6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #2044 No, jó néhány órai játék után a következőkre jöttem rá:
- Nem tudom elérni semmiféleképpen, hogy bármelyik Capital Ship-et, amit kaptam a sztori alatt, fejlesszem vagy javítsam.
- Nem lehet dokkoltatni őket, nem csinálnak lósz*t sem
- Teljesen mindegy, hogy az Attack Enemies vagy a Defend parancsot adom, nem lő semmire, úgy hogy van Defence Officer, ágyú, meg miegymás.Semmit nem csinál.
- Az engineer MŰKÖDIK! Na persze nem a hajótestet javítja, hanem a szétlőtt részeket (ágyú, jump drive, meg ilyenek.
- Gyanítom, hogy a sztoriban kapott hajók hiába a mieink, nem fognak működni.Lehet hogy kipróbálom mi van ha építek egy hajót.
- A Devries rendszer nagyon szép, lélegzetelállítók a nap körüli szektorok.
- Ugyanebben a rendszerben nagyon nagy hiány van kajára, vízre, jégre és áramra, bár ez utóbbit termelnek az egyik zónában.
- A Shipyard használhatatlan már meglévő hajók tuningolására, bár mondom, olyan saját hajóm még nincs,amit én építettem volna.
No, egyelőre ennyi. -
kisiku #2043 Isten hozott a táborban.Én napok óta sz*pok vele.Most nem dobál ki, csak olyan szituációkban, amit szerintem még nem írtak meg a fejlesztők.
Például, Capital Ship-en az Parancsnok kinevezése után: először a hang tűnik el, után az egész megáll.
-
#2042 Soha, ismétlem: soha nem dobott még ki a Rebirth, nem volt fagyás, egyéb kínlódás - egészen a legújabb foltig, de mióta lefrissítette magát, folyamatosan hullok ki a sztrádáról, egészen a windows asztalig.
Szégyen, gyalázat, de lassan leér a virágbolti változat, és vissza fogok állni az előző verzióra, az Egosoft meg -
Jóózsf István #2041 Ebben lehet valami, mert én is tudtam volna módosítani constructiont a felvégi hajógyárban (amit közben megtaláltam) és valóban kivettem én is a sqadból.
Viszont a négy hajóból már csak kettő maradt. Hogy mi történt velük rejtély marad az idők végezetéig. -
Pares #2040 Azt hiszem úgy írta valaki a fórumon, hogy NEM SZABAD squadban lennie, amikor venni akarsz bele dolgokat, és ugyan abban a zónában kell lenniük mint te. De akkor sem garantált, mert bugos. -
kisiku #2039 No, hát tekintettel arra, hogy a játék maga eléggé ramaty állapotban van, megoldottam, hogy puszipajtások legyünk a PMC-vel, így legalább már megnézhettem a shipyard-ot.
Valóban van ott Modify Ship,azon belül Upgrade, Repair,Equip,meg Install Drones csak éppen nem látja a hajóimat.Még úgy sem, hogy követnek és ott is vannak a shipyard-nál.Magyarán, nem tudom kiválasztani, melyiket fejlessze/javítsa, stb.
Ez az egyik észrevétel.
A másik, hogy el tudom adni 26 milláért az Arawn-ot,de nem akarom.
A harmadik dolog, hogy építés alatt van nekem ott még egy, pedig semmi ilyet nem csináltam, no meg pénzem sem lenne rá.Igaz, hogy 0%-on áll..
Kérdés: van egy óra a Build Ship menüben.Az percekben vagy órákban van meghatározva? -
o0tomy0o #2038 Többször emlegetett engineer problémára:
Improved engineers
Még nem próbáltam, de ez is egy fontos javítása lenne a játéknak. -
PiciPanzer #2037 Van egy hajógyár nem messze onnan, ahol le kell adni a kaját ott tudsz venni konténeres(ha jól emlékszem a kaja konténeres) szállitót. Ha nincs elég pénzed, a hajógyárban el tudod adni az elfoglalt capitalt, nem kell odamennie.
Túl könnyű a játékban a pénzszerzés szerintem, már elfoglaltam 3 capitalt védős küldetésekben, de már elötte megvolt a fullos skunk mk4es cuccokkal, 20 elit, 30 közepes marine-al, mindezt pár óra scannelés után. Igy most van kb. 60 millióm. A capitalokat el kellett adnom, mert a mérnökök nem javitják, illetve a shipyardon ugyanannyi a javitása, mintha újat gyártanál, na meg az elfoglalt capitalokat sehogy sem tudtam rábirni, hogy eljöjjenek a shipyardhoz :/.
Plot után át lehet majd ülni másik hajóba, vagy csak a skunkal lehet játszani? Freeben még nem próbáltam.
-
#2036 Felszerelve inkább 4 millától.
Én nézegettem a múltkor freeplay-ben. -
o0tomy0o #2035 Mining ship kell aminek van begyűjtő drónja meg mining lézeres is, te besegíthetsz neki hogy te is lövöd a sziklákat a begyűjtő hajód meg összeszedi... 3 millától van ilyen hajó fórumok szerint. -
#2034 Túl vagyok én is a hajófoglaláson. A hang bug volt abban a rendszerben, de mintha utána megjavult volna, nem is igazán figyeltem mondjuk.
A hajófoglalás viszont nem volt bugos, csak amikor közel mentem hozzá, akkor ki kellett adnom a Board parancsot. A hajó alján a hajtómű és a jump drive között frankón el tudtam bújni. Kilőttem, jött a leszállóegység. Annyira nem kellett védeni őket, mindenki engem lőtt...
Megvártam míg elfoglalják, majd az egyik nagy dögbe beleküldtem pár rakétát, aztán dokkolás és ugrottunk is.
Viszont a kapitányt nem kellett kiraknom rá, így nem is raktam ki. Lehet, hogy ez hiba volt...
Most ott tartok, hogy 300 kaja. A poén, hogy a szomszéd zónában van is. Csak hajó kellene hozzá. A szállítók hogy mennek át másik szektorba vagy galaxisba vagy mi az? Albion-ból a másikba? De lehet majd ott keresek valami piros szállítót, az egyik corp-pal úgyis rosszban vagyok. -
#2033 Lehet új dolog, amikor az engineer-t felveszem rákérdez hol akarom, hogy dolgozzon. Három válasz van, a hajómon, egy másik hajón, majd késöbb .., ha jól emlékszem.
-
andraas0717 #2032 Hogy is van az, lehet Mining lézerem, használhatom is, de amit kibányásztam vele nem tudom összeszedni! Gondolom kellene egy Mining szoftver, de ilyennel nem találkoztam, csak Trade szoftver-rel.
Másik dolog, csak 4 tagja lehet a legénységnek? Van lehetőség bővíteni? -
Kaziking #2031 Hát viku azért a sunk-ot se lövik le 2 másodperc alatt, rakni kell rá behemot mk4-t azzal lessz 150k pajzsa (igaz 7M ba fáj) meg legalább olyan hajóművet amivel minimum 280-al megy (nekem ez van rajta). Vállaltam olyan küldit ahol 1 kalóz hordozó meg valami másik capital jött. simán körberöpködtem őket hiába jött a hordozóból rengeteg dron alig alig találtak el, igaz ellötem rájuk az összes rakétám de a végén hull sérülés nélkül megúsztam. -
Pares #2030 Szerintem is az, én eddig nem találkoztam vele. -
kisiku #2029 Oké, kösz, megnézem.
Pedig van, hogy még egyszer ki kell fizetnem, feltehetően ez is bug.
Felveszem az embert, bedokkolok a hajómra, most vegyük példának az építőhajót, és megmondom, hogy "Work here", erre bejön újra az az ablak,ami akkor jelenik meg, amikor felveszed és mutatja, hogy fizessem ki újra bérét.Ha nem teszem, akkor nem dolgozik a hajón, ha igen, akkor meg persze hogy csinálja.
Gondolom ez is egy bug a sok ezer közöl. -
Pares #2028 A saját hajódra csak olyan felszerelést tudsz venni, ami passzol rá. A meglévő hajódra a Ship Dealer - Modify Ship menün keresztül tehetsz dolgokat, vagy az építés előtt állíthatod be, mit akarsz rátenni.
Az engieneer valamelyik javítás óta elméletileg megjavítja a hajód, de csak 75%-ig.
Olyanról meg nem is hallottam és nem is tapasztaltam, hogy ha felveszed az embert, akkor mégegyszer ki kell fizetni ha ráteszed az egyik hajódra. -
kisiku #2027 Nah, azt hiszem megint abbahyagom pár órára.
Nem elég hogy élvezhetetlen és állandóan legfagy, de felszerelni egy hajót vagy megjavítani lehetetlen.
- A tankolás működik, már csak javítani kellene és fegyvereket kéne ráraknom a hajóimra, nem a sajátomra.
- Nincs cargo bay csere, ergo még ha vennék is felszerelést pl a Construction Vessel-re, hogyan adom oda neki?
- Hiába van Engineer a hajón, nem javít semmit.Vegyek mellé drónokat?Hogyan?Hogy kerül a hajóra?
- Nem tudok eljutni egy shipyardig, mert állandóan lefagy a játék.
- Nincs semmi olyan parancs, hogy menj, és vegyél fegyvert meg felszerelést, nincs olyan hogy javítsd már meg te köcsög engineer vagy állj be egy shipyardra és javítsd meg magad...szörnyű!
- Felveszek egy tisztet a hajómhoz, rádokkolok, megmondom, hogy dolgozz itt.Oké, erre külön kell még egyszer fizetnem neki (!), majd ha ki is fizettem, akkor sem látszik ott a hajón a dokkban.
Ha semmi ilyen nem működik, minek egyáltalán Capital Ship a játékba?
Azt már kezdem megemészteni, hogy soha nem fogom vezetni őket az X-Rebirth-ben. De borzalmasan szegényes a kiadható parancsok száma is.
Csak annyit szeretnék elérni, hogy legyen egy hajóm,amivel tudok kereskedni, és ne lőjék szét 2 másodperc alatt.
Ez az X2/X3-ban annyi volt, hogy megvettem, felszereltem, ha nem volt elég a felszerelés,akkor irány az EQ Dock-ba, azt' kész.Vagy egyszerűen megvettem, rádokkoltam és átpakoltam.Na itt ilyen sincs.
-
crossy104 #2026 Kösz kihagyom. Visszatettem a Reuniont.:) -
Pares #2025 Külső nézetet, pilóra fülkében való körbenézést tervezik, de nem hiszem, hogy ebben a hónapban látunk belőle valamit. -
Pares #2024 Nem hiszem, hogy a közeljövőben megcsinálják. -
o0tomy0o #2023 Arra várhatsz... békélj meg a kis Skunk al. -
crossy104 #2022 Mikor lesz külső nézet? -
crossy104 #2021 Nem tudod véletlenül mikor lehet majd capitalt vezetni?
Én addig nem kezdem el amig csak ezzel az egy hajóval lehet repülni. -
szilac #2020 Láttam a modot, de nem akartam, hogy még jobban összeakadjon a játék, így inkább várok a hivatalos javításra.
Amúgy egyre jobban teljesedik a kép és nagyon ígéretes. Persze sokat kell még javítani de nagy potenciál van benne. Részemről nem bántam meg a vételt. -
Pares #2019 Szetintem most a már játékban lévő funkciók javítása élvez prioritást. -
Pares #2018 Ez nem elég. Kell egy Marine officer meg pár katona (főküldiben pl. 8 kell), amikor piros a hajó akkor dupla katt és board. -
#2017 Van már erre egy kezdetleges mod, amíg esetleg nem kerül bele a játékba a későbbiekben. -
szilac #2016 Ami nagyon hiányzik (többek között persze) az a hajóidnak kiadható parancsok. (menj ide/oda, csináld ezt/azt, stb.) Ezt remélem hamar orvosolják. -
Pares #2015 Pontosan így működik. -
Pares #2014 AP-ban a Jonferson kezdte építeni. -
SirRomero #2013 tudna valaki linkelni egy videót hajófoglalásról ? egyszerűen fogalmam nincs mit csinálok rosszul . egy teherszállítót szeretnék megszerezni , végig scan-eltem , és hack-eltem . előtte a hajtóművét és a fegyverzetét is szétlőttem . a rakománya már az űrben lebeg , de a pilótája egy zsák mogyoróért sem akarja elhagyni... -
Zombye Reloaded #2012 Van arról valami infó, hogy ezeket a highway-eket ki építette? főleg a supereket? mert azok ugye áthidalnak rendszereket.
-
kdezso30 #2011 Akkor nézz jobban körül, mert két baráti hely is van a közelben ahol kaját vehetsz. -
kdezso30 #2010 Akkor nézz jobban körül, mert két baráti hely is van a közelben ahol kaját vehetsz. -
szilac #2009 Azt olvastam, hogy közelmész, dupla klikk a hajón és claim... Bár még kipróbálni nem próbáltam. -
Kaziking #2008 Van pilotám, csak nem jöttem rá mit kell csinálnom mikor ott áltam az üres vadász melett. -
szilac #2007 Szerintem a Plutarch mindenképp zabos lesz, mert ez kell a plot-hoz, ezért mindegy, hogy milyen magasra tornászod a reput előtte.
Fel kell venni egy pilótát valamely állomáson és elméletileg azt lehet beültetni a vadászokba. -
Kaziking #2006 Én a lassan járj tovább érsz hive vagyok, meg mikor nagyon felidegesít a sok faszság a többi X-hez képest akkor azonnal abbahagyom :) még nem járok ott hogy plutarch megorroljon rám, ha elötte feltornázom a kapcsolatot küldikkel (most +8) akkor is nagyon zabosak lesznek?
Kiugrott 1 vadászbol 1 muki hogy lehet elfoglani? -
kisiku #2005 Na, ettől féltem én is.Hol gyártanak kaját?Hát persze hogy az ellenségnél.Valahogy éreztem.