hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Jó reggelt!
    Tegnap volt az első olyan alkalom, amikor azt mondtam, de kár hogy éjfél van és abba kell hagynom.Sok pozitív élményen volt tegnap ezzel a játékkal. Teljesen véletlenül folytattam a sztorit az állomásépítés közben, mert elkalandoztam.A poént nem lövöm le, de lesz izgalom és megható rész is.Csak egy tanács: ha vannak Squad-ban lévő hajóitok, mindenképpen hagyjátok Devries-ben...
    No, úgy vettem észre, hogy a teherhajóim akkor hajtják végre teljesen, hiba nélkül a vásárlást/eladást, ha nem vagyok velük egy szektorban.Ha végig akarom követni, akkor pöcsölnek a dokkolással, forgolódással,stb-vel. Ez picit emlékeztet a korábbi X részekre, ahol a csata kimenetele nagyban függött attól, hogy a helyszínen vagy-e, avagy a gépnek kell kiszámolni a távollétedben.

A kereskedelemnél picit zavaró, hogy ha másik galaxisban tartózkodok pl.Devries-ben, akkor már nem tudom kiadni a hajónak, hogy menjen egy Albionban lévő állomásra vásárolni, mert a trade computer nem mutatja.Ez zavaró, mert mindig utánuk kell menni.Milyen jók voltak régen
    a műholdak!Advanced és normál Comm. Sat...itt sajna nincsenek.

Az állomásépítésnél szintén zavaró, hogy csak akkor kezdi el, ha az összes anyag megvan.Hiába szállítottad le a 95%-át, csak akkor kezdi, ha mind megvan.De legalább az átrakodás megy baráti hajóból barátiba, zökkenőmentesen.Ugyanez vonatkozik hajóépítésre is, de legalább nem sokat késlekednek miután levonták az összeget tőled.
    Egyszer sem fagyott le a játék a 4-5 óra alatt, bár egyszer belassult, de akkor is alakul a dolog.

Ami továbbra sem működik az a hajók önvédelme.Hiába a sok fegyver, a képzett Defence Officer (Védelmi Miniszter ) vagy a URV-k, egyszerűen sem támadó, sem védő módban nem csinál semmit a saját hajóm, szemben az ellenséges capital shipekkel.
    Folyt. köv. délután.