6727
hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • TokraFan
    Visszanézve ezt a régi videót, azt megállapítom, hogy az NPC-k itt ezerszer jobban néztek ki, mint a 2013-as "bukvaszületésben".
  • dimre
    Beszkenneltem mindent freeplay-ben, több mentési hellyel.
    Info a csomagban.

Link: Uloz.to

Link: Uploaded.net

Link: Data.hu
  • Zombye Reloaded
    Nos, úgy tűnik nem kell már sokat várnom a "target nearest enemy" gombomra.

bár még az 1.20-ban nem lesz benne, de az 1.21-ben már igen, ami elvileg karácsony tájékán jelenik meg talán... talán... ha minden ok.

Távlati céljaim között elsődleges prioritást fog élvezni Dewries teljes "aszteroidátlanítása", zavarják a kilátást.
  • kisiku
    Na, végigjátszottam én is.Érdekes sztori, érdekes vég...kicsit izgalmasabb lesz, mint az elején :)
  • szilac
    Köszönöm. Meglesem, ha újat indítok.
  • dimre
    Talán segít egy kicsit:
    Complete station info unlocks

Közben Devries-t is beszkenneltem. Az előbbi felszerelés nem változott, plusz a galaxis.
    Mentés:
    Al+Dv-scan-free+crew 1.20b
  • szilac
    Valamiért nekem olyan bugom van, hogy a freeplay-ben nem találok MK2-es fegyvereket illetve MK1 Plasma Cannon-t sem. Sehol. Átbogarásztam rengeteg Mechanic-ot a Maelstorm kivételével minden nagy rendszerben. Olvastam róla a hivatalos fórumokon és az elmondások alapján véletlenszerűen felbukkanó hiba. Sajnos eddig nincs megoldás rá, csak a restart. Igazából az zavar, hogy ha újrakezdem, akkor az állomásokat újra kell szkennelnem... Az nagyon sok. (no meg a 2 komplexemet sem volt egyszerű működőképes állapotra pofozni a bugok miatt. )
    Igazán tehetnének valamilyen olyan opciót a játékba (majd egyszer) hogy ha újat kezdünk, akkor egy frissen meglátogatott állomás modulszkennjei aktiválódnak valamilyen régebbi mentés alapján. (Vagy valami élvezetesebb módját az állomásszkennelésnek.)
  • dimre
    Köszi időközben meggyógyult, sejtelmem sincs miért nem működött.

Hátha valakinek szüksége van mentésre, freeplay, csak Albion 98%-ra bescannelve, a modulokra vonatkozik a többit nem tudom garantálni. A Skunk-on legénység, marine off.+40 marines (elite+veteran), kapitány, mérnők, védelmi tiszt, pilóta. A reputáció alap körül, csak körbe repültem, egy xenon destroyer azért megvolt. A hajón Mk2 fegyverek, és 4-es engine+shield van. Modok nélkül.

Freeplay save
  • Pares
    Igen, ajánlatos új játékot kezdeni, főleg annak, aki megjelenés , vagy a legelső javítások óta játszik ugyan azzal a mentéssel.
  • kisiku
    Ki ne emlékezne? :)
    Meg a Thargoidokra, a szétlőhetetlen hajóikra...ejjj be' rég volt!
  • szilac
    Elvileg működni kellene. Nekem minden gond nélkül sikerült átmennem Omikron Lyrae-ig (Maelstorm-ot még nem próbáltam)
    Régebben olvastam valahol, hogy ha nem működik a kapu át kell írni egy kapcsolót a savegame-ben. (most nem találtam a bejegyzést...)
  • dimre
    Valaki tudja freeplayban hogyan lehet átmenni másik galaxisba, leírást nem találtam. Repkedtem a kapun ide-oda, semmi nem történt, az a fátyolszerűség nem látszik a kapun. Van valami követelménye, vagy egyáltalán nem is lehet, mert az elég gáz ha csak egy galaxisban lehet játszani.
  • kisiku
    Hopp, már le is fagyott ...klasszikus eset...

• dimre
    A régi mentéseket nem szereti, ha hivatalosan kijön akkor se lesz jobb sztm. Egoék azt ígérték a patchek miatt nem kell új játékot kezdeni, de ahogy elnézem ez sem fedi a valóságot.
  • kisiku
    No, sokat haladtam.Azért az Omicron Lyrae-i látvány meg az utána következő dolgok kárpótolni fognak bizonyos érzéseket.A poént nem lövöm le, de izgalmas lesz.Előkerülnek "egybetűs" hajóval rendelkező egykori nem túl barátságos ismerőseink is.

Valahogy az az érzésem, ezt a galaxist kicsit jobban kidolgozták, kívül belül egyaránt.
  • PiszkosFred
    Főleg amikor megszólalt a Kék Duna keringő, majd hátradőltél, mert előtte vetted meg kemény pénzért az automata dokkolót, de az a drága automatika rosszul dokkolt, és Jameson kapitány felkenődött az állomás "falára" :)
  • Jakuza1
    En csak erre emlekszem :P

• tomonor
    Erre emlékszik még valaki? :D

• goyo2
    dejo, a 1.20 beta patchel fagy amikor bedokkolok a rahanasba és kérek egy fuvart. ez már működött előtte :-(
  • goyo2
    köszönöm
  • Jóózsf István #2507
    Bizony át kell ruccanni értük a másik galaxisba és még vadászni is kell az árúra, hála az új rendszernek! Nesze neked kereskedő szoftver!
  • kisiku
    Ja, ha rosszban vagy a PMC-vel, akkor lopni kell, hajóstul.Ha jóban, akkor venni.
    Itt is egy ilyen videó:

• Jóózsf István #2505
    Itt ülök, unatkozom és nem tudok játszani vele, mert értelmetlen. Betöltenék egy AP-t de akkor meg a különbségektől fakadnék sírva!
  • goyo2
    Bezony azokra.
  • Jóózsf István #2503
    Szerintem ő a fúziós reaktorra, optikai kábelre és horganyzott lemezre gondolt!!! "Elvileg akkor megy tovább a plot ha megépült. köszi"
  • kisiku
    De akkor elárasztanak az Aldi háziasszonyok.Szerinted azok mennyi EC-t tudnak hazacipelni?
    Bár ha tudnak, hozhatnak nekem pár rekesz Spacefuel-t is
  • dimre
    Én az Aldi-t javasolom, tudod jobban, okosabban.
  • kisiku
    Érc (Ore) Venni én még csak Albionban tudtam, ezért nem vettem, hanem bányásztam.
    Ehhez kell bányászhajó+Surface Miner Drone+Cargolifter Drone+Constr.Drone+személyzet+fegyver a hajóra.Olvass vissza kicsit, ott leírtam.Kb potom 6-6,5 millából megvan.Ja, és csak a Fedhelm jó bányászhajónak, a többi az mást bányászik.
  • kisiku
    Ha megépült a URV Wharf, ne vegyél semmit bele.Néhány hozzászólással ezelőtt tárgyaltam ki, hogy nem kell, úgysem fog Drónt építeni.Ott a lényeg annyi, hogy meg legyen építve.
    Ha az elsőnek felépült modult, a Steel Mill-t akarod, akkor kaja (Food Rations), EC, és Ore (érc) kell.Ha megveszed neki a másodlagos dolgokat (csak engedéllyel tudod szállítani, különben lelőnek) úgymint: Narcotics és Spacefuel, akkor a termelékenységhez dob + 15%-ot.
  • kisiku
    A "kis ajtók", kapuk a kis hajóknak lettek kitalálva.Nekem is van a URV Wharf-on ilyen.
    Az majd a "jövőbeni tervezet" típusú hajókhoz készült :)
  • Jóózsf István #2497
    Ha nincs a sarki fűszeresnél, nézd meg a lidiben!
  • goyo2
    Az URV gyárba hogy kell beszerezni a cuccokat ha azokat nem is lehet devries-ben kapni? Elvileg akkor megy tovább a plot ha megépült. köszi
  • kisiku
    Én most már végigcsinálom a történetet, átmentem Omicron Lyrae-be, mert nem sok értelme lesz a plot-os állomásnak.Ha végigtoltam a sztorit, akkor kezdek egy új játékot free-ben, addigra talán már teljesen élvezhető lesz a játék.
    Az eladás vagy megy vagy nem.Van amikor megkapom a sok millió profitot, amit elköltök vásárlásnál, van amikor nem...
    Aztán belekezdek egy kicsit agresszívebb játékba, mert jelen pillanatban mindenkivel jóban vagyok, egy-két frakciót leszámítva.De "sajnos" kell is, különben nincs pénz.Én a pénzért megdolgozni szeretek (a valóságban is), nem ellopni.
    A hajók javítása megy már az 1.19 óta, most a shipyardokkal szenvedek én is.Mindent próbáltam:
    - nekimenni tiszta erőből a "bennragadt" hajónak, hátha "kilököm" Ez egy Taranisnál érdekes, ami 10x akkora, mint én
    - Leszállítani az anyagokat, hogy gyártsa le a shipyard.Nem teszi vagy irtó lassú az egész és nincs türelmem megvárni
    - Kitörölni a savegame-ből (nem láttam hatását)
    - "készre" állítani save editorral (nem megy)
    - Átírni, hogy az enyém legyen és úgy leszállítani az anyagokat (nem megy)
    Huhh, ennyi.Az nem rossz, hogy az AI hajókat is shipyardon gyártja, csak csinálná!De nem teszi.
    Úgyhogy folytatom a sztorit, lassan vége, aztán kezdek egy újat tiszta lappal, mert a sztori rész tiszta bug.
  • dimre
    Nem vagyok normális, kezdtem egy új játékot a beta patch-el.
    Megtörtént a csoda, remélem fixálni is tudják rendesen. Az engineer dolgozik rendesen, modok nélkül képes 75%-osra feljavítani a hajótestet, hajtóművet. A jumpdriveot, ágyúkat megcsinálta teljesen, ráadásul harc közben. Leszálltam az elfoglalt hajóra, csak azt láttam ahogy a droneok repülnek kifelé a hajóból, a def. officer is végzi rendesen a munkáját.
    Azt viszont nem tudom, hogy varázsoljak a hajóra üzemanyagot, nincs rajta egy csepp sem, nem tudom megmozdítani semmilyen paranccsal.
  • dimre
    Ami változni fog 1.20 patch után
    Az állomásokon a kereskedő dokkok típus szerint osztályozva vannak, pl fegyverek, gázok, élelem, stb. Egy adott típust, lehet az eladás-vétel, elég egyszer egy helyen beszkennelni, ha átmegyünk egy másik zónába és van egy ugyanolyan típusú dokk, azt már ismertnek veszi. Nem tudom, hogy a trade listában látható lesz-e egy adott vagy az összes ilyen kereskedelmi pont.
  • szilac
    Nekem is volt ilyen problémám. Amikor megrendeltem egy Rahanas-t(energy) nem indult el az építkezés, maradt 0%-on. Nálam a megoldás az volt, hogy megnéztem, hogy mi hiányzik a shipyard-nál. Vagy megkeresed a lebegő trade-jeleknél mi az amire nagy + %-ot fizet (15-20) vagy a zóna térképen rámész a hajógyárra-details-storage-details és itt megnézed, mi az amiből kevés van... Így sikerült elindítani a saját hajómat és befejezte a szomszédos dokkban egy másik frakció Arwan-ját is.
    Más: Az Arwan nak, a hajtóművei között van egy mozgó ajtó, ami egy kis "raktárba" vezet, ahova pont befér a Skunk. Az ajtó véletlenszerűen nyílik-záródik. Foglalás közben, amikor már minden leszállóegység a helyén volt elbújtam ott poénból. Erre vagy 2 percre nem nyílt ki az ajtó és még jól a frászt is hozta rám Yisha, mert beszólt, hogy gyorsan húzzunk innen. (azt mondta, amit akkor szokott,amikor nagy hajó robban a közelben) Mint kiderült csak egy közeli Rahanas-t lőtt le az Arwan, de azért nem örültem volna ha újra kell tölteni.
  • Betyar070
    "Elég csak 1-2sectort menni" elírtam bocsi zóna akart lenni!
  • Betyar070
    Köszönöm a segítségeteket! kisviku, dimre #2461 2462
    Más: Nem tudom másnál is van-e, de nálam ( a frissítések ellenére )a shipyardban nem lehet gyártani hajót. Kiviku írását megfogadva Devire-ben próbáltam beszerezni pár csónakot, de a gyártás ugyan megkezdődik, csal áp nem fejeződikbe. 0% vagy 33%-nál leáll. Egyébként jó kis kereskedő galaxis a Devires könnyú lenne itt kereskedni e.cell, wahter, food. Nagyon el lett találva a kínálat -hiány egyensúly.Elég csak 1-2sectort menni és máris meglehet oldani a kereskedést,de volt arra is példa hogy sectoron belül volt a kereslet-kínálat. Szóval szépen feltérképeztem már a galaxisokat,sectorokat, kijegyzeteltem mit,hol érdemes eladni venni, csak kereskedni nem tudok mert a hajógyártás ( nálam ) nem működik ! Tipp ?
  • andraas0717
    Bocs, de ebből bőven elég az életben :)
  • dimre
    off
    A német (svájci keverék) ipar egyik jól működő terméke, hatalmas rajongó táborral, jó moddolási lehetőséggel, multival stb, és sokkal olcsóbban.

FS

Remek példa lehetne Ego-éknak, ők PC-n csiszolgatták terméküket, és csak mostanában merészkedtek a konzolok világába.
    Egyszerű de élvezetes játék, multiba is jókat lehet szórakozni.