2 #6294 Köszönöm a gyors választ. De ahogy nézem a nagyobb radar, amitől messzebb fog látni, az az épités végén fog elkészülni,akkor meg már mindegy. Na akkor megyek bevásárolni. -
#6293 jól csináltad, az építészhez kell rendelni. A kérdés, hol építkezel, ha hatósugáron belül nincs olyan gyár ami gyárt olyan alapanyagot (adott árban) ami kell neki, akkor körözni fog.
Célszerű a manuális vagy a külső beszállítók igénybevétele. -
goyo2 #6292 Sziasztok
2 év után megint nekiestem a játéknak. A HOL verzioval kezdtem Free módban. Csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan rendeljek egy hajot egy épülő gyárhoz hogy beszerezze a nyersanyagot az épitéshez. Még mindig nem működik ez? Ha az épitészhez rendelem, (ott megadva a helyes opciot) akkor is csak patrol üzemmódban bénázik a hajo. Sirni fogok ha minden kézzel kell összeszednem.
köszi
Üdv Goyo -
Pares #6291 Na igen, jobban belegondolva jelen állapotában is azért panaszkodnak az emberek, hogy sokáig tart a dokkolás (asszem erre is van mod), amúgy meg én is amint tudtam, azonnal megvettem a docking computert... De azért érdekes és immerzív lenne, ha lenne benne tényleges dokkolás.
A nagy hajóknak van boostere, azt használják, hogy a zónák között közlekedjenek (nem követik a highwayeket, hanem egyenesen zónából zónába repülnek, ami gyakran jóval rövidebb utat jelent). Ezt ki is lehet használni, dokkolsz a hajón, vagy egyszerűen közel maradsz a hajóhoz, mert van gravitációs terük, ami magával húz. A szektorok között a jumpdrive-val ugranak, 100 üzemanyagot felhasználva minden ugrásnál, értelem szerűen ezt is ugyan úgy ki lehet használni gyorsabb közlekedésre... -
Gunslinger #6290 1. Ezzel én is egyetértek, nincs nagyon hozzáfűzni valóm.
2. Na ez érdekes, mert az elején én is hiányoltam, aztán visszagondoltam, hogy mi volt a korábbi részekben, hát docking computereztem állandóan, szinte sosem dokkoltam manuálisan. Inkább az bosszant, hogy a jelenlegi megoldás csak 750 méteren belül működik, tök jó lenne, ha már néhány km-ről is lehetne dokkolni, úgy is az animáció szerint Yisha végzi a manővert vagy valami állomás automatika.
3. Ez a highwayes cucc a Freelancerből lett szerintem átemelve, ott volt nagyon hasonló és remekül működött, itt sem rossz, de ezen kívül nagyon hiányzik még egy cruise engine is, azt is átemelhették volna ide. A boost nem ugyanaz. Apropó cruise engine, mintha a nagy hajóknak amúgy lenne valami ilyenje, mert sosem látom őket utazni a highway-en, de mellettük ilyen 1500-2000 m/s-al hasítanak alkalmanként.
4. Már az előző részekhez kapcsolódóan sem értettem a sírást a térképek miatt, szerintem akkor is és most is teljesen átlátható és könnyen kezelhető az összes térkép funkció. Nekem ezzel soha semmilyen problémám nem volt egyik részben sem. Szerintetek hogy lenne jobb a térkép? Mit változtatnátok rajta? -
Gunslinger #6289 Pont ezzel a moddal szöszöltem tegnap, mert mikor kicsomagolta duplikálta az egyik könyvtárat én meg nem vettem észre és simán csak bemásoltam, aztán csak néztem miért nem működik, de végül persze működésre bírtam. Megérte, mert iszonyú jópofa, a recroom szerűség ajtaja pcit bugos, mert néha átclippel a falon és eltűnik, de üsse kavics, úgy sem megy oda be senki :) -
Pares #6288 Egyébként, akit érdekel, itt letöltheti a Rebirth 4.0-val kompatibilis Capital Ship Bridge modot. Én még nem próbáltam, de jól néz ki.