X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Akkor nem ártana levenned a szemellenzõt. Két óra játék után, az ilyen kijelentés, erõs elfogultságra utal.
Még csak meg sem üti a jó mércét ebben a formában és messze elmarad a korábbi változatoktól. De a legnagyobb baj az, hogy a felszín alatt se látok valami nagy örömre okot adó dolgot, amitõl hozsannázni kellene.
Apropó, tényleg nem tûnt fel senkinek, hogy bár a minimális rendszerkövetelmény is 64bites rendszert kíván, az .exe mégis csak 32bites. Így hiába van az embernek még csak 4 GB-je is, a játék a minimum alá korlátozza a rendszert...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Persze a legolcsóbb oroszéktól volt még a régiózár felrakása elõtt de az már mindegy.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Még a bugokat és az rossz optimalizálást még elviselné az ember, de itt komoly játékmechanikai változtatások vannak, amiket nem lehet modolni, vagy csak nagyon nehezen.
SPOILER
Eléggé a sztori elején amikor venni kell 100 energiacellát és azt el kell vinni egy aszteroidához, hogy a f*szba rángassam oda a TS-t? Végignéztem hogy 10 perc alatt odanavigált az állomáshoz a hajó, bepakolták a cellákat, majd mondja a kapitány hogy kész szállításra. Én elmentem messzeföldre az aszteroidához de 10 perc után sincs sehol a TS... Sem idõgyorstás semmi nincs, a hajót egy rendszer térképlistája sem mutatja de egy helyen látni a zöld hajó ikont egy suphighway bejáratánál. De ott áll már hosszú percek óta. Hívni hiába hívom nem tudom magamhoz rendelni. Próbáltam már hogy belerepültem, leszálltam és ott a kapitánynak adtam parancsot hogy vigyen ... helyre, de ott meg a küldetés szektorában nem talál semmit sem csak egy unknown gate-et ami nem választható... PLS HELP!
Az ûr még csak-csak meg van oldva, de a többi ?
Szánalmasan néznek ki az állomások belülrõl, a karakterek, a hajó belseje.
És ezt a legnagyobb felbontáson full grafikára állítva mondom.
Irányitása valami borzalmas. Arról nem beszélve, hogy az egérgombok be se állithatóak gyorsbillentyûként.
Tök jó, hogy vannak az egéren plusz gombok, de ki se lehet váltani más billentyûzet funkciót.
Gondoltam az enter helyet lecserélem a 4. egérgombbal, mivel az kézre áll és nem kell hozzá állandóan elengedni jobb kézzel az egeret.
Én kis naív. Nincs ilyen lehetõség.
Egyebkent tenyleg erdemes varni akinek tetszik a koncepcio, az biztos hogy az ego mindig felkesz termeket ad ki
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Tegnap este majdnem megvettem,de az elsõ hírek eléggé lehangolóak.
Mondjuk úgy egészében tetszik a dolog,de kicsit már unalmas ,hogy senki nem ad ki teljes,kész,mûködõ játékot...
Mondanák azt:bocs srácok tudjuk,hogy várjátok,de elfogyott a pénz.
Kiadjuk így aztán vagy patcheljük vagy majd ti megoldjátok modokkal.
Mondjuk IL2 cliffs of Dovert is kiadták játszhatatlanul,majd pár patc után a kiadó kihátrált a még mindig játszhatatlan játék mögül.
Most meg agyalnak,mert a modderek összerakták rendesen,csak a kiadó ebbõl nem lát hasznot<#banplz>#banplz>
A Béna.
Remélem a pénzemet jótékony célokra fordítják!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Inkább megvártam a megjelenést, olvasgattam a véleményeket. Majd beszereztem a virágverziót, hogy megnézzem tényleg-e? Rengeteg játékot megveszek. Mindent eredetiben szerzek meg, de ha kételyem támad egy várt címmel kapcsolatban inkább megvárom a véleményeket és kipróbálom ha nem tudom elhinni, hogy tényleg olyan rossz lett-e.
Már az elején a forgó hajó hátulján a virító fehér négyzetek kiábrándítottak. Majd az egérkezelés már a menüben látszott, hogy nem oké.
A menüpontok nem választódnak ki maguktól. Nem, elõbb ki kell választani aztán lépsz be a menübe (duplakatt).
Megmondom õszintén 15 percet próbáltam, de elég volt: lassú, hektikus teljesítmény, ronda, nincs külsõ nézet, fly camera, dokkolás, highway, menük. Azonnali törlés, felejtés.
Annyira sajnálom. 😞 Már csak az új elite-ben és a SC-ben van reményem.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
2 órát nyomtam eddig és komolyabb bug-ba nem szaladtam még bele.
Az emberek/flotta menedzselése nekem tetszik, de még mindig átláthatatlan a számomra a menürendszer és nehézkes, de lehet, hogy a történet elején még nem elérhetõek bizonyos lehetõségek...
A játék nálam röccenés nélkül fut(i7, 8GB RAM, GTX680) minden maxon 1280-ban.
Nagyon hiányolom, hogy nem lehet körbenézni harc közben, a "next near target" gomb, de a legjobban a radart hiányolom(de lehet, hogy még nem jöttem rá, hogyan lehet bekapcsolni)...
Az biztos, hogy az 50 eurót nem éri meg a játék jelenleg és szégyenlem, de örülök, hogy nem vettem meg okulva pl. a dioablo3-ból és marad a virágbolti, amíg nem teszik rendbe a játékot.
Az elõfizetõknek mit mondanak ilyenkor?
System Requirements
Note: 32-bit versions of Windows are not supported due to memory requirements.
Minimum
The minimum requirements indicate the basic environment required to run the game. If any of these requirements are not met then the game may not run at all.
Windows 8 (64-bit), Windows 7 SP1 (64-bit), Vista SP2 (64-bit), XP SP2 (64-bit)
Intel i-Series at 2GHz or AMD equivalent
4 GB RAM
Nvidia GT400 series with 512MB RAM or better, ATI 4870HD with 512MB RAM or better
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
8 GB available hard disk space
Recommended
The recommended requirements indicate an environment that should provide an enjoyable gaming experience under normal circumstances. Please note that due to the nature of the game, it is not possible to guarantee a minimum framerate, nor is it possible to guarantee that there will be no in-game circumstances in which the framerate will be slowed.
Windows 7 SP1 (64-bit)
Intel i5 (Quad) or i7 at 2.5GHz or AMD equivalent
8 GB RAM
Nvidia GT500 series with 1GB RAM or better, ATI 5870HD with 1GB RAM or better
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
12 GB available hard disk space
Remélem ráfekszenek az Egós srácok és megheggesztik ezt a játékot, mert azért ez nem egy filléres játék volt, én azért nem adom fel mert emlékszem milyen volt annó a reunion és a Terran conflict is. fõleg a reunion volt rettenet az 1.1-es patchig.
De ez eddig elég halvány. A highway szerintem is teljesen haszontalan, de ezt már leíertam. 😊
Sebaj, van még mit csinálnom Prelude-ban. Csak a pénzt sajnálom.
[merlinw.org]
A hangbeállítás ezen nem segített, más ötlet?
Kids, don\'t try this at home!
X universe Home, sweet home
A makrózás sem mûködik valamiért... Az eddigi X-eknél felvettem a csomó parancssort, bill. kombinációt, van 3*18 makrógomb a billentyûzetemen, szuperül ment. Maccsom sincs erre, pedig itt nagyon kéne, lásd Tokrafan #1316 szösszenetét. El van cseszve az irányítás, és ez öli a hangulatot egyelõre.
Ki akartam próbálni a free play-t, serious error volt a válasz <#falbav>#falbav>
Az eddigi részek sem voltak a helyzet magaslatán megjelenéskor, de ez kimondottan félkész terméknek tûnik. Egyelõre feladtam, megvárom a hétvége foltjait, olvasgatom a fórumokat, és majd meglátjuk, lesz-e belõle valami...
Ezen lehet sírni nevetni dühöngeni, de sztm ebben a formában legjobb elfelejteni ezt a játékot.
Azt hiszem amíg megjelenik marad a TC és az AP.
A másik, megcsinálom a küldit, kb 2-3 perc eltelt mire csekkolta, addig meg lebegtem a híg fosban.
A rendõrök már vagy tucatszor lekoccolták a hajómat, ez is nevetséges.
Tényleg nem ér ennyit ez a játéknak nevezett valami, sajna ebben az évben ez a második játékbukásom, ezek után elõször virágbolti verziót fogok kipróbálni.
Ego nagyot bukott nálam, sajna beálltak a szart is el lehet adni kiadók sorába mint pl az EA.