30713
TES
-
#1261 Én azt nem értem, hogy miért állandóan a X360-as verziót mutogatják mindenhol.
Azért annak a gépnek a teljesítményét már egy Core2Duo és egy 8800GT is simán elérte (nagyobb felbontással).
Jó lenne már egy normális, PC-s feljavított verziót látni. Nekem nehogy az legyen, hogy PC-re csak egy portot kapunk nagyobb texturával, mert a TES-ek nem erről voltak eddig híresek... -
#1260 akkor már tegyük be az Obli zenéjét is, én is gyakran meghallgatom:
Oblivion main theme
A fanfároknál mindig tiszta libabőr leszek :o
Bizony mondhatjuk hogy a Morrowind/Oblivion igencsak hatalmas, stabil alapkövei a játékvilágnak. Számomra legalábbis. Ezt az 51 napot már kihúzom valahogy (egy zombis szigeten pl :) ) -
#1259 eddig valahogy nem voltak ilyen ronda képek :-\ ja mondjuk xbox ugye?
dehát vaz:
- low res textúrák
- az alak olyan, mintha totál ugyanúgy nem alkalmazkodna a terephez, mint az első részben is, hogy a szakadék szélén állsz a cipőd végével kb
- kevés poligon
stb...
a játékmenet azért gondolom jó lesz (Y) -
#1258 Skyrim - Csak felnőtteknek
"Alkohol, mint például a bor, mézsör, sör vásárolható és fogyasztható a játékosok által a játékban, az egyik jelenetben pedig ivó versenyben és részt vehetünk egy másik karakterrel együtt, melynek végén beszédünk zavarossá válik (pl.: "Adjáá mégegyet... neeem lösz gond!).""
-
EnxTheOne #1257 Jeremy Soultol neve hallatán általában ez a két szám ugrik be:
egyik
másik -
ratgab #1256 Jeremy soul baromi jó zenét szerzett az Oblivionhoz és szerintem a skyrimnek is igen füllbemászó muzsikái lesznek! -
#1255 Te még nem hallottad? Új fajként a terminator fog szerepelni a Skyrimben. -
haxoror #1254 Ezek a képek a http://elderscrolls.com/ videókból vannak.
(nem vagyok benne biztos de mintha a srác aki játszik csak akkor blokkolt amikor a bal kezében pajzs volt) -
#1253 A második képen, már a sárkány leégette a húst Swarcziról ? :D -
#1252 4 új kép -
#1251 ez viszont a hivatalos nehrim oldal -
#1250 én is így éreztem, de olyan hamar magába szippantott, hogy egy idő után tényleg nem is tűnt fel. and i mean it. -
Although #1249 http://www.moddb.com/mods/nehrim-at-fates-edge
Hát elég jó amit írnak róla lehet kipróbálom. De tényleg nagyon utálom hallgatni a német nyelvet. Valahogy az angol az igazi ezekhez a játékokhoz. -
#1248 monnyuk lehet, bár ittam egy láthatatlansági lötyit, és úgy suhantam el mellettük. egyébként a dungeonben később még durvább enemik jöttek, úgy hogy hanyatt-homlok menekültem ki, majd később megerősödve visszatértem :D -
#1247 Ami egy vicc, mert a ghoul-ok életerőt érzékelnek, de legalábbis kiszagolják a friss husit, szal. rejtőzködni előlük nem triviális. :D -
#1246 vagy inkább azt mondom: szétkaphatnak.
volt olyan dungeon, ahol az első két ghoul-on face to face nem tudtam keresztül jutni, mert kicsináltak, de lopakodva pl. igen...szóval van választás.
nálam, ha az oblivion 9/10, akkor a nehrim 10/10.... -
#1245 TELJESEN szabad a mozgás, az más kérdés, hogy ha egy "nehezebb" vidékre mész, ott egy pillanat alatt szétkapnak alacsonyabb szintűként. -
Although #1244 hm aminek nekem roszhírnek tűnt állítólag sokkal kötöttebb a világ tehát nem annyira szabad a mozgás mint az Oblivionba? -
#1243 vicces, de a nehrim SOKKAL jobb minden szempontból mint az oblivion, kvázi az obli továbbfejlesztett változata. a legjobb "mod" amivel valaha is játszottam. a német nyelv nekem sem volt soha a kedvencem, de egyrészt, a játék nagy részében nem fogod hallani, másrészt egy idő után fel sem tűnik. (csak néhány tárgy neve nincs lefordítva angolra, nem egy ügy)
tudom, így "látatlanban" nehéz meggyőzni az embereket, de rpg és oblivon-rajongóként csak azért kihagyni a nehrimet, mert németül beszélnek benne, a legnagyobb butaság ever.
másrészt meg nem is hívnám már modnak, inkább egy önálló játéknak az oblivion motorján.
zseniális, "egyben" végigjátszottam, és nem volt rövid. a világ meg, hát nem sokkal kisebb mint az oblivioné. de legalábbis "sűrűbb", és eszméletlen változatos, nem csak a külső világ, de a dungeon-ök is, mindegyik egyedi, a legtöbben főboss is van.
egy hibája van csak: egy bizonyos ponton tulajdonképpen elég könnyűvé válnak a harcok, legalábbis egy következetes karakter-fejlesztéssel. bár az elején meg kifejezetten nehéz, sokan panaszkodtak is emiatt. -
Although #1242 Most olvastam valahol hogy például a ha vámpírrá válsz a történet egész másképp alakul. Szóval úgy tűnik történet oldalon a Skyrim erősebb lehet majd mint az Obi volt. Sőt ha ez a szemlélet akkor akkár a Morrowindhez képest is jobb lehet. -
#1241 én a mai napig hallgatom az oblivion zenéjét játékon kívül is.egyszerűen zseniális. -
#1240 A Skyrimnek Jeremy Soul szerzi a zenéit, mint hogy a morrowind-nek és az oblivionnak. Mindezt elég jól csinálhatja, mert a sok gémer akik száz órákat belepakoltak mindegyikbe, nem igazán panaszkodott senki, hogy unná a zenéket. Ráadásul az obli zenéi sima mp-ba voltak, szal egyszerűbb volt sajátot berakni, mint akármelyik gta-ba. -
#1239 Jah amúgy a bennerről jutott eszembe ez:
ha nem menne a kép -
#1238 Éppen Two Steps from Hell-t, X-Ray Dog-ot és Immediate Music-ot hallgatok és az ötlött fel bennem hogy vajon a Skyrim-nek kik/mik szerzik a zenéit? Illetve hogy milyen zene lesz benne? Mert a bemutatóban az a stílus tetszett.
Számomra ráadásul egy jó zene a játékban sok piros pontot ér. Anno a Crysis nem tetszett annyira mint sokaknak, de a zenéi viszont jók voltak. Szintúgy a PoP:WW. Bár ott a játék is tetszett a zene csak kiteljesítette az élményt. -
#1237 Hát ebben már nem igazán fogod a saját arcod megalkotni, de legalább ki is bővült mással. -
#1236 Karakter Editor akcióban! -
Although #1235 Az a kisebbik gond ha nem jelenik meg a képernyőn és nem láttod közvetlenül de valahogy működik mint az hogy teljesen kiveszed és kinevezed a heal-t strenght-nek mint a nagyeszű Tod kedvelem de ez hülyeség volt. Mert szerintem a heal inkább endurance-nak lett volna jó. Ebből gondolom,érzem a srácok nem veszik ezt komolyan már. Vagy eleve a moderekre építenek. Az meg nem lenne szép mert elsősorban az ő termékükért fizetünk. Persze bízunk benne így legalább most elsősorban a questekre és a történetre mennek. Meglátjuk. -
Although #1234 Hát ja nemigazán volt olyan ami a Dragon Age story és karakter megjelenést az Oblivon szabad világával és egész jó karakterfejlesztésével kombinálta volna. A Nehrim hallottam próbált újítani de nem volt időm kipróbálni még. Meg nem rajongók a német nyelvért. És gondolom az angol az nem igazán lett befejezve. Meg kicsit kicsinek tűnt az Oblivionhoz képest. De le a kalappal a készítő amatőrök előtt. -
#1233 "Az asztali szerepjátéknál sem az a szerepjáték, hogy ki tudja kimatekolni a legtáposabb karaktert. Ennek semmi köze a szerepjátékhoz. Inkább az számít, hogy mennyire engedi meg a világ az alternatív megoldásokat."
Na végre vlaaki, aki tudja mi az a szerepjáték.
Ettől függetlenül Althoughnak is igaza van, mert ha nem jelennek meg bizonyos világbeli dolgok statisztikailga, számban a képernyőn a járékos előtt, akkor az illető nem fogja annyira érezni, hogy most erős karaktert alakított ki vagy intelligenset stb. Ha ott van a szemei előtt számban kifejezve, egész már érzés. -
#1232 Viszont ott van az az 1 dolog, ami remélhetően skyrimban is meg lesz, hogy egyszerűen ezen a nagy játétéren felfedezni dolgokat. Pl. az obliban most vettem fedeztem fel egy barlangot, ami ua., mint a többi, viszont van egy átjárója egy hatalmas ilyen ayelid romba. Egyszerűen olyan feeling volt, amit egyetlen másik játékban nem tapasztaltam még eddig. -
#1231 félreértesz, illetve én fogalmaztam eddig rosszul: én KIFEJEZETTEN szeretem, amikor el kell döntenem, hogy milyen karakter alakítok ki, és pontokat kell osztogatni, meg tulajdonságokat fejleszteni, "számokat nézegetni". DE én egy ilyen játékban inkább abban találom meg az örömömet, amikor kettő vagy akár több döntési lehetőségem van egy helyzetben. ezért szeretem a mass effect 1- és a 2-őt is, amit most játszom.
érdekes módon az oblivionban azért ez nem igazán volt jellemző, a szerepjátszás kit túlzással kimerült abban, hogy melyik frakcióhoz csatlakozol, és milyen class-t tápolsz. kevés döntési lehetőség van a küldetéseken, de leginkább az, hogy nem vállalsz el valamit :D
azért az oblivion inkább csak a karakter tápolásáról szól.
-
#1230 várom az andorant..kár hogy nem derül ki, lesz-e angol változat is. mert ugye ruszkik csinálják. meg elvileg a nehrimnek is lesz még valami folytatása, bár ebben kicsit kételkedem. -
#1229 Na es? Akkor a karakter nem lesz magus ceh tagja :) Majd egy kovetkezo "eletben". -
heady #1228
Ilyen velem is volt, egy jelentéktelenebb mellékkuldi szereplojét oltem meg pár héttel a kuldi elott. -
haxoror #1227 Aha
első nap:
"OMG egy random sárkány megette a téren azt a nagy szakállú öregembert hahaha! Na menjünk tovább..."
3 hónappal később:
"Hello! Szóval jelentkezni akarsz a Mage Guildbe? Oké, semmi probléma de mielőtt bevennénk meg kell csinálnod egy könnyű küldetést, a küldit Mr.Szakálfejtől tudod felvenni a tér túloldalán, bár mintha az utóbbi időben nem láttam volna az öreget..." -
Although #1226 Amennyire én tudom a trainerek hasonlóan védett npc-k lesznek mint a főküldi npc-k az oblivionba -
Although #1225 Jas. :) Sajna itt már nem fog átszaladni kedvenc destructionon traineremen az egész skeleton csorda, mire odaérek... :) -
#1224 Ez adja meg a random faktor igazi izet :) Az eletben sem tudhatod biztosra, mit hoz a kovetkezo perc. Inkabb legyen ilyen random event amely alapjaiban "kotelezi" valtoztatasra az egyszeri peches jatekost, mint sem maradjon minden 100%-ig scriptelt, es ugyanazt a napot elje az adott varos minden egyes nap. -
haxoror #1223 Remek, nem tudom hogy most ennek örüljek-e, már Obliban is utáltam amikor a destruction master trainert megkajálta egy random medve vagy amikor mire beértem egy faluba már mindenki halott volt mert kiirtotta őket egy túl közel spawnoló erdei-izé...
-
Nos #1222 És remélhetőleg addig még az Andoran is befut. Az pedig Oblivion alapokon nyugszik.