X Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amaro
OFF
Az összes marketingest elküldeném bányába, vagy Chris Roberts-hez tanoncnak, hogy a bánatos könnycseppbe lehet az, hogy egy három hét múlva startoló játék honlapján több hete volt a legfrissebb hír kitéve?! Úgy kéne pörögni a reklámgépezetnek, mint a teladi kufár nyelvének... Arra számítanak, hogy a játék magáért beszél, és eladja önmagát?
ON

gallardo
Valaki tudna javasolni egy oldalt ahol a legolcsóbb a cd kulcs? köszi

Caliph
hát ha az általad említett oldalon megnézed azt írja hogy várható magyarországi megjelenése nov 15

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Sziasztok

Azt lehet tudni hogy magyar boltokban (cdgalaxis), mikortól kapható?
a_n_d_r_e_w
Hai, nem tudom volt-e mar, de zavvin egy ideig majd felaron volt a CE preorder, de most is nagyon jo ara van (35 GBP, en meg 30-ert vettem 😄)

One Vision. One Purpose.

Áh, pedig azt hittem, hogy megint valami nem tetszik, de most csak óccsó személyeskedésre futotta. Kár...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

dimre
Sztm a megjelenésig minden héten nyomni fognak egyet.
A mostani a "Fight"-ra volt kihegyezve (összedobva).
Valószínû mindez már reklám, próbálják az elõvásárlást serkenteni.
A régebbi részeknél is (ha jól emlékszem) ez volt a bevett szokás.

X universe Home, sweet home

Jakuza1
Tudsz gondolkozni ? Ez valami vicc ? 😛

Azon gondolkodtam mostanában, hogy mibe nem kötöttél még bele.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

konzolos

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jakuza1
Szerintem meg egy vegletekig primitiv video es a grafika is valami 5 evvel ezelotti szinvonalat kepvisel.

Bejövõs! Ahogy a hajó szétrobban a végén, nagyon meg van csinálva!
Haha, "Drug reference"... Az X Rebirth is bekerült a függõséget okozó szerek közé... 😄 November 15 nincs már messze!

dimre
Egy rövid hangulat fokozó trailer:

Nem kell a süket duma. Annyi volt a kérdésem, hogy mi alapján veszed olyan biztosra, hogy nincsenek belsõ dokkok és manuális dokkolás, mert lezárt tényként közölted, mintha ezek már csak a múlté lennének. A videókból? Azokban összesen láttunk talán két darab ûrállomást. Még jó, hogy nem szokás az egész játékot lespoilerezni.

Parádés! Akkor ilyen alapon ne nyissunk topikot és ne beszéljünk semmirõl addig, amíg nincs a kezünkben a játék. A videókon eddig látottakról beszélgetünk, ahogy az rendesen lenni szokott bármilyen KÉSZÜLÕ játéknál. Star Citizen PH! topikban 2 nap alatt 150db hsz. keletkezett -javarészt a játékkal kapcsolatos találgatásokkal-, pedig szerencsétlen game még konkrétan pre-alpha fázisban sincs. Nos, akkor csak itt, csak most, csak a Te kedvedért konkrétabban fogalmazok: a Rebirth videókban eddig még nem láttam olyan dokkot, ahova be kellett repülni, manõverezni. Egy "diszkófény" van a videókon, ahová csak kb. oda kell menni és már "dokkol" is a hajó. Annak lehetõségét nyilván nem zárom ki, hogy az eddig még nem látott állomásokon néha azért lesz 1-2 belsõ dokk is.
Igen? Ezt te honnan tudod ilyen biztosan? Játszottál a teljes játékkal? Honnan tudod, hogy nem csak Docking Computert használnak, esetleg maga a másodpilóta az új Docking Computer, és honnan veszed, hogy kötelezõen a másodpilóta dokkol, és nem lehet manuálisan dokkolni (nem mintha az elõzõ játékokban kihasználtam volna, mert illúzió romboló volt, hogy minden fajnak ugyan olyan ûrállomásai és dokkjai vannak, amit most persze javítanak)? Légyszi majd akkor beszéljünk ilyenekrõl, amikor a teljes játék is kijött, és mi is kipróbálhatjuk, hogy mi hogyan mûködik.

De a kettõ nem zárja ki egymást!!! És ez a lényeg!
Éppen ezért volt jó a régi megoldás, mert aki akart -vagy ha éppen aktuálisan ilyen hangulata volt-, akkor repdeshetett a dockokba manuálisan, ha viszont unta ezt, vagy pörgõsebb játékmenetet játszott, akkor dokkolt autopilot+SETA vagy DC-vel. Most viszont kvázi bele vagyunk kényszerítve az egyszerû verzióba.
Ám ilyen esetben akár még a Docking Computert is ugyanilyen egyszerûsítésnek vehetjük, az pedig már a kezdetek óta bent van az X játékokban.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

RJoco
Értettem.
Most, hogy kicsit jobban belegondoltam, igen, abban is volt, pl. a Trading Dock egy nagyon jó példa erre.

Az egyszerûsítések nem mindig rosszak és mivel single player-rõl beszélünk, így maximum a különbözõ fórumokon futhatunk össze gyökerekkel, a játékban nem. Ez viszont egy jó pont.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Jakuza1
Pontosan, szintee mindent halalra egyszerusitenek a barmoknak, akiknek meg az egy meteres turn on gombot is nehez megtalalni.

Kétlem. Itt már inkább az életre hajaznak inkább a fejlesztõk, egy picit realistábban képezik le az univerzumot. Ezért került be másodpilótakeksz, NPC-k az állomásokra, egy lélegzõ univerzum forgalmi csomópontokkal. Kicsit GTA-s feeling lett az ûrben, ami egyáltalán nem rossz.

Tehát, a docking computer szerintem abban fog kimerülni, hogy a másodpilóta egy nagyobb távról dokkol a hajóval (tehát te hamarabb felállsz a székedbõl).

A látottakból az sem derül ki, hogy volt-e az ûrhajóban docking computer. Én az elõzõ X-ekben mindig ennek az 5km-eres hatótávját használtam, mégha teleportálásnak is tûnik.

na ezt jól meg fogalmaztam. Tehát nem kellett XTM a hangárokhoz, azok eredetileg is bent voltak a játékban.

Vanilla X3:R vanillában is voltak hangárok.

sokan nem fogják fel hogy ezek a dolgok a fogyasztói igények miatt olyanok amilyenek nem a konzolosodás miatt
ha nem lennének konzolok akkor is minden primkóbb egyszerûbb lenne mivel a gaming scene már nagyon mainstream lett

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

RJoco
X2-ben még nagyon érdekes volt, eleinte. Aztán kikapcsoltam.
X3-ban viszont amint lehetett, minden hajómra vettem Docking Computer-t. 5 km-en belül már dokkolva is voltam. És nem csak állomásra, hajóra is.
Ha meg más hajót dokkoltattam, akkor kimentem a rendszerbõl.
Amíg nem volt Computer, addig sokszor manuálisan mentem a megadott pontra és nem a gép vitt oda. Az is gyorsabb volt. XTM-ben már nem csak kampók, hanem hangárak is vannak, illetve hajók belsejében is lehet dokkolni, nem csak kívül.
Szerintem azok a kis körök nem lesznek rosszak.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

A jelenlegi X-ben van létjogosultsága a manuális leszállásnak. Igaz csak akkor használom ha valami határidõs feladat miatt nem gyõzöm kivárni amig az automata szabályosan elmászik a fénysor végéig.
Igaz már csattant szét ez miatt hajóm az állomás oldalán... <#vigyor2>
Cobra.
Néha érdekes lehet a manuális leszállás, de kb a 10. alkalom után inkább idegesítõ, mint az X2-ben. A "valóságban" se kézzel dokkolnak az ûrhajók.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ez biztos nem az, amiért fizetni fogok. Ez bárhol máshol alap...
VIP joggal 5 percen keresztül a posztolás idõpontjától lehet szerkeszteni.

Nem értem, hogy SG-n miért nem lehet szerkeszteni a hsz.-t, így ha utólag jut eszembe valami, 3 hsz. kell. Na mindegy.
Ami nem tetszik a látottakból, az a dokkolás. Kimerül abban, hogy van az a "sugárnyaláb", amihez elég csak kb. közel menni, aztán ennyi. Konzolosított shit. Nagyon illúzió romboló. Miért nem lehetett rendesen megcsinálni a dokkoló hangárokat? Ilyen szuper grafikánál meddig tartott volna, ha be kell evickélni az állomáson belülre, ráadásul többféle módon, nem úgy, mint korábbi X-ekben, hogy mindenhol ugyanaz az egyetlen dokk volt. Kár ezért...
Csak ezt a transport rendszert nem értem. Vannak azok a karikák ahol váltogatják, hogy melyikben mennek, de én nem látok semmi változást. Az egészet nem értem, majd élõben biztos kiderül. Érti valaki, hogyan mûködik ez?
Nagyon bíztató, amit ezeken a videókon látni lehet.
Most vettem csak észre, hogy a hajónk moduljainak sérülését is mutatja a pajzs képernyõ. Az is tetszik, hogy a megsemmisült csatahajók roncsai nem tûnnek el csak úgy.

Az Egosoft oldalán megtekinthetõ :
X Rebirth will be released for PC on the 15th of November 2013.
remélem ki tudod hámozni
amúgy meg, hogy lesz e megint késés azt már nem tudni, de remélem már nem, elvégre már elõrendelhetõ.

Gyûjtõi kiadást ? nem is tudom. Sokat nem tudok (semmit, csak amit itt olvasgattam), de várhatóan november vége felé vagy ha szerencséd van akkor elõbb is hozzájuthatsz, attól függ, hogy mikor jut el idáig és mekkora lesz a készletük.
Azt lehet tudni mikor jelenik meg a játék?
Dobozos illetve Gyûjtõi kiadást hol lehet majd venni kis-hazánkban?

Stimt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A fejmozgás érzékelõ (mindegy, hogy házi, vagy gyári) szinte elengedhetetlen, de legalábbis nagyon hasznos egy rep.- heli. szimulátorban! Az X-ekben kevés a viszonyítási pont amihez az agyad kapcsolódjon, így sokkal "zavaróbb" tud lenni a használata. Amikor kipróbáltam sorba tiltottam le a tengelyeket, míg csak az x,y. (fel-le, jobbra-balra) fordítás maradt.
Webkamerát nem venni kell, hanem elkunyerálni egy régit valakitõl ajándékba! :-)
Jajj, várjunk, elvesztettem a fonalat. Ocolus Riftet nem lehet webkamerából barkácsolni egyértelmûen. TrackIR-t viszont a Freetrack megoldással lehet.

De, lehet. Freetrack a neve, ahogy elébb is írta Yaki. Akinek nincs pénze, olyat csinál. A gond nálam az, hogy webcamerát csak a freetrack miatt nem akarok venni, mert ki tudja, hogy mûködik-e majd rendesen, amúgy meg nem használnám egyáltalán.

Jakuza1
Ebben en a helyedben nem lennek biztos csak egy a sok ilyen project kozul.

FaceTracking with just your webcam!

Es az X2 es X3 is a supported listan van.

dimre
Na még egy "löket".

Teil 4

Gondolkodtam rajta, hogy az angol mellén émetül is meg kéne tanulnom így 36 felé integrálódva.

Lehet, ezek a videók jelentik majd a végsõ motivációs löketet? 😄

Köszi, tetszik, csak egy mukkot sem értettem belõle. <#nevetes1>

Hehe. Az objektumok ikonjai most már nem a képernyõ körül, hanem a cockpit körül forognak.

dimre
Üdv mindenkinek!
A fõnök ismertetõje.
Teil 1

Teil 2

Teil 3

Azt nem lehet webkamerabol acsolni. <#ravasz1>
Szerintem TrackIR-re gondolt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Oculus Rift-re gondolsz?
Mert a videókból és fórumokból amit tudtam mazsolázni nekem személy szerint nagyon bejövõs lesz. Különösen szimulátor játékokban IL2 és X rebirth is talán.