hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • yesname #1350
    Nagyon szeretem a sci-fi játékokat, főként a "spacesim"-eket. X-eket imádtam és vártam az új játkot. Ennek ellenére óvatos voltam. Akkor ébredt fel bennem az első erős gyanú, hogy ez kalap kaki lehet könnyedén, mikor egyik pilanatról a másikra bejelentették, hogy hamarosan megjelenik. Hosszú évek után. 2 évvel ezelőtt még mindig semmit se lehetett tudni róla. Csak terveket, pletykákat, aztán hopp, mindjárt megjelenik?
    Inkább megvártam a megjelenést, olvasgattam a véleményeket. Majd beszereztem a virágverziót, hogy megnézzem tényleg-e? Rengeteg játékot megveszek. Mindent eredetiben szerzek meg, de ha kételyem támad egy várt címmel kapcsolatban inkább megvárom a véleményeket és kipróbálom ha nem tudom elhinni, hogy tényleg olyan rossz lett-e.
    Már az elején a forgó hajó hátulján a virító fehér négyzetek kiábrándítottak. Majd az egérkezelés már a menüben látszott, hogy nem oké.
    A menüpontok nem választódnak ki maguktól. Nem, előbb ki kell választani aztán lépsz be a menübe (duplakatt).
    Megmondom őszintén 15 percet próbáltam, de elég volt: lassú, hektikus teljesítmény, ronda, nincs külső nézet, fly camera, dokkolás, highway, menük. Azonnali törlés, felejtés.
    Annyira sajnálom. :( Már csak az új elite-ben és a SC-ben van reményem.