6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Szabolcs92 #1964 Bocs, azt hittem, hogy ha egy ennyire mély, magyarul nem elérhető játékkal játszol, angolul is tudsz valamennyire. Amúgy ez egészen érthető fordítás, a lényeg az, hogy az állomáshoz kell, hogy hatékonyan működjön. Szóval amíg nincs/nem tervezel saját állomást szerezni, addig fölösleges. -
kisiku #1963 No, figyuzz, a Manager az tulajdonképpen az igazgatód, akit céged, ez esetben az űrállomás élére nevezel ki.Majd ő fogja ott a termelést irányítani, meg a gyár (állomás) hatékonyságra is jó hatással lesz.
Mivel még nem tartok ott, hogy ilyenem legyen, ezért nem tudok segíteni többet. -
andraas0717 #1962 Köszi, de egy magyar szövegnek jobban örültem volna. Sajnos nem vagyok az angol nyelv tudósa, bár ahogy elnézem itt sokan úgy gondolják, hogy mindenki jól ismeri ezt a nyelvet. Gondolok itt a különböző patch és egyéb leírásokra. Igaz a fordítót lehet használni, de itt egy példa rá és ez a jobbak közül van.:
Vezetők futtatni a állomás az Ön számára a távollétében. Az állomás nélkül nem lehet futtatni hatékonyan, ha egyáltalán. Jönnek az egyéni képességek és a tapasztalat, így gondosan kell kiválasztani, ha a megfelelő lehetőséget. Vezetők jelentést olyan kérdések vagy követelményeket, hogy állomások találkozik, és így azt tanácsoljuk, hogy figyelj, amikor felveszi Önnel a kapcsolatot. Remélhetőleg akkor jön a bizalom, és ápolják a vasútállomások üzemeltetői.
-
szilac #1961 A börtönhajó foglalás elég szívatós tud lenni, de meg lehet csinálni. Először a közeli rombolókat kell kiirtani, csak utána érdemes a foglalást elkezdeni. Én azt csináltam, hogy nem rontottam egyedül rájuk, hanem megvártam míg beérnek a mi flottánk hatósugarába. Ott aztán aprítják egymást és akkor be lehet szállni a vérengzésbe.
Az URV factory-t felépítette már valaki? -
kisiku #1960 No, nem vagy egyedül a hajófoglalással, én is eljutottam oda.Asszem 4-6 db romboló szerű valami van ott kb. 2 km-re, 10-15 vadászgép, ahogy leszedem a hajtóművet a prisoner shipről, mind megtámad.Vagy már előtte is?Mindegy...
Most azon filózom, mi van ha mindet szétlövöm előtte, persze ha lenne esélyem.
Ja és ahogy felrobbant alattam a hajóm, a játék Fatal Error-ral azonnal kifagyott, csak hogy teljes legyen a kép.
Így kell egy játékot megcsinálni, nem?Lehet, hogy azért nem engednek ezen túljutni, mert nincs is kész a sztori többi része vagy a játék onnantól nincs leprogramozva. -
Szabolcs92 #1959 #1773 -
andraas0717 #1958 A menager-nek van valami haszna? Ajánlásra vettem egyet, de semmi opciót nem találok nála, amikor társalgunk. -
andraas0717 #1957 Köszi, már megtaláltam, a Mechanic-nál lehet venni bármit a hajóhoz. -
#1956 Nálam sem ugrott még ki.
A hajóhoz lehet venni cuccot, de most meg nem mondom melyiknél.
Talán a Technician-nal. Ha jól emlékszem. -
#1955 Hát, ha nincs korábbról mentés, akkor várni kell, ha nem akarod újra kezdeni. Jah, sajnos. -
kisiku #1954 Én nem tudom, most tartottam néhány óra szünetet, annyira felhúzott.Ahogy kiérek ebbe a Distress...akármi zónába, rögtön kifagy.
Ja persze nem lehet megnézni a minidump-ot, hogy legalább esélyem legyen kideríteni, mi okozza.
Meg 1.16-os savegame-val szerinted elindulna ha újraraknám?Áhh inkább szenvedek és nem megyek highwayen vagy gyorsan kiugrok. -
andraas0717 #1953 Hol lehetne fegyvert, shield-et venni a freeplay-ben? Rakétát, meg drónt sokan árulnak, de ami nekem kellene, azt senki.
Látom, vannak, akiknek kiugrálnak a pilóták, nekem még egy sem ugrott :(, pedig 2 pilótát csak ezért vettem fel. Van valami trükkje? -
#1952 Én a helyetekben újraraknám a game-et (nem tart soká) és nem tenném fel az új patch-et. Majd talán a következőt.
Sajnos nálam az elfoglalandó hajónál van egy romboló, ami folyamat küldi a kis vadászokat. Így esélytelen hajót foglalni is.
Amúgy, ha be vagy dokkolva állomásra vagy akárhova, akkor akármennyit szövegelhet a csaj, nem tudnak lelőni. Engem nem szedtek ki a hajóból, mikor hackeltem az állomást. Igaz, hogy miután visszatértem a drónnal, nem győztem menekülni, mert akkora volt a tűz. A shield lent volt, viszont a hullban nem esett kár. -
kisiku #1951 Na most lett elegem ebből.Ahogy írják a szerencsétlenek a steam-en, végre örültek, hogy hétvége van, lehet játszani, de az új peccs teljesen tönkrevágta minden álmukat.
Hát nekem is.Harmadszor fagyott ki.Már azt is csinálom, hogy Highwayben "lassan" megyek, hogy legyen ideje betölteni a mittomén' mit, de az sem segít.
Figyeljétek ezt a semmitmondó "segítséget", hogy lehet a fagyásokat elkerülni.Idézek:
- Make sure you are NOT running a 32bit OS. (nálam nem gáz, de nem mindenkinek van)
- Make sure you ARE running on a proper 3D accelerator and not accidentally using your onboard GPU (e.g Intel HD4000). (Intel lenézése )
- Make sure your harddrive on which X Rebirth is saving is not full (or almost full) (Minek?)
- Make sure you have at least 3GB of free available physical memory.(ezt megértem)
- Make sure you have latest drivers installed and default settings active. (ummm ez ám a segítség!Amikor nem tudnak mit mondani,akkor jön ez a szar duma)
-
#1950 Lehet mindenki jobban jart volna, ha csak a soundtracket adjak ki, ezt a roncs betat meg fejlesztik, amig nincs kesz.. -
Zombye Reloaded #1949 A zene az zseniális. :)
Itt ülök a főmenüben, és csak hallgatom, a játék az bughalmaz, de a zene az perfect.
-
kisiku #1948 Sziasztok.
No végül is megálmodtam, ha nem tudok hajót venni, akkor lopok :)
Most az új patch-től van ez az állandó lefagyás, ahogy kilépek egy highwayből?Ez szánalmas.Nem tudom a sztorit sem csinálni, mert állandóan kifagy ez a fos.Eddig nem fagyott, most hogy "frissebb" lett, most igen.
Mennem kéne elfoglalni egy hajót, de kifagy,ahogy kilépek a highwayből...basszus.Kezd nagyon elegem lenni, pedig szerelmes vagyok ebbe a sorozatba és mindig kitartottam mellettük, de ez olyan mint a reklámokkal félbeszakított műsor.Az élvezeted és a kedved is elveszik az egésztől... -
Zombye Reloaded #1947 Hát én addig tuti várok, amíg nem lesz "target nearest enemy" gomb. :))
Nekem ez annyira alap, hogy nem tudok meglenni nélküle. Ugye én nem látok valami fényesen, és ha kikerül az ellen a látómezőmből, rendes targetrákeresés hílyán esélyem sincs újra megtalálni.
De ahogy látom patchelgetik szépen, bár ez az 1.16-os patch behozta ezt a highway crash hibát. de azért láthatóan tekernek az EGÓS srácok.
Hajrá-hajrá. addig EVE-zek. Tegnap volt egy jó kis capital fight E-YJ8G-ben. Kár, hogy a node lecrashelt. azért a CCP-s srácok is tekerhetnének kicsit> :D
Bocs a kicsit offtopicért.
-
Pares #1946 Azt hiszem én is megvárom, míg kicsit jobban helyre pofozzák, és főleg a fő küldetésekből kiírtják a bugokat... Egyébként az 1.16-os javítás sokaknak okozott kifagyásokat akkor, amikor kiléptek a highwayből. A kövi javítás hétvégén jön. -
#1945 Köszi megvan, de igazából nem is bánom az újrakezdést, a többi modot is frissítettem legalább. Ha ebben az ütemben haladnak, minden nap egy patch, akkor a moddereknek is updatelni kell a modok többségét.
Vlsz egy régebbi mod miatt fagyott le a játékom is.
Lehet, hogy jobb lenne várni egy nagyobb patch kiadásáig, bár az még odébb lesz, mire ezt a bughalmazt rendbe hozzák. -
Pares #1944 Vagy kipróbálhatod ezt a modot is. -
Pares #1943 Akinek alacsony a framerate, annak nagyon ajánlatos feltenni a More reduced mass traffic modot. Nekem vagy 10 fps növekedést produkál így a játék, és a nagy állomásoknál, ahol sok kis hajó szokott repkedni, szinte egyáltalán nem lassul be. -
kisiku #1942 Egyszerűen ez a haragos PMC nem hagy békén ugye a sztori miatt.Na mindegy, most fagyott le highway kilépésnél, úgyhogy mára ennyi, megálmodom reggelre, hogy mit csináljak. -
Pares #1941 Először is nem tűnt el, de ha törölsz olyan modot, ami benne van a mentésedben, akkor ne csodálkozz, hogy a játék nem engedi elindítani. Van egy megoldás erre, megnyitod a mentést Notepad++-ban és kitörlöd <patch extension="NESA" name="MOD NAME HERE"/> típusú sorokat az elejéről. Nem próbáltam, de elméletileg működik. -
Pares #1940 Biztosan nem azért küldték rád a rombolót, mert véletlenül belelőttél egy állomásba... Ne legyél álszent! :) -
#1939 Kivettem egy-két modot, erre az összes mentésem eltűnt, nem baj kezdem előröl. Idegszanatórium lesz a vége. -
kisiku #1938 Tomonor és Amaro nagyon csöndben vannak, most vagy nagyon megy nekik a játék vagy már rég feladták vagy csak kuncognak magukban, hogy mennyit szívunk itt és milyen jól elvagyunk...
Na megyek, keresek valami megoldást erre a romboló problémára.Valahogy ki kell játszanom, hogy legalább esélyem legyen bedokkolni a shipyardra. -
kisiku #1937 Én meg végre megtaláltam a shipyardot, leszállok, hogy körbenézzek.Teszek két lépést és szól a csaj, hogy menjek vissza, mert baj van.
Hát igen, volt.Rám mászott egy Warden Destroyer és hajszálon múlt, hogy azonnal meghalok.Honnan?Ja és jön utánam, gondoltam, hogy odébb megyek, aztán békén hagy, de nem.Egy romboló...
Na akkor próbáltam, hogy lője csak az állomést, ami mögött bújkálok, hátha ráküldenek valakiket, de nem.Tehát csak akkor jön a rendőrbácsi, ha én lövök bele véletlenül egy szar állomásba?
És mi az anyámat csináljak?Hajót nem tudok venni, mert ott az a rohadt romboló a shipyardnál.Kereskedni nem tudok, mert nincs hajóm.Marad az űrruha gyűjtögetés a szekrényből, meg a küldetések.Ilyen prosztó megoldást...mi van esélyt sem adnak?
-
#1936 Akit zavar a "kispolski" műszerfal.
Két verzió, egyik megnöveli a látóteret, a másik eltünteti a műszerfalat.
Better Cockpits -
Pares #1935 Vagy lehet, hogy nem is ők döntöttek, hanem a Deep Silver erőltette? -
#1934 Lassan az idegrendszeremet is foltozni kellene, a hajófoglalós küldetést harmadszor csinálom, és megint lefagyott a játék.
Ha leszállok valahova miért tűnik el a legénység, csak az űrben lehet velük csacsogni a semmiről ?
Ez a közvetett "irányítás", nagyon el van b@szva. Amire ezeket befoltozzák (ha megjavítják valaha egyáltalán), több folt lesz a játékon mint a szegény ember gatyáján. -
kisiku #1933 Már megérte benézem ma este, köszönet! -
#1932 Igen, akkor kell, csak a jó válasz meg a jó reflex adja ki a tökéletes kombinációt. Rossz válasz és jó reflex esetében is folytatódhat a beszélgetés, bár ekkora csökkenthet az "extra jutalom mértéke". Ha a válasz is rossz, és a reflex sem a legjobb, akkor annak annyi. -
kisiku #1931 Ne haragudj, hogy mosolygok ezen, de annyira klasszikus eset :) Én nem értem, ma már nem kötelező valamit működőre csinálni?Mi lenne ha az Egosoft feje elmenne autót venni és azt mondanák neki, hogy "bocs még nincs kész, lehet hogy össze is töröd magad vele, de nem baj hozd vissza, majd foltozgatunk rajta"
S, hogy következő hozzászólásodat is megválaszoljam, tényleg minden napra egy mese, az egy patch :) De legalább van!Lehet, hogy megszólalt a lelkiismeretük? Vagy már páran beperelték őket? :))
Na, megyek vissza a játékhoz. -
kisiku #1930 Köszönöm.Eddig azt hittem, hogy akkor kell megnyomni, amikor a hullámoknál a "kiugró" érték van, és hogy az a pásztázó biszbasz csak a reflexünkre hajt.Végül is most többet tudok, meglátom mi lesz. -
Pares #1929 A másik érdekes dolog, hogy a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nincs egyetlen ship dealere sem. Így jelenleg albionban csak az XL és L méretű capital shipeket és fregattokat lehetne megvásárolni, ha egyáltalán elkezdené őket építeni. Egyébként a hajó építés bug sem jön elő mindíg. Attól függ, hogy a kereskedők bebugzanak és beakadnak, vagy nem... Bár előbbinek nagyobb a valószínűsége.Cuspid Splint-ben lévő Civilian Shipyardnak -
Pares #1928 Az a baj, hogy nincs a Skunkon kívül semmilyen hajóm. Pont akartam venni egy kereskedő hajót, de egyszűren nem gyártja le, mert nincs elég nyersanyag. Én nem tudom mivel odaszállítani, az AI meg bebugzott, csomó nyersanyaggal telipakolt teherhajó campel az állomás mellett.
Lehet, hogy megpróbálok elkalózkodni egy teherhajót, de valószínűleg újra kell indítanom a Freeplayt, mert mióta elindítottam, tettem bele 5 modot meg 6 javítás is megjelent. -
#1927 Hát a hanghiba sajnos a játékban van.
És a hajófoglalás még bugos is ráadásul. Tegnap sikerült, most meg nem. Nem adta azokat a dolgokat, amiket tegnap. És ráadásul folyamat lőttek is, hogy unalmas ne legyen. -
#1926 Reunion-ban volt, hogy kellettek a katonák. De a fene akart arra várni, míg feltölti valamelyik transzport. Így feltöltöttem én. Sőt ott is hagytam a hajót, hogy ha kellenek, akkor azonnal lássam a készletet és mindjárt tudjak vásárolni is. Ilyen hajókat több állomásra is raktam, mert sok katona kellett.
Szóval, ha nincs más megoldás, akkor töltsd fel te. Ha freeplay, akkor is össze tudod szedni azokat, amiket te tudsz szállítani.
Aztán marad max még a hajófoglalás (Carrier).
Most eszembe jutott, hogy Reunion-ban állomás hordására Mammoth-ot lehetett bérelni. Ebben a karakterizált világban igazán megcsinálhatták volna már ezt, csak kisebb hajókkal is.
Mondjuk a hajó lista engem kicsit elkeserített. Közel nincs annyi hajó a játékban, mint a korábbiakban. Ezt nagyon nem vitték túlzásba. -
Pares #1925 Patch 1.16 - 2013-11-22
Fixed video stutter/crackle at start.
Fixed several more crashes during start-up and in-game.
Fixed specific crash when using Alt-Tab or changing shaders.
Fixed specific crash when leaving a highway.
Fixed several problems with trade ships being blocked from operating (more fixes to come).
Fixed problem with not being able to see dock icons for certain ships.
Fixed problem with certain missions potentially not working after saving and reloading.