Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Pares #1335 Nekem csak valami 20 fps-em lehet, de így is tetszik. A hangulat és a grafika szerintem nagyon jó, az új UI-t szokni kell, az állomásokban való mászkalásnál kicsit gyorsa a mozgás és fura az egér, ez kicsit zavaró, de az emberek és a viselkedésük szerintem tűrhető, én rosszabra számítottam. Az irányítással nekem speciel semmi gondom nem volt. Szinte ugyan úgy működik, mint az X-ben. Azt mondjuk én sem értem, hogy miért nem lehet körbenézni, de ez nem nagyon zavart. A térképek, az üzletelés meg ilyesmik még elég homályosak, nem éppen olyan kényelmesre sikerült a dolgok kezelése, mint reméltem. De összességében tetszett, amit láttam. Sok javítás fog ide kelleni, az biztos, főleg a borzalmas optimalizációt kéne javítani gyorsan, de amúgy nem katasztrófa. Játszottam vagy 4-5 órát, de az alacsony fps ellenére egyszer sem fagyott ki, a küldik is szépen mentek, szóval ilyen téren buggal még nem találkoztam.