X Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fura lenne ha testeket lehetne venni, lévén a hajó váza és így teste fix. Max a modulokkal (felszereléssel) lehet majd játszani ahogy most is egy M6-os esetében (mivel a játékos hajója egy M6 kategóriás gép). A jelenlegi X játékokban is lehet simán egy M6-ost kifejezetten hadihajóként felcuccolni (max mennyiségû fegyver, fullra töltött legjobb pajzsok és nagy halom rakéta), de egy life support system berakása után máris funkcionálhat TP-ként vagy ugye ha nem cuccolja tele az ember akkor kisebb kapacitású TS-ként használható.

Hogy ez a belsõn miként fog változtatni és az le lesz animálva vagy sem azt nem tudni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Titan
x rebirt a steamen elõvételben! 45 euro 10% olcsóbban! Megjelenés november 15! Nah, végre lesz tényleg valami....😊

Minimum:
OS: Windows 7 SP1 (64-bit), Vista SP2 (64-bit), XP SP3 (64-bit)
Processor: Intel i-Series at 2GHz or AMD equivalent
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Nvidia GT400 series with 512MB RAM or better, ATI 4870HD with 512MB RAM or better
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 6 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card
Additional Notes: These specs are still being determined

Recommended:
Processor: Intel i5 (Quad) or i7 at 2.5GHz or AMD equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GT500 series with 1GB RAM or better, ATI 5870HD with 1GB RAM or better
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 10 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card
Additional Notes: These specs are still being determined.

szerintem egyszerûen úgy lesz megoldva, hogy az alap modulhoz lehet majd hozzávenni a különféle hajótesteket és ezeket lehet majd tovább fejleszteni adott korlátokon belül aszerint hogy az adott test mit tud lekezelni (felfüggesztés típusok, generátor, méret, raktér..)
viszont nem lehet majd csatahajó méretûeket venni mer azok már külön osztály lesz amit nem irányíthatunk személyesen, de remélem tévedek mer kipróbálnám.
viszont amire leginkább kíváncsi lennék az az hogy a fegyverzetet szabadon el lehet majd helyezni vagy most is felfüggesztések lesznek, mer a videók alapján külön külön ki is lehet lõni õket.
Van-e infója valakinek arról, hogyan képzelik el az egyetlen vezethetõ hajónk upgrade-jét? Konkrétan az érdekelne, hogy ez csak amolyan DSO szerûen kimerül majd abban, hogy ha veszek egy mittomén rakteret, akkor a táblázatban, mely a bepakolható mennyiséget mutatja, feljebb ugrik a vonatkozó érték, vagy netán vizuális körítés is lesz? Pl. látszik-e a hajón kívül-belül, ha transzporterré akarom alakítani? Az új modulokat -ha egyáltalán modulokról beszélünk-, be lehet-e majd járni belülrõl, ahogy a hajó bõvül? Lesz-e ship design, vagy világ életünkben azt az egyetlen hajót kell nézni kívül-belül, és nem lesz változás annak ellenére sem, hogy upgradelünk? Vagy, hogy lesz ez? Egyelõre nem teljesen értem, hogyan tudok akár csatahajót, akár vadászt, akár egy masszív teherhajót fabrikálni az egyetlen Rebirth One-ból?
Ez csak egy shader, elvileg ki lehet majd dobni...Kérdés, mennyire lesz hard coded...
Újat nem tudok írni, nagyon várom a játékot, hátha az lesz, amit már régóta szeretnék, de a rajzfilmes dolog nem jön be. Attól függetlenül nyilván beszerzem, de, ha nem lehet kivenni belõle, akkor csalódott leszek!
Jakuza, gyere pörgessük fel a topikot <#banplz>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

... és a többi néma csend!
<#taps>
Reálisabb az utolsó 20-25. Azoknak semmi köze a játékhoz.
esetleg átballaghatnátok már a gumiszobába mert erre senki sem kíváncsi....

UUUU
Pont errõl beszéltem.

Uccsó 100 hsz. nyugodtan mehet a kukába...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

nebassz
mind az ovisok
már napok óta ezt a civódást kell olvasnia mindenkinek ahelyett hogy a game lenne kidumálva
az meg hogy ki warezol meg ki mit csinál az a saját dolga. másrészt ezzel a szarsággal álljatok le mer nincs olyan akinek ne lenne nem eredeti cucca.
ha meg fojtatni akarjátok akkor ne itt mer ez nem annak a helye !!
egyébként azzal az emberrel vitatkozok akinek már nem tudom ez hányadik regje, több topikból is ki volt tiltva, normális stílus sosem volt az erõssége
sry, szóljon inkább a topik a játékról, mert pár postal ezelõtt még én is az mellett kampányoltam

""De a legszebb hogy egy windowst is warezolo maki nekem mondja, hogy en nem tamogatom a jatekgyartokat es lopok""

eredeti winrõl írok most is
találtál valamit amit anno is elismertem és most is elismerek (egyébként tuti valami ingyenes bulid volt de vállalom mivel torrentrõl szedtem le erre emlékszem), és most ebbe kapaszkodsz mikor nem is errõl vitáztunk
nyomjad még egy kicsit

Jakuza1
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1035251678&no=34509

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senki nem beszelt kozulunk Vistarol,hiaba is vergodsz, hanem arrol irtunk. hogy Windowst lopsz es te akarsz mast tolvajnak beallitani.

Tudjuk a Vista lopas nem bun, te gyik. Sot utana meg amikor leirjak, hogy

"De a legszebb hogy egy windowst is warezolo maki nekem mondja, hogy en nem tamogatom a jatekgyartokat es lopok"

Mikozben a vadaskodo maga a tolvaj es utana meg hazugsaggal is vadaskodik, hogy o sosem lopott windowst es idezem "valami bizonyíték is lesz vagy csak a szokásos jómagyar fröcsögés amit te tolsz itt több év óta"

Jo magyar frocsoges ? Hat ki irta le, hogy lopott szoftvert hasznal talan en ? Te persze csak kiprobaltad mi ? Mi az ha nem lopas te szellemileg alulfejlett tulok ? Tudjuk meg sem tortent, toled ez a termeszetes, ha lopsz es utana hazudozol, hogy te nem. Viszont verciki modra tudsz lebukni a vista lopasoddal, amikor te sose lopsz windowst es az is csak frocsoges, hogy ilyen meg se tortent, kar hogy te vagy olyan retard, hogy meg ide is irod erre a forumra nagy betuvel, hogy tolvaj vagy.

Don't feed the Troll(s) <#szomoru2>

Kids, don\'t try this at home!

hol és mikor ítam én erdeti vistáról? hol írtam hogy én sose warezoltam? hol a windózos szenvedés amit õk emlegetnek? én arról beszéltem mint amit az alábbi link is igazol hogy xp eredeti meg a win7em is, mivel azzal vádoltak meg hogy a winem se az pl jelen esetben.

Egyébként itt arról volt szó hogy pont azok sírnak mindig a legjobban akik egy darab játékot se vásároltak sosem és ezért tart ott a pc gaming ahol tart nem a jakuza által emlegetett konzolos köcsögök miatt, csak kicsit elkanyarodtunk a témától, de neked is sikerült felfognod a lényeget

Ezután én a helyedben nem égetném magam tovább, miután lebuktál.
Azután meg pláne nem, hogy csak és kizárolag te beszélsz win7-rõl, míg mások lopott windowsról.

Az meg egy szánalmas magyarázat, hogy mást meggyanúsítasz lopással látattlanul, utána meg hazugsággal vádaskodsz és amikor lebuktatnak egyértelmûen, olyan magyarázatba próbálsz menekülni, hogy te nem is loptál, hiszen az csak egy Vista volt.
Szerintem most fejezd be, és vagy a játékkal foglalkozz, vagy tûnj el az ekkora lebõgés után, mielõtt mindenki rajtad fog röhögni.

egyébként van olyan állat aki fizetett vistáért? bár belõled kinézem jakuza

LOL
kérdem én hol az a lopott wines szendvedés amirõl beszéltek?
xprõl és win7rõl beszéltem, vistát egy hétre tettem fel tesztre, de szerintem inkább az is beta volt csak torrentrõl volt, úgyhogy fail

Jakuza1
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1035251678&no=34509

Szerintem innentol inkabb tenyleg fogd be a pofad te hazug nyomorek.

egészen a játék megjelenéséig fogtok még itt szájkaratézni? <#conf>

valami bizonyíték is lesz vagy csak a szokásos jómagyar fröcsögés amit te tolsz itt több év óta

megsúgom neked hogy 8éve még az xpm is eredeti volt, nem hogy a 7em, madárkáim

Jakuza1
Na igen.

De a legszebb hogy egy windowst is warezolo maki nekem mondja, hogy en nem tamogatom a jatekgyartokat es lopok, akinek meg a cfosspeed szoftvere is legalis es MMO elofizeto is vagyok sok-sok eve, es ezaltal nem csak "offline" jatekokat vagy egyeb szoftvereket veszek.

linket vagy húzz el 😊

UUUU
Látom itt is kezdi a micsu féle bohóc.
Azt hiszi õ az ász, mert elméletben vett két kickstarteres játékot, miközben lopott windowsal szenved és múltkor problémázott ezen.
Inkább a helyében kussolnék.

a fröcsögés és a normális nem tetszés kinyilvánítása két különbözõ dolog

"mivel a casual jatekosreteg primitivsege pont onnan terjedt el, pont olyanoke mint te magad."

hogyne, tudod én sim cityit, sc2 hots, shogun is 1st day vettem (tudod ezek pc exclek), 2 kickstarter projectet is támogattam, te azon kívül hogy itt fröcsög és elloptál mindent mit tettél? szokásos magyar mentalitás

"Hogy idezzem mas tollabol egy konzolos topicbol."

abból ahonnan ki vagy tiltva? <#mf1><#taps>

azzal tényleg nincs semmi gond hogy valakinek nem tetszik a játék artja, grafja, de ez a jakuza gyerek még két év múlva is itt fogja tolni a szokásos baromságait, több éve mûködõ topikokból már rég kitiltották, beakadt neki a lemezjátszó

Már azt hittem kijött valami új video annyi komment lett hirtelen, de csak szájkarate sajnos <#vigyor4>

Hagyjuk már ezt gyerekek, tiszta gáz. Ez a topik eddig normális volt, nem kell itt személyeskedni egy ilyen baromságon mint a cell-shaded grafika. Biztos kil lehet majd küszöbölni valahogy.

Másrészt meg ezt azért hívják fórumnak, hogy mindenki elmondhassa a véleményét kultúrált formában. Sose értettem ezt a "ha nem tetszik a játék ne írogass ide" dolgot.
Ennek ellenére nagy tisztelet neked Tomonor h évek óta gondozgatod az x-es topikokat. <#eljen> De ezen tényleg nem kell fennakadni.

Na és most már hagyjuk abba azt a baromságot (annyi szar van mindenhol), és dumáljunk újra a játékról.

Jakuza1
Szerinted makikam.
Pontosan a konzoloknak koszonheto, mivel a casual jatekosreteg primitivsege pont onnan terjedt el, pont olyanoke mint te magad.

"Megint itt egy IQ harcos.
Ezeket a Micsu féléket, tenyésztik, valami állatkertben ?"

Hogy idezzem mas tollabol egy konzolos topicbol.

Szerintem is elég jól el lett találva csak kicsit fura lesz hogy a szembejövõ ,menõ hajók közelítenek akár beléd mennek/vagy inkább te, addig te jobb oldalra fordulva bámulod a kijelzõt bár ez így élet szerûbbnek gondolom a kezelõmûk elöl kell hogy legyenek, bele se merek gondolni a valóságban egy ilyen összetett ûrhajónak hány gomb kell hogy legyen ha már csak egy mai repülõ belsõ pilóta fülkéjére pillantunk ott is kicsit elszörnyedve nézünk körül fõleg aki azt se tudja mi micsoda, de szerencsére a játékban nincs annyi kezelõmû és sokkalta egyszerûbb az irányítás mint a valóságban lenne.
Hát nálam már az is egy hatalmas plusz pont, hogy azt az otromba menüt lecserélik a fenébe. Nagyon tetszik, hogy az új az olyan, mintha a cockpit része lenne. Nagyon faszán néz ki szerintem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

haggyukmár <#mf2>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

sajnos a játékok elprimitívülése a játékosoknak köszönhetõ nem a konzoloknak, olyat fejlesztenek amire van igény, a többire meg ott a kickstarter egyéb opciónak (kíváncsi vagyok hogy te ott hány játékot is támogattál vagy csak a sírásra van pénzed idõd és energiád?)
egyébként mindig az irányítást fikázták, most egyszerûsítik már megy a sírás
Jakuza tõled meg minden topikban csak a rinyát látom, lehet más hobby után kéne nézned

Jakuza1
Szerintem jol latod a dolgot, szerintem is a fejlesztesben ez az elso lepes a multiplatformositas fele.
Viszont azt hiszem, ha a konzolositas megtortenik, az akkor az X vilag alacsony szintu butitasaval fog veget erni.
Keves igazan komplex jatek maradt a piacon altalaban a multiplatformositas vagy a konzolra kerules a egysikusitas es a jatekok komplexitasara mindig negativ hatassal voltak altalaban.
Sajnos ennek koszonhetoek manapsag a jatekok egyiranyusitasa is. Raadasul a monopol helyzetben levo nagy jatekkiadok terpeszkedese az jatekiparon se segit a minosegi munkanak, mivel mar nem a fejlesztok szava ami donto, hanem ezeke a cegeke, amelyek minden lelkiismeretfurdalas nelkul csonkitjak meg a programokat es semmi mas nem lebeg a profiton kivul a szemuk elott.

<#eljen>

Oké, gyerekek, de akkor is nekem van igazam! <#mf1>

RJoco
A videók után én már alig várom, hogy kijöjjön a játék!
Nagyon kíváncsi leszek rá.

Remélem új motort kapott és nem lesz gond az FPS-sel, mint a korábbi társainál történt, akármekkora gép is került alá.

A Joy-os irányításra kíváncsi leszek, jól néz ki és nem is bánnám, ha nem egy egész klaviatúrát + mégegyet kellene hozzá használni. Fõ az egyszerûség.

Sajnálatos módon látom, hogy Tomonor az idõ folyamán nemhogy okosodott volna, hanem épp ellenkezõleg. Szerintem ezt a fórumot sem gyakran fogom nézegetni, nem szeretem a 'növényeket' ilyen mélységekben.
"Ne süllyedj le egy bolond szintjére, mert ott legyõz a rutinjával."

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Mellesleg, én legalább annyira tisztelem a fejlesztõk munkáját, mint Te, ha nem jobban. Ugyanis 3DS max-ban dolgoztam több mint 10évig, még ha nem is játékszotver területen, hanem filmiparban. Pontosan tudom, mekkora munka ilyen komplexitásal a 3D modelezés. Emellett, a mûfaj is kedvencem. Ezzel együtt, a késztermékkel kapcsolatosan van véleményem adott esetben negatív is. Ennek azonban semmi köze a fejlesztõk erõfeszítéseihez (és azért ne feletsük már el azt sem, hogy ez alapvetõen egy üzlet). Nekik is érdekük, hogy olyan szoftot készítsenek, ami tetszik az embereknek, mert csak akkor fognak vele pénzt keresni (persze ez így nem teljesen igaz, lévén általában a fejlesztõ már csak egy igásló marad miután leszerzõdött, a hasznot a kiadó söpri be nagyrészt)...

Többször leírtam, hogy a grafika grandiózus, csodálatos, a modellek szépen, aprólékosan kidolgozottak, az effektek jók. A cel-shader használata ezzel együtt kapitális hiba! Ez a véleményem! Tovább megyek, szerinte Te tévedsz és ez nem a lead artist ötlete volt, hanem a kiadóé. Meglepõdnél, mennyi mindenbe beleszólnak. Nem tartanám meglepõnek, ha látva a Borderlands sikerét, ráparancsoltak volna az Ego-ra, hogy ez kell nekik is. Azt sem hinném, hogy a joypad-ot az Ego erõlteti, ez is tipikus kiadói elvárás, hogy konzolosítani lehessen a játékot, és így szélesebb vásárlóréteget tudnak megcélozni...Kötve hiszem, hogy az Lead Designer akar egy 5gombos joypaddal vasrázsolni.
Vicces lenne, hogy Te nem engedsz valamit...Ez itt egy fórum, mely a közösségre épít aminek tagjai eltérõ véleményeket fogalmaznak meg, nem pedig egyszemélyes diktatórikus miniállam. Amit Te vizionálsz, az egy szekta, ahol kizárólag a vezír véleményével egyezõ gondolatok oszthatók meg. Nos, ez itt nem az. A fórum lényege, -ha még nem értetted volna meg-, hogy mindenki elmondhatja a véleményét. Ezt nevezzük szólásszabadságnak, egészen addig, amíg a fórum szabályzatába nem ütközik egy post. A negatív kritika, amennyiben a megfogalmazás nem sért szabályzatot, ugyan olyan fontos és jogos, mint a Te ömlengésed. Kicsit térjél már észhez, az SG nem a Te tulajdonod!
Moderálási jogköröd addig terjed, amíg a hozzászólás nem sérti az SG fórum szabályzatát! Én itt ilyet eddig nem láttam. Tõlem biztos nem láttál...
Jakuza1
Ki vet meg mit ? Te jol vagy ?
Tehat egyszeruen megvetes, ha leirja valaki a velemenyet, hogy szerinte egy ilyen volumenu jatekhoz nem valo a cell-shaded grafika ?
Ki kellene huznod azert neha a fejed a homokbol, hogy levegot vegyel egyszer-egyszer.

Akkor legyen úgy. Ám az új X még mindig olyan amilyen - ismeretlen, ugyanis még ki se próbálhattuk. Ha csak a grafika miatt már elõre megveted, te se vagy jobb egy fanatikusnál.

Jakuza1
Na akkor eloszor is. Aki itt eloszor szemelyes szintre vitted a kerdest az te magad vagy. "egyszerû beszûkült látókörû eset vagy"

En csak es kizarolag a jatekrol beszeltem addig. Tehat felesleges beallitani magad angyalkanak es mast hibasnak.

Raadasul visszaolvashatunk ugyanebben a temakorben.

Ugye emlekszel mit is mondtal a DS vonalrol korabban ?
Idezzem ?

"Én azt hallottam, hogy lesz EGY cockpit. Remélem ez nem azt jelenti majd, hogy Darkstar One-osítják a játékot, és csak egyetlen hajóval cirkálhatunk az egész játékban."

Aztan jott a palfordulat par honapra ra.

"Ugyan egyetlen hajó az nem olyan rossz dolog. Aki játszott már a Darkstar One-al az tudja hogy mirõl beszélek."

Nincs azzal semmi gond ha valaki megvaltoztatja egy id utan a velemenyet, na de ez teljesen ellentetes allaspont, ami egyertelmuen magabol a jatek elfogultsagabol adodik.
Ezzel sincs semmi baj, ha igy alakul.
Na de masnak is lehet errol ellenkezo velemenye es az nem feltetlenul szuk latokoruseg.

En mar a legelso X-el is jatszottam es egyszeruen a mostani trend a cell-shaded megjelenites egy ilyen szintu jateknal elfogadhatatlan kategoria.
Egy arcade urszimnel talan elmenne, de nem ennel a kategorianal.
Ez nem egy rajzfilm, mint ahogy mar leirtam es emiatt maga a megjelenites eltorzitasa is ilyen iranyban nem igazan jo megoldas.
Ezt foleg azoknak kellene felfogni, akiknek a kedvence.

Azt sem ertem hogy a Darkstar mivolta milyen rossz szinben tuntette fel a jatekot, vagy maga a cell-shaded graphics.
Koze nincs semmihez, arrol is csak felrebeszelsz.

Egyszeruen a Darkstar szinvonalaban nem utotte meg a mercet, foleg a kiadas elotti hype utan es az az iranyvonal egy fail lenne, mert egyszeruen a minosege a jateknak tul alacsony szinvonalu.
A cell-shadedrol meg mar kifejtettenm a velemenyem, nem ide valo.

Nos, végül is teljesen mindegy, fõleg ha már személyes szintre viszed a vitát. Én egyszerûen tisztelem a játékokba fektetett munkát, fõleg ha ezt az egyik kedvenc mûfajomba fektetik, az ûrszimulátorokéba. Ha ezért lenézel, hát legyen.

Ám ennek ellenére az új X-nek a grafikája már kész van, a cel shading marad. Ha ez nem bejövõs, nem sok értelme van itt rossz színben feltüntetni a játékot, csak azért mert neked nem tetszik, nem goldolod?

Jakuza1
Firefallos kepet minek linkeljek ide ?

várjuk a cell shade mentes képeket

Jakuza1
Gondolkozni ? Te, ha az X-rol van szo ?
Ugyan mar. Jah, mert a DS egy szar, de te ezt se tudod felfogni csak szinte az egesz vilag es ezert bukott meg? Vagy azert mert rajtam kivul szinte mindenki leirta, hogy a cell-shaded trend nem valo egy ilyen szimulatorba ?
Bocsi hogy ez a lelki vilagodat tulontul megbolygatta.