X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
És az hogy nekem mi tetszik meg mi nem az az én magánügyem, de ha el is olvastátok volna amit írtam, akkor értenétek, hogy azt írtam, hogy a DS1 ALAPÖTLETE volt jó, nem az egész játék. És mivel ezt az Egosoft is belátta, amellett a döntés mellett maradt.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ugyanez a helyzet az X-ben kivitelezett cel-shaded grafikanak.
Egyszeruen nem ide valo. Es ez a trend van akiknek nem tetszik, mint ahogy nekem vagy Tokrafannak vagy eppen andraas0717-nek sem.
Ez egy szimulator nem pedig egy rajzfilm keteveseknek.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ha megtehetned te a szart is megenned amit az X cimen eled tennenek egy tanyeron es utana meg arrol is azt mondanad, hogy milyen fincsi volt.
...Nos, ha szerinted a Firefall rosszul néz ki a cel shading miatt, itt nincs is értelme vitatkozni, egyszerû beszûkült látókörû eset vagy.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ellenben aki jatszott vele az hamar feltudta merni, hogy az elotte elhangzott hangzatos szavak csak az ures fecseges kategoriat jelentettek, mint, ahogy mostanaban a jatekok tobbsegevel ez a helyzet.
Jol mutatja a rossz iranyba mutato trendet az X cel-shaded grafikaja is.
Mint mar emlitettem a grafikai fercmunkat szoktak igy eladni es egy tucat kineztu megjelenitesre rafogni, hogy micsoda nagy cucc, mint ahogy ezt megtettek a Firefall-al is es beallitjak ezt valami hyper-szuper valaminek, mikozben egy komoly space-szimulatornal ez elfogadhatatlan lenne.
Azt te ultetheted akarhova attol meg egy gagyi fos marad, mint amilyen a Dark Star volt.
Ültessük ezt az ötletet át az X univerzumba, ahol minden NPC-nek saját életpályája van, és voilá. Nyert ügy.
Szvsz egy kifejezetten gyenge jatek, tehat ha azt az iranyvonalat koveti az X akkor az egy nagy fail.
Most viszont mivel már nem lesz direkt kontroll a kapitális hajók felett, bonyolítva lesz a helyzet... Ami nem rossz dolog a fentiek miatt.
A saját hajónkat (Albion's Skunk) úgy képzeljük el, mint a Darkstar One-t.
Azt is megkockáztatnám, hogy az egész X-Rebirth-öt a Darkstar One inspirálta. A hajót ott abba az irányba fejlesztetted, amelyikbe akartad, de ott is csak egy hajó állt rendelkezésedre. Az viszont bõven elég volt, mert minden hajónál erõsebb volt a megfelelõ szinten. X-Rebirth-ben valószínûleg nem lesznek szintek, tehát máshogy van a rendszer megoldva (több mint valószínû, hogy itt is kreditért fogod vásárolni az újításokat).
Aztán meg, ott van a csini nõi másodpilóta. Jó, mondjuk azt állítani, hogy azt csak a Darkstar One-ból vehették át túlzás, itt viszont a másodpilóta nem csak egy történet elem lesz, hanem õ fogja irányítani a hajód, ha te nem vagy benne, vagy drónozgatsz.
Ugyanúgy ahogy a Terran Conflict butított a Reunionhoz képest, ez még butítottabb lesz. Persze attól még játszani fogunk vele ...
Kids, don\'t try this at home!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nagyon durva az egész, eszméletlen. Remélem, hogy a játékmenet is hozza az elvárásokat. Sajnos itt csak egérrõl és joypad-ról van szó, remélem támogatni fogja a TM HOTAS-omat is...
"X Rebirth will be released for PC in Europe on the 15th of November 2013 and in North America on the 19th of November 2013."
Ami nem lesz az, azt meg majd kijavítják a rajongók 😄
Engem leginkább a gatling és a shotgun szavak rémítettek meg. itt
Az X fanatikusok nagyjából elfelejthetnek mindent, amit eddig tapasztaltak, de ezt eddig is tudtuk. Amennyire komplex játék lett (lesz), akár még jó is lehet!
November 15?!?! HA HA HA
Kids, don\'t try this at home!