X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként most nyert értelmet nálam, hogy miért voltak ilyen csendben. Ha nyomták volna a gameplay videókat, hamar rájöttünk volna, hogy a játék jelen állapotában katasztrófa.
Apropó: Ai. Még mindig olyan rossz, mint az X3-ban volt?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ez nem csak ennél a játéknál van így; egyre gyakoribb a "content-recycling" más játékoknál is, magyarán ugyanazt teszik be csak újravariálva picit más megvilágítással. Hangulatromboló kalandoroknak.
Elottem fesziti ra a texturakat a dolgokra. Total el van tolva, gondolom fel ev utan javitjak ezt is.
szerintem
Lehet, hogy visszakérem a pénzemet...Mondjuk sok sikert magamnak. :-)
szerintem
Az is durva, hogy a legtöbb állomáson és hajón ugyenaz a landing site van, csak más a háttér. Ez így messze nem szól felfedezésrõl. Megnézek két szektort, kb. ismerem a játékot...Én ezt egyszerûen nem is értem...Hogy gondolhatták ezt komolyan?????
Az analóg része megy...de semmilyen digitális gomb nem megy...pl a Fire weapon nincs semmihez hozzrendelve, rákattintok nyomom a Joy Button 1 et de semmi...Analógot megmozditom azt beirja 😊
Egyetlen egy gomb sem megy....
Látszik, hogy van benne potenciál. Lehetett volna megjelenéskor már eszméletlen jó játék, de ehhez még nem keveset kellett volna rajta csiszolni. 2014 Q2 megjelenési dátum kellett volna.
Ahogy már említettem, nem értem (nem bírom felfogni), hogy mi a retkes francért nem lehet körbenézni a pilóta fülkében, olyan nehéz lett volna berakni még egy egér módot (a mouse control) mellé amivel nézelõdni lehetne? Ahh Kapni fogja ez a játék a 3-4-es pontszámokat (10bõl)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Sebaj, majd elkezdünk játszani, ha kijött a Rebirth XRM.
Akinek jól bírja a gépe, készíthetne egy rövidke fraps videót és közzé tehetné itt nekünk.
Mivel a videokártyám nem üti meg a minimumot, így egyenlõre még várnom kell egy megfelelõ verzióra, hogy kipróbálhassam 😉
Pedig nagyon kíváncsi vagyok rá!
De lehet ez is inkább a procit használja, akkor meg mindegy. Azért remélem lesz valami karácsonyi akció is 😊
Warning! Cargo bay open, shields are down!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Bizisten elolvasok valami online manuált. 😊
X universe Home, sweet home
Elõbb már megvót, de lelûttek, és most megint nem találom, nem tudok dokkolni. 😄
Ugyanakkor látni benne a lehetõséget, elsõsorban a modderek miatt. Kell még jó pár hónap, és számos patch, mire befejezik (X3 reunionnál is ez volt). De ha orvosolják az idegesítõ hibákat, a modderek pedig rámozdulnak, akkor esélyes, hogy 1-2év múlva nem fogunk tudni leszakadni errõl a játékról.
Ha van is ilyen lehetõség (egérnél) én bizony nem találom.
Nos pár óra játék után bennem csak egy kérdés merült fel. Ezt miért kellett???
Teljesen egyetértek Ágyúgolyó hozzászólásával #1233, persze tudom jönnek majd a patchek és akkor rendben lesz minden. Csak az a gond kérem szépen, hogy az ember pénzt ad ki érte, és nem fél év múlva szeretne vele egy jót játszani hanem MOST!
Ahogy elnéz az X-rebitet kell neki egy pár hónap mire rendbe rakják, akkor majd elõveszem addig is kárpótol az Evochron Mercenary.
Pár óra után, dereng valami feeling, valaki már írta el kell felejteni az eddigi X részeket, és újra kell "tanulni" mindent.
Az egér irányítás borzasztó, a hajót vezetve gyors, az állomásokon lassú, bár levettem az érzékenységét. Második próbálkozásra sikerült a dronokat sérülés nélkül kilõnöm. Elsõ alkalommal bug miatt újra kezdtem (a középsõ infó panel eltûnt, nem nyílt meg). Az állomásokon levõ dobozok szekrények kipakolása lassú kb 2-3 mp/db, és mintha szaggatna a játék ha landoltam.
Grafikailag sztm a látványra hajtottak mint manapság mindenki, számomra ez parasztvakítás. A karakterek iszonyúak, elnagyoltak, beszéd közben mintha a fogukat csikorgatnák.
Nem mondom, hogy nem tetszik a játék, ilyen kevés idõ alatt nem ildomos következtetni, sok újdonság van. Remélem hamar orvosolják a hibákat. A negatívumok ellenére nem adom fel, mert valahogy megfogott a játék.
Tomonor házigazda +1
X universe Home, sweet home
Ennyire ne szarják már le a készítõk a vásárlókat... BF4 Rome 2 most meg ez. ...és még csodálkoznak, hogy warez meg stb. Senki nem fog olyasmiért teljes árat fizetni ami majd egyszer valamikor jó lesz.
Amivel már kevésbé kápráztatott el, az az optimalizáltság. Nekem mindent letekerve minimálisra (egyedül a felbontás marad 1600*900, és még így is nagyon szép volt a látvány) sikerült olyan 20 körüli fps-t kifacsarnom belõle, valamikor pedig diavetítés van.
Nem gondoltam volna, hogy egy 2GHz-es core i7, 4GB ram meg egy 1GB memóriás videókártya (Radeon HD 6770M, ami a "Can I run it" szerint az ajánlottnak is megfelel) alatt ilyen gyatrán fog muzsikálni. Tudom, nem valami atom gép, de örültem volna, ha minimum grafikán legalább az a stabil 30 fps meglenne (a többi mai játék is még legalább közepes grafikán megy). Ja, a másik dolog, hogy nincsenek részletes grafikai beállítások. És valamiért nem tudtam kikapcsolni Vsyncet sem.
Nektek hogy fut a játék? Gondolom ilyen gamer pc-ken nincs gond vele...
Volt szó valami Day1 patchrõl is, nem?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB