X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
2. Robbanásokban nem értek egyet, de ezen sem fogunk összeveszni. Lehet látványos és grandiózus egy robbanás análkül is, hogy stroboszkópot csinál a képernyõbõl. Sõt, igazából így pont, hogy nem látszik semmi a full fehérségen kívül. Bántó a szemnek.
3. Belsõ átjárhatóság így is nagy dobás, nyilván nem várhatunk RPG szintû interakciót, vagy FPS szintû akciót. Azért ez még így is rendkívül megdobja a hangulatot. A másik, hogy a moddolás lehetõsége benne van a dologban, és ez óriási elõny. Különösen, ha bevezetik a Steam workshop-ba, és nem kell ilyen-olyan plugin managgerekkel szenvedni végre.
Én bárokat, klubbokat, tõzsdét, aktív fegyveres megszállást, fegyveres inváziót, veszélyt, alvókapszulákat, Doom 3-as féle funkció terminálokat várnék tõle. A sanda gyanúm viszont az, hogy minderre nem volt idejük/pénzük, és legjobb esetben is csak egy kiegben/új játékban fogjuk viszont látni eme fícsûröket.
A másik dolog pedig az, hogy HD-ben is végig néztem a videókat, és nem, nem láttam visszafogott cel shaderre emlékeztetõ grafikát benne. A teaser trailerbe legalábbis még szembetûnõbb volt, ám szerintem itt most tévedsz, mert teljesen kivonhatták belõle.
2. A robbanásoknak olyannak kell lenni... Fényesnek. Erõteljesnek.
de ami igen tetszett az az hogy ha jól néztem akkor a hajók egyes elemeit ki lehet lõni így harcképtelenné is lehet tenni, meg a másik a drón ill. rakéta irányítás.
de majd kiderül és remélem többet nem csúszik már.
Nem tudom, hogy készült-e valaha olyan ûrszimulátoros játék, ahol ilyen szinten be lehet járni az ûrhajókat, ûrállomásokat... Ha tényleg olyan lesz, mint ahogy az a videókban látszik (és miért ne lenne olyan, ingame mind), akkor ez még a Star Citizent is lepipálja nálam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Továbbá, ha nincs ellenetekre, itt is jelentkeznék a topik moderálására.
Referencia
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ha jó lesz star citizenig kihúzzuk vele 😛
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
valami lesz ekkor😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Limit Theory
Egy fiatal srác csinálja és NAGYON ígéretesnek tûnik. Kíváncsi vagyok mi lesz belõle...
a megjelenését illetõen meg eléggé kétesnek tartom hogy kijön idén, de talán karácsonyig kidobják, vagy legalább halad annyit az egész addig hogy tudjuk hogy már a végén vannak.
Micsoda egy kreten bejelentes. Ez annyira konkret, hogy semennyire.
Nem is valoszinu ezekutan, hogy barmi is lesz belole iden. Vagy ugy mint X2, hogy felig kesz allapotban adtak ki.
X Rebirth for PC is expected to be released in 2013.
http://www.egosoft.com/games/x_rebirth/info_en.php
Ezen felül, jó lenne már vidt látni a belsõ nézetekrõl, mert most az érdekes, hogy van egy új állomás, de ettõl a játék még ugyanaz. Fõként az újítások érdekelnének, pl. hajó belsõ fedélzet, állomások belsõ fedélzete stb...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A Border egy vicc. Annak is készült. Az X... meg (ha nem is véresen komoly), de mindenképp más liga!
Ezt azért tartsuk szem elõtt!
bár ahogy elnéztem eléggé kidolgozatlanok voltak egyes pontok az épületen még, inkább olyan leegyszerûsített volt.
viszont a háttere elégé nagy újdonság volt
A jó hír az, hogy ezzel a játékkal teljesen átszablyák, sõt, új rendszert terveznek a régi, X-BtF-bõl átklónozott rendszerhez képest. A rossz hír az, hogy ez beláthatatlanul pénz és idõigényes, amelyet az Egosoft is sejtett, ezért sem akartak elõször X brand játékot kiadni a kezükbõl, csakhogy megcsapta õket a Deep Silver sürgetése, és összedobtak valami demóféleséget a 2011-es Gamescon-ra, mely lényegében csak szemfégyvesztés volt, de már az X nevét hordozta. Talán ezért is nevezik Rebirth-nek, lefogadom, hogy ez eredetileg csak a játék kódneve lett volna.