X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OS: Windows 7 SP1 (64-bit), Vista SP2 (64-bit), XP SP3 (64-bit)
Processor: Intel i-Series at 2GHz or AMD equivalent
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Nvidia GT400 series with 512MB RAM or better, ATI 4870HD with 512MB RAM or better
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 6 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card
Additional Notes: These specs are still being determined
Igen, a 32 bit-es rendszerek 3GB-ig kezelik a memóriát, ennek meg minimum kell 4, az ajánlott meg 8GB.
Azért az elég durva. Asszem akiknek 16GB-juk van, 1 éven belül ki fogják használni. Most már nekem is érdemes ebben gondolkodni, nem a 6, meg 8GB-ban.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A system req-bõl nekem az jön le, hogy csak Win 7 64 bit-et támogat a rendszer. Ez így van, vagy elindul egy szimpla 32 bites Win 7-en is?
W.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem próbáltam, csak olvastam róla.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
De azért röviden: a játékok gift/ajándék formájában is megvehetõek,a fizetésnél van ilyem opció.Ekkor gyakorlatilag egy tárgyat kapsz a tárolódba,ennek a birtokosa rá kattintva bármikor hozzáadhatja a játékot a fiókjához.Tárgyakat lehet cserélgetni a felhasználók között,felnyílik szépen egy ablak és a két térfélen bepakolgatja mindenki a motyóját,aztán ha tetszik,mehet a csere.
A Valve saját multis játékain belül is vannak tárgyak amikkel lehet kereskedni,ezek közül jópár stabil és magas értékkel rendelkezik, ilyen a "Mann. Co Supply Crate Key" is 1,5 - 1.6 euró darabja. Ezekbõl veszel annyit,hogy fedezze a másik régióban élõ kereskedõ költségeit meg egy kis hasznot neki,és elcserélitek egymás közt a cuccokat.
Mivel a Rebirthön nincsen régizár, a vásárolt gift bárhol a világon beaktiválható a fiókodra.Jelenleg oroszéknál 13-14 kulcsért elcserélik veled.Na remélem ennyi off belefér,azért ne szórjatok el 45 eurót ha nem muszáj.
Mellesleg jah... Németek a fejlesztõk, meg talán még a kiadó is, nem néztem, de ez nekik nem pénz.
@Pares: ok, értem én.
A szektorok közötti anim mondjuk tényleg hiányzott egy kicsit, de annyira nem volt vészes. Viszont sosem gondoltam volna, hogy azt olyan folytonosra meg lehet csinálni, hogy tényleg nem veszed észre a töltést. EVE-ben megcsinálták. Sõt annyira jól, hogy míg a csatornában vagy, addig nem látszódsz sem az induló, sem az érkezõ szektorban.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Marketen vehetõ tf2 kulcsért el is cserélik veled,13 darab x 1.51 EUR a vége kb. 😊
Az meg, hogy nem volt külön modul, amit kilõhetek, igazán nem zavart, sõt, még jó is volt. Így nekem sem mondhatta a gép, hogy nem mész sehova, mert nincs mivel.
Amúgy meg ez sem teljesen igaz, mert voltak modulok. Elsõdleges modul volt a pajzs. Ha azt lelõtték, akkor jött a Hull, ahol már szépen hullottak kifele a különbözõ modulok (Scanner, pajzsgenerátor, életfenntartó, stb).
Az új univerzumot nem bánom, lesz mit felfedezni és nem az ismerõs dolgok fognak várni. Ez külön jó lesz benne.
Ettõl függetlenül akkor sem írom le a régieket.
Igazából nem értem, hogy az elégedetlenkedõk mit is várnak. Egy újabb Albion Prelude-ot? Világosan el lett mondva, hogy az új X új morort kap, és gyakorlatilag egy teljesen megújult univerzumban fog játszódni valamikor az AP utáni távoli jövõben.
Másrészt meg szerintem az elõzõeknek is igencsak jó grafikája van. Nem kicsit (hanem nagyon) részletes, színes és változatos (gondolok itt a kalóz hajók festéseire). Ami nincs benne, az nem is hiányzik. (X3 Reunion - XTM)
Szóval engem a grafika valószínû már nem fog lenyûgözni, max a monstrumok kidolgozottsága. Ha egyáltalán megjelenik majd a videó kártya miatt.
Az, hogy járható lesz az állomás? Nem biztos, hogy az annyira jó lesz. Az X2-ben is az elején tetszett, hogy bedokk manõver, meg kidokk, aztán elmúlt a csoda és ki is kapcsoltam ezt a részt.
EVE-Online-ban a kabin részt meg már a patch megjelenésétõl kezdve utáltam.
Persze, ha valaki a 10 órányi játékidejébõl 1-et sétálgatni szeret, annak egészségére.
A díszdobozos sósav sem ízletesebb a sima flakonosnál, ha csak a placebo hatást figyelembe nem vesszük.
Már annyi negatív érzésem támadt ezzel a játékkal kapcsolatban, hogy ennél már csak jobb lehet!
Nem vagyunk egyformák.
Szarozást pedig nem nagyon olvashattál itt, max csak azt, hogy a cel-shader rajzfilmesítés sokunknak nem tetszik! A játékmenettel ellentétben, ez látható a videókon is.
Nem gondolom, hogy ennyi év fejlesztés, ennyi X játék és ennyi rajongók által készített modifikáció után ne tudnák, hogy mit és hogyan kéne változtatni az elõzõekhez képest, hogy az jó legyen. És más különben is, másoknak miért lehet ugyan ennyi infó alapján rögtön szarozni?
Ha nem lennék annyira fanatikus, és nem bíznék az Ego-ban, eszemben sem lett volna elõrendelni a játékot. Láttunk már szívni rajongókat, lásd pl. legutóbb a Simcity...
@Pares: neked ezek szerint már van is egy megjelenés elõtti példányod, ami kitudja melyik felhõbõl eshetett le, csak neked. Igazán megoszthatnád velünk is, hogy mi is eldönthessük, fényévekkel jobb vagy rosszabb, mint az elõzõek.
Ego-nál nem tudom mi a helyzet, ennyire nem látok bele a dolgokba, de elvileg a kreatív team tagjai azonosak a korábbi részeket készítõkkel, legalábbis a vezetõ grafikus biztosan...
Annó X2 vel kezdtem és az utánna következõ összes résszel játszottam.
Ez hogy csak egy hajót lehet irányítani. Ok ez eddig is így volt, de azért örülnék ha ugyanígy át lehetne ülni más hajókba is. mint a trailer-ben csak nem az állomáson, hanem pl felcammodni egy Titan parancsnoki hídjára és onnan parancsolgatni.
A koncepció életképes, majd meglátjuk mit tudnak kihozni belõle. a régebbi részeknek Baromi jó, magával ragadó és kellemes hangulata volt. Kiderül hogy az Egosoft ezt képes-e visszaadni.
Kis példával élnék azoknak akik itt fikázzák egymást:
Piranha bites. Egy kis játékfejlesztõ cég. az õ általuk készített RPG a Gothic egyszerûen legendás. A hangulat maga az egész, az idegesítõ irányításával és a rengeteg buggal, de olyan hangulata volt hogy aki rákapott, az még a mai napig is évente egyszer kipörgeti cak und pak az egészet. A Gothic sorozat elsõ 2 részét õk készítették. mindkettõt kívülröl ismerem. aztán jött a három amit már egy másik cég készített. az elsõ 10 perc után dobtam ki a játékot a kukába. Mert....ez....nem...Gothic. jött a gothic 4 Arcania. Kise próbáltam mert köze nincs hozzá. Aztán olvastam hogy a kis cégnek kijött az új játéka Risen. egybõl cuppantam rá és.... nem csalódtam ugyanaz az epic hangulat. Aki tud az tud. a hibáival együtt.
Eme kis példával utalnák arra hogy aki szerette az X-et, az fogja is. ha az egosoft-nak van esze, akkor vissza fogják még ígyis tudni azt a hangulatot amit elvárunk. Ha nem..... akkor nem játszunk vele 😄
@Pares: ez találgatás vagy tény? Nem mindegy. És ha olyan lesz a parancsvégrehajtás, mint Reunion-ban, akkor nem biztos, hogy az annyira tetszeni fog nekem.
A rendszer igénynél nem tetszik a 4870+, csak 4770-em van, szal necces.
De gyanúsan elõvásárlós nekem is a jövõ hónapban.
MMO és lebutítás? Tényleg semmi köze egymáshoz. És mint lentebb írták az EVE-et, én játszom vele már 2 éve és a komplexitásához eddig még semmi nem ért fel. Aki ismeri tudja, aki nem, próbálja ki 14 vagy akár 21 napig is ingyen, míg nem jön a Rebirth.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nahh végülis majd kiderül idõvel.
Inkább a complexumok építésére leszek kíváncsi mer a videókban eddig csak böhöm nagy állomások voltak (Terran stílusban)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az X-ek nekem nagyon tetszenek, viszont éppen az a legnagyobb bajuk, hogy single kampány szinte semmi se volt soha, az úm. endgamenek pedig singleben nagyon nincs értelme egy multishoz képest.
Ettõl függetlenül várom ezt is nagyon. 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]