X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ezeken már több látszik, fõleg a belsõ terekrõl. A kommunikáció megoldása eléggé hajaz a Mass Effect-re, ami egyáltalán nem hátrány. Az viszont nagyon látszik, hogy a játék fényévekre van a késztõl, kíváncsi leszek, hogy lesz ebbõl kiadható játék novemberre. Vélhetõen sehogy, majd patch-elnek, ahogy anno az X3R-nél is. Az lehetett, hogy ki akartak jönni a Star Citizen elõtt legalább egy évvel...mindenáron.
És még egy. Remélem azt a harci siker esetén örömmámorban úszó másodpilóta csajt ki lehet majd kapcsolni. :-)
1. Nem hosszú játék, nem lehet "végig vinni", mivel ez egy SANDBOX.
2. Ugyan annyira árkádos lövölde, mint az elõzõ részek: amennyire te akarod.
3. A 4-szavas mottó pedig ugyan úgy megállja a helyét, nem is értem, milyen logika alapján jutottál el oda, hogy ha egy hajót tudsz irányítani (személyesen, közvetve, parancsokkal lehet többet is, mint régen), akkor csak harcolni lehet egyfolytában, de ezt rád hagyom.
4. "Van egy piros meg egy zöld ágyú"... Na ezen nevettem a legjobban. Ugyan úgy van több fajta fegyver, mint az elõzõ részekben, sõt most teljesen új jellegû (pl.: shotgun-szerû) fegyverek is lesznek, és nem csak a rof-ban meg a színben lesznek különbözõek. Jelentõsebb változás csak annyi, hogy most egyszerre csak egy fajta lézert használhatsz a rakéták és drónok mellett...
Szóval akkor ki is a hülye barátocskám?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Jaaaaaaaaaj, ez fájt... <#zavart2>#zavart2> Már nem azért, de ha nem írtál volna, bölcsebb maradtál volna...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Kíváncsi leszek, hogy milyen AI-ja lesz, mert elég idegesítõ volt, mikor a korábbi X-ekben a hajóim beakadtak és szétzúzták magukat! Ebben a kis ingame-ben is látható volt, hogy 2 ellen is beakadt az állomásba...😞
Jah...és a modokra is kíváncsi leszek, hogy milyen pluszt lehet még ehhez hozzáadni?! 😊
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Yisha's Radio
http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1leye5/we_are_space_sim_developer_egosoft_soon_releasing
http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1leye5/we_are_space_sim_developer_egosoft_soon_releasing/cbyk9b5
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Sõt én még abban sem bízom, hogy a 4770-esemen futni fog egyáltalán.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ezt olvastam én is. Akkor ezekszerint halvány remény sincsen arra, hogy 32-bites rendszeren megnyikkanjon?
W.
Gyakorlatilag meg jelenleg is 1333MHz-en futnak. De akkor marad is ennyin mindenképp. Felelsleges a terhelés, ha úgysem észrevehetõ.
Egyébként teljesen felesleges 1600-on futtatni a memóriát semmivel sem lesz gyorsabb semmi. Arról nem is beszélve, hogy a CPU-ba integrált memóriavezérlõ órajele 1333, ami nem változtatható, tehát egyrészt kell plusz feszültség, másrészt sokszor többet árt, mint használ. 2GHz feletti moduloknál már érzékelhetõ a változás, de az sem játékoknál.
Nálam is 1333-on futnak az 1600-as RAM-ok.
[merlinw.org]
Amik most vannak benne, 2x2 kit, viszont az egyik tudná az 1600MHz-et is.
Annak viszont utána kell néznem, hogy a lap csak 2 modul esetén tudja vagy 4 esetén is. De éppen ez annyira nem foglalkoztat, amennyiben nem a vinyót cseszteti a win.
Az X3R-rel anno én is 2GB-tal kezdtem, ha jól emlékszem. Viszont nálam nem az szabta a határt, hanem a proci. Mikor már a rendszerek jó 80-90%-ában jártam, voltak olyan helyek, ahova nem igazán volt célszerû bemennem. Az egyik ilyen volt Ore Belt. Tekintve, hogy ide épített hatalmas komplexemet, régi 2 magos 2GB-os gépen 3 FPS volt a max. A jelenlegi gépen ugyancsak 2GB mellett, de már 4 magos és magonként is gyorsabb procival ez 7-10 FPS lett. Illetõleg egy M0-al Xenon rendszerekben PPC használata mellett szintén 3-7 FPS körül mozgott. Ami lövedék nem jelent meg, az nem is talált be, mert nem is létezett. Egyszerûen már nem volt képes számolni. SETA mellett, ha abban a rendszerben volt kereskedõ hajóm, ahol én is voltam, esetenként felrobbant 1-1 ütközéstõl.
Én nagyon bízom benne, hogy az új motor ezeket a dolgokat orvosolni fogja és sokkal élvezhetõbb lesz a játékom.
Annak sosincs jó vége, ha beraksz két 2GB-os Kingstone modul mellé egy 4GB-os Corsair-t. Emellett az sem elhanyagolható, hogy dual/tri channel-ben muzsikálnak-e (4-es foglalatba nem teszünk 3 modult).
[merlinw.org]
Ennek szerintem olvass utána. Van némi különbség a "fenntartja" és a "nem tudja megcímezni matematikai határok miatt" között😊
Egyébként lehet használni PAE kernel modult (BCD beállításokban be tudod kapcsolni) és máris címezhetõ a 4GB feletti mennyiség is, igaz messze nem natív teljesítménnyel.
[merlinw.org]
Amúgy meg nekem a 4GB kevés, 6-al még elvagyok gond nélkül, de van, hogy annak a végét is pedzegettem.
De én nagyon bízom benne, hogy jó motor kerül alá és a grafikai részekre a videokártyát fogja használni, hamár ekkora kell neki.
GPU-t is kevéssé használta ki, a real-tiem szimulátor jelleg miatt elsõsorbn CPU és RAM érzékeny a játék. Ez nem hiszem, hogy jelentõsen változni fog, de mivel egy új, modern motort készítettek hozzá, így már teljes a multi core support is. Viszont a sokkal nagyobb textúrák miatt a RAM-ot enni fogja, az tuti...