30713
TES
-
#1141 nem tudom, hogy hardon milyen, de nekem az 1v1-es harcok, mint ol. a letho elleniek voltak a legkönnyebbek a witcher 2-ben. Nyomtál egy yrdent, amibe beleszaladtt, ütöttél párat, majd elszaladsz és ismételed, amíg meg nem fekszik. Ezt lehet még cifrázni a csapdákkal, bombákkal, dobótőrökkel, meg egy 2. szintű quen jellel és meg se tud karcolni. -
#1140 Letho-val megsenem kell küzdeni ugyebár. -
ratgab #1139 Off: Azért Witcher 2-nél Letho-nál erős hajhullást érzékeltem, hogy nem tudok bármikor főzetet alkalmazni... ergó a tökéletességgel vitatkoznék... On! -
#1138 Azért megosztottam a véleményem :)
Remélhetőleg így sokféle egyre erősödő fegyver lesz, hogy lassan lehessen őket cserélgetni, és nem kapunk már az elején valami brutálisat, ami után a többihez hozzá sem fogunk nyúlni. Mondjuk az Oblivionban is sok volt az olyan artifact fegyver, ami max a vitrinbe ment. -
Although #1137 #1094-ben már téma volt :( -
Although #1136 Ez tiszta yesname. Azért írtam, valószínű idén nem lesz már olyanszintű mint a witcher 2. Egyszerűen nem akarom elhinni ennyi egyszerűsítéssel a Skyrim versenyben tud maradni, sajnos. A witcher 2 a maga nemében tökéletes. Egy nem túl bonyolult de nem is végletekig egyszerűsített konkrét szereplős, többszálú, filmszerű rpg. Aminek készült szerintem tökéletes. elolvastam a regényt amit adtak hozzá, azt kell mondjam elég jól visszahozza a könyv világát is. És ami külön szomorú sok ember számára még a witcher 2 is bonyolult, úgy tűnik. Most nem a szükséges ügyességre gondolok. -
#1135 Most olvastam, hogy állítólag nem lesz fegyverjavítás a Syrimben ...
Bár az Oblivionban is nagyon idegesítő, mégis a szerepjáték világ része volt. Rákényszerített, hogy több fegyvert vigyek magammal és ne mindig a legerősebbet használjam, hanem osszam be az erejüket, mert a használattól elkoptak és gyengültek.
Az V. rész után ha még kivesznek valamit a VI. már tényleg egy szimpla fantasy akciójáték lesz :( -
Although #1134 William Gibson az egyik legnevesebb sci-fi író. Talán a magyarul a neurománcról sorozatról vagy Virtuálfény-ről hallottál már. -
#1133 OFF Nem könyv, hanem a Deus Ex: Human Revolution játék (világa). ON -
#1132 Gibsonos? Erről, akár PM-ben, kérnék némi infót, ha ez valami könyv, ami sci-fi és jó. :) -
#1131 A játék meg sem jelent még de 2 DLC lesz, az már biztos. :D
"Az első két letölthető tartalom a fantasy szerepjátékok egyik legkiemelkedőbb sorozatának ötödik részéhez Xbox 360 exkluzív lesz 30 napig. Ezt követően megkapják a PC és PS3 játékosok is. Azért, hogy valami jó hírt is mondjunk az utóbb említett két platform követőinek, eláruljuk, hogy a tartalmak ingyenesek lesznek.
Arról egyelőre nincs információnk, hogy pontosan mit tartalmaz majd a két DLC, de a játék maga novemberben fog megjelenni." by iPon
Horse Armor-t kérünk. -
#1130 Akkor megnyugodtam, nem várhatsz mást, mint ami valójában és jól rátapintottál, Gibsonos :) -
Although #1129 Pl elsőre egy kicsit Gibsonos világnak tűnik csak kicsit gyengébb :) -
Although #1128 Hidd el tiszta. :) olvasok sci-fi könyveket is :D -
#1127 Jaja. Viszont mondom ez nem az a tipikus RPG. Itt nincsneek társak akiket irányítasz, nincsenek ruhák, amikkel öltöztetsz stb. Téged ismerve neked inkább úgy írnám le a műfaját, mint akció-RPG, pedig ez is RPG (befolyásolod a történéseket, a végkifejletet, sok karaktert megismerhetsz, nagyon jó a világ és amit a játék során megismersz az infókból, a főküldetés, az ebben lévő mellékküldikből sok más RPG-kben pl. a főküldi szokott lenni :) )
Szóval ne az általad felsoroltakra gondolj (Morrowind, Witcher, Baldurs Gate), mert egyáltalán nem olyan RPG. -
Although #1126 Ok, nem tűnik rossznak, szerintem kedvezményesen megveszem jövőre. :D Erre az évre már csak a Skyrimra van keret játéktémában:) -
Although #1125 Ja nem használok warezt.:) És nem tudok sokat megvenni, de ez nem is baj. Ez egy jó kikapcsolódás. Az az igazi rpg ami magába szippant és arra az időre elfelejted a sok hülyét akik a való világban várnak.:) Eddig talán ebben 100% csak a Dragon Age origins volt, szerintem. De az morrowind, oblivion, Baldurs Gate 2 és a witcher 2 is jó volt.: )
-
#1124 Többszálú a történetvezetés, de nincs olyan hú de nagy szabadság benne. Karakterek vannak a játékban, akiket megismersz, de társ az nincs. A fejlesztés tulajdonképpen implantok (beültetések) által történik, melyek már meg vannak, csupán upgradeled őket.
Alkímia nuku :) Ez nem klasszikus fantasy RPG, hanem cyberpunk.
Azonban, ha nem vagy nyitott más modern világokra/fegyverekre vagy az agyatlan, taktikázás nélküli lövöldét szereted, akkor nem a Te játékod. ;)
Ha akció alatt azt érted, hogy lőfegyverek vannak, amikkel lehet lődözni a enemyre, akkor az. De a Witcher 2 is az ilyen alapon.
Ja és kicsit komolyabb angol tudás szükséges hozzá.
Ez a teszt nagyon jól összefoglalja: http://gamekapocs.hu/cikk/1666/deus_ex_human_revolution_teszt
Itt a világ, a hangulata, a történet és amiről az egész szól a lényeg.
Szerintem olvasd el, ha felkeltette az érdeklődésedet a cyberpunk világ, a nagyon elgondolkodtató, mély történet azt javallom próbáld ki valami letöltős módon és ha beszippant, akkor vedd meg. (Ha jól emlékszem Te majdnem mindig megvásárolod azokat a játékokat, amik nagyon tetszenek, amiért maximális respect. Mindenkinek így kéne, ha teheti... Ha rosszul emlékszem, húzd ki a respect szót a mondatból :) )
Egyébként 4 féle befejezése van.
-
Although #1123 Vagy akár mint a lengyel csapat, adhatnának ki egy 2.0-s verziót a pcsek részére majd utólag :D Amolyan rpg-s változatot :) -
Although #1122 Ne aggódj majd lesz rá egy jó mod: :)Azért remélem a Bethesda kompatibilitás szempontjából több támogatást ad majd a modokhoz, akár segítséget is. A skyrimnál ez sokkal fontosabb lesz mint az Oblivionnal volt.
Amiről nem sokat olvastam eddig az a történet meg egyebek. Remélem végre csinálnak egy többszálú többféleképpen befejezhető storyt.Mindenféle extrákkal mert ez az egy amit a modderek nem tudnak helyre hozni! Bár nem tudom valakinek van infoja már erről a részéről a játéknak? -
Although #1121 Egyébként mondom meg is értem őket. Emlékezve a hivatalos forumra írok egy jelentős részére és még a normálisabbakat is beleértve. Mélységi dolgok elvétve érdekelték őket mint az említett angol kiscsajt, főleg a látvány meg az effektek utána meg talán a megjelenő új tartalmak. Tehát nem irigylem a Bethesdát, elképesztően nehéz lesz úgy megcsinálniuk a Skyrim-et, hogy nekik is meg nekünk is jó legyen. Jószerével lehetetlen feladat, szerintem. :D Úgyhogy nagyon kíváncsi leszek az eredményre :) -
ratgab #1120 -
Although #1119 Hú ezt nem gondoltam volna azért. Egyébként lineáris vagy többszálú történetvezetés van? Karakter fejlelsztés milyen, miből áll? Vannak olyan egyéb szereplők mint amik a Witcher 2-ben? Tehát élő társak? Van alkimia szerű valami benn ez nagyon fontos nekem :D Megmondom összíntén 100%-ban akciójátékként könyveltem el és utána se néztem. Tehát pár szóban érdekelne ez ha lehet ilyen off itt. -
Dili Doki #1118 véleményem... nos lehangoló, gondolj bele én már akkor rinyáltam mikor a morrowindben megszokott tárgyrendszert (jobb bal kezes kesztyűk, elsóruházat, jobbos balos vállpáncél darabok, szálfegyverek)megerőszakolták....
Ezek után már nem lep meg egyáltalán h az Oblivionhoz képest is van hová hülyíteni valamit, de ettől még 1 megjelenés előtt álló játékot nem ítélek el azért mert rengeteg dolgot megváltoztatnak benne, majd megjelenik kiprószálom, ha szar akkor rommá fikázom, de akkor már jogosan... :))) addig meg ábrándozok arról h milyen lehetőségek is rejlenek benne.... -
ratgab #1117 Jó lenne, ha ez lenne az új fegyverkovácsolási rendszer lényege, de ha az ember alkot egy ilyen rendszert, akkor azzal biztosan villogna és erről még 1 gramm információ nem látott napvilágot!
Szóval erősen kétlem, hogy ez lesz az új crafting rendszer lényege... sajnos! -
Although #1116 Egy kis off.
Egyébként nem csodálkozok ezen a világ változik és az igények is. Anno pár hónapja amikor a hivatalos forumra írogattam feltűnt egy angol kiscsaj aki szomorúan írta kis bejegyzéseit. Válaszoltam is neki pont a classokkal kapcsolatban hogy igazából nincs jelentősége, de visszaírt egy kis szomorúság jellel, hogy neki igenis fontos volt hogy ott volt a neve mellett, hogy spellguard, Eoryn the spellguard, neki fontos volt ez az ő kis világában. Ami érdekes volt sőt inkább undorító az ahogy a causal horda rárontott, lehülyézve. Szóval nagyon kevesen vannak már. És ezt ezen a fórumon is látom összesen 2 vagy 3 igazi rp-st ha láttam itt, legalábbis én így gondolom. Szóval így érthető is ha a Bethesda változtat. De ezt érzem az Age of Conan-ba is, egyre kevesebben vannak. Pedig szerintem érdekes a világuk és érdekes egy tárasaság.:) -
Although #1115 És a karakterlap egyszerűsítésről mi a véleményed? Mit gondolsz milyen lesz mondjuk a vámpír karakter ezentúl a normál classokhoz képest? Vagy mit gondolsz arról hogy a lucks a speed is megszűnt? Te is azt gondolod mint az okos ausztrál gyerek aki a hivatalos forumon próbálta elmagyarázni nekem hogy nem érted hülye a stamina az erő!!! ..? Mondjuk tény a Bethesda játékaiba nem volt jelentősége mert igazából sose voltak igazi rpg-k úgymond de azért egy bárd lucks nélkül? Persze ezt is megoldották mert classok sem lesznek ezt mondjuk jól megindokolták mert tény az Elder Scroll világában használat által azzá válsz amivé akarsz. És a többi meg ízlések és pofonok speciel nem játszottam a risennel nem is érdekel az Elder Scrollal játszottam mert ezt szerettem úgy ahogy volt. Ha nem is volt vérbeli rpg a story oldal szegénysége miatt azért egyedi volt. De jó a megközelítésed lehet így is nézni.
Igazából semmi értelme ezen vitatkozni.
Ez elsősorban Konzolra készül és innentől lehet folytatni de nincs értelme. Az hogy mi vezetett idáig annak egy részét lent fejtegettük. Ez piac és ezek bizony nagyot akarnak kaszálni. Mikor utoljára néztem az IGN videot pár hónapja a youtubon már közel 4 millióhoz járt. de ennek sincs jelentősége. A nagy számokat casual nélkül nem lehet produkálni ráadásul az egész konzol piac nem más mint egy nagy casual gomboc. És azért az mindenképp pozítiv a Bethesda sose fog abba a hibába esni mint az EA miszerint lehet gyerekek és felnőttek számára egyszerre jó játékot csinálni. Tehát valószínű jó játék lesz. És igen várós, még nemigen láttam konzolos játékot amire azt mondtam jó. Lehet ez olyan lesz. -
#1114 Szepen megfogalmaztad, az utolso mondatodat pedig kulon szeretnem megkoszonni. -
heady #1113 Teljesen egyetértek -
Dili Doki #1112 na csak h én is hozzászóljak....
először én is megütköztem azon h kivették a kopási/elhasználódási rendszert, hohó hiszen ez még a Diablokban is alap volt.... aztán elgondolkoztam...
negatívum: elveszett 1 régi megszokott "fícsör", egy lényegesnek gondolt elem hiszen a tárgyaink a való világban is kopnak elhasználódnak legyen így a játékban is... ámde...
pozitivum: mert mennyire van köze annak a valós élethez h hurcolok magammal v 30 kalapácsot tul.képp 30kg többletsúlyt csak azért h amikor épp a világ végén kalandozok 2 dremora lord leverése közben gyorsan kikalapáljam a kicsorbult kardomat.... ennek igy valljuk be sok értelme nem volt... másrészt meg mindenki azt nézi jelenleg h elvesztettünk 1 régi játékelemet, de kaptunk egy újat! mert eddig tárgyakat nem igazán tudtál készíteni, (na jó minimális szinten igen ha vittél alapanyagot adott npcnek elkészült a glass/ebony akármilyen cuccod) de most mi fogunk tudni alkotni és ez sztem sokkal jobb... gondoljatok bele erről még nem igazán mondtak semmit, mi van ha beleraknak a játékban mondjuk 30féle markolat 30féle penge elemet és ezeket lehet variálni hogy más és más kinézetű fegyvereket kovácsolhass magadnak? megjelenik a játék és tele lesznek a forumok képekkel h ki mit eszkábált össze magának milyen tulajdonságokkal v enchantokkal.... ennek több értelmét látom mint a hurcolj 100000 kalapácsot v menj kovácshoz elemnek....
Márészt meg pl a Risenben sem volt fegyverkopás csak craftolás az is minimális szinten de nem is hiányzott.... szóval megint csak az van sztem h amig nem láttuk az ujat ragaszkodunk és fanyalgunk a régi elvesztése miatt.... -
#1111 igen a DE:HR-t sokan kihagyják a számításból...pedig ahogy olvasok róla, nagy meglepetéseket is okozhat egy év végi összesítésben. -
#1110 Zárójelben megjegyzem azért, hogy nagyjából 7 óra játék után a Human Revolutionnel, elég valószínű hogy a Witcher 2 helyét a HR veszi át legjobb RPG téren nálam. A válaszok befolyása az egészre és a történet szövevényessége, összetettsége, mellékküldik kidolgozottsága (felérnek simán főszáli kidolgozottsághoz és komplexiutáshoz) stb. magasan ráver minden nem hogy idei, de talán jó pár évre visszamenőlegesen megjelent RPG játékra. -
#1109 Szerintem is Witcher 2 eddig a legjobb, nem is azért írtam amit írtam. Hanem egy olyan játékra mondja, hogy a legjobb, amiben semmi sincs meg azok közül amiket hiányolni fog a Skyrimből, de utóbbit már erősen kezdi leírni. -
ratgab #1108 Szimpatikus megoldások lennének ezek szerintem is! -
#1107 egyébként alapvetően nekem sem volt bajom a használódással, mert ahogy írták korábban, ez valóban egy újabb dolog, amire figyelni kellett, és én is szeretem, ha egy játék "bonyolult".
csak lehetne nagyobb tétje a kopásnak, pl. ne lehessen mindenhol javítani csak egy kalapáccsal, akkor már kelljen a műhelyt keresni (akár bérelni is!), viszont ne is kopjon olyan gyorsan a fegyver.
lehetne a blacksmith skill fejlődése az, hogy alacsonyabb szinten ne több kalapácsot használj el, és ezért kelljen 10-15 darabot magaddal cipelni, hanem pl. nem lehet 100%-ra javítani a fegyvert, csak mittomén 75-ig vagy valami ilyesmi. na így lenne tétje a képességnek is, meg a fegyverkopásnak is. -
ratgab #1106 2011-es évre vonatkozóan eddig igaza van! És idén már csak a SKyrim szorongathatja meg! -
#1105 Hogy érthető legyek mindekinek, azért Witcher 2-, mert Although arra szavazna már látatlanban is, mint év RPG-je. -
#1104 Egyetértek veled, de azért elég ellentmondásos, hogy a Witcher 2-ben alapból semmi sincs meg azok közül, amik nem lesznek meg a Skyrimből Oblihoz viszonyítva és még így is Witcher 2 a lehetőségek tárházában messze elbújhat majd a Skyrim mellett :)
Szóval még sem azok azámítanak a legjobban, amiket hajszolsz ;) -
ratgab #1103 Nem az a lényeg, hogy mennyire volt hasznos (habár ez kicsit furán hangzik), hanem volt ilyen funkció. Amúgy némi realitást is kölcsönzött, mivel a középkorban sem viseltek el a fegyverek, páncélok, pajzsok bármennyi terhelést, hanem bizony koptak, sérültek, így javításra szorultak (kifinomultabb fegyver jobban bírta, kevésbé minőségi kevésbé... egy ügyes kovács könnyebben, gyorsabban, tartósabbra javíthatott tárgyakat)!
Cserélhettél tárgyakat, de az ember általában megszokott 1-1 tárgyat és azt nem cserélte, inkább visszabaktatott a kovácshoz, vagy hordott magával 10-12 kalapácsot (ezt is lehetett volna valósághűbben megoldani, mondjuk javítani csak kovácsműhelyben lehetne: hevítés, formálás, hűtés folyamattal!)
A lényeg az, hogy volt egy + feature (amivel vagy éltél vagy nem... sokan biztosan) és azt most elveszik.
Amit a fejlesztésről írtál ez így ilyen formában szerintem benne lesz a játékban, mert ha nem nem lenne értelme a Kovács képességnek! -
ratgab #1102 Blacksmith skill lesz, de csupán fegyverek, pajzsok, páncélok készítésére szolgál, illetve azok erősítésére.
Egyébként nem csodálkoznék, ha az enchantement rendszer is megszünne ezek alapján. Gondoljátok csak el van egy mágikus fegyvered és az a játék egész ideje alatt mágikus marad... baromság. Vagy ha ez megmarad a régi rendszerbene (x csapás után lemerül a mágikus töltése a fegyvernek), akkor nem értem, hogy az Oblivion fegyverkopási rendszerét miért kell megváltoztatni!