X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocsi HD 6770
Az irányítás eleinte idegen volt, de kezdek belejönni, olyan Freelanceres fillingje van. Sok az ujjdolog igaz, de van benne szerintem logika ( dupla click a hajókon,menürendszerek ) Kezdek megbarátkozni a gémmel 😊 Csak azok a fránya bugok ne volnának. Sokan kifogásolták a nagy hardverigényt, én ezt nem vitatom,de egy AMD phenon IIx4 3.4Ghz 8GB RAM HD 6670 1GB futtatom igaz CRT monitoron 1024x768 felbontásban és csak az élsimítást kapcsoltam ki, meg az SSO-t. ( ez utóbbit amúgy se szoktam használni ). Simán fut eddig, pedig volt már pár csatám. Sumázva a dolgot nem olyan ratyi ez a game csak el kell szakadni az eddig jól bevált X seriáloktól.
Bugok, meg igen, vannak, de mint ahogy lentebb is már többször lett írva, ez nem folytatás. Nekem speciel annyira nem is hiányzik a külsõ nézet. És mivel szimulátornak mondják, hogy néz ki, hogy olyan helyrõl szemlélõdsz, ahol nem is vagy...
A körbenézelõdés sem hiányzik. Anno Reunionban volt cockpit modom és hajóim is. Érdekes volt, nem több. A cockpit nélküli hajókon sem érdekelt különösebben. A kamera zoom viszont egy kicsit hiányzik. Azt megoldhatták volna azért. Vagy pedig még nincs olyan modulom.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ezzel nekem is gondom akadt, elég átláthatatlanra sikerültek a menük ahol ezt be kell állítani. Még azt se tudtam, hogy most eladok vagy veszek, vagy honnan veszek? Van hová fejleszteni az UI-t az tuti.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Küldetés van dögivel, és meglepi is akad.
Egy kosza jelentõsen sérült Xenon csatahajó (6% hull), bingó, drone indít,
kb egy percig kapta az áldást, teljesen passzív volt, csak vánszorgott. (Gondolom céllövöldének spawnolta a játék, lövöldöztem egy kicsit a hajtómûvét csekély hatással. Észrevettem a célkörön a fehér nyilat, a hajó felsõ részére mutatott, nem tudom mit lõttem a tetején mivel rettenetesen füstölt de hatásos volt.)<#smile>#smile>
A repu egybõl +7 lett.
Xenon Destroyer maradványa
Reputáció
X universe Home, sweet home
A külsõ nézet olyan dolog, ami a játék koncepciójához nem szükséges, azonban a játékélményt meg tudja dobni.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Minél többet játszom vele annál többször vigyorodom el...mint pl láttam olyat, hogy az NPC hajó megy a forgalomban majd egyszercsak megállt, majd hirtelen hátrafelé kezdett el menni és fénysebességre kapcsolt, mint a star trekben...😄 Vagy az NPC-nek tényleg nõi test felett egy öreg férfi arc van, Terriblack-es beütéssel, akit úgy képen somtak, hogy ferdén áll rajta a szemüveg...
Javaslom, hogy ha már mindenki kidühöngte magát, jó lenne összeszedni a játékban felmerült kérdéseket és válaszokat!
Pl.: Mire jók az officerek? Milyen drónok vannak és mire lehet a használni õket? Kereskedelmi tippek és trükkök, meg egyáltalán hogyan is mûködik ez? Hogyan lehet fejleszteni a hajót? Stb.
Azonban ha játszottál volna X3-al példának okáért értenéd mirõl beszél mindenki. (Bár ehhez játszani sem kell az elõzõekkel, mert magától értedõdõ dolgokról van szó.) Fel kéne fogni, hogy itt nem az újításról van szó, hanem annak a kivitelezésérõl, hiányosságairól.
Imádom az összes X-et, mindegyikkel sok-sok napot játszottam és ezzel is szeretnék. Semmi bajom a WIS-el, az egy darab ûrhajóval stb. Annál inkább a kivitelezésével és átgondolatlanságával. 😞
Hiába kis stúdió, eddig tudtak jó munkát kiadni kzük közül. Illetve az elképzelésüket jól megvalósítani. Bugok voltak, de itt a hibák sajnos "csak" mellékzöngék, nem ez a baja neki. 😞
(Nagyon jó volt gyönyörködni külsõ nézetbõl a nagy hajókon, állomásokon, az elsuhanó jármûveken stb.)
@yesname: szerintem a külsõ kamera nézet nem is fontos. Lehessen szabadon nézelõdni belülrõl és kész.
A szállító hajókat javítani mert eléggé használhatatlanok a rossz útkeresés miatt. Optimalizálás ASAP.
A HUD-ot is át kellene dolgozni teljes egészében. Szerintem annak a középsõ monitornak kattintás érzékenynek kellene lenne és oda rakni a menüt amit egy billentyû elõhoz. meg célpont kamera nézet, adatokkal(sebesség, pajzs, hull) Ugyan így az oldali nagy kijelzõt is egy bill.-vel elõhozhatóvá tenni és akkor ott lenne rajta jó pár nagy kattintható gomb ( pl térkép, hajó áttekintõ (fegyver slotok stb.) raktér, stb. )
Nekem így hirtelen ennyi ötletem van. Persze úgysem lesz megvalósítva soha az életbe.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Leszálltam egy bárnál, mivel rámfért egy ital. Elvigyorodtam az X Beyond The Frontier játékgép láttán, az Ugh! gépnél már röhögtem. Utána találtam egy emelõszerkezetet, amivel be lehetett jutni a szellõzõrendszerbe. Abban bolyongva találtam némi készpénzt, egy azonosítatlan idegen mûtárgyat, és valami fegyver tuningot...
Szóval az állomásokon mászkálást is érdekessé lehet tenni, és ha erre egy jó modder gárda rászabadul, még lehet a játékból akár legenda is. Csak gatyába kell rázni.
Nem mellékesen sok-sok más dolgot is elismertek, hogy hiba volt és itt nem koncepcióról van szó, hanem játékbeli alapdolgokról, alapelvárásokról.
Pl.: Steam Dev fórum
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Nekem remélhetõleg segített.
Egy ilyen munkához csak grafikusból annyi kellene mint ahányan ezek összesen vannak.
Én anno megvettem az összes X-et.
Ma elkezdtem a játékot.Tényleg szép minden. Zavar a nagy gépigény, és hogy nincs külsõ nézet.Kiváncsi lennék, hogy egy capitalt hogy irányitok ebbõl a nézetbõl, mikor egy csomó vadász támad.
Itt is egy küldetés sorral kezd, de nálam már filmszakadás van.
Nem találom egy órája azt a szart sehol amit meg kell venni. 😊
Túl sok itt az X még számomra.
Nem tudni meddig tart ez az alap küldisor. Lehet-e utána fajt váltani, stb.
Reputáció növeléséhez kalózokat lehet kiszedni, nem nagy dolog.
Kicsit nehéz számomra még átlátni az egészet, DE véleményem szerint néhányan túlságosan lehúzták a játékot.
Nekem bejön. Pár dolgot javitani kell majd.
Én még nem tudok nyilatkozni semmirõl, mivel még nem vettem meg ezt az új X-et.De szomorú vagyok.Úgy vártam , mint a Messiás eljövetelét, meg gondolom még sokan rajtam kívül hasonlóan vannak így.
Annyit áruljatok el kérlek, hogy legalább sztori szinten van köze az elõdjeihez?Én az Albion-t nem játszottam, annak nem ismertem a sztoriját.
Az pedig, hogy mindenki neutral vagy ellenséges, az elõzõ részekben is megvolt, ott is komoly "nyalással" lehetett reputációt növelni.
Mindegy, meglátom mi lesz.Megígértem, hogy foglalkozom vele és írok is róla, de ha nem az amit vártunk, akkor már csak az OMSI 2 lesz az idei reményem vagy térhetek vissza a magánélethez <#vigyor>#vigyor>
Elõre is köszönöm.
Muszáj látnom és éreznem a gémet, most más "csakazértból" is...
Másfél nap szenvedés után végre bepöccintettem a játékot, kitöröltem a gépemrõl minden fájlt ami tegnapi meg mai dátumozású volt és újratelepítettem kikapcsolt cloud sync-el.
Szóval végre elindult 😊
Nem szeretnék még másfél napot pöcsölni a joyyal is <#violent>#violent>
Kids, don\'t try this at home!
Egy túl bonyolult játékban is lehet easy mód. Nem zárja ki az egyik a másikat, viszont ha már az elejétõl a butítás a cél az meg fog látszani, és mivel ezt a játékot pont az tábor tartotta el akit most "leszartak", remélem nyernek vele valamit a másik oldalon mert a végén ott maradnak két szék között.
Tudom majd lesznek javítások, ingyen küldik, csakhogy amit keresnek az emberek, azok a játék mélyén vannak, amihez át kell írni a játék nagy részét, sajnos ezért is kétlem hogy a modderek ki tudnak hozni belõle valamit, ami a régire emlékeztet.
De majd az idõ eldönti, nekünk marad a várakozás. 😄
Én kipróbáltam valamennyi X3 játékot, X3Reunion, X3TC, X3AP és nem jöttek be, azért mert idõigényes mire belejössz, annyira, hogy már zavaró.
A grafika elmegy, van egy hangulata, de nem és .
Viszont az új, az eddig bejött, jó vannak bugok ez van. 4 óra játék után nem mondok róla véleményt, nem is akarok alapvetõen, de ajánlom mindenki figyelmébe azt a dolgot, hogy ha kihúzzák a segged alól a 3 -as BMW -t és átülsz egy X6 -os BMW -be, azt is utálni fogod, mire belejössz... Csak ez annyiból más, hogy pszihésen örülsz az X6 -odnak, mert minden bukkanón átmegy és mert drága autó meg a tied, de hiányolni fogod azt a nyomatékot meg azt fürgeséget ami tud egy suzuki swift, astra, meg a 3-as BMW. De még is jobb nem?
Ha esélyt nem adtok, és csak a hibákat keresitek akkor találni fogtok.
Mert az ember azt talál amit keres.
Másik, az X3 -nak kb 70.000 -es tábora volt / van. Ez eléggé karcsú, éppen azért mert egy játék ami alapvetõen túl bonyolult kevés embernek marad meg a gépén, mert lusta idõt adni neki. Ezért lett egyszerûsítve az új játék.
Én is azok közé tartozik, akik nagy potenciált látnak a játékban, szeretném hinni, hogy nem a semmire dobtam ki ennyi pénzt.
Kids, don\'t try this at home!
elfogadom a normális érvekkel teli negatív kritikát de az ilyen 15 perc után shitfdelt nem
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
El kell fogadni úgy a negatív, mint a pozitív kritikákat és nem pedig szar,véglény,barom kijelentéseket tennie valakinek, ha nem tetszik más mondanivalója.
És a véleményeknek nem kell külön topik, éppen úgy ide tartozik, mint minden más, maximum ha nem tetszik, akkor komment és észrevétel nélkül átlehet lépni.
Tudomásul kell venni, hogy a Rebirth nem örököse vagy folytatása egyik eddigi X játéknak sem, konkrétan köze nincs a játékmenetnek az eddigiekhez. Az idõ majd eldönti a koncepció életképességét, de itt nem pár napról van szó. A telet biztosan így játssza végig az, aki rászánja magát, akár dühöng, akár nem - aki meg szentségelni akar, nyisson erre egy külön fórumot, és tegye a polcra/a steam mélyére a játékot. Jó lenne, ha ez a fórum is arról szólna végre, amirõl az elõzõ X fórumok, azaz hogyan is kell egy jót játszani.
A fizikai memóriát kell 2GB fölé emelni.Én 5 GB-ra emeltem és levettem a játék teljesítményébõl.
Azóta tökéletesen mûködig.