6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Pares #1884 Hajó építés (gyorsítva):
-
Pares #1883 Felfedezni a hatalmas univerzumot, kalózkodni, hajót foglalni, fejleszteni a hajód, kereskedni, flottát kiépíteni, építeni a kapcsolataidat a külömböző frakciókkal, barátokat és ellenségeket szerezni, stb. Pár fícsör még nem működik hibátlanul, és bugok is vannak rendesen, de amint a megjelenés óta kiadott 5 javítás is mutatja, dolgoznak rajta... A Career annyiban különbözik a Freeplay-től, hogy előbbi a főküldetéssel kezdődik, ami amolyan tutorial szerűség is, és ingyen kapsz pár dolgot (vagy nem, ha bugos), a Freeplay meg főküldetéstől mentes, a kezdéstől azt csinálsz, amit akarsz. -
Pares #1882 Úristen, de helyett the-t írtam.. -
puerto #1881 valaki meg tudná mondani mi értelme van a free to play módnak és hogy ebben a játékban mit lehet csinálni mire van lehetőség?? (kezdő vok) -
Pares #1880 Nektek az 1.15-ös javítással nem szaggat a játék? Nekem eddig stabil 25-30 fps-el ment, de most a javítás után folyamatos, pár miliszekundomos szaggatások vannak, stabil fps, the mintha 2 másodpercenként megállna a kép 0,1 másodperc erejéig. Elég zavaró, főleg, hogy eddig nem csinálta. -
Pares #1879 Először javítsák ki a hibákat, aztán lehet szó komolyabb kiegészítőkről. Jelenleg nem hiszem, hogy az ilyen projektek bármiféle prioritást élveznének. -
kisiku #1878 Minden napra egy mese - minden napra egy frissítés.
Legalább haladunk szépen lassan.Próbálnám megjavíttatni a teherhajómat, az Engineer az egyetlen megoldás?Apropó nem tudjátok, van készülőben olyan mod amivel vezethetem a többi hajót is? Mert ez így kicsit kevés lesz. -
andraas0717 #1877 köszi, erre nem gondoltam volna soha
-
szilac #1876 Szerintem is jól megcsinálták a smalltalk-ot, csak kevés az infó (kb 3-4 téma van). Reméljük később bővítik, bár inkább a fontos dolgokkal haladjanak.
Valakinek sikerült megépítenie a plotban a drónos állomást? Nekem elkezdi és volt is egy trader ami vitt energy cells-t egy keveset, de egyelőre ennyi... Stagnál. Szerintem a beszerzés még nem nagyon működik, pedig jó elgondolás és életszerű. -
Pares #1875 A szöveg nem számít, mert mindegyik az aktuális témával kapcsolatos. A smart talknál meg a kiemelt részre kell célozni. Ha 4 vagy 5-re sikerül akkor sikeres a beszélgetés. Egyébként nekem tetszik, ahogy megcsinálták, hogy közben érdekes infókat is meg lehet tudni. Meg a smar talk sikerességétől függően máshogy magyarázza a dolgokat. -
#1874 Amikor meg az animació (ilyen beszédhullám szerű akármi balról jobbra és vissza), akkor kattints oda, amikor a legerőteljesebb, legnagyobb a kilengés (talán még a színe is másabb ott). -
andraas0717 #1873 Sziasztok, a smalltalk sikerül valakinek? Sosem találom el a jó szöveget, van ennek valami trükkje? -
Pares #1872 Patch 1.15 - 2013-11-20
Fixed a number of crashes during start-up and in-game.
Fixed crash when docking at certain capital ships.
Fixed a problem with missing flight control data in savegames.
Fixed a stall when loading savegames.
Fixed characters crouching when you talk to them.
Fixed ships still following you when you remove them from your squad.
Removed "Show me your skills" option for NPCs that cannot be hired.
Increased voice volume in videos.
Added feedback to indicate when you cannot hire someone because your crew is full (note: Yisha tells you, but there is currently no voice, only subtitles).
Added data to try to help nVidia Optimus software select the correct GPU.
Added fallback to show subtitles if the voice for a text line is missing, even if subtitles are off.
Added Simplified Chinese and Traditional Chinese localisations. -
Pares #1871 A saját mérnöködet kérdezted? Szerintem keress egy szabad Engineert, ha squadban van a hajó, akkor annak meg kéne javítania. Ha nem, akkor nem tudom mi a baj, talán bug. A Plasma Repeater MK2 cafatokra szaggat minden kisebb űrhajót, úgy hogy még nem volt szerencsém elfogni egyet sem. -
Pares #1870 Weyland-Yutani... -
Phoenix force #1869 A teherhajódon van jumpdrive, és azzal ugrabugrál... -
#1868 Hogyan javítok meg egy elfogott hajót? Egy kis egyszemélyes vadászgépből kiugrottak, persze claim, pilóta volt nálam, squadba tettem, leszálltunk - hogyan tovább? A pilóta parancsaiban nem találok ilyesmit, a mérnök azt mondja, nincs mit javítani, pedig de -
szilac #1867 Túl mohók voltak és túl mélyre ástak... (vagy azok a törpök?) -
kisiku #1866 Egyébként érdekes számomra, hogy mindig a bányászvállalatok a gonoszak.
Gondoljunk csak vissza a jó öreg Descent sorozatra!Ugye?Ott is...meg a Red Faction-ben is...sőt az eredeti Total Recall filmben is.
Mi van ezekkel a bányászokkal? :) -
kisiku #1865 Hmm én viszont akkor kiirtom őket, ahogy elnézem ezek nem fognak megbékélni.De ezt meghagyom holnapra :)
Jó éjt mindenkinek. -
Pares #1864 Nekem már jóval azelőtt "Shoot on sight" volt a reputációm a Plutarchal, mielőtt elértem volna a kaput. Abba is hagytam, és inkább indítottam egy Freeplayt. Most nagy haverok vagyunk, és halomra gyilkolom a Heart of Albiont (bár érdekes módon Freeplayben nem ellenségesek egymással, szóval nem szeretik, ha HoA hajókra vadászok a környékükön). -
kisiku #1863 Vazze, erről szólhattak volna...Jó van pénzem,de ne legyen má' ez az "Utállak Kenny" :), mert átrepültem egy kapun, erre a Plutarch megsértődött.
Tényleg és lehet valamit csinálni ellenük, már úgy értem, hogy javítani a repun vagy örök ellenség leszek?Mert most jöttem vissza a napfényes valamilyen republic-ból...
Remélem a teherhajómat nem lövik le.
Basszus, emlékszem hogy én az X2 vagy X3 végéhez TL hajóval mentem...lehet hogy kellett volna egy rombolót vennem már? :)De ahhoz évekig kell játszanom... -
Pares #1862 Ezt mondjuk furcsállottam, hogy sokan kérték a gyorsabb futást. nekem már így is olyan gyors volt, hogy a nagyja részben inkább sétálok. -
Pares #1861 A nagy csatahajók és teherhajók nem közlekedhetnek a sztrádákon. Cserébe úgy tudom nagyon magas sebességekre tudnak boostolni, vagy egyszerűen oda ugranak a zónába. Szektorok közt is tudnak ugrálni, de ahhoz több fuel cell kell. -
Pares #1860 Repülés közben csak a sérült modulokat javítja meg, de azt is csak akkor, ha van pár csillag a Engineering skilljében. A hajót teljesen csak dokkolva kezdi javítani.
Amúgy egyetértek, az árak egyáltalán nincsenek balanszolva. Easy, Medium és Hard küldetések között semmi különbség nincs, mindegyikért 10-50 ezer kreditet fizetnek. A felvehető emberkéknél is érdekesen vannak az árak, nekem az Mérnökömnek a fő skilljében 5 csillag van, és csak 29 ezer kreditet fizettem érte, de láttam olyat is, akinek 1 csillag volt, és 90 ezerbe került. Érdekes... -
#1859 A reputáció marad negatívban, utána van a hajófoglalós küldi, az még úgyis rátesz pár lapáttal.
Az oktatóanyag róla:
-
#1858 Hm. Akkor vissza kellene mennem. Amúgy utána kékre váltott?
Illetve visszaállt esetleg a repud? -
#1857 Run (Az állomásokon gyorsabban lehet lépkedni.) -
#1856 Igen, utána kaptam még egy hackelös küldetést.
-
#1855 És sikerült meghackelned? -
#1854 Ha jól tudom, akkor csak a sérült modulokat tudja megjavítan. Ha megsemmisült, akkor ...
Mondjuk az állomáson meg érdekes mód azt is megcsinálják.
Nekem még 1.12-es van. Nem szeretem agyonpatchelni, mert van amikor több a bug a patch-ben, mint előtte volt. Viszont a mod-ok lehet bekavarnak. -
szilac #1853 Ha majd valaki megakadna annál a küldetésnél, amikor 300 food rations-t kell leszállítani egy construction ship-el, nem kell aggódni. Sokáig tart ugyan és nem látszik hogy pakolnának, de ha egyszer beállt a hajó az állomáshoz megveszi/eladja a dolgokat (csak retek sokáig tart). Igaz nincs cargoliftet droid sem a hajón, de azt lehet venni a hajógyárban. Én sokat szívtam vele, de csak türelmesnek kell lenni és nem kiadni rá az újabb parancsokat mert akkor beragadhat. Ezután jön az állomásépítés küldi... :) -
#1852 Igazad van lenéztem a nullát a végéről.
Azért a Mammoth kétszer gyorsabb volt. -
#1851 SaveEditor V0.3b
Debug Menu -
Szabolcs92 #1850 inkább 30-40 m/s, az meg eddig sem volt sokkal több a nagy szállítóknál -
#1849 Hackelésnél beálltam egy eldugott sarokba, ide még belőni sem tudtak.
Skunk -
#1848 Ezt már én is beszo...., vlsz csak dokkban lehet javítani a hajót űrben nem.
Az energy cell-es küldit csináltam, gondoltam kipróbálom, hogy nem szállítom le egyszerre a 100 cellt. A hajón megvolt mind a száz.
Két részletre osztottam, simán ment az ügylet, ám a tepsi nagy hajóm az első szállítmány kipakolása után eltűnt az állomás mellöl, vagyis vissza spawnolta magát a szektorban a kiindulópontra kb 27 km. Az űrben nem egy nagy táv, de több mint tíz perc kellet mire visszaért, számolgattam egy kicsit unalmamban ez cirka 3-4 m/s sebesség. Ennél még a valóságban is a legócskább műhold vagy akármi is több mint százszor gyorsabban halad. -
#1847 Ez az ikon kirakás elmaradása nálam is előjött, mióta 1.14-re frissített. -
#1846 Sikerült ripityára lövetnem az Albion Skunkot, hull kb. 40%-on, motorhiba, kavicsfelverődés a szélvédőn stb. Sebaj, mondám, van nékem mérnök hölgyem, eddig úgyis csak a körmét reszelte, gyorsan nekiállítjuk a melónak addig, amíg valahol egy dokkot találok. Fantasztikus tudásával (1, azaz egy csillag az engineer-en, kettő a combaton?!) szép diagramon ábrázolja, mi mennyire sérült, de javítani nem tud - mert bármennyire is erőltettem gyenge szemem és gyatra agyam, nem találok olyan gombot, menüpontot, feliratot, hogy repair. Sőt! Semmilyen gombot sem találok a diagram környékén... Ejnye, gondoltam, biztos korlátozva van a kicsike, mert szárad a körömlakkja, majd ha leszálltunk, nekiállítom - de landolás után sem találtok lehetőséget a javítás indítására. Fellelek viszont a szervízdokkban egy másik mérnök hölgyeményt (hittétek volna, hogy pont úgy néz ki, mint a másik, szerintem egypetéjű ikrek lehetnek), akinek a pocakmenüjében már ott a repair ship, és a diagramon klikkelhető gomb is van! Meg árak! Tippeljetek, mennyiért javítja meg e szépség a 40%-on haldokló hajómat! Először... másodszor... senki? Mindenki ül, remélem: anyagfelhasználás és munkadíj együttesen 28.735 credit! Persze munkadíjat 1 azaz egy másodpercért még én se szoktam felszámolni. Tesó kirúgva, sárga angyalka felvéve, és most azon gondolkodom, ha laptopra menekíteném, és kivinném a garázsba, mennyit spórolna nekem műszaki előtt ;)
Mindenesetre megfelelő helyen kevésbé vidáman megemlítem a pénzügyi egyensúly szükségességét, és a felvett alkalmazottak dolgoztatására szolgáló menüpontok vagy gombok hiányát, mert így cheat íze van az ügyletnek. -
#1845 No most nekem is kifagyott saved dump file-lal.
És van egy bosszantó új bugom is, nem mindig hajlandó kirakni a kis ikont a helyek fölé. Konkrétan most a HQ fölé nem rakott, ahol pedig lett volna egy Kapitány. Viszont a mod segítségével éppen meg tudtam venni.
Aki esetleg a plot-ot csinálja, annak azt tanácsolom, hogy biztos, ami biztos, 1M Cr-rel vágjon neki. Mert miután átlépett a nagykapun, utána már elég nehézkes a pénz szerzés.
Most annyit haladtam, hogy nem tudom, az állomás nem hackel-hető és ez direkt van vagy bug lenne. De nem sikerült. Jah és még egy bug, a Trojait nem tudták lelőni és jópárszor ütköztem is vele, sértetlen maradt. Valamint az Albion Skunk-nak is marad némi shield-je, amíg a drónt vezettem. Miután visszatértem, olyan tűzzivatar fogadott, hogy nem győztem menekülni.
Szóval nem sikerült az állomás hack, ellenben jött valami update az adatbázisba. Össze kellett szednem egy Marine Officer-t vagy mi a neve, 8 Marines-t és egy kapitányt. Persze egymás után, adta be, nem ám egyszerre, hogy keresgélés közben ami az utamba akad, azt mindjárt beszerezzem...
Na ide kell némi tőke. A Marine darabja volt 20k. A kapitány meg 50k, de nem válogattam sokat, mert már lőttek.
Utána elküldött egy Vessel-hez. És itt volt vége a gamenek.