X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ, amit írsz, nekem is fura, remélem moderek javítják.
Ez tipikusan olyan játék amit lehet javítani, mivel nem történet orientált annyira. Bár ezek a változások nekem úgy tûnnek mintha most kapnánk egy történetet is. Legalábbis nagyobb szerepe lenne mint a korábbi részekben. Amiknek teszem hozzá nem volt rossz sztorijuk.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
-"állomásokról meg már tudvalevõ, hogy nem lehet bárhová építeni õket"
-csak egy hajó van
-nem lehet capitalt vezetni
És még ki tudja hol a vége.....
Értem én, de kinek készül ez? Talán valamilyen konzolra? Mert akkor látok ekkora butításokat.
Úgy néz ki ez a játék kimarad nekem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Pedig reméltem, hogy éjjel 3-ig aktiválják. Na nem baj, akkor majd holnap...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A hétvégén kvázi lelépek errõl a világról, azt hiszem! Remélem nem lesz játszhatatlanul bug-os.
Ha a community összedobja a pénzt, meg is fogják csinálni:
http://en.spaceengine.org/index/funding_and_donations/0-26
$35.000 Goal
- Gameplay based on space flight simulation, space exploration, research and building
- Realistic spaceflight physics with both hardcore fully manual controls and handy semi-automatic controls
- Various spacecraft models
- Build ships, space stations, and bases on planets
- Collecting data about celestial objects using probes and satellites
ON
Infinity
Ahogy a bolygó gyûrûjébe repülve az felbomlik ezernyi aszteroidára, az fenomenális. Nem beszélve a teljesen realtime bolygóra szállásról, sehol egy töltõképernyõ. Milliárdnyi csillag és bolygó véletlenszerûen generálva, procedurális bolygófelszínnel, holdakkal, kettõs csillagokkal, üstökösökkel, mimdennel...Elképesztõ szerintem.
Egy másik hasonló engine, ami már le is tölthetõ:
Space Engine
Igen az igazi pl az lenne ha az Imperium Galactica-t ötvöznék az X-szel 😊
De sajna leállították az IG3 fejlesztését, melyben még bátyám is részt vett.
Mihez is használtam?Fogalmam nincs már...90-es években volt.
Aztán vettem egy Microsoft Sidewinder FFB wheel-t, az ma már nem is mûködne Win7 alatt, de asszem egyszer toltam vele az X elsõ részét...kormány+pedál szettel ûrhajós játékot! 😊
Billentyû a nagy hajókhoz és a menühöz kellett, egér a kicsi hajókhoz.Szerda van, pénteken jelenik meg, én nem Steamezek, megveszem a cd galaxisban.A Skyrim-nél volt a megjelenés napján meghaló szerver, mert egyszerre több millióan töltötték le, ebbõl én nem kérek.Na, mi történik ha 1 nappal késõbb kezdem el tolni? 😊 Marad még magánéletem 😊
A Reuniontól felfelé csak azt használtam - persze kellett néha az egér és a billentyûzet de van elég programozható gomb a Joystick-omon, hogy csak ritkán kellett mellényúlnom.
Amivel tuti nem játszanék semmilyen X játékot az a joypad/gamepad amivel annyira erõltetik a demókban (oké, meg kell fogni valamivel a konzolosokat).
Kids, don\'t try this at home!
Sokkal jobban izgat, hogy a játék miként kezeli majd a joystick-omat. Még 2 nap, és minden kérdésre választ kapunk...Remélhetõleg.
Egyet sajnálok, hogy nincs bolygóra leszállás...Majd talán az X2050-ben egyszer lesz ez is...
Egy ilyen rebirth szerû játék alá egyszer betehetnének egy infinity engine, vagy space engine szerû motort. A felfedezõk álma lenne...
Perhaps the confusion comes because of the way other games work. In X Rebirth there is no "loading" of different chunks of the game universe like there is in some games, because, as we always have done, we keep the whole universe running regardless of whether you are there or not. The sectors are there, the ships and stations are there, and we only get rid of data associated with little details that aren't needed if you can't see them, like animations.
The reason our older games had loading screens at gates was mainly because we had to load a lot of graphical assets in order to show the new sector you were entering, and that took time. With X Rebirth we have the wonderful thing called multi-threading, which means that we can load those assets in the background, mostly before they are even needed, and therefore we have no need for loading screens. And aside from restoring those little details I mentioned, which it can happily do without interrupting your flight, there is nothing else the game has to do at those times." -CBJ
<#taps>#taps>
X universe Home, sweet home
De én azért csak elstartolok a megjelenéskor, és meglátom mennyire lesz használható a gém.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
én már tõõtöm,mer ugyi elõrendeltemmmár...
Bár fõleg a mûvészeti albumok miatt veszek Collector's Edition-öket - szerencsére nagyon kevés játék érdekel (csak Warhammer/40K).
Kids, don\'t try this at home!