Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #2027 Nah, azt hiszem megint abbahyagom pár órára.
Nem elég hogy élvezhetetlen és állandóan legfagy, de felszerelni egy hajót vagy megjavítani lehetetlen.
- A tankolás működik, már csak javítani kellene és fegyvereket kéne ráraknom a hajóimra, nem a sajátomra.
- Nincs cargo bay csere, ergo még ha vennék is felszerelést pl a Construction Vessel-re, hogyan adom oda neki?
- Hiába van Engineer a hajón, nem javít semmit.Vegyek mellé drónokat?Hogyan?Hogy kerül a hajóra?
- Nem tudok eljutni egy shipyardig, mert állandóan lefagy a játék.
- Nincs semmi olyan parancs, hogy menj, és vegyél fegyvert meg felszerelést, nincs olyan hogy javítsd már meg te köcsög engineer vagy állj be egy shipyardra és javítsd meg magad...szörnyű!
- Felveszek egy tisztet a hajómhoz, rádokkolok, megmondom, hogy dolgozz itt.Oké, erre külön kell még egyszer fizetnem neki (!), majd ha ki is fizettem, akkor sem látszik ott a hajón a dokkban.
Ha semmi ilyen nem működik, minek egyáltalán Capital Ship a játékba?
Azt már kezdem megemészteni, hogy soha nem fogom vezetni őket az X-Rebirth-ben. De borzalmasan szegényes a kiadható parancsok száma is.
Csak annyit szeretnék elérni, hogy legyen egy hajóm,amivel tudok kereskedni, és ne lőjék szét 2 másodperc alatt.
Ez az X2/X3-ban annyi volt, hogy megvettem, felszereltem, ha nem volt elég a felszerelés,akkor irány az EQ Dock-ba, azt' kész.Vagy egyszerűen megvettem, rádokkoltam és átpakoltam.Na itt ilyen sincs.