Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Három hónap után ismét elindítottam, csak nézek ki a fejemből, sok apró hasznos foltozást látok (információ képében ingame), bár a mumusom a pajzstöltő dronok mindig sz@rt se érnek. Icukával is próbáltam seftelni de benyelte a CV-t mint kacsa a nokedlit, és az istenért sem volt hajlandó elmozdulni, várt a drónjaira. A parasztvakítás még mindig nagyüzemben megy egoéknál, mindezek ellenére szöszmötölök vele, amíg jól felba.. idegileg. Azért hiányzott, még pár óra játék mire felfedezem a tulajdonaimat, és megismerkedem az újításokkal. Végre lehet squad nélkül kereskedni, ráadásul egymás után hét helyre lehet küldeni a bárkákat. 
Látom bővült a játékosállomány.
Diopapa #5336
Mekkora az akció mértéke ? (vak és öreg vagyok, nem találtam rá a gőzben, én 50€ adtam érte plusz egy év szenvedés, mire játszható állapotba került)
Hogy megéri-e, ez játékos függő, ha türelmes vagy, akkor igen, van egy kellemes miliője és vannak hibái. Az SC után lehet nem fog tetszeni.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.03.16. 22:37:41