hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Na jó estét.Megépült az űrállomásom, az Integrative URV Forge.
    Hol is kezdjem.Szóval aki már megszokta az állomás menedzselést a korábbi X részekben, az itt most hasonlóan meg lesz zavarodva, mint én.
    Kezdem ott, hogy az építőhajó az állomás befejeztével közli, hogy kész van, ha bővíteni akarom, akkor áll rendelkezésünkre.Megjelenik 3 új adható parancs a Construction Vessel-hez:
    - Show build plans: itt lehet bővíteni, plusz fegyvereket, termelőegységeket, stb-t hozzáadni.
    - Equip Drones: Felszereli állomásunkat drónokkal van benne persze Construction és Cargolifter is.
    - Equip ammo: ha raktunk rakétakilövő védelmi ágyút, akkor abba a lőszert is feltölthetjük.

Kezdjük az állomás menedzsmenttel:
    1. Meg kell várni, amíg teljesen felépül, ezt azért mondom, mert nyersanyagért már akkor ordított,amikor még le sem tudtam rá szállni :)
    Vigyünk magunkkal egy jó skillekkel rendelkező Manager-t (Fontos a Managing, Leadership,Science szerintem).Száljunk le a Landing Platformon.Kapunk egy csinos kocsmát is alapból, oda is le tudunk szállni, csak üres lesz, nép nélkül.
    Rakjuk ki a Managerünket, szálljunk vissza a Skunkba, mert a Manager hiába üldögél a fotelben, két dolgot tud: Show me your skills és Goodbye!

2. Menjünk az Info-->Property Owned pontra, és válasszuk ki a gyárunkat, mégpedig úgy, hogy ne a Manager-t hívjuk a CO gombbal hanem a DE gombra klikkelve hívjuk le az állomás adatait.Na itt aztán egy soklépcsős rendszerben lehet mindent nézni.Mindenhol,ahol a Details gomb aktív, ott tudunk valamit változtatni.Be lehet állítani, hogy mekkora szektort vagy rendszert vegyen figyelembe az állomás az anyagbeszerzésnél.Megadhatjuk, hogy a Cargolifter és Construction URV-ket automatikusan töltse fel magának.Meghatározhatjuk, hogy mindenkit kizárunk a vásárlásból, csak magunknak termelünk.

3. Ha van teherhajónk, rendeljük mindjárt az állomáshoz: hívjuk a kapitányt és válasszuk az Assign new superior parancsot, majd a Choose from List-ben válasszuk ki az állomást.Bejön az állomásigazgatónk és örül, hogy hajót is kap.Onnantól ő irányítja, tehát nem kell nekünk egyesével az anyagokat beszerezni.Adjunk kellő mennyiségű pénzt is neki.Azt ne kérdezzétek még, hogy hol határozom meg, mennyiért vehet maximum és mit, még nem találtam megoldást.Ez szintén igaz az eladásra is.

Az Integrated URV Forge alapból egy Steel Mill-el indul, tehát nem tudunk még drónokat gyártani, ehhez az állomás bővítése kell további gyáregységekkel.Kell neki EC, Ore, Narcotics (füveznek a kohóban? ), Food Rations, azaz kész kaja.

Amit viszont észrevettem, hogy nem tuduk kirakni Engineer-t az állomásra, Defence Officer-t még nem tudom, mert jelenleg nincs felvehető.Lehet,hogy nekik kell majd valami lakó alkalmatosságot építeni?

Ha a hajóinkat az állomáshoz rendeltük, eltűnnek a Property Owned ablakból, ne ijedjünk meg, egy komplikált úton az állomás menüjén keresztül megtaláljuk őket, mint az állomáshoz rendelt hajókat, és akkor újra tudunk velünk beszélni.
    Folyt. köv részletessel.
    Bocs hogy hosszú voltam, de még lesz... :)